2010 Aralık Anneleri

canimm cook sagol..
bizde 12+4 olucaz yarin..13.haftanin icindeyiz yani..
insallah hepimiz güzel haberlerle gelirizz :Saruboceq:

infertilite topigimizede yazdim,yeni gördüm resmini..
kirkbin kere massallah canim,kocaman olmus kuzumm
cok sükür canimm,bu günleride gördük..:Saruboceq:
saglikli,sihhatli dogumlarimizida görücez insallah :Saruboceq:

tatlim bu arada angelsound gecen hafta ici geldi..
almayi istiyordun,tavsiye ediyorum..
cok net duyuluyor..
uzun zamandir göremedim ama sesini duyunca icim rahatliyor :Saruboceq:

gidiyim diyorumm,her defasinda kaliyorum..
bu defa kararliyim
kendimi uykuya teslim edicem kizlar..
herkese tatli rüyalarrr
rüyalarinizda bebislerinizi öpüp kokladiginizi görün insallah

bende 12.haftayi bekliyorum angelsound için sen doktoruna sordunmu?
esim doktora sormadan almam diyo!!!!!

valla buyuyo cucum ben bazen hala inanamiyorum o kadar ara ve biranda suprizle gelsin allahim herkese nasip etsin, cok zor gunlerdi ve insallah saglikla kucagimizada aliriz..

ben her gece ruyamda kucagimda sarisin mavis gozlu bi bebisi emziriyorum, ruyada bile cok guzel..cabucak ve saglikla gecsin gunler ve gelsin bebisler..

kızlar beni listeden silebilirsiniz.
bebeğimi kaybettim.
yarın kürtajla bebeğimden tamamen kopacağım.
allah kimseye yaşatmasın.

canım benim çok üzüldüm... inşallah herşey yoluna girer. gerçekten çok üzüldüm!! çok geçmiş olsun.. çok sıkma canını çünkü her işte bi hayır vardır inan buna..

günaydn arkadaşlar geçmişi okuyamadım,umarım herkes iyidir,papatya cnm çok üzüldüm allah inşallah sana en kısa zamanda çok sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah,inşallah bidaha böle bişey yaşatmasın

merhaba kizlar nasilsiniz?
yarin 2li test yapilacak,cok heyecanliyim..

canım benim hayrılı haberlerle dönersin inşş dualarımız seninlşe hep benimde cuma günü çok heyecanlyım bakalım hayırlısı allahtan cinsiyet öğrenmeye başlanmış bile maişşşalh benim doktorum kesinlikle söylemez kızar hatta bana belli olmz diee acele etme der çok oteriter bi doktorum var ama çok seviyorum kendisini bakalım hayırlsı artıkk senden de güzel haberbekioruz güzell anneee

dün bende 2li mi yaptırdım.Baştan acaba yaptırmasammı dedim ama sonrada gittim doktorumla konuştum oda yaptır dedi.ense kalınlığı normal çıktı.Kanımıda verdim inş. sorun çıkmaz.

kızlar beni listeden silebilirsiniz.
bebeğimi kaybettim.
yarın kürtajla bebeğimden tamamen kopacağım.
allah kimseye yaşatmasın.

papatya ne oldu kii yaaa canım çok geçmiş olsun herşey yolundayken ne oldu çok merka ettim canım benim allahım sabır versin sana mafoldumben gerçekten çok üzüldümm :teselli:

dün bende 2li mi yaptırdım.Baştan acaba yaptırmasammı dedim ama sonrada gittim doktorumla konuştum oda yaptır dedi.ense kalınlığı normal çıktı.Kanımıda verdim inş. sorun çıkmaz.

canım günaydın bende aynı şekilde düşünüorum ama doktrum ısrar edior benimde yaptırıcam artıkk ya çok yanlıtıor ama kızlar diyim arkadaşımın çocuğuna özürlü fln vs vs bişiler dedi arkadaşım aldırmadı kaderimde buda varmış diee düşünsenize ne kötü şimdi iki yalşında bi ziillimiz varr çok tatlı çok akıılı şükür olsun bişiyi yokkk o yüzden yanılıtıo aklınız karışmasın kızlarrr

günaydın güzel anne adayları.

papatyam RABBıM yardımcın olsun RABBıM inşALLAH çok bekletmeden bebişini tekrar gönderir sana.

