2010 Aralık Anneleri

gunaydin kizlaaaar
ruyamda dogum yapmistim hemde normalinden
ayy ne mutluydum
lohusaymisim bidedikislerim vardi

gozun aydin cibelcuuugm hayirli saglikli evlat olur insallah:Saruboceq:

müthiş bişeydi çok güldüm.emeğine sağlık

günaydın kızlar....
ersasu ay bayıldım yazdığına ya çok şeker... çok hoşuma gitti ya

Erasu yazı için sağol canım.13.gune kadar gulumseyerek gitti ama.13.den sonra gozumden yaş geldi.çok guzel eline sağlık

Saolun canlarım bende nette buldum hemen paylaşayım dedim Şeniz

Bu arada ikili testim çıktı, elhamdülillah herşey yolundaymış

Darısı da diğer arkadaşlara inşallah:Saruboceq:

slm kızlar, forum haftasonları çok sakin geçiyor nedense, aslında benimde temizlik ve mama yapmam gerekiyo yarın misafirlerim gelecek, ama ben tembellik yapıyorum işte. cucuyu kıskandım bende bi resim daha ekledim göbiş topiğimize kaydirigubbakcemile3 Öptüm hepinizi, benim şimdi ortalığı toparlayıp kekler börekler hazırlamam gerek...kaydirigubbakcemile

hımm orasıda uzak bana ben böyle etlik tarafında bi yerler arıyorum gıtmeme 2 hafta kaldı burdakı doktorum güzel ılgılenıo ama burda ımkanlar kısıtlı,bı de 3 lü test e az kaldı onun ıcın semıner ın son haftası rapor alıcam ank ya gecıcem şimdiden doktor derdine düştüm işte...eyvahedigeldismile

cibeldemiroglu gözunaydin canim, oglun saglikla gelir insallah :)
esrasu cok guzel bir yazi yazmissin hayatim , cok guzeldi, daha öncede okumustum ama tekrar okumak yine guzeldi, ayrica ikili testinin sonucu iyi cikmis, cok sevindim canim, gözun aydin :)

bu arada bir kac gundur dogru duzgun girip takip edemiyorum, butun testi iyi cikanlarin bebisini görenlerin hepsinin gözu aydinolumunekankayizsmile

kızlar bişey sorucam 2 li test için 13+0 da gidicem gec kalmış olmuyorum dimi.o gun test için kan veriliyor peki ense kalınlığına ogun mu bakılıyor.yoksa tahlil sonucunu alıncamı bakılıyor.sanırım sonuçlar gec cıkıyor.1 hafta sonra cıktığını dusunursek 14+0 oluyorum.yani ense kalınlığı kanın alındığı zamana göremi bakılıyor.

ersasu harika bi yaziydi cok hosuma gitti, hele kusmuk bolumu, ben cok tiksinirim ama aklima geldi acaba bendemi ustume kussa onu operim dedim :ecrin_bebek:

neyse bebisleri gorenlerin cinsiyeti ogrenenlerin hepsinin gozu aydin benim randevum haftaya pazartesi gunler gecmiyo sanki...

ezouygun benimde uclu test tarihim 21haziran yani 13+2 oluyoruz kanida o zaman vericem..
gerci ben ikili test yapmadim ucluyu yapacaz
insallah hepimiz guzel sonuclar aliriz..

ezouygun benimde uclu test tarihim 21haziran yani 13+2 oluyoruz kanida o zaman vericem..
gerci ben ikili test yapmadim ucluyu yapacaz
insallah hepimiz guzel sonuclar aliriz..

3lü için erken değilmi canım 2li 11-14 3lude 16-20 haftaları arası olaması gerekmiyormu.seninkide belki 2 li dir.belkide benimki 3 ludur:))))))))

valla canim bilmiyorum ben belcikada yasiyorum ve doktoruma sordum uçlu test dedi
aslinda ikili ve uculu nerdeyse ayni sadece uclude bi test fazladan var

sanmam canim, ben doktoruma daha erken gelmek istedimi soylyince daha once cok erken olur dedi

hapşuruk çok tatlı cnm,ne şeker gözüküyo
ersasu hayırlısı olsun cnm sonuçların darısı bizim başımıza

ezouygun nezaketti demi cnm adın?bende 13+0dan bigün önce yaptırdım testi zaten daha 1 haftası daha var geç olmuyor yani bende 14te alıcam sonucu ama kan verdiğin zamnın sonucu tabikide,hatta 3lü testlerimde 17ye denk gelcek bakalım hayırlısıyla,geç değil yani cnm

kızlar ya sizlere birşey danışacağım bnm ikili testinde sorun yok çok şükür ve doktorum ikilide srun olmayınca 3 lü ve 4lü testi yapmıyo 3 lü teste bildiğim kadarıyla nöral tüp defekti varmı yok mu diye ayrıca alfa feto proteine bakılıyor e neden bu adam yapmıo acaba folik asid içtik diyemi sonuça folik asid için nöral tüp defekti yaşayan çocuklar yok mu ki ay ne bileyim bugün agu bugu programını dinledim kafam karıştı

ayyy cnm ya bende o prog.ı izlicektim dün misafirlerim vardı çok geç gittiler bi uyumuşum 10da uyandım,ama ben doktorum prog.ında dinlemiştim 2li testleri ve 3lü testlerin 2sinin sonucu yaklaşık %80 oranında doğru sonuç veriyo diye duymuştum,ben hepsini yaptırıcam cnm benim abim beyin tümörü yüzünden vefat etmişti,genetik bişeyler olabilir diye aklımızda kalcağına 1gr kan veririm rahat ederim cnm,bende hamilelikten 2 ay önceden beri folik içiyordum hatta bu 3 ayda içtim bu hafta bıraktık artık ama yinede yaptırıcam cnm sende bi sorarak danış dr.una belki bildiği başka bişey vardır cnm

naber kızlar.
haftasonu tabi kimsecikler yok.
herkes gezmelerde
güzel havnın tadını çıkarın bakalım.
ben de baya uyudum bugün
çünkü gece pek uyuyamadım.
sonra kalktık
kocişle temizlik yaptık
evimiz çok dağılmıştı.
gerçi pek ayrıntılıya giremedik
onları yavaş yavaş yapmak lazım
yaz tatili d egeliyo
yapar dururum dimi
şimdi gzüel bi duş
sonra gezmeye çıkıcam bende
bişiler alıcam
yarın da günümüz var
götürücem artık mamaları
gerçi kilo almak istemiyorum
dah hiç kilo almadım
alamak da istemiyorum

canım tebrik ederim.
ne gzüel görmüşsün kıpırdağını
ayyyyyy darısı bizim başımıza.
cinsiyet de öğrenilmiş.
süperrrrrrrrrrrrrrr
gelsin mavişler şimdi.

gelelim mi keklerini, böreklerini yemeye.
yapmayı çok severdim öle şeleri
şimdi iyice tembel oldum
yaparsam çok yerim
şu an yapmaktansa yemesi hoşuma gidiyo valla
cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…