2010 Aralık Anneleri

selam kizlar
tellinazdan haber yokmu yahu?
sancisi vardi aksam
bende bugun dra gittim
nstde uyudu yine benim keci kizim
alttan muayne olduk
sanirim dr biraz durttu kizi
bilerek acitiyorum biraz dedi
3400gr olmus
sancilarini beklicez dedi
bide yarin tekrar nstye gircez hareketleri pek olmadigi icin bugunkunde
sanci falanda cikmadi yaw
gelesi yok galba :97:
sicak dus alip yuruyus yapicam simdi
yine gelir bakarim
optummm

Selam kızlar Pazar günü 4 te oğlumu kucağıma aldım ama zorlu bir değumdu dikişliyim ancak yeni bakabildim herkes doğurmuştur umarım.Çok güzel bir duygu gerçekten.İkimizde iyiiz Allaha şükür kendimi topşarlayım detayları veririm.Öptüm hepinizi güzel anneler ve bebişeri

canımmmm gözünüz aydın...
allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

cnm benim gözün aydın.Çok şükür sen de kavuştun bebeğine.darısı başımıza inş..

Uyku ne demekti kızlar yaa. Daha yatağımı toplayamadımmm.

İsiscim doğurmuş,tebrik ederimmm.

slm kızlarrr,
nasılsınız,kızım gece uyumadı hıczınco falan yalan oldu yanisabaha karsı pırtladık da ondan sonra uyuduk 2 saat,sonra yine bekledik ki hatun bagırsaklarını bosaltsın...kızım tuvaletıı yapınca dunyalar benim oluyor,dualar ediorum pırtlasın tuvaletını yapsın diyeAnnelik ne tuhaf bi duygu yahu...

çocuğu gaz çıkartıp kakasını yapınca mutlu olmakmış hakikaten annelik. Birde bizimki altını açınca çişini yapıyor,her tarafı berbat ediyor. Gülüyorum bende ne yapayım. Ya onunla ağlayacağım,ya da güleceğim.

Slm kızlar
Ben de yeni üye taze anneyim.Aralık anesiyim.bebeğim 20 günlük.şidiye dek ne kadar kilo almalıydı?bebeği aynı zamanda doğan var mı?

merhaba kızlar 21 12 2010 saat 9:20 de oğlum spinal sezeryanla dunyaya geldi 3500 gr 47cm.. ilk gunler sekeri dusuktu oglumun surekli hastaneye gittik geldik mama takviyesi yapmak zorunda kaldık.. 5.gun gobegimiz dustu.. yaa surekli uyuyo oglum yine mi sekeri dustu acaba.. sizin bebekleriniz ne kadar uyuyo ? acaba bana mı cok uyuyo gibi geliyo cok moralim bozuluyo zaten sutum de yok napcam bilmiyorum sut için humana stil tea de iciyorum olmuyo siz neler yapıyosunuz. bişeler soyleyin moralim bozuluyo sutum gelmeyince oglumu besleyemeyince sıkıntıya giriyorum

gözünüz aydın canım rahatlamışsınızdır

Saol teyzesi, banyo yapıcaz inşallah yarın

Allah Allaaahh, bizim yöntem tutmadı mı yoksa:26:

Allah analı babalı büyütmek nasip etsin arkadaşımm, bizde sizi öptüükkk

off kızlar selam herkese
moralim yin bozuk
bizim velet emdiğini çıkarıyor ya napcammmm ??

Hepsini çıkarmıyordur dimi gazla birlikte birazcık çıkarması normalmiş

kızlar galiba benim nişanm geldi
Haberdar et bizi de gelişmelerden..

Bizimkide zortlattırsa babasıyla beraber ohhh ohhh yapıyoruz gecenin bi yarısı, çok tuhaf sahiden. Biri zortlatınca sevineceğim aklıma gelmezdi

40+6 ve burdayım...

Sürekli uyuyorsa sarılık olabilirmiş, bol bol emzirin diyorlar. Bende humana stil tea içiyorum, bol bol içmeye bak ve günde 3 lt su. Bide tatlı hoşaf tarhana çorbası falan iyi geliyor. Göğüslere ılık havlu ile kompresde artırıyor.

dediklerinin hepsini yapıyorum canım cay su hosaf ılık kompress hepsinii yapıyorum ama yok iştee.. pompayla sagıyomusunuz sutunuzu ? sagınca ne kadar sut geliyo merak ediyorum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…