ersasuu canimm ne güzel yazmissin öylee
soguk aralik ayinin sicacik ve güzel anne adaylarii :lepi:
teyzeleri meleğimin resmi. eli başında ne düşünüyosa kuzum benim
Canıımm öyleyiz ama hepimiz paylaşımcı sıcak insanlarız:lepi:
bide pompik bebişlerimizi alsak kucağımıza zamanı gelince:lepi:
ayyy gördüm göbişini bu arada, minicik daha yaaa, bende heveslendim. her ay aynı tarihte koyacağım sanırım :)))
dün rutin kontrolümüze gittik.ultrasona girdiğimde daha dr demeden ters giden bişeyler olduğunu gördüm zaten.geçen hafta kolu bacağı oynayan,kalbinin attığını gördüğüm bebeğim hareketsizdi,kalp atışı yoktu.böyle sanki topaklanmış,büzüşmüş gibiydi.dr baktı.normalde 10+5 olması gerekirken,9+3 çıktı.yani geçen hafta durmuş gelişimi.dr kalp atışını alamıyorum dedi.hemen bizi radyolojiye gönderdi.orda ayrıntılı usg ye girdik.orda da kalp atışı alınamadı.rahmin içinde ve amniyos sıvısında herhangi bir anormallik gözlenmedi.dr kromozom anomalisinden şüpheleniyorum dedi.ancak kürtajdan sonraki incelemede anlaşılabilirmiş bu.
hayatımda sahip olduğum en değerli parçamı kaybettim.çok çok acı..güzel rabbim kimseye yaşatmasın,kimseyi sınamasın bu acıyla..eşim de ben de dün bütün gün ağladık durduk.
şu açıdan içim rahat.bebeğim için elimden gelen herşeyi yaptım.zaten raporluydum biliyorsunuz.yediğime içtiğime çok dikkat ettim.bir yemek yaptım evde iş olarak,onu da oturduğum yerden yaptım hep.allahın takdiri buymuş bana.6 yıl sonra verdi ve 1,5 aylık sarhoş eden bir mutluluktan sonra geri aldı..
bugün de kürtaj olup bebeğimden tamamen koptum.genetiğe gönderdiler miniğimi.kürtaja almadan önce dr alttan baktı.görseniz kocaman olmuş.her bir yeri öyle belirgindi.o anda çok kötü oldum zaten.
şimdi daha iyiyim.1 haftadır içimde ölüymüş.pek de belirti vermedi.sadece şunu biliyorum.tam 1 hafta önce gece parçalı kanamam oldu fazal miktarda.hemen acile koştuk(bu, gece 3.kez acile gidişimizdi.hamileliğimin başından beri hep bir düşük riski vardı zaten).dr baktı,herşey normal,kalp atşı normal dedi,dinlenme verdi.zaten vakit gece yarısı old.için eve gittiğimiz gibi yattık.ama hemen uykuya dalamamıştım o gece.sancım başladı.ve gece bile sancı yüzünden uyandım ama kötüye yormadım.kanamam varya ondandır dedim.hem acildede görmüştük kalp atşını ondan rahattım yani..o günden sonra,o eski iştahım ve uyku halim birden kayboldu.ve bilirsiniz ki göğüslerim sızlamamaya başladı.ve sonuç ta zaten 1 haftadır ölüymüş karnımda.rahimde herhangi bir tesrlik bulunamadı.amniyos sıvı miktarı,plasentadır,yerleşimidir hepsi normalmiş.sebebi 1 ay sonra çıkacak sonuçlarda belli olacak.
veren de allah,alan da allah.napalım?vardır bir hayır demekten başka çaremiz yok.
rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın..hepinize sağlıklı bebişler versin inşallah..
ben 3 başarısız tüp bebek denemesinin ardından 6 yıl sonra kendiliğinden hamile kalmıştım.yeniden kalabilirim yine sanırım.şimdi 1 ay dinlenmedeyim.düşüğün ardından hemen yeniden çalışmalara başlamak gerekiyormuş.rahim yolu açık old.için hamile kalmak kolaylaşıyormuş diyorlarya,göreceğiz bakalım.inşallah öyle olur da size burdan yeniden hamile haberimi verebilirim.
