2010 Aralık Anneleri

süperr bi haber bu canimmm.cok sevindimmmm..
massallah bebeginee,demek bi prenses geliyor..
ayyyy harikaaa yaa,seytanin bacagini kirinda artik kiz bebeklerde gelsinnn kaydirigubbakcemile2
erkeklere alicak kizlar bulunmucak bu topikten sempatiksalakcinni
hic korkma canim..bizim ailedede genetik hastaligi olanlar cok ama cocuklari gayet iyi..bunlari düsünme simdiden canim..hersey cok cok güzel olucak insallah güzel kalplim benimmm :1hug:

a-ha! valla süpersin cucucum! Kociş geldi, çarşıya gönderdim geri, o arada çıktım
bende kacmazzz,arada bakiyorum asagiya kim geldi kim gitti..ama cok fazla misafir takiliyor biliyor musun CADIARZU
tatlimmm harikaaaa:lepi:
cok sevindimm..durur mu annesiii,kocaman oldu artik bebis,dönüp durucak yeri genisken opuyorumnanaktan
cinsiyeti söylesinler artik yaa valla catlicazz sempatiksalakcinni

slm, nbr?
gizemli gozun aydin canim...
biz dun gece karakola gittik, misafirlerimizi ugurlarken bide baktikki arabamizin plakalari calinmis, sabah 3kadar polisteydik....

bu arada gobis fotosu eklendi
canimm cok gecmis olsun..
hayret yaa plakalari ne yapacaklar salaklar..bizim cantlari falan cok caldilar ama plakadan ne istiyorlar,satamazlar edemezler..yakinda donumuza kadar calarlar pislikler kötükedihüso
hay Allah yaa..cok gecmis olsun canim..göbisine hemen bakicam simdi olumunekankayizsmile

süpersin canimmm..pandamla sen akilli cikmissiniz hee,biz cekemedik cünkü aklim sonradan basima geldi,hemde daha bugün :kedi:
izle izle sev annesiii massallah :CüvCüv:

bgt, cibeldemiroglu+, ersasu+, Gurbet_gelini, beraser, eysiel, anego, özüm+
harikasiniz kizlar..
hep böyle olalim insallah..

ben kaciyorum..esim yemegi yapicak ama malzemeyi ben hazirlicam simdi,toplamakta bana kalicak..
ne güzel is birligi degilmi kizlar kaydirigubbakcemile3

merhaba güzel anneler,

uzun uzun geçmişi okudum. aslında sürekli okuyorum ama pek yazamıyorum. olumsuz şeyler yazmak istemiyorum çünkü. ama malesef pek olumlu bişey de olmuyo ve bugün artık moralim bozulunca içimi dökmek istedim biraz. şimdiden kusura bakmayın...

öncelikle bu bulantı ve kusmalar beni hayatımdan bezdirdi. hiçbişey yiyemiyorum ve içemiyorum. hele suya hasretim.folik falan da kullanamıyorum...serumlarla ayaktayım. 3 kilo verdim. serum yiyince 1-1,5 kilo artıyo ama bikaç gün sonra tekrar düşüyo. oğlumda da 9 ay sürmüştü. yine öyle olacak diye çok korkuyorum. bi de o zaman katlanmak daha bi kolaydı sanki. şimdi hiç katlanamıyorum. dün serum için sağlık ocağına gittiğimde ebe bazı tahliller yapmak istedi. bugün kan verdim ve idrar tahlili yapıldı. idrarda kan ve bazı başka bişeyler varmış. yarın doktora göstercem. bi de tansiyonum 13-8 çıktı. ebe yüksek dedi. bence de yüksek çünkü normalde tansiyonum 9-6'nın üzerine çıkmaz. haftasonu da kusmalar yüzünden acile gitmiştim. tansiyonum 11-7 çıkmıştı. çok şaşırmıştım.bi süre takip edicez tansiyonu. tahlilleri de yarın sağlık ocağındaki doktora göstericem. perşembe veya cuma da dr kontrolüm olacak. olmazsa hastanede tahlileri tekrar yaptırayım diyorum. raporum da bitti. yarın iş başı. ağlamaya yer arıyorum zaten.....................

beraser gecmis olsun canim allah yardimcin olsun...

bugun bende cikardim, bulantim oluyo ama ikinic kez cikardim....

cucum belcikada plakalr sahis adina kayitli, bizim plakalarla calinti araba kullanabilirler, hirsizlik yapabilirler hersey olabilir, calinanlari iptal ettirdik simdi yenisin bekliyoruz...

sağol canım, ben malesef günde 3-5 posta çıkarıyorum. midem boşken bile ki genelde boş zaten....

canimm cok zordur eminim..ben bir kac kez yogun bulanti yasadimda mahvoldum..o yüzden Allah sana yardim etsin,insallah en kisa zamanda gecsin gitsin..
tansiyonun sürekli oynuyorsa bisey diyemem,gözetim altinda tutulmasi cok mantikli,ama 13 falan normal aslinda,demekki eskiden düsükmüs..gebelikte tansiyon cok sk rastlanan bisey..
insallah oda normal cikar,tahlillerinde canim..:Saruboceq:
cok ac kalinca ben hala bulaniyorum,yediginde gecmiyor mu canim?
ahh simdi birde diger bebislede ugrasiyorsun ya iyice zorlaniyorsundur..
insallah bundan sonra hersey güzel olur senin icin :teselli:

amaninn kafam durdu sanirim düsünemedim bilmiyorumkismile
Allah korusun canim..
cok gecmis olsun canim..abimin arabasina 10 günde 2 kez girdiler düsün artik ne kadar artti hirsizlik,cor korkarim bende ya eyvahedigeldismile
arabada önemli bisey birakmayin madem..Allah canimizi esirgesin :Saruboceq:
hala devam ediyor mu senin bulantilar,hay Allah,ben gecti saniyordum benneyaptımki

cok temiz is yapmislar arabada hic bisey yok sadece plakalar gitmis...
ne yapalim esime dedigim gibi bize bisey olmasin bebisim saglikli olsun giden plaka olsun ne yapalim.7senedir burda oturuyoruz ilk defa basimiza geldi

benim bulantilarim sanki son hafta daha cok artti bazen ilac kullanmak zorunda kaliyorum cikarmak istemiyorum ama bazen olmuyo iste...

