slm kizar...
ben hala buralardayim 41+2oldu...
simdi hazirlandim biraz hastaneye gidecez, insallah bi gelisme vardir ve suni sanciylada olsa yarin yavrumu kucagima alirim insallah...
pirtlatamaynalara, sancisi gelenlere, dogurupta uykusuz geceler gecirenlere allah yardimcisi olsun...
dualariniz eksik etmeyin kizlar....
slm kızlarrrr..
anam hala beklemedesiniz yaw..gelsinler artık yavruşlar...
hayırlısıyla tabi..
hapşurukum sen paris dedikçe ben stres oluyorum.40ım dolana kadar
umarım kalçamdaki sancı geçer
yoksam kocam depresyona girecek:26:
slm kızlarrr,nasılsınız?
kv si yanında olan tüm annelere Allah tan sabır,kolikleri başlayan tüm bebek annelerine yüce mevlamdan şifa diliyorum....buğün bebeğim uyumuyor diye doktora gittim,doktor ilaç yazdı tamamen bitkisel kızım su an ıcın mısıl mısıl uyuyor inşallah böyle devam eder yoksa ben cinnet geçircem sabah 6 dan önce uyumuyor kac gundur,içim acıyor onu uykusuz gorunce gösünden uyku akıyor ama bir turlu uyumuyordu ınsallah ılaclar ıyı gelicek,birinin adı zinco biride bilmiyorum bakalım nasıl olucak ılerleyen gunlerde yazarım ınsallah...
Canım 40 haftayı geçtikten sonra bebeğin anne karnında kakasını yapma ihtimali oluyo, sonra bebek kendi kakasını amnion sıvısını yutarken yutuyo ve zehirleniyo... Allah korusun, kimsenin başına gelmez umarım...
kimse bana cvp vermicek mi? :44:ya çok merak ediyorum nasıl oluyor hiç duymadım biriniz söyleyemez mii?? :96:
doğumlarınız çok yakın bu arada hepinizin Allah yardımcınız olsun..
:90::90:ayy kizlar ya bu parisi ne cesaretle deniyorsunuz
caniniz yanmiyormu o koca gobekle
biz birakali 3 ay oldu
benim esim korkar
yarın oğlum tam 1 aylık olacak ama çok gazımız var bugün hiç uyumadı desem yeridir.yarın dr randevumuz var hem kalça çıkığı usg hem de verem aşısı var bakalım ne diyecek dr? yediğime içtiğime nasıl dikkat ediyorum anlatamam nurse harveys kullanıyoruz zinco da var ama niye bu kadar sancı çekiyor yavrum bilmiyorum..çok üzülüyorum
yarın oğlum tam 1 aylık olacak ama çok gazımız var bugün hiç uyumadı desem yeridir.yarın dr randevumuz var hem kalça çıkığı usg hem de verem aşısı var bakalım ne diyecek dr? yediğime içtiğime nasıl dikkat ediyorum anlatamam nurse harveys kullanıyoruz zinco da var ama niye bu kadar sancı çekiyor yavrum bilmiyorum..çok üzülüyorum
yok artıkamann Allah korusun hepinizi! ama bebek ağızdan beslenmiyor ki bağırsakları çalışıyor mu ki anne karnında? Anneme sordum o da hiç duymamış. Vay canına bi yaşıma daha girdim!:96:
doguran hatunlar dogum hediyesi ne aldi esleriniz merak ettim?
anlatin bakalimmmm
suprizmi siparismi???
Selam arkadaşlar..Gazlı bebeklerin ve annelerinin Allah yardımcısı olsun.Arkadaşımdan biliyorum çok zor bi durum,Allah kolaylık versin.Arkadaşımda herşeye dikkat ettiği ve pek çok şey kullandığı halde fayda göremedi ne yazık ki..Yavrucak kıvranır durur,annesinin eliden bişey gelmez...Bi gün ben denk gelmiştim,yengemden öğrendiğim bacak masajını yaptım bebeğe,yaptıkça aşağıdan bi güzel gaz çıkarttı ki anlatamam..Sonrasında arkadaşta bunu yaptı hep,zaman zaman faydasını gördü..Sizinde aklınızda bulunsun..
doguran hatunlar dogum hediyesi ne aldi esleriniz merak ettim?
anlatin bakalimmmm
suprizmi siparismi???
Benim kociş çok şirin bir kolye almış, anne baba ortasında da kalpten bebek var çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?