çok güzelmiş :)
gözün aydın canım sen de kavuştun meleğine
Allah analı babalı büytsün inşallah
allah analı babalı büyütsün canım gzün aydın olsun ağrılara karşı sürekli ağrı kesici vurmuyolar mı tatlım
süperrr canım gözünüz aydın.
allah analı babalı büyütsün..
evet ya ağrılar yavruş kucağa konunca unutuluyor..
insan yeterki o iyi olsun diyor dimi..
umarım ağrıların da hafifler hemncik.
gozun aydin canim, herseyden onemlisi saglikla gelsinlerde her agri sizi unutulur
gözün aydın cnm.hayırlı olsun bebişin.malesef bizler hala buradayız
cnm benim inş bugun yada yarın gelirde fitilede,suni sancıyada gerek kalmadan pırtlatıverirsin oğluşu..
Fikrin neyse zikrin o oldu desene, hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallaaahh
Ayyy gözün aydın canım, demek sen de doğum yaptın. Bi kaç gün sonra ağrıların hafifleyecek ve kızınla birlikte mutlu huzurlu bi hayata başlıycaksınız inşallah. Maşallah kuzuna, Allah analı babalı büyütsün, uzun sağlıklı mutlu huzurlu bi ömrü olsun inşallah...
HAyırlı olsun canım.Doğurmayan kalmaz olurmu bak 41 doğru gidiyoz :)))
ben geldim kizlar
annemdeydim
yalniz kalma evde diolar
carna dogurmus ne guzeeeel
masallah canim kizina
allah anali babali buyutmek nasip etsin
beklemeye devammmmm...
gözün aydın canım, içinden geçen olmuş desene... kalmaz mı doğum yapmayan hiç. yılbaşı gecesini bekleyenler var aramızda...
carnaıcm canım gözünaydın
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin tatlı kızını.
sen de katılın aramıza
darsısı doğuramayan arkadaşların başına sağlıkla hayırlısıyla
pelincim
carnacııııım doğurmuşşşş,ohhh bi güzel kız daha dünyaya geldi,allah bağışlasın canım allah uzun ve sağlıklı ömürler versin inşallah,dedin dedin sezeryanı oldun valla sonunda,inşallah onuda atlatırsın biran önce,çooook kokla o güzel kızı bizim için
Sağ olun kızlar.Allah hepimizin bebişlerine sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.
Bebiş olduktan sonra malum çok fazla giremiyorum nete.Zaten evde bir sürü gereksiz insan kalabalığı oluyor : ) Bir an önce kızımla baş başa kalmak istiyorum valaha.Doğumdan zonra dert yakınanları şimdi anlaıyorum.Öğüt verenler, yapma, etme, aman haa!! öyle olmaz , böyle olur diyenler
Bu arada benim halen sezaryan ağrılarım geçmedi.Dikiş yerlerim çok acıyor, tabi ilk günlere nazaran daha iyi.Ha birde bitmez tükenmeyen ''baş ağrısı'' çoğu zaman kızımı bile emzirmek istemiyorum spinal sezaryan sonrası baş ağrısı olabiliyormuş, oldu da zaten .Sezaryan dan sonra ''normal doğum'' diye diretenleri şimdi daha iyi anlıyorum.Herkes benim gibi ağır geçirecek bir durum yok ama, ben kaldıramadım.Yine de hayırlısı olsun.Sağ sağlim yanımda ya kızım, vız gelir : )
aglama canimmmmAHHHHHHHHH AHHHHHHHHHHHHHHHHHH
Yarama bastın..Bu konuda çok doluyum,dokunmayın ağlamaklıyım
Ay o bacak masajı nasılmış, biz eşimle sırtını sıvazlıyoruz bugün kakasını yapamadı yavrum yaaa
Benim kociş çok şirin bir kolye almış, anne baba ortasında da kalpten bebek var çok güzel
Sağ olun kızlar.Allah hepimizin bebişlerine sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.
