2010 Aralık Anneleri

gozun aydin hayatim
masallah
erkekler hemen gosterio galba
ayyyy yerim ben onlari yaw:CüvCüv:

İnşallah cnm. :lepi:

Benim facebook da bir sürü yabancı kişi var hepsine yazdım gönderdim buradanda yazayım Destek Lütfen
Eurovision da Türkiye ye oy verin Lütfen
S'il vous plaît votez pour la Turquie à l'Eurovision
Please Vote for the Turkey to Eurovision turkbayragi

tamam canım, anladım, tabi yaptırıcam. Allah korusun bebişleri, inşallah hep güzel haberlerle burda oluruz.

inşallah cnm benim sağ salim gelsin bebişlerimiz hayırlı habrler veririz hepimiz inşallah
inşallah cnm ya

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

Öle cnm ya benimde ilk bizde kız beklerken erkek olacağını öğrendik hayırlısı cinsiyet hiç önemli değil :))

Aman kız anneleri işiniz var bizim veletlerle :roflol:

kızlar iyi akşamlar, geçmişe tam bakmadan daldım muhabbete, öğlen bi çıktık bu saate kadar sürttük dışarda, burası çok yeşil bi yer, gez toz, piknik falan bu saat oldu, başka yapacak bişey yok naapalım, sosyal hayat sıfır denecek kadar az, biz de doğaya vuruyoz kendimizi. aman ne güzel demeyin, şehir hayatı özleniyo böyle küçücük yerlerde. Şehirde de buralar özlenir ama...

Hoşgeldin cnm aman iyi yapmışsın valla bazılarımız bugun evde pinekledik yani ben :))

hosgeldin canim
ya insanoglu nankor sehirdeyken dogal hayati ozler koye gider sehiri ozler
kisin yazi ozler yazin kisi:umursamaz: memnuniyetsizmiyiz neyiz walla
negatif enerjini atmisindir ne guzel bizde trafik kalabalik gurultu icinde
strese giriyoruz daha cokboshayallersmile

gozun aydin hayatim
masallah
erkekler hemen gosterio galba
ayyyy yerim ben onlari yaw:CüvCüv:

aynen cnm erkekler hemen gösteriveriyo pipiyi sempatiksalakcinni ama dr sölemek istemedi yanılma payı olabiliyo diye ben yalvarınca söleyiverdi. 2 hafta sonra tekrar görcem. o zaman kesin olarak belli olur darısı sizlerin başına inşallah

ay hadi gözün aydın canımbide senkaç aylık hamilesin merak ettim gözün aydın...

Hoşgeldin cnm aman iyi yapmışsın valla bazılarımız bugun evde pinekledik yani ben :))

hoşbulduk kızlar, hapşuruk canım buraya ilk geldiğimizde aa bak at, aa kuşlar ötüyo falan diyoduk eşimle birbirimize bursanın göbeğinde oturuyoduk çünkü araba kornasından başka ses duymazdık, 2 yıl falan iyi de sonra köreliyosun böyle yerlerde. Küçük yerde yaşam çok farklı, iletişim ve ilişkiler de. Ama gidersek bu doğal güzelliklerini ararım tabi.

ay canım, benim oğlan 20. haftada binbir nazla göstermişti. Ben de 19 haziranda gidicem bakalım o zaman göstericek mi?

tam da benim doğum günümde kontrolün =)) inşallah göstermez annesi. çünkü erkekler erken gösteriyo daha çok. bi de kızçen olsun inşallah az sabret
opuyorumnanaktan

tebrik ederim canımmmmmmm
ne güzel erkenden öğrenmişsin.
bakalım biz de gittiğimizde doktor amcamız süpriz yapıp söliverirmiş
ayyyyyyyy ne gzüel
herkes sırayla öğrenicek artık.
sonra ciciler almaya başalrsınız.
bizim herşeyimiz var
pek bişi almıcaz.

tam da benim doğum günümde kontrolün =)) inşallah göstermez annesi. çünkü erkekler erken gösteriyo daha çok. bi de kızçen olsun inşallah az sabret opuyorumnanaktan

boshayallersmile bakalım canım hayırlısı, hiç bişey hissetmiyom tahminle ilgili, sağlıklı olsun da bakalım . Doğum günün demek o gün , bak unutmam asla canım opuyorumnanaktan ondan 1 ay sonra da benim doğum günüm yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…