2010 Aralık Anneleri

bende yaptırdımm sonuçç 10 gün sonra dedilerr banaa

evet canımm sen dahaa 9 haftalıkmışsınnn biz 13 oldukkk

Valla canımm ne bilimm sankii doktorr kızacakk gibii hissediyorummm
amaa yarınn randevumm varr belkii söylerrr yadaa benn sormayaa çalışacağımm artıkkk
bir an evvel kıyafet almakk istiyorum bendee

Yok be canım neden kızacak...
Kızmaması lazım yani ben doktorumu çok sevdim rahatlıkla herşeyi sorabilirim...
Aynen bende kıyafet almak için sabırsızlanıyorum zemuszemus

kızlar benimde sabah kalkınca karnım gayet normal ama akşam acayip şişiyo sanki 6 aylıkmışım gibi

julyetcimm bende akşamlarıı nedenn böyle oluyorumm diyordumm sadecee klendimm oluyorumm sanıyordumm burdaa okuyuncaaa rahatladımm
sabahlarıı kuşş gibii kalkıyorumm karnımm hafiflemiş oluyooo

ben 2 doktora gittimm benimki,lerde söylemedi canımmm

esracımm hoşgedinn canımm
demekk bulantılarınn geçtiii
rahat olursunn artıkkk
burda birkaçkişi öğrendii cinsiyetlerii

canım ben adanadayımm burda bende 10 gün sonra alacağımm sonucumuuu

Canım bende aynen senin gibi düşünüyorum.Acaba o bu şekilde yaşamayı tercih eder miydi?Anne baba çocuğuna her şekilde bakar çünkü canı, Ama acı olan diğer insanlardan farklı bir yaşam sürmesi.Diğer çocukların yanında göze batması, acınarak bakan gözler. ah ah vah vah diye başlayan kelimeleri duymaktır acı olan.

Kızacaksınız belki ama ben bu durumu ona çocuğuma yaşatmaya hakkım olmadığını düşünüyorum.Ve maasef kaderci davranamıyorum.Eğer testlerim kötü çıkarsa doğuramam.Eşimin yiğenide zeka özürlü çok süper baklılıyor ama o çocuğunun yüzünde ki hüznü, ailesinin devamlı gözünde ki yaşı görmek istemezsiniz.

kızlar beni listeden silebilirsiniz.
bebeğimi kaybettim.
yarın kürtajla bebeğimden tamamen kopacağım.
allah kimseye yaşatmasın.

Canım çok üzüldüm.Allah kimseye yaşatmasın.

Neden kaybettin?

Bu arada teste gidicek arkadaşlar hayırlı haberlerle dönersiniz inşaallah.

Son düzenleme:
Papatyam, Allah sana selamet versin. ınşallah en kısa zamanda sağlıkla yeniden hamile kalırsın ve kucağına alırsın. Dua edicem sana, sevgilerimle...

Merhaba şekerler, ikili teste gidenler varmış, güzel haberlerinizi bekliyorummm. Bende bugün gittim doktora bebiş 4 gün gerideydi bugün ki ölçümde 1 gün ileri çıktı Allah ıma şükürler olsun:Saruboceq:

ıkili test için haftaya çarşamba gel dedi. ınşallah hepimizin bebişleri sağlıkla doğarda herhangi bir karar vermek zorunda kalmayız. ıyi düşünelim iyi olsun:lepi:

bende hiç düşünmüyorum. dün çapadaki doktoruma gittim kızdı bana test düşünmüyorum diye. üçlü testi onun gönlü olsun diye belki yaptırırım diyorum. aklinialirimsmile sonuç kötü çıkarsa da umursamayacağım.. yani.. inşAllah.. fisfisfis

onun iyiliği için diyorsun da canım. bir süre sonra onun hareketlerini hissedeceksin. bir canlı o artık zaten. yani anne karnında da olsa bi hayatı sonlandırmak çıktıktan sonra bir hayatı sonlandırmaktan farklı gelmiyor bana. doğduktan sonra bi engeli olursa da acı çekiyor yaşamasın diyemeyiz değil mi? ben bir süre özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde çalıştım. hayatla barışık ve zevk alan o kadar çok engelli tanıdım ki. bu birazda bizim elimizde
benimde sağımda. gebeliğimin başından beride sağ tarafa sancı atıyodu. doktorda sağ tarafa bakıyor. bir yerde bunun nedeninin sağ yumurtalıktan salınan yumurtanın döllenmesinden kaynaklandığını okumuştum. ne derece doğru bilemiyorum tabii.

nerelerdesin kız sen.. yoksun ne zamandır. takılma bunlara. üzülmen hüzünlenmen birazda gebelikle alakalı. bende de çoğunlukla bi ağlama hali var. neden bulması kolay. herşey olacağına varıyor. dua edelimde sağlıklı olsunlar. elimizden en iyi gelen bu..

Benimde sağımda ve sanki sağımda bi ağırlık varmış gibi hissediyorum. Doktor da dediğin gibi sağdan bakıyor. bir gece sırt üstü yatarkende resmen pıt diye karnıma vurduğunu hissettim çok barizdi. Ama sonra o kadar beklememe rağmen bi daha öyle hissedemedim. Doktorum bir ay sonra başlarsın hissetmeye dedi. Bu arada bende medicanaya gidiyorum, senin doktorun kim? Benimki şunu bunu ye demedi ne yiyorsun diye bana sordu bende anlattım, çok iyi sana takviye vermeyeceğim dedi. Mehtap hanıma gidiyorum ben, güleryüzlü tatlı bi kadın:lepi:

http://www.kadinlarkulubu.com/arali...elerinin-gobisleri-burada-5.html#post13508800

Kızlar göbiş resmimi koydum.Hadi herkes koysun artık : ) bir tek desirenin var.

Hemen bakıyoruummmdelikafadulden Canım benimnki çıksa hemen koyacağım, doktorum artık belli olmaya başlar dedi. Benim kilomda hiç değişmemiş hala aynıyım. :lepi:

amin cnm inşallah hepimizin ki sağlıklı olsun inşallah..

bende de o ağlama hali var hep reklam müziği çıksa ağlıyorum çok tuaf

napiim cnm ya aöf sınavlarım vardı ders çalıştım bizim topickte kalabalıklaştı orayada yetişiim derken böle oluyo

sende iisindir umarım

kızlar benim göbüş çoktan çıktı valla 11 haftam biticek ama maşşalh 5 aylık göbüş var bende soruo millet dılarda nekadar die söylüorum yalan diolarrrkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…