ay bilmiyorum 2 tane çok şiddetli sancım oldu ama sancı geçince hiç olmamış gibi oldum birden acaba benmi yanılıyorum geçti gitti birden :26:
araliklari nasildi peki canim?
ne kadar arayla sanci geldi?
hadi hayirlisi bakalim
öyle sürekli sancı çekmiyosun zaten canım. Allah'tan öyle, değilse dayanılmaz. sen sancılarının dakikalarını yaz bakalım. iyice sıklaşınca da hastaneye gidersin.
fenerbahcemre de girmemiş dün geceden beri.........
doğurmuş olmasın
Dun aksam belli araliklarda agrilarim vardi
Gecede bi kac kez oldu
Suandada sadece bacaklarim cok agriyor
Bu ne demek simdi hic anlamadim
Doguran arkadaslar yardimci olun bu ne demek:26:
al bendende o kadar :)) aman kocam yanımda olsaydı o da yeterdi aslında :))
beterin beteri var haline şükret dostum
ben bunu doğumdan önce almıştım her ihtimale karşı amma ve lakin henüz hiç kullanmadım.. nedenini bende bilmiyorum aklıma getirdiğin iyi oldu.. yalnız su torbasına çok sıcak su koyup süt düğümlenmesi olduğunda göğsüme kompres yapıyorum
kaka yenmesi mevzuunundan bahsetmişsiniz. nacizane bir düzelme yapacağım..
halk arasında "kaka yenmesi" denen mevzuu mekonyum aspirasyonu tanısıdır.. mevzuu zehirlenme değildir.. "mekonyum" denen ilk kaka aspire edilirse korkulan durum kakanın mideye değil akciğerlere gitmesidir.. bu durumda kaka ciğerleri tıkar ve solunumu engeller.. bu sürecin süresine baglı olarak bebekte engel bırakabilir hatta ölüme varan sonuçlar doğurabilir
ev hazir ben hazirim
gidiyorum kvye
dogurmadan gelmem bu eve
mum gibi oldu her yer
sanci yok hala bir bel agrisi var sadece
beklesemmi sancilanmayi
yoksa gitsemmi hastaneye kararsizim:97:
kızlar sabahdan beri doktora söyleniyodum ama adam haklı galiba iki tane sancım oldu 1 dk. sürdü hemen hemen vee çok şiddetligaliba sancılarım başlamış durumda hanımlarrr
hadi inş. hayırlısıyla tabi....
Dün gece göbeğimiz düştüü teyzeleerrr, azıcık kanadı ama. Baticonlayacağız iki gün sonra da bıcı bıcı yapıcaz inşallaaahhhh
Valla bacak ağrısı bende olmamıştı hiç bilemiyorum şimdi:26:
Kocana Allah sağlıkla kavuştursun sizi inşallaaaaahhhh!!
Bu mekonyum olayına da açıklık getirdin ya, teşekkür ederiz bende anlamıyordum bir türlü.
Canım ben doğuracağım sabah anlamıştım, kalktım banyo yaptım saçıma fön çektim evi toparladım falan o gün doğurdum.
Sancı çekmeden açılman varsa maşallaaah sanaaaAllah bi avazda kurtarsın arkadaşımmm.
Demek fenerbahcemrem de doğurmuş olabülüüüüüü
kucukprenscim
sancin varken bebek hareketleri nasildi?
bizimki su an asiri hareketli
kızlar kasılmalarım 2 dk. uzun sürüyo normalmiiii:26:
normal canim
korkma sakin
ne arayla geliyo baktinmi saate?
canım düzensiz 45 dk. sonra yada 30 dk. sonra giriyodu ama 1 saattir bişi yok :97: hafifden adet olacakmışım gibi sızlıyo sadece:94:
canım düzensiz 45 dk. sonra yada 30 dk. sonra giriyodu ama 1 saattir bişi yok :97: hafifden adet olacakmışım gibi sızlıyo sadece:94:
Fıstıklar biz de doktordan geldik
bebeğimizin keyfi yerinde maşallah
sancılarımız çıktı belki bu gece gelir dedi
ama şuanda hiç tık yok
bakalım hayırlısı
tellinaz cnm sen takibe dewam inş periyodikleşir
ayyy doğuralım artıkk yahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?