slm güzel annişler ben geldim babam prş yatmıştı hastaneye cuma amelyat olacaktı yetiştirmemişler. salı gününe kaldı. bende bi bakıyım dedim bizim hatunlar ne kaynatmış ama bayaa bi gitmiş sayfa okuyamadım. ben bugün kontrole gittim meleğimi gördüm. teyzeleri inanamadım acaip büyümüş. kıpır kıpır her yeri 2li test i de yaptırdık hayırlısı bakalım. bu arada listeyle hangi arkadaş ilgileniyo acabaa artık cinsiyetler yavaş yavaş öğreniliyo. bende bu gün haberini aldm yaramaz oğluşumunlistelere yazılsa süper olcak
İnşallah cnm. :lepi:
merhaba kızlar,
hepinize güzel haftasonları dilerim..
özüm,
evet canım 2. düzey usg'den kastım ayrıntılı ultrason. 20. haftada yapılıyor. onu önemsiyorum ben. Allah korusun herhangi bi sorun varsa müdahale edilebilecek olanlar bile tespit edilebiliniyor.
inşallah cnm yainşallah cnm benim sağ salim gelsin bebişlerimiz hayırlı habrler veririz hepimiz inşallah
Benim facebook da bir sürü yabancı kişi var hepsine yazdım gönderdim buradanda yazayım Destek Lütfen
Eurovision da Türkiye ye oy verin Lütfen
S'il vous plaît votez pour la Turquie à l'Eurovision
Please Vote for the Turkey to Eurovision turkbayragi
paşalar çoğalıyo valla cnm kız anneleri düşünsün. işleri zor yani kaydirigubbakcemile3 şaka bi tarafa müthiş bi duygu. eşimle hep kız istedik ama öyle bi zamanda geldiki! o benim uğur böcüğüm. sağlıklı olsunda ilk bebeğim zaten ne olduğu farktmez
kızlar iyi akşamlar, geçmişe tam bakmadan daldım muhabbete, öğlen bi çıktık bu saate kadar sürttük dışarda, burası çok yeşil bi yer, gez toz, piknik falan bu saat oldu, başka yapacak bişey yok naapalım, sosyal hayat sıfır denecek kadar az, biz de doğaya vuruyoz kendimizi. aman ne güzel demeyin, şehir hayatı özleniyo böyle küçücük yerlerde. Şehirde de buralar özlenir ama...
kızlar iyi akşamlar, geçmişe tam bakmadan daldım muhabbete, öğlen bi çıktık bu saate kadar sürttük dışarda, burası çok yeşil bi yer, gez toz, piknik falan bu saat oldu, başka yapacak bişey yok naapalım, sosyal hayat sıfır denecek kadar az, biz de doğaya vuruyoz kendimizi. aman ne güzel demeyin, şehir hayatı özleniyo böyle küçücük yerlerde. Şehirde de buralar özlenir ama...
gozun aydin hayatim
masallah
erkekler hemen gosterio galba
ayyyy yerim ben onlari yaw:CüvCüv:
Öle cnm ya benimde ilk bizde kız beklerken erkek olacağını öğrendik hayırlısı cinsiyet hiç önemli değil :))
Aman kız anneleri işiniz var bizim veletlerle :roflol:
aynen cnm erkekler hemen gösteriveriyo pipiyi sempatiksalakcinni ama dr sölemek istemedi yanılma payı olabiliyo diye ben yalvarınca söleyiverdi. 2 hafta sonra tekrar görcem. o zaman kesin olarak belli olur darısı sizlerin başına inşallah
ay hadi gözün aydın canımbide senkaç aylık hamilesin merak ettimgözün aydın...
Hoşgeldin cnm aman iyi yapmışsın valla bazılarımız bugun evde pinekledik yani ben :))
hosgeldin canim
ya insanoglu nankor sehirdeyken dogal hayati ozler koye gider sehiri ozler
kisin yazi ozler yazin kisi:umursamaz: memnuniyetsizmiyiz neyiz walla
negatif enerjini atmisindir ne guzel bizde trafik kalabalik gurultu icinde
strese giriyoruz daha cokboshayallersmile
aynen cnm erkekler hemen gösteriveriyo pipiyi sempatiksalakcinni ama dr sölemek istemedi yanılma payı olabiliyo diye ben yalvarınca söleyiverdi. 2 hafta sonra tekrar görcem. o zaman kesin olarak belli olur darısı sizlerin başına inşallah
hoşbulduk kızlar, hapşuruk canım buraya ilk geldiğimizde aa bak at, aa kuşlar ötüyo falan diyoduk eşimle birbirimize bursanın göbeğinde oturuyoduk çünkü araba kornasından başka ses duymazdık, 2 yıl falan iyi de sonra köreliyosun böyle yerlerde. Küçük yerde yaşam çok farklı, iletişim ve ilişkiler de. Ama gidersek bu doğal güzelliklerini ararım tabi.
ay canım, benim oğlan 20. haftada binbir nazla göstermişti. Ben de 19 haziranda gidicem bakalım o zaman göstericek mi?
slm güzel annişler ben geldim babam prş yatmıştı hastaneye cuma amelyat olacaktı yetiştirmemişler. salı gününe kaldı. bende bi bakıyım dedim bizim hatunlar ne kaynatmış ama bayaa bi gitmiş sayfa okuyamadım. ben bugün kontrole gittim meleğimi gördüm. teyzeleri inanamadım acaip büyümüş. kıpır kıpır her yeri 2li test i de yaptırdık hayırlısı bakalım. bu arada listeyle hangi arkadaş ilgileniyo acabaa artık cinsiyetler yavaş yavaş öğreniliyo. bende bu gün haberini aldm yaramaz oğluşumunlistelere yazılsa süper olcak
iyi akşamlar arkadaşlar,ya eurovision başladı,manganın performansını beğendim ben,yurt dışındaki arkadaşlar türkiyeye oy atın ya :)))))
tam da benim doğum günümde kontrolün =)) inşallah göstermez annesi. çünkü erkekler erken gösteriyo daha çok. bi de kızçen olsun inşallah az sabret opuyorumnanaktan
teşekkür ederim cnm darısı senin başına bu gün tam 12 haftalık olduk oğluşumla opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?