2010 Aralık Anneleri

kizlar cok sükür Rabbime
sonuclar harika dedi doktorumuz..
binlerce kez sükürler olsun melegim iyiymis..
darisi hepinizin basina insallah..
Allahim vermesin,ilerde ne olacagini kime bilemez ama suan icin icin rahatladi..

canım benim gözün aydın cucu nekadarlık olmuşş hareketleini görüdnmüü büyümüşmü annesiii yazz hadii

GÜLE GÜLE CUCU HAYIRLI SONUÇLARLA GEL İNŞAALLAH. RABBİM YARDIMCIN OLSUN. :1hug: :1hug:

cucu sezen10 hayırlı haberlerle gelirsiniz İnşallah

Hadi selametle gidin gelin, bize müjdeler getirin:Saruboceq:

canım hadi güzel haberlerle gel sezen sende,gelince yazın hemen byyyy

İyi şanslar cucu ve sezen, hayırlı haberlerinizi bekliyoruz

evet kızlar güzel güzel haberlerinizi bekliyoruz büyük merajkla

cucum dualrım seninlee hayırlı haberlerle gel inşş canım benimm

hepinizden Allah razi olsun canlar..
cok cok cok sagolun..
darisi sizin basiniza insallah..
bebeklerimiz saglikla gelsinler insallahhh :Saruboceq:
hadi SEZENIM sira sende..
sonucu cikacak arkadaslarinda Allah yardimcisi olsun:Saruboceq:

canım benim gözün aydın cucu nekadarlık olmuşş hareketleini görüdnmüü büyümüşmü annesiii yazz hadii

canimm cok sagol Şeniz
ensemiz falan dün ölcüldü,bugün sadece kan sonuclarini almaya gittik ve görüsme yaptik doktorumuzla..
dün harikaydi hersey canim..
göbegimden destek alip kendini geriye itiyordu..
taklalar atiyor,yüz asagiya dönüyor..
elleri zaten kipir kipir
ölcüm yapilacagi zaman poposunu dönüp doktorumuzu ugrastirdi yaramaz..
ve bol bol hickirdi :asigim:
sende göreceksin insallah canim benim

kizlar cok sükür Rabbime
sonuclar harika dedi doktorumuz..
binlerce kez sükürler olsun melegim iyiymis..
darisi hepinizin basina insallah..
Allahim vermesin,ilerde ne olacagini kime bilemez ama suan icin icin rahatladi..
hoşgeldin cucu,çok sevindim cnm ya,nasıl bebişinide gördünmü,sadece sonuçmu aldınız,inşallah diğer testlerinde hep böyle gider cnm
aynen canım bendede var daha yeni çıktı göbüşümde dolu dolu hiç tüy yoktu bende bugün aldım ama göbüşümdeki tüylerii neyapim kötü duruor

cnm benimde yeni çıktı ya 1 haftadır falan diyebilirim daha böle sarı sarı gibi kumralımsı pekk daha göze batmıyo,çok acır orası ya nasıl aldın bide alında daha çoğalır cnm ya,uğraşcan valla

kizlar bu arada bir annemiz dün demisti ßhcg degerine görede cinsiyet tahmini yapiliyormuss..
ßhcg degerimiz 10,1 cikti..
tahmine göre erkek sanirim,yanlis hatirlamiyorum degil mi bilmiyorumkismile

canimm cok sagol..darisi hepinize insallahhhh :Saruboceq:
bebegimi dün görmüstüm canim..bugün sadece doktorumuzle cikan kan sonucu üzerine konustuk..
3lü test yapmayi düsünmüyorum canim,dogruluk payi kat kat düsükmüs 2liye göre..
bosuna stres yapmayalim diyoruz..
2li testi bile zar zor kabul ettirdik doktorumuza,3lüyüde desem zaten sopayla kovalar beni kaydirigubbakcemile3
Allah kimseyi evladiyla sinamasin :Saruboceq:

kizlar bu arada bir annemiz dün demisti ßhcg degerine görede cinsiyet tahmini yapiliyormuss..
ßhcg degerimiz 10,1 cikti..
tahmine göre erkek sanirim,yanlis hatirlamiyorum degil mi bilmiyorumkismile

evet cnm bende okumuştum hatta biride doğrulamıştı onu kızı varmış 50nin üstündeydi,seninkide doğru çıkarsa doğru bir bilgi demekki
buarada bende polikliniğe gittim cnm bebişimi gördüm 5cm olmuş kıpır kıpırdı,herşey yolunda dedi dr. 9unda da testler var bakalım hayırlısıyla

