ayip ediyosun
ne zaman ihtiyacin olursa
kurutma bulasik camasir...
hepsi icin bekletme servisimiz mevcutturkaydirigubbakcemile3
Bu sesi şimdi sevdim, biiiiiiippppppppp biiiiiiipppppppppppp bitttiiiiiiiiiiiii:sm_cool:
utuluyomusun yoksa????:tomato:
hadi gozun aydin sekerim
iyi geceler bende yaticam simdi midem kotu bugunboshayallersmile
bence piknik canim..
birak bosver perdeyiii,amaan sanki yikayinca madalya mi takicaklar,git gez ne güzel..
aksamda perdeyi yikarsin kaydirigubbakcemile3
bana kalirsa zaten herkes gezsin tozsunn kaydirigubbakcemile3
kızlar günaydınnnnn nasılsınız hanımlar ben bugün bomba gibiyim:) dün bebeğimi gördüm kaşp sesini duydum çok mutlyum.kızlar bneim cocukkçok fene bi harekteli geçende gittiğimdede aynı böyleydi yine aynı el ayak durmuyor hiç doktorum dedi maşşalah ben buraya gelen hastaların bebeişlerini ben uynadırıorum zor la dedii senin bu çok canını yakar ve hep yırtar seni dedii gerçektende öylee herşey,miz güzel normal çıktı bebeğimin kalp atışları 120 atıordu çok hızlı dediii gerçekten maşaallah beeğine dedii çok mutluyumm bu arada cinsiyetimizzzzzzzzkaydirigubbakcemile ERKEK 2 HAFTA SONRA TAM KESİNLEŞİCEK DEDİİİ HAREKETLERİ YÜZÜNDEN 20 DK UĞRAŞTI ADAM görebilmek için çok hareketlii bu yaa dio:d işte böyle kızlarrrrrrrrr
Hemde ne duygusallık, bende dün gece ağlayarak uyudum sebebi ne içim sıkılıyor:gitme: Zavallı kocacım ne oldu diye diye bi oldu elle tutulur bi sebebimde yok, neyse Allah başka dert vermesinsengözlerimebaksanab
Hadi gözlerin aydın canım benim, ohh maşallah! Darısı da listemizde ki tüüümm arkadaşlara olsun:Saruboceq:
Benimde dışarı akmıyor ama içerde kanama bölgesi var hep dikkat ediyorum. Doktor dedi ki bebek büyüdükçe o bölgeye tampon yapacakmış ve kanama tamamen duracakmış. Bi kaç gün yat ve hiç ağır bişey kaldırma uzanma sıcak banyo yapma, geçmiş olsun canım.
Karabiberim ben listemize aşağıda ki resimleri yapıştıracağım şu cinsiyetlerin hepsi bi belli olsun da, ama o zaman takvimleri silmem gerekecek. Onun içinde sizin birini tercih etmeniz gerek ya takvim ya da bu resimler.
Kızlar ağırdan alıyor demek ki yavaş yavaş geliyorlar :)))) Allah hayırlı etsin canım. Sonuçların iyi çıkmasına da çok sevindim gözün aydın, maşallah!!
1. gün:
Böylesi kötü bir başlangıç beklemiyordum. Hortumumu bile kesmişler!CADIARZU meme diye, süt diye birşey varmış. nerden nasıl bulunur bu ya? hayattan daha 1. günden soğutacaklar beni. şakkıdı
2. gün:
Meme buldum ama bundan süt gelmiyor, emiyorum allah emiyorum, tık yok, süt başka yerde mi? Neyse biraz daha emdim geldi, fazla abanınca meme sahibi kişilik bağırdı, ne bağrıyosun açım ben! Çok yalnızım.:gitme: hayır bişi değil içerdeyken de yalnızdım ama yediğim önümde yemediğim arkamdaydı en azından, bak yine aklıma geldi, hortumu bile kestiler yaa! uykum geldi yine. zzzzz!:sinifsinif:
3. gün:
:ecrin_bebek:Memeyi sevdim, bu dünyadaki tek dostlarım bu iki meme. İyi ki varsınız.opuyorumnanaktan
4. gün:
Bugün bir sürü olaylar oldu, gürültü yaptılar, başka biryerlere gittik galiba. Memeden ayrılınca bağrıyorum geri geliyor, sonra uyuyorum, uyanıyorum bir bakıyorum meme yok, neyse ama tekrar bağrınca geri geliyor nasılsa.:sm_cool:
5. gün:
Bu arada kafam kocaman be arkadaş, ağır mı ağır tutamıyorum .Pat o yana, pat bu yana, dikkat etseler bari de çatlatmasak daha ilk günden.:uhm:
6. gün:
Avucuma ne verseler hemen tutuyorum, tik gibi birşey, maalesef farkettiler, herkes parmağını veriyor avucuma, mecburen tutuyorum, maymun oldum iyi mi?bu arada ne çok uyuyorum ya arkadaş, atamadım şu yorgunluğu, daha çok süt içeyim en iyisi. Hayır içtikçe de yoruluyorum o da ayrı, nerde o eski günler, hortumdan geliyordu ne güzel, şimdi em allah em, bak yine aklıma geldi, kestiler hortumu yaa. klava:
7. gün:
Bugün solaryuma girdim, sarılık mı ne ondanmış. Yine uykum geldi.Zzzz..akannehir
8. gün:
Biraz daha iyi hissetim kendimi, daha çok süt içiyorum artık.:icecream:
9. gün:
Çok fena hıçkırık tutuyor, geçsin diye nefesimi tutayım dedim onu da beceremedim, neyse ki süt içince geçiyor. Bu süt her derde devaymış, bugün bunu gördüm.sempatiksalakcinni
10. gün :
Sütten başka birşeyler verdiler, var ya, yeter artık be, tam alışıyordum yine dayadılar başka birşey, hayret bişi ya, vitaminmiyiş neymiş.:mymeka:
11.gün:
Al işte, başladı yine bir arıza. Sütten sonra çok feci karnım ağrıyor, böyle sancı gibi bişi, eğilip bükülüyorum, binbir şekile giriyorum rahatlayacağım diye. Sırtımı falan sıvazlayın bari be kardeşim.
