canım benim hayrılı haberlerle dönersin inşş dualarımız seninlşe hep benimde cuma günü çok heyecanlyım bakalım hayırlısı allahtan cinsiyet öğrenmeye başlanmış bile maişşşalh benim doktorum kesinlikle söylemez kızar hatta bana belli olmz diee acele etme der çok oteriter bi doktorum var ama çok seviyorum kendisinibakalım hayırlsı artıkk senden de güzel haberbekioruz güzell anneee
kızlar beni listeden silebilirsiniz.
bebeğimi kaybettim.
yarın kürtajla bebeğimden tamamen kopacağım.
allah kimseye yaşatmasın.
bebeğimi kaybettim.
günaydın kızlar
erken yatınca bi güzel uykumu aldım dinlendim yaa
benim kafama bişey takıldı
benim bebişim sanırım sağımda
yani dr ultrasonla bakarken sağıma doğru bakıyo
ve ben sağımda bi farklılık hissediyorum
sizinde sağınızda veya solunuzda olduğunu hissedebiliyomusunuz:
Amin canım..Allahım bizi sağlıkla sıhhatle imtihan etmesin..:Saruboceq:gizemli83 benim yiğenim sorunlu bi çocuk kalbi delik doğdu amleiyat oldu şuanda 9 yaşında ne konuşabiliyor, ne çişini söyleye bilio, ne yemeğini tek başına yiyebilio, kendini anlatamadığı içinde ya kafasını bi yerlere vuruyo ya saçını yoluya ya da elini falan ısırıo... onun için yaşamak bizim içinse inan bakmak çok zor.. kendini ifade edemeyen bi birey... önceden bende senin gibi düşünüodum ama rabiim kimsenin başına bile vermesin ama başa gelmeden inan kimse anlamıoo... rabbim tez zamanda şifasını verirsin akıl fikir versin yiğenime bi de okadar güzel bi kız ki anlatam...ama inş hiç kisenin başına böyle bişey gelmez rabbimden tek dileğim hepimizin bebeklerine akıl fikir sağlık sıhat versin(Amin)
slm merkezdeyim ben devlet hast yapmıyor benım doktorumun tavsiyesi ile özel bi yerde yaptırıyoruz...inşallah iyi gelir sonuçlarım...benım yarın 13 hafta oluyo senın daha var galıba..eyvahedigeldismile
gizemli83 benim yiğenim sorunlu bi çocuk kalbi delik doğdu amleiyat oldu şuanda 9 yaşında ne konuşabiliyor, ne çişini söyleye bilio, ne yemeğini tek başına yiyebilio, kendini anlatamadığı içinde ya kafasını bi yerlere vuruyo ya saçını yoluya ya da elini falan ısırıo... onun için yaşamak bizim içinse inan bakmak çok zor.. kendini ifade edemeyen bi birey... önceden bende senin gibi düşünüodum ama rabiim kimsenin başına bile vermesin ama başa gelmeden inan kimse anlamıoo... rabbim tez zamanda şifasını verirsin akıl fikir versin yiğenime bi de okadar güzel bi kız ki anlatam...ama inş hiç kisenin başına böyle bişey gelmez rabbimden tek dileğim hepimizin bebeklerine akıl fikir sağlık sıhat versin(Amin)
amin canım ya çok zor bi durum insan bi öle diyo bi böle diyo napıcaz bilmiyorum allah dediğin gibi sağlıklı bebekler nasip etsin bu soruyla karşı karşıya kalmayalım
merhaba kizlar nasilsiniz?
yarin 2li test yapilacak,cok heyecanliyim..
kızlar bu arada alışverişe başlayanlar için bi topik açtım, arada uğrarsanız sevinirim :
hayırlısı olsun canım hele bir cinsiyetler belli olsun topiğinden çok faydalanıcaz
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=13496575#post13496575
slm arkadaşlar nasılsınız? bebişler nasıl? benim günlerdir çok bulantım vardı. doktorum bulantı hapı verdi birkaç gün rahatlattı ama sonra o da fayda etmedi. inşallah yakın zamanda geçer. çok halsiz kaldım çünkü:ecrin_bebek:
bebeğimi kaybettim.
dün bende 2li mi yaptırdım.Baştan acaba yaptırmasammı dedim ama sonrada gittim doktorumla konuştum oda yaptır dedi.ense kalınlığı normal çıktı.Kanımıda verdim inş. sorun çıkmaz.
günaydın kızlar
erken yatınca bi güzel uykumu aldım dinlendim yaa
benim kafama bişey takıldı
benim bebişim sanırım sağımda
yani dr ultrasonla bakarken sağıma doğru bakıyo
ve ben sağımda bi farklılık hissediyorum
sizinde sağınızda veya solunuzda olduğunu hissedebiliyomusunuz:
amin canım ya çok zor bi durum insan bi öle diyo bi böle diyo napıcaz bilmiyorum allah dediğin gibi sağlıklı bebekler nasip etsin bu soruyla karşı karşıya kalmayalım
cnm canı göülden katılıyorum allah başımıza getirmesin ama rabbim yazdıysada sabrını veriri inşallahkızlar benım drumda ikili testi zorunlu tutmadı
kesinliği yok yaptırmak isterseniz yaptıralım dedi
ben bi teste güvenip rabbimin verdiğini öldüremem zaten
kalp atışlarını bile duymusuz kolu bacağı var
düşünsenize özürlü diye karnınızdaki çocuğu öldürüp
sonradan sağlıklı bir çocuk dünyaya getirdiğinizi
ya o çocuk için bunu doğurcağıma taş doğursaydım diyecek kadar
hayırsız bi evlat olursa
yada sapasağlamken aniden bi hastalıkla onu kaybetsek
bunun önüne geçemeyizki
çocuğumuz doğduktan sonrada
özürlü olabilir
bizim bi tanıdığımızın oğlu 9 yaşına kadar koşup oynayan bi çocuktu
9 yaşında ssp hastalığına yakalandı ve şu an 21 yaşında
bakıma muhtaç bebek gibi konuşamıyo yemek yiyemiyo
ssp hastası olduğunu öğrenince bu çocuğu öldürebilirmi kimse?
sonuçta hastalıkta sağlıkta hayırda şerde allahtan
burasıda sınav yeri... ölümlü dünya deriz ama hiç ölmeyecek gibi davranırız hep...
rabbim özürlü çocuğuda annesini babasınıda ahirette ödüllendirecektir...
allah kimseyi evladıyla sınamasın inşallah...
slm kızlar artık 2'li testlere başlandı şöyle bir istatistlik var 2 li testte yazan beta hcg cinsiyeti belirliyor sizde yazarsanız buradan oranınızı bakalım ilerleyen zamanlarda tutacakmı ben çoğu insanda tuttuğunu gördüm..50 nin üstünde kız altında ise erkek diyorlar tabi herkese öncelikle sağlık diliyorum ...
Ay niye utanıyorsun ben sabırsızlıkla bekliyorum sormayı kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?