Bebiş olduktan sonra malum çok fazla giremiyorum nete.Zaten evde bir sürü gereksiz insan kalabalığı oluyor : ) Bir an önce kızımla baş başa kalmak istiyorum valaha.Doğumdan zonra dert yakınanları şimdi anlaıyorum.Öğüt verenler, yapma, etme, aman haa!! öyle olmaz , böyle olur diyenler
Bu arada benim halen sezaryan ağrılarım geçmedi.Dikiş yerlerim çok acıyor, tabi ilk günlere nazaran daha iyi.Ha birde bitmez tükenmeyen ''baş ağrısı'' çoğu zaman kızımı bile emzirmek istemiyorum spinal sezaryan sonrası baş ağrısı olabiliyormuş, oldu da zaten .Sezaryan dan sonra ''normal doğum'' diye diretenleri şimdi daha iyi anlıyorum.Herkes benim gibi ağır geçirecek bir durum yok ama, ben kaldıramadım.Yine de hayırlısı olsun.Sağ sağlim yanımda ya kızım, vız gelir : )
kızlar benim de bebişimde gaz sancıları başladı
uyuyo aslında ama kıvranarak uyanıyo.
sanki kabız oluruz ya
öle kıvranıyo
kızarıp bozarıyo
o haline çok üzülüyorum
sürekli agzını almya çalışıyoruz ama aldığımız bi ilaç falan yok
sizler bişiler yazmışsınız nurse harveys-zinco falan onlar nedir
birde bebişler 1 aylık olunca aşıya gidicez sağlık ocağına ama
sanrım hepetit aşısı yine
verem aşısı falan basetmşsiniz ondan bahsetmişsiniz
bize işi demediler
kalça çıkığı için usg de çekilecekmi
bize doktor 1.5 ay sonra gelin dedi.
geçmi
tellinazı rüyamda gördüm. Yarın dğuracak,dediydi dersiniz :))))
umutlandırayım arkadaşımı...
face e son iki gün yazmış,belli demek tarih. Olsun ben bilmeden gördüm :):) Ben bildim
cok emin olmamakla birlikte
nisanim geldi saniyorum kizlar:26:
yani tam anlamadim yaaa
nisanmi acaba:97:
ahh ahhh doğuramadım bi türlü pelinimyarın suni sancı verecek dr. galiba birazda tırsıyorum ama 4 cm den sonra epidural yapacaklar :94:
silince kagida geldi
jolemsi cok fazla degil miktar olarak
ama akintidan daha yogun kivamda ve seffaf
ilginc bi tarif oldu
ya iste kucukprensinki aklimda benimdeküçükprensinkide öyle bişeydi ya..Akıntıdan farklı olduğunu anladıysan problem yok :) Hadi hayırlısı olsun canım..Seninkide bu gün yarın geliyo inşallah desene..
Tatlım hayırlısı olsun üzme kendini. Suni olacaksa epidural almanı tavsiye ederim.
canım pembe olması gerekiyor bildiğim kadarıyla. Çünkü benim suyumla birlikte geldi ve pembeydi. Akıntı gibi şeffafsa endişelenme derim.
Kızlar bende spinal sezeryan oldum,yatıp kalkarken falan daha çok ağrım oluyor,bide gaz,idrar ve büyük abdest ihtiyacı hissettiğimde daha çok acıyor sanki dikiş yerlerim.Ama özellikle şunu farkettim ki,uzun süre yatarsam veya uzanırsam kalkarken ve ardından yürüdüğümde daha çok canım yanıyor.Bu yüzden fazla yatmayın derim
Bu arada benim ilk doğum yanımda hem kv hem annem kaldığı için çok sıkıntılı olmuştu.Bunda da baya endişelenmiştim aynı sıkıntıları yaşarım diye ama Allah'a şükür çok güzel geçti..Eve ilk geldiğimiz gün kimse kalmadı yanımda,2.gün kv yanlış anladığı için bi gece kaldı ertesi gün akşam üzeri gitti.Sonrasında annem gündüz gelip akşam üzeri gitti.Oooohhhh valla kafam öyle rahat etti ki anlatamam.Kimseyi istemiyorum valla yanımda,Allah güç kuvvet,sağlık sıhat versin yeterki..Bu kkonularda sıkıntı yaşayanlarında Allah yardımcısı olsun,çok zordur bilirim.Ama kimse kendini fazla sıkmasın,birden sütünüz kesilir,geri dönüşüde olmaz Allah korusun..(İlk doğumumda benim başıma gelmişti)
Hadi inşallah canım, hayırlı haberlerini bekliyoruz...cok emin olmamakla birlikte
nisanim geldi saniyorum kizlar:26:
yani tam anlamadim yaaa
nisanmi acaba:97:
kızlarrr ben geldimm :97: sabah dr. gittik bu gün suni sancı verecekti ama açılmam varmış yarına kadar doğurursun büyük ihtimal boşuna suni sancı vermim dediyarına kadar doğuramazsam sabah tekrar gitcem ama beni gece bekliyomuş dr. öle dedi yanii :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?