12. gün:
O sancıyı yapan Gaz mış!! Bütün gün gazdan kıvrandım arkadaş ya, bela oldu başıma, yaygarayı bastım ben de. uyutmadım, diktim bunları da hazır asker.naniknanik
13. gün:
Memelerin sahibi annemmiş, kucağına yatınca rahatlıyorum. Ama bugün onun suratına kustum. tamam utandım biraz ama insan kusmuklu bebeği öper mi yaa.:bbo: O halimle öptü beni! Ayıp oldu di mi? Naapıyım , neyse fazla kızmadı herhalde.:asigim:
14. gün:
Anneme kırmızı renkli birşeyler içiriyorlar, o zaman süt daha bi randımanlı oluyor sanki, böyle tadı da hoşuma gidiyor ki sormayın!:teytey:
15. gün:Topuktan kan alıp duruyorlar, metin olayım çok ağlamayayım diyorum ama canım yandı be arkadaş, hayır ondan sonra da hemen süt verince sakinliyorum, kızgınlığım geçiyor, ağız tadıyla asabiyet yaptırmıyorlarklava:
16. gün:
Sütü çok sevdiğimi bir kez daha anladım, ayrılınca içimi bir huzursuzluk kaplıyor, en iyisi onlardan uzaklaştığım anda yaygarayı basayım ben.delikafadulden
17. gün:
Etrafı daha net seçer oldum, ama el ve ayak koordinasyonu hala zayıf, memeyi kavrayabiliyorum ancak. Bir de bu eller ve ayaklar bana mı ait tam olarak emin değilim, sallıyorum öyle, zevkli birşey.kaydirigubbakcemile2 Yüze ve gözlere dikkat etmem lazım ama, tırnaklar tehlikeli. Diğer yandan annem bugün onları kesmeye çalıştı ama huysuzluk ettim, etmeseydim daha iyi olacaktı galiba, bak çizdik tam gözün altını yine.kafamçokkarıştı
18. gün:
Elime torbalar taktılar, kafaya çarpınca artık acıtmıyor, yara bere de yapmıyor. Sanırım onlar da beni seviyor, iyiliğimi düşünüyorlar.opuyorumnanaktan
19.gun:
Nihayet eve gidip gelen adamın neden eve sadece aksamları geldigini anladı. Megerse bana ve anneme bakmak icin gunduz caliiyomus.. aferin gozume girdi simdi bak!..:lepi:
20. gün:
Tabii yaaa, annemin karnındayken de duyuyordum o adamın sesini sık sık. Ona da ilgi alaka gösterdim, bağırdığımda bazen o alıyor beni kucağına, meme vardır diye saldırdım ama vermedi.:umursamaz:
ALINTIDIR
gözün aydın canım.
gerçekten çabuk öğrenmişsin.
ayyyy bi prenses gelio demek.
eeeeee bu topiğin erkeklerine kız da lazım dimi ama.
evet canım bayağa erken oldu bana göre.cinsiyet öğreneceğim aklımın ucundan bile geçmiyodu .bebeği görmeye gitmiştim ben sadece.:söyleyiverincede çok şaşırdım :))
16 .haftalarda öğrenirim diye düşünüyordum ..
kızlar günaydınnnnn nasılsınız hanımlar ben bugün bomba gibiyim:) dün bebeğimi gördüm kaşp sesini duydum çok mutlyum.kızlar bneim cocukkçok fene bi harekteli geçende gittiğimdede aynı böyleydi yine aynı el ayak durmuyor hiç doktorum dedi maşşalah ben buraya gelen hastaların bebeişlerini ben uynadırıorum zor la dedii senin bu çok canını yakar ve hep yırtar seni dedii gerçektende öylee herşey,miz güzel normal çıktı bebeğimin kalp atışları 120 atıordu çok hızlı dediii gerçekten maşaallah beeğine dedii çok mutluyumm bu arada cinsiyetimizzzzzzzzkaydirigubbakcemile ERKEK 2 HAFTA SONRA TAM KESİNLEŞİCEK DEDİİİ HAREKETLERİ YÜZÜNDEN 20 DK UĞRAŞTI ADAM görebilmek için çok hareketlii bu yaa dio:d işte böyle kızlarrrrrrrrr
evet canım bayağa erken oldu bana göre.cinsiyet öğreneceğim aklımın ucundan bile geçmiyodu .bebeği görmeye gitmiştim ben sadece.:söyleyiverincede çok şaşırdım :))
16 .haftalarda öğrenirim diye düşünüyordum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?