inşallah hepiniz aralık 2010 anneleri olacaksınız.
ben 2011 e kaldım artık napalım..
işte size bi melankolik anne daha.bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
ben de şimdi korkuyorum.
hastayım ya baya da uzun sürdü ilaç içemeyince
tam da dzüelmiş değilim daha
acab diorum bebişimin glişimini etkilemişmidir
acaba 2 hafta sonra gidince geri falan çıkarmı.
inşallah öle bişey olmaz.
şimdi canım da pek bişi istemiyo.
iştahım yerine bi gelsin.
randevu zmanına kadar vitamin takviyesi yapsam kendime iyi olucak
canım çok geçmiş olsun, Allah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat versin size inşallah, en azından artık normal yollarla hamile kalabileceğini biliyosun canım, moralinizi yüksek tutun ki bir an önce yeniden bebek sahibi olabilesiniz, geçmişte yaşamak kimseye fayda vermiyo, metanetine gerçekten hayran kaldım, kendini toparlamana da çok sevindim. opuyorumnanaktandün rutin kontrolümüze gittik.ultrasona girdiğimde daha dr demeden ters giden bişeyler olduğunu gördüm zaten.geçen hafta kolu bacağı oynayan,kalbinin attığını gördüğüm bebeğim hareketsizdi,kalp atışı yoktu.böyle sanki topaklanmış,büzüşmüş gibiydi.dr baktı.normalde 10+5 olması gerekirken,9+3 çıktı.yani geçen hafta durmuş gelişimi.dr kalp atışını alamıyorum dedi.hemen bizi radyolojiye gönderdi.orda ayrıntılı usg ye girdik.orda da kalp atışı alınamadı.rahmin içinde ve amniyos sıvısında herhangi bir anormallik gözlenmedi.dr kromozom anomalisinden şüpheleniyorum dedi.ancak kürtajdan sonraki incelemede anlaşılabilirmiş bu.
hayatımda sahip olduğum en değerli parçamı kaybettim.çok çok acı..güzel rabbim kimseye yaşatmasın,kimseyi sınamasın bu acıyla..eşim de ben de dün bütün gün ağladık durduk.
şu açıdan içim rahat.bebeğim için elimden gelen herşeyi yaptım.zaten raporluydum biliyorsunuz.yediğime içtiğime çok dikkat ettim.bir yemek yaptım evde iş olarak,onu da oturduğum yerden yaptım hep.allahın takdiri buymuş bana.6 yıl sonra verdi ve 1,5 aylık sarhoş eden bir mutluluktan sonra geri aldı..
bugün de kürtaj olup bebeğimden tamamen koptum.genetiğe gönderdiler miniğimi.kürtaja almadan önce dr alttan baktı.görseniz kocaman olmuş.her bir yeri öyle belirgindi.o anda çok kötü oldum zaten.
şimdi daha iyiyim.1 haftadır içimde ölüymüş.pek de belirti vermedi.sadece şunu biliyorum.tam 1 hafta önce gece parçalı kanamam oldu fazal miktarda.hemen acile koştuk(bu, gece 3.kez acile gidişimizdi.hamileliğimin başından beri hep bir düşük riski vardı zaten).dr baktı,herşey normal,kalp atşı normal dedi,dinlenme verdi.zaten vakit gece yarısı old.için eve gittiğimiz gibi yattık.ama hemen uykuya dalamamıştım o gece.sancım başladı.ve gece bile sancı yüzünden uyandım ama kötüye yormadım.kanamam varya ondandır dedim.hem acildede görmüştük kalp atşını ondan rahattım yani..o günden sonra,o eski iştahım ve uyku halim birden kayboldu.ve bilirsiniz ki göğüslerim sızlamamaya başladı.ve sonuç ta zaten 1 haftadır ölüymüş karnımda.rahimde herhangi bir tesrlik bulunamadı.amniyos sıvı miktarı,plasentadır,yerleşimidir hepsi normalmiş.sebebi 1 ay sonra çıkacak sonuçlarda belli olacak.
