2010 Aralık Anneleri

canım kimdi senin doktorun?

kızlar beni listeden silebilirsiniz.
bebeğimi kaybettim.
yarın kürtajla bebeğimden tamamen kopacağım.
allah kimseye yaşatmasın.

çok geçmiş olsun çok üzüldüm allah sabırlar versin inşallah tez zamanda kendini toparlarsın inşallah bi daha bu acıları yaşamassın

kızlar evet belki o bebeği bile bile doğurmak doğru değil ama inanışlarım gereği yaşayan bi canlının yaşama hakkını elinden almak çok yanlış

bende aldırırım diyodum hep dün bi amca gördük 70 yaşında neredeyse 35-40 yaşında dawn sendorumlu oğlu var..

bi kere testte olumsuz bişey çıkınca 16 haftada amniosentez yapıolar düşünsenize bebek et kan can olmuş oluyo

ben en çok rabbimin imtihanından korkuyorum hayatta her zorluk bi sınav bi imtihan yapamam herhalde ben ya evet çok zor ama rabbimden derim yapamam ya ne bileyim bi yandanda nası bakılıcak ben ölünce diye düşünüyorum

off kızlar ya dün bunalıma girdim bütün gün ağladım ii değilim 8 haziran ikili test 4 gün sonrada kan sonuçları çıkıyomuş 11 gün var resmen

günaydın kızlar
erken yatınca bi güzel uykumu aldım dinlendim yaa
benim kafama bişey takıldı
benim bebişim sanırım sağımda
yani dr ultrasonla bakarken sağıma doğru bakıyo
ve ben sağımda bi farklılık hissediyorum
sizinde sağınızda veya solunuzda olduğunu hissedebiliyomusunuz:

gizemli83 benim yiğenim sorunlu bi çocuk kalbi delik doğdu amleiyat oldu şuanda 9 yaşında ne konuşabiliyor, ne çişini söyleye bilio, ne yemeğini tek başına yiyebilio, kendini anlatamadığı içinde ya kafasını bi yerlere vuruyo ya saçını yoluya ya da elini falan ısırıo... onun için yaşamak bizim içinse inan bakmak çok zor.. kendini ifade edemeyen bi birey... önceden bende senin gibi düşünüodum ama rabiim kimsenin başına bile vermesin ama başa gelmeden inan kimse anlamıoo... rabbim tez zamanda şifasını verirsin akıl fikir versin yiğenime bi de okadar güzel bi kız ki anlatam...ama inş hiç kisenin başına böyle bişey gelmez rabbimden tek dileğim hepimizin bebeklerine akıl fikir sağlık sıhat versin(Amin)

Ben solumda hissediyorum canım..Sanki orda daha bi şişlik var.Birde karnım hafiften çıkmaya başladı.Karnım genişlior.13+4 teyim..Ama dışardan kimse anlamıyor:smiley-cool:

Amin canım..Allahım bizi sağlıkla sıhhatle imtihan etmesin..:Saruboceq:

slm merkezdeyim ben devlet hast yapmıyor benım doktorumun tavsiyesi ile özel bi yerde yaptırıyoruz...inşallah iyi gelir sonuçlarım...benım yarın 13 hafta oluyo senın daha var galıba..eyvahedigeldismile

canım bende merkezdeyim hatta balkan apartmanında oturyorum belki biliyosundur.. bide doktorun kim benim doktorum aysel kamer ay iice merak ettim seni belki tanışıyoruzdur.. benim de haftaya 12 haftalık olacak

amin canım ya çok zor bi durum insan bi öle diyo bi böle diyo napıcaz bilmiyorum allah dediğin gibi sağlıklı bebekler nasip etsin bu soruyla karşı karşıya kalmayalım

merhaba kizlar nasilsiniz?
yarin 2li test yapilacak,cok heyecanliyim..

canım güzel geçecek inşallah hep olumlu düşün..iyi haberlerini bekliyoruz..benim de yarın şimdiden kalbim küt küt

ah canım ben de ne çektim..şurda 4-5 gündür çok rahatım arada yine yokluyor ama eskisi gibi değil..sabır az kaldı sen de rahatlaaycaksın inşallah

kızlar beni listeden silebilirsiniz.
bebeğimi kaybettim.
yarın kürtajla bebeğimden tamamen kopacağım.
allah kimseye yaşatmasın.

