tez zamanda sevdenizi getirsin 40. hafta :)))
Canım iste bende aldım ama kargodan gelemediayy benimde olucaktı ılk gunlerde hemen sağdım,eşim kostur kostur makıne almaya gıttı valla,benim biraz sutum fazla galiba,gogus kalkanı kullanıom o da topluyo baya sızanları,bılıyomusun bılmıom ama sıcak havlu ıle goguslerını yumusatıp elınle sıksan belkı bıraz daha rahatlarsın...ınsallah gelır en kısa zamanda...neyse ben kactım..kızım yıne uyandı...
Canım iste bende aldım ama kargodan gelemedisıcak kmpres yapınca deli gibi akiyo süt,bir elimde kalkan digerinde biberon,kucagimda minik sipa derken epey yorgun düşüyorum.ahh pompa ahhh yaktın beni:97:
HAPSURUK canım kız hakkaten tadını çıkar:)uyuyamasanda yan gel yat bosver.esimin gözünün icine bakıyorum bebis aglayinca o kalksa keske diye:))
emzirme
gorevini ona satamadigim için tipis tipis ben kalkıyorum:)
hadi bakalım sendende güzel haberler bekliyoruz canım
bu akşam oğlum inanılmaz hareketli çıkmaya mı çalışıyor ne
benimki de öyle. yapmış olduğum cips kola keyfine bağlıyorum ben...
ben de asrın hatasını yaparak yarım dilim çikolatalı pasta yedimkarnım yine kabardı bile bile aynı hatayı yapıyorum. aşureler beni deli gibi kaşındırdı akıllanmadım bugün de pasta yedim
çok teşekkkür ederim..evet tam 37+1 de çıktım bunu bilmiyordum iş görmezlik raporu verdi 2 ocakta kontrol yazıyor. demekki orda bi 10 gün daha uzatılabiliyor. aman öyle olsun.
doktorum bence 4 olur dedi çatım için ise orta kıvamda dedi bakalım salı günü ne dicek. ama daha da kilo aldıysa çok istememe rağmen normal doğumdan ben vazgeçicem. zaten eskiden vajiydim zor yendim. 9 ay boyunca ilişki yasaktı şimdi travmatik bi normal doğum yaşamaktansa sez. olsun diyorum
bencede sen hic riske atma kendini, sonra birde bu travmayla ugrasma!!! benim imkanim olsa hemen sezeryan olacam hamilelik uzadikca streside artiyo cunki, ya kakasini yaparsa ya cok kilolu olupta dogumda sorun cikarsa diye kafamda 40tilki dolasiyo!! allahtan benim cati sorunum yok yeterince genismis
Kızlar ben hala sacnıların sıklığını beklemekteyim 15dakikada bir şekil a uyku iyice yalan olduAllah hepimizin yardımcısı olsun.
Kızlar ben hala sacnıların sıklığını beklemekteyim 15dakikada bir şekil a uyku iyice yalan olduAllah hepimizin yardımcısı olsun.
herkese iyi aksamlar...biz geldik oğlusumla... bir haftalık taze bebğim ile geldik...cok mutluyuz darısı doğum yapmayanlara....hiç korkmayın arkadaslar doğum o kadarda korkunç değil Allah yardım ediyo...cok güzel bir duygu onu kucağına lamak karnımda kıpırdıyan o küçük şey bu mu diyorsunuz cok farklı cok
insallah gelir aysecimmmm
bir sanci var ama hayir olsun bakalim
bekliyorum bidaha olcakmi diye
1 saat arayla
adet sancisi gibi bi sanci belimden vuruyor:26:
sen napiosun? durucuk napio?
gece 1 siddetli sancim oldu
uykumdan uyanip gecmesini bekledim
baskada yok
yilbasindan once gelsin bari
yilbasi gecesi kimseyi bulamam hastanede diye korkuyorum:18:
acaba sancilar paris yuzundenmi yahu
gece 1 siddetli sancim oldu
uykumdan uyanip gecmesini bekledim
baskada yok
yilbasindan once gelsin bari
yilbasi gecesi kimseyi bulamam hastanede diye korkuyorum:18:
acaba sancilar paris yuzundenmi yahu
aksam yarim saat arayla olunca heveslendikcnm 2-3 gündür bende de öyle
3-4 kere şiddetli sancım oluyor ama sonrası yok
hayırlısyla şu gelen sancılar bir periyodikleşebileydi de bizde pırtlayıverseydik
paris de tetiklemiş olabilir
canim kucukprens bi kac gun arka arkaya demisticanım şu paris işi bende hiç işe yaramadı yaaabendemi bi sorun var acaba en ufak bi sancı bile olmuyo yarın suni sancıyı yemektense bu gün yine deniycem işallah işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?