2010 Aralık Anneleri

Dün gece göbeğimiz düştüü teyzeleerrr, azıcık kanadı ama. Baticonlayacağız iki gün sonra da bıcı bıcı yapıcaz inşallaaahhhh

gözünüz aydın, ne güzel olur o şimdi bıcı bıcı yapınca. benim için de kokla... bu arada ben doğuruncaya kadar topikte göbeği düşmeyen bebek kalmayacak sanırsam...........

ya ne güzel doktorlarınız ümit veriyo en azından bu gece gelir falan diye. benimki çok ümitsiz konuşuyo. hayırlısı canım. gidersen falan haber ver mutlaka...Allah yardımcın olsun...

cnm nst de falan hiç sancın çıkmıyor mu peki

slm kızlarrr,
geçmişe bakamıyorum pek doguran annelerimiz gözünüz aydın,darısı doğurmayanların başına...
tellinaz cım hadi hayırlısı...

30-40 civarı bikaç tane. geçen sefer de 1 tane 50lik çıkmıştı. bişey sayılmaz yani...

canım bence sen sezeryan olcan gibi,ama hakkında hayırlısı olsun inşallah,bana kalırsa sezeryan normal dogumgan daha kolay..Allah yardımcın olsun ...

canım bence sen sezeryan olcan gibi,ama hakkında hayırlısı olsun inşallah,bana kalırsa sezeryan normal dogumgan daha kolay..Allah yardımcın olsun ...

hayırlısı neyse o olsun. sonuna kadar şansımı denicem. doktor bugün beklememizin sezeryana doğru gitmek demek olmadığını söyledi. ama son gün artık muayene edip karar verecek. doktor aksini söylemezse sonu sezeryan bile olsa suni sancıyı mutlaka denemek istiyorum...sezeryanın daha kolay olduğunu düşünmüyorum çünkü. normal doğumu yaşadım Allah izin verirse yine yaşamak istiyorum...

hayırlısı olsun canım benim ,bana da normal dogum cok zor geldı..normal yapan annelere gıpta ıle bakıyorum..inşallah ıstedıgın olur...

bu gece karnım çok gergin sanki patlıcak belim ağrıyor,inanılmaz karnım ağrıyor, bir yandan acıyor sanki arada sancı giriyor. enes'im geliyor mu acaba? bi tırstım:18: ama heycanla bekliyorum

Son düzenleme:
selam kizlar
ben geldim kvdeyim
burda daha rahat oluyo hastane cok yakin
gece gitmezsem sabbah bi fon falan cektirirm
zaten kontrolde vardi yarin
bi kac kasilmam oldu ama aralari 2 saatti falan
henuz baska bi gelisme yok bakalim
beklemedeyizzzz

bu gece karnım çok gergin sanki patlıcak belim ağrıyor,inanılmaz karnım ağrıyor, bir yandan acıyor sanki arada sancı giriyor. enes'im geliyor mu acaba? bi tırstım:18: ama heycanla bekliyorum

hadi hayirlisi dogum basliyor sanirim
allahim hayirli dogumlar nasip etsin cumlemize

arsivist doğum başlıyor olabilir
hadi hayırlısı bakalım
biran önce pırtlatalım artık

Güzel teyzeler evimize geldik biz bugün Oğluşum kolayca alışır inşallah eve. Ahh bir de gece az uyansa bu sıpa tadından yenmeyecek vallahi.

Slm gurbet gelini suan hastanede nst bagli mert bebek kanala girmis suyu azalmis henuz acilmasi yok ama bekliyoruz dua edin yengeme lutfen

Slm gurbet gelini suan hastanede nst bagli mert bebek kanala girmis suyu azalmis henuz acilmasi yok ama bekliyoruz dua edin yengeme lutfen

Allah yardımcısı olsun inşallaaahh..

Kimseler kalmadıki herkes doğurdu aldı bebeğini kucağına topikmi geliyo akıllarına :))

Herkesin adına cevap vereyim mi Valla topik aklımıza geliyo ama bebişler bırakmıyooooo

mrb kızlar bebişime dün gelen misafirlerimiz sarı baya bi dediler.
bende bugün vücudunda kızarıklıklar farkettim.
nesi var acaba
acayip tedirgin oldum doktora götürücem
sizdede böle bi durum varmı

mrb kızlar bebişime dün gelen misafirlerimiz sarı baya bi dediler.
bende bugün vücudunda kızarıklıklar farkettim.
nesi var acaba
acayip tedirgin oldum doktora götürücem
sizdede böle bi durum varmı
canım bebişin banyo yapmadıysa kızarıklıklar ondan oluyomuş vücüt dirinci için sağlık ocağındakiler öyle demişti... bnyo yaptırınca geçti bizimkiler halk diliyle inci diyolar ona... sarılıkta bol bol emzirerek geçiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…