papatyam..ateş düştüğü yeri yakarmış..ne zor bir durum..çok geçmiş olsun tez zamanda bu yaşadıklarını unutacak mutlu bir hamilelik nasip eder Rabbim inşallah..

dün bende 2li mi yaptırdım.Baştan acaba yaptırmasammı dedim ama sonrada gittim doktorumla konuştum oda yaptır dedi.ense kalınlığı normal çıktı.Kanımıda verdim inş. sorun çıkmaz.

inşallah canım.bence çok güzel çıkacak insan ne kadar tedirgin oluyor merak ediyor değil mi? ikili bitecek sıra üçlüye gelecek..sağlıkla alalım da sonuçları

hapşuruk..aynen benim de sağımda hem doktor da bakarken hep sağımda buluyor..ve sağ tarafımda kasık ağrısı oluyor zaman zaman

amin canım ya çok zor bi durum insan bi öle diyo bi böle diyo napıcaz bilmiyorum allah dediğin gibi sağlıklı bebekler nasip etsin bu soruyla karşı karşıya kalmayalım

amiin canım amin.

slm kızlar artık 2'li testlere başlandı şöyle bir istatistlik var 2 li testte yazan beta hcg cinsiyeti belirliyor sizde yazarsanız buradan oranınızı bakalım ilerleyen zamanlarda tutacakmı ben çoğu insanda tuttuğunu gördüm..50 nin üstünde kız altında ise erkek diyorlar tabi herkese öncelikle sağlık diliyorum ...

kızlar benım drumda ikili testi zorunlu tutmadı
kesinliği yok yaptırmak isterseniz yaptıralım dedi
ben bi teste güvenip rabbimin verdiğini öldüremem zaten
kalp atışlarını bile duymusuz kolu bacağı var
düşünsenize özürlü diye karnınızdaki çocuğu öldürüp
sonradan sağlıklı bir çocuk dünyaya getirdiğinizi
ya o çocuk için bunu doğurcağıma taş doğursaydım diyecek kadar
hayırsız bi evlat olursa
yada sapasağlamken aniden bi hastalıkla onu kaybetsek
bunun önüne geçemeyizki
çocuğumuz doğduktan sonrada
özürlü olabilir
bizim bi tanıdığımızın oğlu 9 yaşına kadar koşup oynayan bi çocuktu
9 yaşında ssp hastalığına yakalandı ve şu an 21 yaşında
bakıma muhtaç bebek gibi konuşamıyo yemek yiyemiyo
ssp hastası olduğunu öğrenince bu çocuğu öldürebilirmi kimse?
sonuçta hastalıkta sağlıkta hayırda şerde allahtan
burasıda sınav yeri... ölümlü dünya deriz ama hiç ölmeyecek gibi davranırız hep...
rabbim özürlü çocuğuda annesini babasınıda ahirette ödüllendirecektir...
allah kimseyi evladıyla sınamasın inşallah...

cnm canı göülden katılıyorum allah başımıza getirmesin ama rabbim yazdıysada sabrını veriri inşallah

kesinlikle haklısın hapşuruk Rabbim öncelikle sağlıklı bebekler hayırlı bebekler nasip etsin...Ama kimsenin ne olacağı belli olmaz anlık bir dünyada yaşıyoruz sağlıklı doğar sağlıksız olur..sağlıksız doğar sağlıklı olur Rabbim sağlıklı ömürler nasip etsin yavrularımıza..

ikili testte free beta hsg ye bakıyolardı dimi demek o belirliyo yani he dur bakalım deneyeleim

Ay niye utanıyorsun ben sabırsızlıkla bekliyorum sormayı kaydirigubbakcemile3

Valla canımm ne bilimm sankii doktorr kızacakk gibii hissediyorummm
amaa yarınn randevumm varr belkii söylerrr yadaa benn sormayaa çalışacağımm artıkkk
bir an evvel kıyafet almakk istiyorum bendee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…