Benim cumartesi kontrolüm vardı. ikili test yaptı ense kalınlığını ölçtü. İnşallah ikili testin sonucuda iyi gelir. Cinsiyetini hiç sormadım doktorumu daha önceden de tanıdığım için şimdi söylemez şu an 13 haftalık 15 gün sonra 15-16 haftalarda söyler. Bidahaki kontrolüm ayın 20 sinde kesin belli olur. Sizler ikili test yaptırdınızmı sonucunu alan varmı?
evet canımm sen dahaa 9 haftalıkmışsınnn biz 13 oldukkkmrb kızlar.
nasılsınız.
hava gerçekten çok bunaltıcı.
offfff evim serin Allahtan da
ama okulda ve dışarda piştim resmen.
acayip denize girmek istiyorummmmm
eşime diyorummmmmm
tatillllllllllllllllllllllll diye
o da bukadr söyleyince gidelim istersen diyo
ama ne bileyim okadar yolu çekmek de zor olur.
neyse bu arad benim de karnım akşamları çok şişiyo ya.
çok uykum var yine
yatıyım biraz.
ya siz yavaş yavaş öğreniyosunuz ne gzüel cinsiyetleri
en son ben öğrenicem sanırım
daha çok var.
Valla canımm ne bilimm sankii doktorr kızacakk gibii hissediyorummm
amaa yarınn randevumm varr belkii söylerrr yadaa benn sormayaa çalışacağımm artıkkk
bir an evvel kıyafet almakk istiyorum bendee
kızlar benimde sabah kalkınca karnım gayet normal ama akşam acayip şişiyo sanki 6 aylıkmışım gibi
merhaba kizlar nasilsiniz?
yarin 2li test yapilacak,cok heyecanliyim..
ben 2 doktora gittimm benimki,lerde söylemedi canımmmoooo cucuda gelmis sonunda
kadro tamammi?
benim ikili teste 2 hafta var daha
sonucunu kac gunde veriolarmis?
ya kizlar sizin dr sunu ye bunu yeme soyle yap falan diye
tavsiyelerde bulunuyomu?
dun biriyle konustum kizi benimle ayni donemdeymis
dr haftada en az iki kere balik ye falan demis
kadin anlatip durdu
bende sinir oldum bizim dr put gibi ya
hic boyle seyler soylemiyo uyuzzzalsanaalsanasmile
Meraba kızlar, nihayet aranıza döndüm sanırım, artık bulantılarım baya bi hafifledi(umarım yani, en son bunu söylediğimde ertesi gün yataktan çıkamamıştım :asigim: ) Aramıza yeni arkadaşlarımız katılmış ne güzel, cinsiyet öğrenenler var, ikili teste gidenler var. Baya kopmuş oldum forumdan ama bundan sonra buradayım inşallah, meleğim izin verdiğince tabi.
Ay cucu, biz de yarın ikili test için gidicez, inşallah herşey yolunda gider. Belki ilk cinsiyet tahminini bile alırız. Bu gece nasıl uyurum bilmiyorum boshayallersmile
kızlar bu arada alışverişe başlayanlar için bi topik açtım, arada uğrarsanız sevinirim :)
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=13496575#post13496575
arkadaşlar birde bi şey sorucam ankarada gittiginiz ve memnun olduğunuz gercekten ılgılılenen bir doktor arıyorum,malum cok sıkıntı yasadım kanama falan,zaten dogu gorevındeyız burda her sey cok zor oluo,2 li test için bile 10 gun beklıyoruz ankaraya kan gonderıolar,bana yardımcı olursanız mesut olurumsempatiksalakcinni,yakında ankaraya gıdıcem
günaydın kızlar,inşallah hiçbi sorun çıkmaz arkadaşlar,benimde 9 haziranda,size bişey sölemek istiyorum yanlış anlamazsanız,bu testlere güvenmediğiniz içinmi yaptırmak istemiyosunuz yoksa çocuk ne doğarsa doğsun bakarım diyemi düşünüyosunuz,benim abim sorunlu bir çocuktu beyninde tümör vardı ve 21 yaşında vefat etti,ben çocukken koşuyorken o hiç koşamıyordu,benim yaşayabildiğim birçok şeyi o yaşamayadı,ve çok çok iyi biliyorumki bu onu çok üzüyordu,o böyle yaşamak istemzdi,bende hep diyorum allah göstermesin nasıl doğarsa doğsun ömür boyu bakarım diye ama çocuklarımızın özürlü doğacaklarını bilerek onlara böyle bi yaşam kalitesi sunmamak gerekiyor onlar böyle yaşamak istemiyorlar çünkü,ama allah göstermesin doğduktan sonrada trafik kazası geçirir,ömür boyu bakarım ama doğmadan belirleme şansı varsa allah inşallah beni o durumda bırakmasın ama doğurmam,sırf onun iyiliği için,tamam bu testlerde de yanılma payı oluyormuş,çok emin olmak gerekiyor bu yüzden,allah inşallah kimseye yaşatmasın böyle bir seçenekte bırakmasın inşallah
kızlar beni listeden silebilirsiniz.
