2010 Aralık Anneleri

Rabbim hayırlı haberlerle gelmeni nasip etsin inş cnm

gecmis olsun funahcim
umarim onemli bisey diildir canim
bu parisin bi de dogum sonrasi sendromu varmis galba
bakalim o zaman nolcak:97:

slm kızlarrr,nasılsınız?
kv si yanında olan tüm annelere Allah tan sabır,kolikleri başlayan tüm bebek annelerine yüce mevlamdan şifa diliyorum....buğün bebeğim uyumuyor diye doktora gittim,doktor ilaç yazdı tamamen bitkisel kızım su an ıcın mısıl mısıl uyuyor inşallah böyle devam eder yoksa ben cinnet geçircem sabah 6 dan önce uyumuyor kac gundur,içim acıyor onu uykusuz gorunce gösünden uyku akıyor ama bir turlu uyumuyordu ınsallah ılaclar ıyı gelicek,birinin adı zinco biride bilmiyorum bakalım nasıl olucak ılerleyen gunlerde yazarım ınsallah...

aklımızda olsun canım bizim de..benimki de bugunlerde zor dalıyor uykuyaa

hapşuruk canım sağol.ben paris içi hazırım
yeterki bünyem de hazır olsun.

yok artık amann Allah korusun hepinizi! ama bebek ağızdan beslenmiyor ki bağırsakları çalışıyor mu ki anne karnında? Anneme sordum o da hiç duymamış. Vay canına bi yaşıma daha girdim!:96:

ayy kizlar ya bu parisi ne cesaretle deniyorsunuz
caniniz yanmiyormu o koca gobekle
biz birakali 3 ay oldu
benim esim korkar

yarın oğlum tam 1 aylık olacak ama çok gazımız var bugün hiç uyumadı desem yeridir.yarın dr randevumuz var hem kalça çıkığı usg hem de verem aşısı var bakalım ne diyecek dr? yediğime içtiğime nasıl dikkat ediyorum anlatamam nurse harveys kullanıyoruz zinco da var ama niye bu kadar sancı çekiyor yavrum bilmiyorum..çok üzülüyorum

kimse bana cvp vermicek mi? :44:ya çok merak ediyorum nasıl oluyor hiç duymadım biriniz söyleyemez mii?? :96:

doğumlarınız çok yakın bu arada hepinizin Allah yardımcınız olsun..

biz normal doğum için beklerken bebeğimin 41.haftasında kaka yapmş olma ihtimali yüzünden sezeryan oldum canım, böyle bişey var maalesef, allahtan oğlum kakasını yapmamıştı yoksa durum tehlikeli olabiliyor.

ayy kizlar ya bu parisi ne cesaretle deniyorsunuz
caniniz yanmiyormu o koca gobekle
biz birakali 3 ay oldu
benim esim korkar
:90::90:

ayyy canim yazik bebisine
gazli bi bebek demekki
insallah drdan hayirli haberlerle gelirsiniz sezencim

canım benim oğluş daldı mı iyi uyuyor ama bazen gaz sancısından öyle bi uyanıyo ki ne yapsak durmuyo.
ılık saf zeytinyağını kasık ve karnına sürüp karnına havlu sarıp deneyin diye okudum biyerde, sabah zeytinyağıyla ovup tülbent sardım kanına ama faydası olmadı.
bi de ben bebek her istediğinde emzirilir diye biliyodum ama nette çoğu yerde 2 saat ara verin saat başı emzirmeyin yazıyo, yoksa sindirilmiş sütle sindirilmemiş süt karşıp gaz yaparmış.
yarın doktor randevumuz var hepsini sorucam...

canım ya arada bir bizim de oluyor ben de kahroluyorum.
yalnız yediklerime içtiklerime dikkat ettiğimden
beri daha rahat sanki yavrum..
tabi gene oluyor gazı ama önceden uyuyamıyordu da.
gaz yapan şeyleri ben de yemiyorum 4 ay falan dikkat
etmeye çalışıcam böle
umarım faydası olur yavruma.

yok artık amann Allah korusun hepinizi! ama bebek ağızdan beslenmiyor ki bağırsakları çalışıyor mu ki anne karnında? Anneme sordum o da hiç duymamış. Vay canına bi yaşıma daha girdim!:96:

ağızdan beslenmiyor ama amnion sıvısını yutup çişini yapıyor anne karnında. Bebeğin ilk zamanlarda vücudunda laguna denen tüyler var, son aylarda o tüyler dökülüyo ve amnion sıvısıyla birlikte bebek onu da yutuyo, bağırsaklarında da o tüylerden kaynaklanan mekonyum adı verilen kakası var, doğumdan sonraki ilk 24 saat içinde bu kakayı yapıyor bebekler ve rengi de siyaha yakın bi renk oluyo. Hamilelik dönemi 40.haftayı geçtiğinde bebeğin bu kakayı amnion sıvısına yapma ihtimali oluyo

Selam arkadaşlar..Gazlı bebeklerin ve annelerinin Allah yardımcısı olsun.Arkadaşımdan biliyorum çok zor bi durum,Allah kolaylık versin.Arkadaşımda herşeye dikkat ettiği ve pek çok şey kullandığı halde fayda göremedi ne yazık ki..Yavrucak kıvranır durur,annesinin eliden bişey gelmez...Bi gün ben denk gelmiştim,yengemden öğrendiğim bacak masajını yaptım bebeğe,yaptıkça aşağıdan bi güzel gaz çıkarttı ki anlatamam..Sonrasında arkadaşta bunu yaptı hep,zaman zaman faydasını gördü..Sizinde aklınızda bulunsun..

tellinazı rüyamda gördüm. Yarın dğuracak,dediydi dersiniz :))))

umutlandırayım arkadaşımı...

ya bizee ikisini verdi bilmiomnasıl olcak bugün yeni başladık hayırlısı bakalım,sen ikisini bir mi veriosun?

Ay o bacak masajı nasılmış, biz eşimle sırtını sıvazlıyoruz bugün kakasını yapamadı yavrum yaaa

doguran hatunlar dogum hediyesi ne aldi esleriniz merak ettim?
anlatin bakalimmmm
suprizmi siparismi???

Benim kociş çok şirin bir kolye almış, anne baba ortasında da kalpten bebek var çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…