2010 Aralık Anneleri

bence piknik canim..
birak bosver perdeyiii,amaan sanki yikayinca madalya mi takicaklar,git gez ne güzel..
aksamda perdeyi yikarsin kaydirigubbakcemile3
bana kalirsa zaten herkes gezsin tozsunn kaydirigubbakcemile3

di mi canım ya kaydirigubbakcemile2 ama burda heryer piknik alanı, yemyeşil her taraf, millet kaç km yol yapıyo buralarda piknik yapmak için, biz de alıştık artık, gözümüz doydu heralde.

kızlar günaydınnnnn nasılsınız hanımlar ben bugün bomba gibiyim:) dün bebeğimi gördüm kaşp sesini duydum çok mutlyum.kızlar bneim cocukkçok fene bi harekteli geçende gittiğimdede aynı böyleydi yine aynı el ayak durmuyor hiç doktorum dedi maşşalah ben buraya gelen hastaların bebeişlerini ben uynadırıorum zor la dedii senin bu çok canını yakar ve hep yırtar seni dedii gerçektende öylee herşey,miz güzel normal çıktı bebeğimin kalp atışları 120 atıordu çok hızlı dediii gerçekten maşaallah beeğine dedii çok mutluyumm bu arada cinsiyetimizzzzzzzzkaydirigubbakcemile ERKEK 2 HAFTA SONRA TAM KESİNLEŞİCEK DEDİİİ HAREKETLERİ YÜZÜNDEN 20 DK UĞRAŞTI ADAM görebilmek için çok hareketlii bu yaa dio:d işte böyle kızlarrrrrrrrr

gozunaydın canım darısı başımıza inşallah...

teşekkür ederim canım.

müthiş bişeydi çok güldüm.emeğine sağlık

günaydın arkadaşlar nasılsınız,ersasu canım o gönderdiğin güzel yazıyı tek ağlayarak okuyan benim sanırım ya :))))) offff :))) çok hoş çok güzeldi bayıldım hemen kopyalayıp çıkartıcam

canım hayırlısı olsun bir erkek daha geliyorrr :))) inşallah sağlıkla görürüz bebişlerimizi ne güzel ne mutlusundur şimdi

massallah canim meleginee,bi prenses daha geldi hihoyyyt
ay ne güzel ne kadar hizlilarmis,harikaa
uyduruk yapmazlar canim,bilgileri bilgisayara veriyorlar,hesaplari bilgisayar yapiyor.. yerimseniben

sizlerede maşşallah .allah meleklerimizi korusun .bende o hıza şaştım işte.günler sonra ikili test sonucu alanlar var.

canım msjını görmemişim hayırlı olsun cnm ne güzel sana çifte mutluluk olmuş hiç aklında yokken öğrenivermişsin,inşallah sağlıkla kucaklarımızada alırız cnm

Erasu yazı için sağol canım.13.gune kadar gulumseyerek gitti ama.13.den sonra gozumden yaş geldi.çok guzel eline sağlık

ayyy cnm çok sevindim hadi hayırlısı gözün aydın :lepi:allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

esrasu cnm ne kadar güzel bi yazıymış walla bnmde gzlerim doldu okurken inşallah o günlerigörücez hepimiz bir an önce ARALIK gelse dimi kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…