bebeğimi kaybettim.
yarın kürtajla bebeğimden tamamen kopacağım.
allah kimseye yaşatmasın.
Ben zaten hamileliğim başından beri öyleyim.
Bugün de ilk defa daha yemek yiyemeden çıkarttım ne varsa midemde.Yemek yapmıştım kendi yemeğim benim midemi bulandıyıor 2 kaşıkta wc ye kendimi zor attım.
canım yaa Allah yardımcın olsun. yemeden kusmak nedir bana sor :sinifsinif: ama şu an hormonlarının en yüksek olduğu haftadasın. bu haftadan sonra rahatlarsın inşAllah.kızlar beni listeden silebilirsiniz.
bebeğimi kaybettim.
yarın kürtajla bebeğimden tamamen kopacağım.
allah kimseye yaşatmasın.
geçmiş olsun. umarım kendini hem bedenen hem ruhen hemen toparlar hazır oluncada yeniden sağlıklı bir gebelik geçirirsin.[
QUOTE=cibeldemiroglu;13504437]canım günaydın bende aynı şekilde düşünüorum ama doktrum ısrar edior benimde yaptırıcam artıkk ya çok yanlıtıor ama kızlar diyim arkadaşımın çocuğuna özürlü fln vs vs bişiler dedi arkadaşım aldırmadı kaderimde buda varmış diee düşünsenize ne kötü şimdi iki yalşında bi ziillimiz varr çok tatlı çok akıılı şükür olsun bişiyi yokkk o yüzden yanılıtıo aklınız karışmasın kızlarrr
Günaydın canım, bende doktoruma bunları söyledim, kötü sonuç çıksa doğuma kadar mahfolurum ben dedim.Testlerin garantisi yokmuş diye konuştum.doktorumda bende 2 tane doğurdum, aldırmayacağım halde yaptırdım, içimde kalmasın dedim ,dedi.Ne bilim etkilendim.Korka korka yaptırdım.ense normal çıktı.Kanıda verdim.Bide ablamın arkadaşının çocuğunun testleri normal çıkmış, çocuk bi doğuyor down semdorumlu, şok olmuşlar.Her şeye hazırlıklık olmak gerek.Allah korusun bebişlerimizi..