çok sağol canım, malesef yedikten kısa süre sonra başlıyo. yemekten de soğudum. zaten sayılı şey yiyebiliyorum. en azından ekmek yeseydim yeterdi ama görmek bile istemiyorum. ilk hamileliğimde de tansiyonum sürekli düşüktü. normalde de düşüktür. ama son günlerde sık sık çarpıntım oluyo, hissettim zaten bi terslik olduğunu. bu arada oğlum ağustosta 4 yaşını bitirecek. çok bi yükü kalmadı bana, çoğu işini kendi görebiliyo, göremediklerini de bu dönemde öğrendi:) babamız da sağolsun çok yardımcı. o yönden rahatım en azından....

ay canim kiyamam..saclanmaya baslarmis bu haftalarda,öyle dediler banada..bulanirmis insan o yüzden..belki ondan artmistir seninkide canim..
gecer insallah..
yaa tatlim burdada yoktu öyle seyler,nadirdi ama bir millet var,inan bana her adim basi onlardan,her hirsizligin altindanda onlar cikiyor..
sende farketmissindir ordada varlarsa...of off illallah etti millet...

canım ya kendi sıkıntımdan sana bi geçmiş olsun bile demedim. kusura bakma....tabi size bişey olmasın, hem arabaya da zarar vermemişler. umarım kimsenin canını yakamazlar bi daha.

slm kızlar ben geldim...
çok mutluyum, bebeişim çok sağlıklıymış olması gereken herşeyi oluşmuş,
nt:1,66mm çıktı cinsiyetine gelince kesin olmamakla beraber şurada bi çıkıntı var erkek olabilir ama kesin değil dedi galiba benimde oğluşum oluyo...
ikili test içinde kan tahlilini verdim 1 hafta sonra çıkacakmış,
22 hazirandada kontrolüm var... çok mutluyum...çok şükür rabbime binlerce şükür.. gittiğimizde uyuyodu yakışıklı. uyanıncada nasıl hareketlendi anlatamam bağdaş kurmuş oturdu...kafasını iki elinin arasına almış kuzum ne düşünüyosa çok mutluyuz çok... ayazımız geliyo galiba yakışıklı oğlum gelio inş...boshayallersmilezemuszemus

galiba dedigin milleti anladim burdada cok son bi senede sanki mantar gibi heryerden ciktilar!!!
genelde benm ailemdeki bebekler pek sacli olmuyo esimin tarafida hep sarisin sayilir herhalde bizim bebis istisna olacak :lepi: saglikli olsunda canim ne yapalim katlanacaz artik, kolay bulmadim biliyosun bu yuzden bulantilarada raziyim zaten cikartim hemen gobisi tuttum, yaramaz yediklerimi begenmedinmi diye guldum:CüvCüv:
canım ya kendi sıkıntımdan sana bi geçmiş olsun bile demedim. kusura bakma....tabi size bişey olmasın, hem arabaya da zarar vermemişler. umarım kimsenin canını yakamazlar bi daha.

sagol canim, bende onu dusunuyorum acaba ne yaptilar plakalrla insallah kimseye zarar vermemislerdir

canım çok geçmiş olsun
benim de bulantılarım bi ara çok şideetiliydi
doktor ilaç değil de başka bişe önerdi
bulantı bileklikleri satılıomuş eczanelerde
gittim sordum 35 lira dediler bulantım geçötii iiçin almadım belki faydası olur sana
iyi geliomuş doktorum dedi

ucurum gozun aydin, darisi bizlerin basina insallah...
benimde testim 21haziranda

gecmisi biraz okudum gizemli ve ucurum gozunuz aydin:1hug:
masallah bebislerinize
bende yemek hazirladim burnumu tikaya tikaya
esimi bekliyorum bakalimboshayallersmile
beraser allah kolaylik versin
senin isin zor insallah 9 ay surmes bu seferde
dilemcim sanada gecmis olsun
cana gelecegine mala gelsin derler
gecen aksam kayinvalidemde oturuyoduk
alarm calmaya basladi epey bi zaman calinca bende cikip baktim kimin
arabasi bu diye? ne gorsemohaoldumsmile kayinvalidemin arabasinin
camlar kirik saatte 8 falan hava kararmamis daha
maalesef heryerde oluyor bu vakalarklava:

sagol hapsuruk, sizede gecmis olsun..
su an arabasiz kaldik insallah yarin yeni plakalarimizi aliriz, valla ben fazla uzulmedim daha kotusude olabilirdi...

Gizemli sevindim adına inşallah bizimki de 2hafta sonra gösterir :)) Ucurum sende sevindirdin bizi darısı bekleyenlere.Bu video aklıma yattı bir dahakine bende alim videoya güzel olur anlatmaktan daha güzel :))

gizemli göünaydın canım
ayyyy bi prenses geliyomuş
maşallah diyelim küçük miniğe
erkenden sölemiş doktorun ne gzüel
ben de 11+2 de gidicem haftaya
bize de sölermi ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…