2010 Aralık Anneleri

ay bilmiyorum 2 tane çok şiddetli sancım oldu ama sancı geçince hiç olmamış gibi oldum birden acaba benmi yanılıyorum geçti gitti birden :26:

öyle sürekli sancı çekmiyosun zaten canım. Allah'tan öyle, değilse dayanılmaz. sen sancılarının dakikalarını yaz bakalım. iyice sıklaşınca da hastaneye gidersin.

araliklari nasildi peki canim?
ne kadar arayla sanci geldi?
hadi hayirlisi bakalim

öyle sürekli sancı çekmiyosun zaten canım. Allah'tan öyle, değilse dayanılmaz. sen sancılarının dakikalarını yaz bakalım. iyice sıklaşınca da hastaneye gidersin.

ay hiç aralığına dikkat etmedim :26: ama yarım saatten fazla olduğu kesin yaniii:94:

Dün gece göbeğimiz düştüü teyzeleerrr, azıcık kanadı ama. Baticonlayacağız iki gün sonra da bıcı bıcı yapıcaz inşallaaahhhh

Dun aksam belli araliklarda agrilarim vardi
Gecede bi kac kez oldu
Suandada sadece bacaklarim cok agriyor
Bu ne demek simdi hic anlamadim
Doguran arkadaslar yardimci olun bu ne demek:26:

Valla bacak ağrısı bende olmamıştı hiç bilemiyorum şimdi:26:

Kocana Allah sağlıkla kavuştursun sizi inşallaaaaahhhh!!
Bu mekonyum olayına da açıklık getirdin ya, teşekkür ederiz bende anlamıyordum bir türlü.

ev hazir ben hazirim
gidiyorum kvye
dogurmadan gelmem bu eve
mum gibi oldu her yer
sanci yok hala bir bel agrisi var sadece
beklesemmi sancilanmayi
yoksa gitsemmi hastaneye kararsizim:97:

Canım ben doğuracağım sabah anlamıştım, kalktım banyo yaptım saçıma fön çektim evi toparladım falan o gün doğurdum.

kızlar sabahdan beri doktora söyleniyodum ama adam haklı galiba iki tane sancım oldu 1 dk. sürdü hemen hemen vee çok şiddetli galiba sancılarım başlamış durumda hanımlarrr

Sancı çekmeden açılman varsa maşallaaah sanaaa Allah bi avazda kurtarsın arkadaşımmm.

hadi inş. hayırlısıyla tabi....

Demek fenerbahcemrem de doğurmuş olabülüüüüüü

merhaba kızlar
bugün oğlum doğalı tam 1 ay oldu..doktora gittik aşısı vardı bir de kalça çıkığı için usg.çok güzel kilo almışız boyumuz uzamış çok beğendi doktor.gazlı bir bebek evet dedi ama 1 ay daha ilaç veremem dedi zinco ya da nurse harveys kullan dedi 3 ay çekeceksiniz dedi.oğlum hep memede uymayı sevdiği için emzik verebilirmiyim dedim evet dedi denedim ama almıyor emzik ağzından atıyor

ayy masallah oglusuna canim
ben kararsiz kaldim sanci pek yok cunku
belki yarina kaliriz iyide olur yani
:97:

slm kızlarrr nasılsınız bakalım bizim oğluşumuzun dün gece göbeği düştüüüve bugün de banyomuzu yaptıkk pek usluyduk teyzeleri hiç sesi çıkmadı.darısı bekleyenlerin başınA....HOŞÇAKALIN

selm kızlrrrr ne habersıız uun zaman oldu yazamıyorum ama fırsat buldukca okumaya calısıyorum.. dogum yapmayan arklar allah yardımcınız olsun.. tabı dogum yapanlarında :)))

canım düzensiz 45 dk. sonra yada 30 dk. sonra giriyodu ama 1 saattir bişi yok :97: hafifden adet olacakmışım gibi sızlıyo sadece:94:

tellınaz normal dogum yaptm sana yardımcı olmak ısterdım am sunı sancıyla aldıgım ıcın bn bılmıom normal sancıyı... allah yardımcın olsun 1 avzda kurtarsın ıns

Fıstıklar biz de doktordan geldik
bebeğimizin keyfi yerinde maşallah
sancılarımız çıktı belki bu gece gelir dedi
ama şuanda hiç tık yok
bakalım hayırlısı

tellinaz cnm sen takibe dewam inş periyodikleşir

ayyy doğuralım artıkk yahuu

canım düzensiz 45 dk. sonra yada 30 dk. sonra giriyodu ama 1 saattir bişi yok :97: hafifden adet olacakmışım gibi sızlıyo sadece:94:

canım ben doğum yapmadan 1 gece önce aynı böyleydi sancılarım. ertesi gün akşam suyum gelmişti bi anda sıklaştı:) 3 saatte de doğdu. düzene girmese bile sıfırdan suni sancı yemekten iyidir bence. takibe devam et sen. keşke benim de bu kadar olsaaaaaaaa...

ya ne güzel doktorlarınız ümit veriyo en azından bu gece gelir falan diye. benimki çok ümitsiz konuşuyo. hayırlısı canım. gidersen falan haber ver mutlaka...Allah yardımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…