cucum yarin test gununmus hadi hayirlisi insallah guzel sonuclar alirsin...
benim doktorum 13.haftayi bekliyo daha iyi olur dedi ....
hafif hafif hissetmek harika tepikleri hissedince nasil olur cok merak ediyorum, heyecanla bekliyorumboshayallersmile
merhaba kizlar nasilsiniz?
yarin 2li test yapilacak,cok heyecanliyim..
kızlar beni listeden silebilirsiniz.
bebeğimi kaybettim.
yarın kürtajla bebeğimden tamamen kopacağım.
allah kimseye yaşatmasın.
dün bende 2li mi yaptırdım.Baştan acaba yaptırmasammı dedim ama sonrada gittim doktorumla konuştum oda yaptır dedi.ense kalınlığı normal çıktı.Kanımıda verdim inş. sorun çıkmaz.
canım günaydın bende aynı şekilde düşünüorum ama doktrum ısrar edior benimde yaptırıcam artıkk ya çok yanlıtıor ama kızlar diyim arkadaşımın çocuğuna özürlü fln vs vs bişiler dedi arkadaşım aldırmadı kaderimde buda varmış diee düşünsenize ne kötü şimdi iki yalşında bi ziillimiz varr çok tatlı çok akıılı şükür olsun bişiyi yokkk o yüzden yanılıtıo aklınız karışmasın kızlarrr
evet canım amin hep böyle oluyor daha neler varda duymadıklarımz allahım korusun meleklerimiziiiiGünaydın canım, bende oktoruma bunları söyledim, kötü sonuç çıksa doğum akadar mafvolurum ben dedim.Testlerin garantisi yokmuş diye konuştum.doktorumda bende 2 tane doğurdum, aldırmıcam halde yaptırdım, içimde kalmasın dedim dedi.Ne bilim etkilendim.Korka korka yaptırdım.ense normal çıktı.Kanıda verdim.Bide ablamın arkadaşının çocuğunun testleri normal çıkmış, çocuk bi doğuyor down semdorumlu, şok olmuşlar.Her şeye hazırlıklık olmak gerek.Allah korusun bebişlerimizi..
dün bende 2li mi yaptırdım.Baştan acaba yaptırmasammı dedim ama sonrada gittim doktorumla konuştum oda yaptır dedi.ense kalınlığı normal çıktı.Kanımıda verdim inş. sorun çıkmaz.
günaydın kızlar,inşallah hiçbi sorun çıkmaz arkadaşlar,benimde 9 haziranda,size bişey sölemek istiyorum yanlış anlamazsanız,bu testlere güvenmediğiniz içinmi yaptırmak istemiyosunuz yoksa çocuk ne doğarsa doğsun bakarım diyemi düşünüyosunuz,benim abim sorunlu bir çocuktu beyninde tümör vardı ve 21 yaşında vefat etti,ben çocukken koşuyorken o hiç koşamıyordu,benim yaşayabildiğim birçok şeyi o yaşamayadı,ve çok çok iyi biliyorumki bu onu çok üzüyordu,o böyle yaşamak istemzdi,bende hep diyorum allah göstermesin nasıl doğarsa doğsun ömür boyu bakarım diye ama çocuklarımızın özürlü doğacaklarını bilerek onlara böyle bi yaşam kalitesi sunmamak gerekiyor onlar böyle yaşamak istemiyorlar çünkü,ama allah göstermesin doğduktan sonrada trafik kazası geçirir,ömür boyu bakarım ama doğmadan belirleme şansı varsa allah inşallah beni o durumda bırakmasın ama doğurmam,sırf onun iyiliği için,tamam bu testlerde de yanılma payı oluyormuş,çok emin olmak gerekiyor bu yüzden,allah inşallah kimseye yaşatmasın böyle bir seçenekte bırakmasın inşallah
offf evet ya benimde tek korkum o gerçekten,canım ya çok üzüldüm cnm yeğenine de,sanırım folik asitin önemi bu,beyin gelişimi,inşallah öyledir,bir çoğumuz folik asiti içti hep,inşallah hiç sorun yaşamayız,tek korkum şu testler,birde birinci dereceden taşıyıcı olduğumuz için abimden dolayı korkuyorum açıkçası,bakalım allah hayırlısını versin hakkımızda,yoksa benim annemde hep diyor keşke yaşasaydı ömür boyu bakardım diye,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?