Dün gece göbeğimiz düştüü teyzeleerrr, azıcık kanadı ama. Baticonlayacağız iki gün sonra da bıcı bıcı yapıcaz inşallaaahhhh
ya ne güzel doktorlarınız ümit veriyo en azından bu gece gelir falan diye. benimki çok ümitsiz konuşuyo. hayırlısı canım. gidersen falan haber ver mutlaka...Allah yardımcın olsun...
cnm nst de falan hiç sancın çıkmıyor mu peki
30-40 civarı bikaç tane. geçen sefer de 1 tane 50lik çıkmıştı. bişey sayılmaz yani...
canım bence sen sezeryan olcan gibi,ama hakkında hayırlısı olsun inşallah,bana kalırsa sezeryan normal dogumgan daha kolay..Allah yardımcın olsun ...
hayırlısı neyse o olsun. sonuna kadar şansımı denicem. doktor bugün beklememizin sezeryana doğru gitmek demek olmadığını söyledi. ama son gün artık muayene edip karar verecek. doktor aksini söylemezse sonu sezeryan bile olsa suni sancıyı mutlaka denemek istiyorum...sezeryanın daha kolay olduğunu düşünmüyorum çünkü. normal doğumu yaşadım Allah izin verirse yine yaşamak istiyorum...
bu gece karnım çok gergin sanki patlıcakbelim ağrıyor,inanılmaz karnım ağrıyor, bir yandan acıyor sanki arada sancı giriyor. enes'im geliyor mu acaba? bi tırstım:18: ama heycanla bekliyorum
Slm gurbet gelini suan hastanede nst bagli mert bebek kanala girmis suyu azalmis henuz acilmasi yok ama bekliyoruz dua edin yengeme lutfen
Slm gurbet gelini suan hastanede nst bagli mert bebek kanala girmis suyu azalmis henuz acilmasi yok ama bekliyoruz dua edin yengeme lutfen
günaydın kızlar ne kadar sessiz oldu topiğimiz?
Kimseler kalmadıki herkes doğurdu aldı bebeğini kucağına topikmi geliyo akıllarına :))
canım bebişin banyo yapmadıysa kızarıklıklar ondan oluyomuş vücüt dirinci için sağlık ocağındakiler öyle demişti... bnyo yaptırınca geçti bizimkiler halk diliyle inci diyolar ona... sarılıkta bol bol emzirerek geçiyomrb kızlar bebişime dün gelen misafirlerimiz sarı baya bi dediler.
bende bugün vücudunda kızarıklıklar farkettim.
nesi var acaba
acayip tedirgin oldum doktora götürücem
sizdede böle bi durum varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?