2010 Aralık Anneleri

bu gece sancilanirim gibi geliyo kizlar
hadi hayirlisi bakalim:97:
belki yarinada kalabilirim
bekleyip gorcez
haber veririrm dogurursam

canım aslında aynı kaygıyı bende taşıyorum,biraz araştırdım ama bende tam bilmiyorum,farklı tarih yazdırmak mümkün değilmiş galiba:)) bi 3-5 gün daha beklesinler bari:))

bizimkiler bekleyip tam 31 inde gelirler neyse sağlıkla gelsinler de ne zaman isterlerse artık

Dun aksam belli araliklarda agrilarim vardi
Gecede bi kac kez oldu
Suandada sadece bacaklarim cok agriyor
Bu ne demek simdi hic anlamadim
Doguran arkadaslar yardimci olun bu ne demek:26:

benim de gece ara ara ağrılarım oldu bugün de yoğun bi baskı hissediyorum ama düzenli bi ağrım yok. sanki bana da yakınlaştı galiba geliyor. böyle beklemek herşeyi anlamdırmak da zor

Dun aksam belli araliklarda agrilarim vardi
Gecede bi kac kez oldu
Suandada sadece bacaklarim cok agriyor
Bu ne demek simdi hic anlamadim
Doguran arkadaslar yardimci olun bu ne demek:26:

cnm aynısı bende de oluyor,belirli aralıklarla geliyor sonra devamı yok
doktorum normal demişti

bu gece sancilanirim gibi geliyo kizlar
hadi hayirlisi bakalim:97:
belki yarinada kalabilirim
bekleyip gorcez
haber veririrm dogurursam

güzel haberlerle gel inş cnmm

AHHHHHHHHH AHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Yarama bastın..Bu konuda çok doluyum,dokunmayın ağlamaklıyım

al bendende o kadar :)) aman kocam yanımda olsaydı o da yeterdi aslında :))
beterin beteri var haline şükret dostum

kizlar ben henuz almadim ama
kullananlar memnunmus
bu yastik gaz problemi olan bebisler icin iyi fikir kanimca

ben bunu doğumdan önce almıştım her ihtimale karşı amma ve lakin henüz hiç kullanmadım.. nedenini bende bilmiyorum aklıma getirdiğin iyi oldu.. yalnız su torbasına çok sıcak su koyup süt düğümlenmesi olduğunda göğsüme kompres yapıyorum

kaka yenmesi mevzuunundan bahsetmişsiniz. nacizane bir düzelme yapacağım..
halk arasında "kaka yenmesi" denen mevzuu mekonyum aspirasyonu tanısıdır.. mevzuu zehirlenme değildir.. "mekonyum" denen ilk kaka aspire edilirse korkulan durum kakanın mideye değil akciğerlere gitmesidir.. bu durumda kaka ciğerleri tıkar ve solunumu engeller.. bu sürecin süresine baglı olarak bebekte engel bırakabilir hatta ölüme varan sonuçlar doğurabilir

ev hazir ben hazirim
gidiyorum kvye
dogurmadan gelmem bu eve
mum gibi oldu her yer
sanci yok hala bir bel agrisi var sadece
beklesemmi sancilanmayi
yoksa gitsemmi hastaneye kararsizim:97:

kızlar sabahdan beri doktora söyleniyodum ama adam haklı galiba iki tane sancım oldu 1 dk. sürdü hemen hemen vee çok şiddetli galiba sancılarım başlamış durumda hanımlarrr

cok emin olmamakla birlikte
nisanim geldi saniyorum kizlar:26:
yani tam anlamadim yaaa
nisanmi acaba:97:

hadi hayırlısı, inş en kısa zamanda sıkıntısız bi şekilde doğum yaparsın...

çok sevindiiiiim. korkuyodun di mi suni sancıdan. bana da dese keşke gerek kalmadı suni sancıya diye...

güzel haberlerle gelirsin inş canım...dilem'i ben de merak ediyorum...

bizimkiler bekleyip tam 31 inde gelirler neyse sağlıkla gelsinler de ne zaman isterlerse artık

işin kötüsü benim doktorum 31'ine kadar bekleyecek. gelmezse o güne kadar yatışım yapılacak... bakalım 2011'e kalacak mı???

beraser,

yarın büyük gün :)))

ümitlendirmek istemem canımcım. bugün doktorcum "pek umrunda değil, daha yukarılarda dolaşıyo" dedi benim sıpa için. bi anda da inebilirmiş ama pek ümitli konuşmadı...biz de hiç doğmayacakmış gibi ileriye yönelik plan yapmaya devam ediyoruz. yarın akşam yemeğe gitcez mesela:)

ev hazir ben hazirim
gidiyorum kvye
dogurmadan gelmem bu eve
mum gibi oldu her yer
sanci yok hala bir bel agrisi var sadece
beklesemmi sancilanmayi
yoksa gitsemmi hastaneye kararsizim:97:

canımmm hadi hayırlı olsun allah bi avazda kurtarsın işallah ama bence hastaneye gidip bekleme hastanede zaman geçmez sıkılırsın :94:

kızlar sabahdan beri doktora söyleniyodum ama adam haklı galiba iki tane sancım oldu 1 dk. sürdü hemen hemen vee çok şiddetli galiba sancılarım başlamış durumda hanımlarrr

ya insan sancı gibi bişeyin başına gelmesini nasıl ister bilmiyorum ama darısı benim ve benim gibi bekleşenlerin başına..........bugün 40+5............

kendi sancın başladıktan sonra artık verseler de korkma. hatta açılmanı hızlandırır. farkını hissetmezsin:)

ay bilmiyorum 2 tane çok şiddetli sancım oldu ama sancı geçince hiç olmamış gibi oldum birden acaba benmi yanılıyorum geçti gitti birden :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…