Günaydın canım, bende doktoruma bunları söyledim, kötü sonuç çıksa doğuma kadar mahfolurum ben dedim.Testlerin garantisi yokmuş diye konuştum.doktorumda bende 2 tane doğurdum, aldırmayacağım halde yaptırdım, içimde kalmasın dedim ,dedi.Ne bilim etkilendim.Korka korka yaptırdım.ense normal çıktı.Kanıda verdim.Bide ablamın arkadaşının çocuğunun testleri normal çıkmış, çocuk bi doğuyor down semdorumlu, şok olmuşlar.Her şeye hazırlıklık olmak gerek.Allah korusun bebişlerimizi..

Son düzenleme:
evet canım amin hep böyle oluyor daha neler varda duymadıklarımz allahım korusun meleklerimiziiii

günaydın kızlar,inşallah hiçbi sorun çıkmaz arkadaşlar,benimde 9 haziranda,size bişey sölemek istiyorum yanlış anlamazsanız,bu testlere güvenmediğiniz içinmi yaptırmak istemiyosunuz yoksa çocuk ne doğarsa doğsun bakarım diyemi düşünüyosunuz,benim abim sorunlu bir çocuktu beyninde tümör vardı ve 21 yaşında vefat etti,ben çocukken koşuyorken o hiç koşamıyordu,benim yaşayabildiğim birçok şeyi o yaşamayadı,ve çok çok iyi biliyorumki bu onu çok üzüyordu,o böyle yaşamak istemzdi,bende hep diyorum allah göstermesin nasıl doğarsa doğsun ömür boyu bakarım diye ama çocuklarımızın özürlü doğacaklarını bilerek onlara böyle bi yaşam kalitesi sunmamak gerekiyor onlar böyle yaşamak istemiyorlar çünkü,ama allah göstermesin doğduktan sonrada trafik kazası geçirir,ömür boyu bakarım ama doğmadan belirleme şansı varsa allah inşallah beni o durumda bırakmasın ama doğurmam,sırf onun iyiliği için,tamam bu testlerde de yanılma payı oluyormuş,çok emin olmak gerekiyor bu yüzden,allah inşallah kimseye yaşatmasın böyle bir seçenekte bırakmasın inşallah

evet işte beni korkutanda bu testlerin yanılma payı ya,yoksa körü körüne rahatsız doğurmakta çok kötü,ya da sağlıklı bir çocuğa testler kötü sonuç söleyip aldırmakta çok kötü,keşke %100 sonuç verse,

canım benim çok geçmiş olsunn allah rahmet eğlesin hayır illade çocuk özürlü deyip doğurmk deill sadece yanıltıo çok yüksek şekilde zaten herşey allhtan benim yeğenieme hiçbişi yok deyipp özürlü doğdu eller kollar oynamıo beyin ölü bi şekilde onuniçin herşey allahtn rabbim bilir....

offf evet ya benimde tek korkum o gerçekten,canım ya çok üzüldüm cnm yeğenine de,sanırım folik asitin önemi bu,beyin gelişimi,inşallah öyledir,bir çoğumuz folik asiti içti hep,inşallah hiç sorun yaşamayız,tek korkum şu testler,birde birinci dereceden taşıyıcı olduğumuz için abimden dolayı korkuyorum açıkçası,bakalım allah hayırlısını versin hakkımızda,yoksa benim annemde hep diyor keşke yaşasaydı ömür boyu bakardım diye,

öyle oluyor canımm allahım kimseye yaşatmaısn çok zor şuan 12 yaşında yawrum anneye hep muhtaç hep kucaktaa çok zor çokkkkk gerşektenn allahım hayırlsı neyse onu nasip etisn bizee canım yaa ben çok unutuoyumnfolic asiti içmeye bi korkuorum kii valla

ben valla hamile kalmadan 2-3ay önce başladım cnm,hala içiyorum ama şu 20gündür dr. kan ilacının içinde verdi yani gino ferro sanol yazdı bunun içinde folik asit takviyesi varmış aynı oranda,şimdi öyle içiyorum sanırım haftaya keser heralde,ilk 3aydan sonra kesiliyor ya
canım ya sanırım yeğeninde dr.un azizliğinemi uğradılar belki farkedilebilirdi,gerçi farkedilsede işte kesinliği olmadığı için yine emin olunamıcaktı,unutma cnm ya,gerçi eskiden folikmi vardı hep annelerimiz bizi böle doğurdular ama imkanımız varkende önlem almak gerekiyor,telefonuna hatırlatma kur unutmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…