1 gün kaldı ya 1 gün sadece cuma günü doktordayım çok heyecalyımm

hmmm anladım cnm senin dr. kontrolün geliyor ya cuma ondan,ya birde ben geçen sene düğünden önce epilasyona gidiyordum 1 sene gittim kurtuldum hepsinden,neyse kadın %80 kesin konuç veriyor zamanla tek tük sarı tüylerin çıkar demişti,buay onlarda çıkmaya başladı ya,geçen bi sitede hafta hafta gebelik bilgilerinde okumuştum ama 11. hafta içindi sanırım buhafta hiç olmadığı kadar tüyleriniz hızlı uzamaya başlar diye,inşallah sende güzel haberlerle gelirsin cnm dr.dan

evet canım benim inşş canım bi stres yaptım ki sorma bu ikili rtarama testi kaçgünde çıkıor acaba yaa doktoruma sorduğumda 10 gün demişti ama

cucum gözünaydın test sonuçlarını almışsın.
ohhhh için rahat etti dimi tatlım.
sezen de gzüel ahberlerle gelsin inşallah.
sportstarcım sen de bebişi görmüşsün.
büyümüş miniş. maşallah annesi.

ayy erim ben o minik baligii,5cm olmus demekkk
massallah canimm..
az kaldi test gününe desene canim,hadi bakalim sendende güzel haberler bekliyoruzzz :Saruboceq:

1 gün kaldı ya 1 gün sadece cuma günü doktordayım çok heyecalyımm

canimm,icin icine sigmiyordur simdii..
az kalmiss,hadi bakalim bebisinle bulusacaksinn hihoyyyt
testte yapilacakti degil mi?

her hastanenin farklı cnm sanırım burada bir kaç arkadaştan hep farklı günler duydum kimi 4 günde kimi 1 haftada alırsınız demiş dr.ları sanırım ortalama 1 hafta olur diye düşünüyorum bende mesela sende diğer hafta cuma alırsın belki,benimde önümüzdeki çarş. test günüm heralde diğer haftayada bende alırım bakalım

kızlar doktordan geldimm bende ilk cinsiyet tahminimizi aldımmm,erkekk dediii
2 kızımıda da götürmüştümm onlara sorduu kardeşiniz kızmı olsun erkekmii diye
onlarda kız olursa bize arkadaş olur dediler
maşallah kocamn olmuşş
2 li testimiz çıkmamış dahaaaa
2 kızım olduğu için oğlum olmasını çokk istiyordummm

evet canım benim inşş canım bi stres yaptım ki sorma bu ikili rtarama testi kaçgünde çıkıor acaba yaa doktoruma sorduğumda 10 gün demişti ama

canım telaş yapma
eminim sen d egzüel haberler alıcaksın.
deişiyo 1 haftada falan belli olur bence.
stres yapma sadece kan alıcak.
ya hepiniz sonuçları öğreniceksiniz.
ben daha oktora ense kalnlığı ve 2li test için giderken siz cinsiyetleri bile öğrenirsiniz.
neyse sizin bilgilerinziden faydalanıyorum ben de.

teşekkürler cnm sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik,benim bulantılarımda çok az artık çok güzel yiyorum daha kilo almadım hiç ama en azından içim rahat sağlıklı beslenebiliyorum,biz hgöbişlerimizide koyduk :))))
ayy erim ben o minik baligii,5cm olmus demekkk
massallah canimm..
az kaldi test gününe desene canim,hadi bakalim sendende güzel haberler bekliyoruzzz :Saruboceq:

inşallah cnm,bende heyecanlanıyorum valla düşündükçe herşey yolunda gider umarım,çok hareketliydi ya erkek sanırım öle derlermiş ya,haftaya onuda öğrenirim belki,sana bişey demedi demi cnm son gittiğinde

canım bildiğimiz normal soda değilmii benn bunuu bilmiyordumm bende içeyimm

tebrik ederim canım
bakıyorum da erkek topiği oldu
aralık anneleri hep erkek annesi olucak bu gidişle.
şuana kadar öğrenenler hep erkek.
kız bulamıcakalr sonra minik erkekler.
erkenden de öğreniliyo.
bi süpriz oluyomuş
biz gittiğimizde de söelrmiş doktorumuz.
gerçi sölemezmiş gibi gelio ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…