veren de allah,alan da allah.napalım?vardır bir hayır demekten başka çaremiz yok.
rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın..hepinize sağlıklı bebişler versin inşallah..
ben 3 başarısız tüp bebek denemesinin ardından 6 yıl sonra kendiliğinden hamile kalmıştım.yeniden kalabilirim yine sanırım.şimdi 1 ay dinlenmedeyim.düşüğün ardından hemen yeniden çalışmalara başlamak gerekiyormuş.rahim yolu açık old.için hamile kalmak kolaylaşıyormuş diyorlarya,göreceğiz bakalım.inşallah öyle olur da size burdan yeniden hamile haberimi verebilirim.
desire maşallah ne akadar bellii canımmm maşallahh kuzuyaaa
cok sükür,güzel arkadasliklarimiz oldu,oluyor opuyorumnanaktan
ee burda bitmeyecek elbette..
dogum sonrasindada cok faydamiz dokunacak birbirimize..
bebis büyütmek kolay is degil
minicik degil canim,sigmiyorum ki hicbiseyee :kedi:
epeydir hamile pantolonu giyiyiyorum..
cabuk cikti benim göbiss,yirtilmaktan korkuyorummeyvahedigeldismile
sende koy hadi,yegenimizin büyüdügü yeri görelim demi ama :lepi:
Selam kızlar, dün ikili test için doktordaydık, ense kalınlığı normal çıktı, tahliller içinse 1 hafta beklememiz gerekiyo, doktor çok sağlıklı olduğunu söyledi, kıpır kıpır maşallah, saatlerce onu öyle seyredebilirdim ama ne yazıkki muayenemiz hemencik bitiyo, 3 yeni ultrason görüntümüz oldu, 1 ay idare eder umarım bunlar beni. 1 hafta sonra da herşey yerinde gider umarım. :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
kızlar bugün doktorda randevumuz var ikili testimiz var..o kadar heyecanlıyım ki..ne olur dualarınızı eksik etmeyin..
HAYIRLI haberlerle gelirsin inşaallah :CüvCüv:
Cucu canım sodayı zaten bırakma en azından günde 1 tane iç doktorum da tavsiye etti.Kemik gelişimi için de faydalıymış içindeki minerallerden dolayı.Zaten doktorlar 1 tane tavsiye ediyorlar günde ama ben 2 tane içiyorum çünkü yemeklerden sonra iyi geliyor napıyım o da kaçamağım olsun.: )
HAYIRLI haberlerle gelirsin inşaallah :CüvCüv:
Cucu canım sodayı zaten bırakma en azından günde 1 tane iç doktorum da tavsiye etti.Kemik gelişimi için de faydalıymış içindeki minerallerden dolayı.Zaten doktorlar 1 tane tavsiye ediyorlar günde ama ben 2 tane içiyorum çünkü yemeklerden sonra iyi geliyor napıyım o da kaçamağım olsun.: )
Carna, soda iyiymiş gerçekten de:lepi:
Tansiyon problemi olan arkadaşlar dikkat etsin ve doktorlarına sormadan içmesin. Özellikle et yedikten sonra soda içilince çok zararlıymış. Bende her gün bir tane maden suyu içiyorum, özellikle aromasız doğal maden suyu arıyorum.
tatlim cok sagol..ilk ´sisemi actim simdi:))
ESRA canimm hosgeldin,testin sorunsuz cikmasina cok sevindim..dünden bu yana merak etmistik seni..
massallah melegineee canim
,insallah kan testide süper cikicak :Saruboceq:
cok sagol deniz teyzeeee opuyorumnanaktan
vallahi görmemisin bi bebegi olmus misali öyle geziyorum :kedi:
Allahim hepimzin bebislerini korusun insallah..
sende o günleri göreceksin Allahin izniyle..
sezeryan istemenin özel bi nedeni var mi canimcim?