günaydın kızlar,inşallah hiçbi sorun çıkmaz arkadaşlar,benimde 9 haziranda,size bişey sölemek istiyorum yanlış anlamazsanız,bu testlere güvenmediğiniz içinmi yaptırmak istemiyosunuz yoksa çocuk ne doğarsa doğsun bakarım diyemi düşünüyosunuz,benim abim sorunlu bir çocuktu beyninde tümör vardı ve 21 yaşında vefat etti,ben çocukken koşuyorken o hiç koşamıyordu,benim yaşayabildiğim birçok şeyi o yaşamayadı,ve çok çok iyi biliyorumki bu onu çok üzüyordu,o böyle yaşamak istemzdi,bende hep diyorum allah göstermesin nasıl doğarsa doğsun ömür boyu bakarım diye ama çocuklarımızın özürlü doğacaklarını bilerek onlara böyle bi yaşam kalitesi sunmamak gerekiyor onlar böyle yaşamak istemiyorlar çünkü,ama allah göstermesin doğduktan sonrada trafik kazası geçirir,ömür boyu bakarım ama doğmadan belirleme şansı varsa allah inşallah beni o durumda bırakmasın ama doğurmam,sırf onun iyiliği için,tamam bu testlerde de yanılma payı oluyormuş,çok emin olmak gerekiyor bu yüzden,allah inşallah kimseye yaşatmasın böyle bir seçenekte bırakmasın inşallah
günaydın kızlar
erken yatınca bi güzel uykumu aldım dinlendim yaa
benim kafama bişey takıldı
benim bebişim sanırım sağımda
yani dr ultrasonla bakarken sağıma doğru bakıyo
ve ben sağımda bi farklılık hissediyorum
sizinde sağınızda veya solunuzda olduğunu hissedebiliyomusunuz:
kızlar evet belki o bebeği bile bile doğurmak doğru değil ama inanışlarım gereği yaşayan bi canlının yaşama hakkını elinden almak çok yanlış
bende aldırırım diyodum hep dün bi amca gördük 70 yaşında neredeyse 35-40 yaşında dawn sendorumlu oğlu var..
bi kere testte olumsuz bişey çıkınca 16 haftada amniosentez yapıolar düşünsenize bebek et kan can olmuş oluyo
ben en çok rabbimin imtihanından korkuyorum hayatta her zorluk bi sınav bi imtihan yapamam herhalde ben ya evet çok zor ama rabbimden derim yapamam ya ne bileyim bi yandanda nası bakılıcak ben ölünce diye düşünüyorum
off kızlar ya dün bunalıma girdim bütün gün ağladım ii değilim 8 haziran ikili test 4 gün sonrada kan sonuçları çıkıyomuş 11 gün var resmen
günaydın kızlar
erken yatınca bi güzel uykumu aldım dinlendim yaa
benim kafama bişey takıldı
benim bebişim sanırım sağımda
yani dr ultrasonla bakarken sağıma doğru bakıyo
ve ben sağımda bi farklılık hissediyorum
sizinde sağınızda veya solunuzda olduğunu hissedebiliyomusunuz:
http://www.kadinlarkulubu.com/arali...elerinin-gobisleri-burada-5.html#post13508800
Kızlar göbiş resmimi koydum.Hadi herkes koysun artık : ) bir tek desirenin var.
nerelerdesin kız sen.. yoksun ne zamandır. takılma bunlara. üzülmen hüzünlenmen birazda gebelikle alakalı. bende de çoğunlukla bi ağlama hali var. neden bulması kolay. herşey olacağına varıyor. dua edelimde sağlıklı olsunlar. elimizden en iyi gelen bu..
Hemen bakıyoruummmdelikafadulden Canım benimnki çıksa hemen koyacağım, doktorum artık belli olmaya başlar dedi. Benim kilomda hiç değişmemiş hala aynıyım. :lepi:
canım kimdi senin doktorun?
Benimde sağımda ve sanki sağımda bi ağırlık varmış gibi hissediyorum. Doktor da dediğin gibi sağdan bakıyor. bir gece sırt üstü yatarkende resmen pıt diye karnıma vurduğunu hissettim çok barizdi. Ama sonra o kadar beklememe rağmen bi daha öyle hissedemedim. Doktorum bir ay sonra başlarsın hissetmeye dedi. Bu arada bende medicanaya gidiyorum, senin doktorun kim? Benimki şunu bunu ye demedi ne yiyorsun diye bana sordu bende anlattım, çok iyi sana takviye vermeyeceğim dedi. Mehtap hanıma gidiyorum ben, güleryüzlü tatlı bi kadın:lepi:
tatlım ben aslı basvere gidiyorum
hamile kalınca eve yakın olsun die medicanaya gidelim dedim
drumu değiştirdim
yoksa hizmette meltem hna gidiyodum çok memnundum ama uzak ve çok kalabalık oluyo ya
o piti piti yaptım aslı hnla mehtap hn arasındakaydirigubbakcemile3
aslı hn çıktı yawkaydirigubbakcemile3
biras içine kapanık ama açılıo sanki yavaş yavaşkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?