esracığım bence aklına takmamaya çalış ınsan aklına takınca daha kotu oluyor... bırde ank da hangı doktora gıdıyorsun merak ettim bende okullar kapanınca ank ya gelıcem...[/QUOT
canım ankarda fatihde aylin hanıma gittim sonra cok memenun kalmadım 29 mayısda nesrin hanımdan randevu aldım ona gidivcem giden arkadaslar memnun kalmıslar..simdi istanbuldayım 3 aylığına artıık burdan ankaraya nesrin hanıma gidicem..
kızlar günaydınnnnn nasılsınız hanımlar ben bugün bomba gibiyim:) dün bebeğimi gördüm kaşp sesini duydum çok mutlyum.kızlar bneim cocukkçok fene bi harekteli geçende gittiğimdede aynı böyleydi yine aynı el ayak durmuyor hiç doktorum dedi maşşalah ben buraya gelen hastaların bebeişlerini ben uynadırıorum zor la dedii senin bu çok canını yakar ve hep yırtar seni dedii gerçektende öylee herşey,miz güzel normal çıktı bebeğimin kalp atışları 120 atıordu çok hızlı dediii gerçekten maşaallah beeğine dedii çok mutluyumm bu arada cinsiyetimizzzzzzzzkaydirigubbakcemile ERKEK 2 HAFTA SONRA TAM KESİNLEŞİCEK DEDİİİ HAREKETLERİ YÜZÜNDEN 20 DK UĞRAŞTI ADAM görebilmek için çok hareketlii bu yaa dio:d işte böyle kızlarrrrrrrrr
müthiş bişeydi çok güldüm.emeğine sağlık
günaydın kızlar....
ersasu ay bayıldım yazdığına ya çok şeker... çok hoşuma gitti ya
Erasu yazı için sağol canım.13.gune kadar gulumseyerek gitti ama.13.den sonra gozumden yaş geldi.çok guzel eline sağlık
günaydın arkadaşlar nasılsınız,ersasu canım o gönderdiğin güzel yazıyı tek ağlayarak okuyan benim sanırım ya :))))) offff :))) çok hoş çok güzeldi bayıldım hemen kopyalayıp çıkartıcam
canım ankarda fatihde aylin hanıma gittim sonra cok memenun kalmadım 29 mayısda nesrin hanımdan randevu aldım ona gidivcem giden arkadaslar memnun kalmıslar..simdi istanbuldayım 3 aylığına artıık burdan ankaraya nesrin hanıma gidicem..
ezouygun benimde uclu test tarihim 21haziran yani 13+2 oluyoruz kanida o zaman vericem..
gerci ben ikili test yapmadim ucluyu yapacaz
insallah hepimiz guzel sonuclar aliriz..
valla canim bilmiyorum ben belcikada yasiyorum ve doktoruma sordum uçlu test dedi
aslinda ikili ve uculu nerdeyse ayni sadece uclude bi test fazladan var
kızlar ya sizlere birşey danışacağım bnm ikili testinde sorun yok çok şükür ve doktorum ikilide srun olmayınca 3 lü ve 4lü testi yapmıyo 3 lü teste bildiğim kadarıyla nöral tüp defekti varmı yok mu diye ayrıca alfa feto proteine bakılıyor e neden bu adam yapmıo acaba folik asid içtik diyemi sonuça folik asid için nöral tüp defekti yaşayan çocuklar yok mu ki ay ne bileyim bugün agu bugu programını dinledim kafam karıştı
kızlar günaydınnnnn nasılsınız hanımlar ben bugün bomba gibiyim:) dün bebeğimi gördüm kaşp sesini duydum çok mutlyum.kızlar bneim cocukkçok fene bi harekteli geçende gittiğimdede aynı böyleydi yine aynı el ayak durmuyor hiç doktorum dedi maşşalah ben buraya gelen hastaların bebeişlerini ben uynadırıorum zor la dedii senin bu çok canını yakar ve hep yırtar seni dedii gerçektende öylee herşey,miz güzel normal çıktı bebeğimin kalp atışları 120 atıordu çok hızlı dediii gerçekten maşaallah beeğine dedii çok mutluyumm bu arada cinsiyetimizzzzzzzzkaydirigubbakcemile ERKEK 2 HAFTA SONRA TAM KESİNLEŞİCEK DEDİİİ HAREKETLERİ YÜZÜNDEN 20 DK UĞRAŞTI ADAM görebilmek için çok hareketlii bu yaa dio:d işte böyle kızlarrrrrrrrr
slm kızlar, forum haftasonları çok sakin geçiyor nedense, aslında benimde temizlik ve mama yapmam gerekiyo yarın misafirlerim gelecek, ama ben tembellik yapıyorum işte. cucuyu kıskandım bende bi resim daha ekledim göbiş topiğimize kaydirigubbakcemile3 Öptüm hepinizi, benim şimdi ortalığı toparlayıp kekler börekler hazırlamam gerek...kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?