özel nedenim ilk hamileliğim malsef kötü sonlandı 32. haftada.
ve sezeryanla bebeğimi aldılar.
oyüzden kesin sezeryan olacağımı biliyorum tatlım.
inşallah herşey güzel olur bu kez kavuşmak nasip olur.
sizin icin melankolik anneler topigi acip,oraya kilitlemek lazim..birer kutuda mendil..
:mymeka:
yok canim biseycikler olmaz bebegine..
o kadar bulanti ve kusmayla acilde yatanlar bile var,damardan besleniyorlar..
o bile sorun degil..bu haftalarda bebis zaten senin depondan aliyor daha..
o yüzden sen kendi deponu tamamlamak icin yiceksin canim..
dedigin gibi bol bol vitaminli seyler yemeye calis,bir an önce atlat hastaligini Şeniz
dün rutin kontrolümüze gittik.ultrasona girdiğimde daha dr demeden ters giden bişeyler olduğunu gördüm zaten.geçen hafta kolu bacağı oynayan,kalbinin attığını gördüğüm bebeğim hareketsizdi,kalp atışı yoktu.böyle sanki topaklanmış,büzüşmüş gibiydi.dr baktı.normalde 10+5 olması gerekirken,9+3 çıktı.yani geçen hafta durmuş gelişimi.dr kalp atışını alamıyorum dedi.hemen bizi radyolojiye gönderdi.orda ayrıntılı usg ye girdik.orda da kalp atışı alınamadı.rahmin içinde ve amniyos sıvısında herhangi bir anormallik gözlenmedi.dr kromozom anomalisinden şüpheleniyorum dedi.ancak kürtajdan sonraki incelemede anlaşılabilirmiş bu.
kızlar ya daha şimdiden göğüs uçlarımız çatlamaz diimi?
benim iki gündür çok acıo çatliyomu acaba?
ersasucum aynı gun doğum yaparmışız bide:)
gelirim ziyaretine o zamana.s.
teyzeleri meleğimin resmi. eli başında ne düşünüyosa kuzum benim
bu arada ii geceler. çok şükür babamın ameliyatı ii geçmiş. şimdi yoğun bakımda. yarın odaya çıkacak. moralim de yerine geldi kaç gündür bakamıyodum ne kaynattınız die. aranıza döndüm sonunda:1hug:
Selam kızlar, dün ikili test için doktordaydık, ense kalınlığı normal çıktı, tahliller içinse 1 hafta beklememiz gerekiyo, doktor çok sağlıklı olduğunu söyledi, kıpır kıpır maşallah, saatlerce onu öyle seyredebilirdim ama ne yazıkki muayenemiz hemencik bitiyo, 3 yeni ultrason görüntümüz oldu, 1 ay idare eder umarım bunlar beni. 1 hafta sonra da herşey yerinde gider umarım. :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
ayyyyyyyyyyyy gözünaydın tatlım.
gördün bebişi rahatladın dimi.
eeeee idare et artık 1 ay annesi.
bidahaki ay gittiğinde daha da kocaman olucak.
canım üzme kendini, amnion sıvısının görevi bebeği her türlü olumsuzluktan korumakmış zaten, senin ateşin de çıksa o sıvı bebeğin vücut ısısının normal değerlerde kalmasını sağlıyomuş, yemek yiyemiyorum diye de hiç üzülme, benim midem bulandığı için 1 hafta neredeyse hiçbişey yemedim, yemeye başladığımda ise sadece çorba ve ekmek yedim. Zaten şu an bizim yediklerimizden beslenmiyomuş ki yavrucaklar, dün doktordaydık, ben etten tiksindim, 1 aydır hiç yemiyorum. Doktoruma sordum, alternatif bişeyler yemeli miyim, zararı olur mu diye, güldü, ilk 4 ay için hiç endişelenme dedi, o şu an senin depodakileri kullanıyo dedi,o yüzden kendini boşa üzüp bebeğini strese sokma canım, bu emin ol daha çok zarar verir bebeğine :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?