2010 Aralık Anneleri

çok sağol canımm,senin karar verdiğin isimlerde çok güzell
melisa ismine bayılırdımm bennn
göktuğ ismine daha yeni evlendiğimde eşim çok istiyorduuu bir türlüü kısmett olmadıı demekk bugüneymişş
benimde çok hoşuma gidiyoo
öyküde kızlarıma uygun o yüzden 4 harfli
kızlarım özge ve ayça buda kız olursa öykü

yüksek degil fistigim..
sen yinede doktorunun dediklerine uy canim,sor onada..
yok canim ben oldum olasi 3 litre su icen biriyim,simdi günde 2-3 bardak taze meyve suyu.3-4 bardak süt,1 fincan yesil cayda eklendi..üstelik gece uyanipta iciyorum suyumu ama yinede gün icindeki rengi tutmuyor,benim koyu dedigim altin sarisi..
acik dedigimse su rengi nerdeyse
iciyorum yaniii kizma hemen :1closedeyes: sengözlerimebaksanab

aynen canim sabah bir ton daha koyu ama yine acik sari yani sükür yerimseniben
bende senin gibi biliyorum ama az önce birkac yere baktim, omega3 yagi alindiginda olabiliyormus,icim rahatladi..
eskiden olmayipta simdi olunca insan pipirikleniyor :kedi:
yinede doktoruma sorarim ama her gittigimde idrar testleri yapiliyor,negatif bi durum olsa söylerdi..
sagol canim cevabin icin Şeniz

sagolun fistiklar cevaplar icin..
okudugum bikac yerde detayli olmasada omega3 yagindan olabilecegini yaziyor..
dediginiz gibi deterjandanda olabilir aslinda,sabahta koyu oldugu icin daha net görebiliyorumdur belki..
doktora sorarim artik bunuda,adam illallah etti zaten ohaoldumsmile

bencede o ozman kullandığın temizlik maddesinden faalndır
bence yağ değildir
takma tatlım benim

inşallah sağlıklıı hayırlıı gönlündekii bebişin olur canım

aynen canim sabah bir ton daha koyu ama yine acik sari yani sükür yerimseniben
bende senin gibi biliyorum ama az önce birkac yere baktim, omega3 yagi alindiginda olabiliyormus,icim rahatladi..
eskiden olmayipta simdi olunca insan pipirikleniyor :kedi:
yinede doktoruma sorarim ama her gittigimde idrar testleri yapiliyor,negatif bi durum olsa söylerdi..
sagol canim cevabin icin Şeniz
[/QUOTE]

ha iyi bari ben onu bilmiyordum bak. yatarken ya da akşam alıyosan özellikle. ama yağın idrarla atılması çok tuhaf. vücut yağı sever yaw, depo eder hiç olmadı kaydirigubbakcemile3

korkma uçurum korma
razdan seninki snei taklalarla karşılıyacak
ayyyyyyyy çok heyecanlı
bende görmek istiyoyum bananeakannehirakannehirakannehir

bizde cok tesekkür ederiz teyzecigimizzz Şeniz
Melisayi ben cok seviyorum dedigim gibi,Elayida esim begeniyor..ikiside olsun artik.. :asigim:
ama erkek isminde esimin daha cok payi var..sonu han ile bitsin istiyordu..
bende egemen ismini seviyordum..egehan olsun dedik ama bikac isim daha var aklimdaaaa :1ninca:
atahan,alphan...uzar gider..eski türk isimleri sözlügünden epey bi yazmistim sempatiksalakcinni
kizlarinin isimleride cok güzel..öykü uyar ama senin erkek olma ihtimali daha yüksek o yüzden göktug süper diyorumm :lepi:

ha iyi bari ben onu bilmiyordum bak. yatarken ya da akşam alıyosan özellikle. ama yağın idrarla atılması çok tuhaf. vücut yağı sever yaw, depo eder hiç olmadı kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

demekki cok yagliyim depo edemiyor artik kaydirigubbakcemile3
yok kiss kalibima göre yag oranim normalle alt sinir arasinda cikmisti benim..
omega3 idrarda cikabiliyormus böyle,enteresan valla..
ama ben ekstra almiyorum folik asitten baska vitamin..
omega 3 iceren besinler aliyorum bol bol

aman ciddi birşey olmasında canım. omaga3 iyidir iyi yapıyosun walla. omeganın kötüsü yoktur zaten sositososito hepsi iyi, hepsi canımız. bende başlasam iyi olur aslında. bi kuru elevit atıyorum yatmadan önce. kötü olduğum dönem ne elevit ne folik asit hepsi hak getire bilmiyorumkismile vitaminsiz kaldı yawrucak. serumlar yüzünden dekstrozdan başka bişey göremedi. ödüllendireyim ben artık onu aklinialirimsmile

korkma uçurum korma
razdan seninki snei taklalarla karşılıyacak
ayyyyyyyy çok heyecanlı
bende görmek istiyoyum bananeakannehirakannehirakannehir

Görürsün canım günler geçmiyor gibi geliyor ama hemen geçiyor.Ben 2hafta var diyordum bak geçti gördüm bugün şimdi bi iki hafta daha derim :))) Hayırlısıyla gelsin geçsin bakalım günlerimiz onşarda içerde iyice büyüsün meleklerimiz

kızlar ben azıcık çıkıyorum
gelirim sona yine
tamam kuzucuklar
dinlen gel fistik anneee
öpüyoruzzz opuyorumnanaktan

cok sükür canim,Allah sonuna kadar böyle gitmeyi nasip etsin hepimize :Saruboceq:
senin depondan aliyor ilk 3 ay,moralini bozma canim,almistir alacagi kadar ufaklik..
ödüllendir bakalim,acisini cikarsin ufaklik artik yavas yavas

10 dkya gidiyrm kızlar nolur dua edinde bebişim sağlık olsun...çok ihtiyacım var...:sinifsinif:

10 dkya gidiyrm kızlar nolur dua edinde bebişim sağlık olsun...çok ihtiyacım var...:sinifsinif:

Korkma canım hayırlı haberlerle gelcen :ecrin_bebek: benim gibi ağzın kulaklarında dönersin foruma bebişne iyi bak iyi izle :)):CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…