2010 Aralık Anneleri

aminn canimmm insallah en yakin zamanda senden güzel haberler alip sevinicez burda :Saruboceq:
canim cok sevindim,gitsin,bi daha gelmesin hastaliklar..
bu aylarda duygusalliklar normal,neyse affedildin hadi iyisin sempatiksalakcinni
melegini düsün,moralin yüksek olsun canimm olumunekankayizsmile
sende koy resmini canimcim,oyy ne güzel cikmistir göbis simdiiii :1rolleyes:

gecmis olsun canim yaa..
bas agrisindan bikmis biri olarak sana tavsiyem buz koy ensene,agriyan yere..
Allah sabir versin valla,cok ama cok zor o agriyi cekmek..
paracetamol 250 yada 500mg yasak degil canim hamilelikte,doktorunu ara bence,onun önerdigi bir ilaci alirsin hemen..yoksa gün gecmez böyle..
tatlim olabilir,niye dersen aksama kadar yattigim zaman benimde hafif akintim oluyordu..
eger ayakta gecirdiysem bir günü o zaman yogun ve koyu oluyor.. CADIARZU

kizlar bende cikiyorum..
hazirlanip cikicam hemen..elim ayagim titriyor..
Allahim hepimizin evlatlarina saglik sihhat versin insallah..
ah ahhh anne olunca anlamak böyle biseymis sanirim

kizlar bende cikiyorum..

GÜLE GÜLE CUCU HAYIRLI SONUÇLARLA GEL İNŞAALLAH. RABBİM YARDIMCIN OLSUN. :1hug: :1hug:

aarkadaşlar geçmişi okuyamadım ama allah dr. giden herkesin yanında olsun,hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah,sağlıkla görün bebişlrinizi,testini yaptıran annelerde inşallah iyi sonuçlar alırlar benimde 9 haziranda bende bugün gördüm bebişimi 5cm olmuş tam (49.9 çıktı :))) kıpır kıpırdı yine :))) artık karnımın zorlandığını hissediyorum ve tshirtümü kaldırdığımda karnım belli oluyor artık ama kesin görenler kıza bak göbeği çıkmış sanıyorlardır,bende şimdi resim çektim 5dk.ya eklerim yazarım canlarım ekleyince uğraşayım şimdi :)))

kizlar bende cikiyorum..

sezen10 kızlar ben de çıkıyorum doktora doğru..
çok heyecanlıyım..
akşam yazarım bilgi veririm size..
sevgiler..

Çoklu alıntıyı yapabilmişimdir inşallah guclubacismile KIzlar iyi haberlerle gelin inşallah bende haftayuı bekliyorum normal kontrolüm var ondan sonra ki hafta ikili test olcak inşallah sonraki haftada tatil öncesi kontrole gidicem.İnşallah bu ay her hafta bebşimi görcem sırnaşık şey Doktorum üstüme çok düşüyor sağolsun istenen ve zor gelen bir gebelik olduğu için inşallah sağlıkla hepimiz kucaklarımıza alırız :)

amin canım inşş... sende bebeğini sağlıkla alırsın kucağına

Merhaba arkadaşlar,

benim düşük riskim vardı diye hiç uğrayamadım buralara. ne güzel paylaşımlar var burada. bundan sonra sık sık uğramaya çalışacam. biz şuan 12+4 günlüğüz. yarın 2'li test yapılacak bakalım hayırlısı... :)

slm kızlar iyi haberliriniz geliyo allahım kucağımıza almayı nasip etsin
hepimizin çok yazamıyorum bulantılarım devam ediyoo
papatyam canım allahım çok bekletmeden ummadığın bir anada
hayırlısıyla yeniden hamile kalmayı nasip etsin canım
çok geçmiş olsun bende ilk gebeliğimde senin gibi oldum
klap atışı durmuştuı ve kürtaj olmuştum
allahım kimseye yaşatmasın
dr. giden hatunlar güzel haberlerle gelirsiniz inş.
canlarımmm benim 8 gün kaldı daha var haziran 11de
26 gün olacak bebeğimi görmeyeli ne halde olur acaba iyimi
diye düşünüp duruyorum
allahım sağlıkla ve hayırla meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

aminnnnnnnn .... amiiinnnnnnnnnnnn.. ben 1 ay oldu bebeğimi görmeyeli, elleri ayakları belirginleşti artık sürekli takip ediyrm hafta hafta gebelikten.. tat almaya dokunmaya başlamış minik kuzumboshayallersmile

arkadaşlar benim göbek hizamda tüycükler oluşmaya başladı ya,tüylenme oluyorum sanırım hiç yoktu böyle birşey

kizlar cok sükür Rabbime
sonuclar harika dedi doktorumuz..
binlerce kez sükürler olsun melegim iyiymis..
darisi hepinizin basina insallah..
Allahim vermesin,ilerde ne olacagini kime bilemez ama suan icin icin rahatladi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…