gelelim mi keklerini, böreklerini yemeye.
yapmayı çok severdim öle şeleri
şimdi iyice tembel oldum
yaparsam çok yerim
şu an yapmaktansa yemesi hoşuma gidiyo valla
cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
hapşuruk çok tatlı cnm,ne şeker gözüküyo
ersasu hayırlısı olsun cnm sonuçların darısı bizim başımıza
ezouygun nezaketti demi cnm adın?bende 13+0dan bigün önce yaptırdım testi zaten daha 1 haftası daha var geç olmuyor yani bende 14te alıcam sonucu ama kan verdiğin zamnın sonucu tabikide,hatta 3lü testlerimde 17ye denk gelcek bakalım hayırlısıyla,geç değil yani cnm
hobareyy ödevimi bitirdim sonunda prensesler.. :lepi: finaller bitmişti zaten.. artık bir tek tezimi yazmaya kaldı. o da beklesin canıım doğurduktan sonra yapıcam onu.. sositososito kucağımda bebeyle kütüphane kütüphane nasıl olacak bilemiyorum ama.. boshayallersmile
cibel pipilin hayırlı olsun hemşerim.. gamyoncuiremsu
yengeç seninde kukulun hayırlı olsun canım. üçüncü kız haberiyle biz bu voltranı oluştururuz.. guclubacismile
özüm yeniden teyze olmuşsun sanada hayırlı olsun tatlım.. sendende bi kız haberi bekliyoruz.. okeye dördüncü bekler gibi oldu ama.. kaydirigubbakcemile3
bugün ödevin yorgunluğundan mıdır nedir. gene çıkarttım kızlar. sabahtan beri 100 kalori bile almamışımdır belki. ama yinede yawrucuum hiç olmadığı kadar kıpır kıpır maşAllahanası kılıklı kuduracağı zaman açlık felan dinlemeyecek herhal
canım teşekkür ederim. benimkine 1 haftadan az kaldı, gösterir heralde bakalım, çevremdeki herkes aynı beklentide vallakaydirigubbakcemile3
benimde salı günü kesinleşecek sanırım. yani.. umarım.. üç ayrı hekim çok emin olmamakla birlikte kız dediler.. bende kaptırdım ya kendimi bakalım hayırlısı.. hep derim tek cinsiyeti olsunda kız erkek farketmezyaw siz nasıl 1 ay bekleyebiliyorsunuz? ben neredeyse herhafta bi bahane uydurup doktora gidiyorum :kedi:
hobareyy ödevimi bitirdim sonunda prensesler.. :lepi: finaller bitmişti zaten.. artık bir tek tezimi yazmaya kaldı. o da beklesin canıım doğurduktan sonra yapıcam onu.. sositososito kucağımda bebeyle kütüphane kütüphane nasıl olacak bilemiyorum ama.. boshayallersmile
cibel pipilin hayırlı olsun hemşerim.. gamyoncuiremsu
yengeç seninde kukulun hayırlı olsun canım. üçüncü kız haberiyle biz bu voltranı oluştururuz.. guclubacismile
özüm yeniden teyze olmuşsun sanada hayırlı olsun tatlım.. sendende bi kız haberi bekliyoruz.. okeye dördüncü bekler gibi oldu ama.. kaydirigubbakcemile3
bugün ödevin yorgunluğundan mıdır nedir. gene çıkarttım kızlar. sabahtan beri 100 kalori bile almamışımdır belki. ama yinede yawrucuum hiç olmadığı kadar kıpır kıpır maşAllahanası kılıklı kuduracağı zaman açlık felan dinlemeyecek herhal [/QU
merhaba canım bu aralar benımde yemekten sonra mıdem cok kotu oluyor,cıkartmamak ıcın kendımı zor tutuyoru,yeniden kusmalara baslıcam dıye cok korkuyorumeyvahedigeldismile bu arada ödevin hayırlı olsun
canım bu sefer ilk defa 1 ay olacak, hep 2 hafta 3 hafta arayla gittik. Oğlumda da ayda 1 gidiyoduk, bekleyip o gün gelince ödül gibi oluyo valla
Canım kız demek, tebrik ederimm! ama bişey anlatıyım ben bizim okulda bi arkadaşın ilk çocuğunun cinsiyetini 10. haftada öğrenmişler, erkek, doğru çıkmış, ikincide de 12. haftada falan kız demiş doktor, her kontrolde kız demiş tabi, sonra taşındıklarından başka bi doktora gidiyolar 6. ayda, diğer doktor demez mi erkek diye! Şimdi 2 oğlan da bizim okulda öğrenci, nasıl güldük, 6 ay kızım olacak san sonra erkek olsun!
kızlarrrrr dün dayanamadım doktora gittim ama kendi doktorum değil tabiki sırf merakımdan doktor ultrasonda baktı cinsiyetini sordum kız istermisin dedi isterim dedim ama emin olmamakla birlikte kız dedi pipi göremiyorum ama yinede cok kücük dedi kesin olmamakla beraber şuan benimkide kız gibi görünüyo benim ilk çocuğum hic önemli değil kız erkek sağlıklı olsun yeterli temmuz 1 de kendi doktorumla randavum var o zamana kesinleşir ama benim en başından bu yana içime doğan kızdı bence kız olucak:ecrin_bebek:
merhaba canım bu aralar benımde yemekten sonra mıdem cok kotu oluyor,cıkartmamak ıcın kendımı zor tutuyoru,yeniden kusmalara baslıcam dıye cok korkuyorumeyvahedigeldismile
tatlım yorulmak çok tetikliyor. ne zaman erken kalksam boş boş öğürüyorum. mide boş çünkü. kendime gün içinde zor geliyorum. uykumu alıp daha az yorulunca daha iyi.. kendini yormamaya bak.
yalnız şu istahsızlığı ne yapacam bilmiyorum. zorla yemek yiyorum hala :sinifsinif:
hımm bı de ne kadar sağlıklı bılmıyorum ama sakız cıgneyınce gecıyo benım bulantılarsempatiksalakcinni
eğer tatlandırıcılı değilse zararı yokturda sakız çok acıktırıyo işte. zaten genelde aç geziyorum. sakız dahada kudurtur diye korkuyorum açıkçası. içinde aspartam olan ürünleri tüketmemeye çalışın emi
ersasu harika bi yaziydi cok hosuma gitti
esrasu cok guzel bir yazi yazmissin hayatim , cok guzeldi, daha öncede okumustum ama tekrar okumak yine guzeldi, ayrica ikili testinin sonucu iyi cikmis, cok sevindim canim, gözun aydin :)
ersasu harika bi yaziydi cok hosuma gitti, hele kusmuk bolumu, ben cok tiksinirim ama aklima geldi acaba bendemi ustume kussa onu operim dedim :ecrin_bebek:
neyse bebisleri gorenlerin cinsiyeti ogrenenlerin hepsinin gozu aydin benim randevum haftaya pazartesi gunler gecmiyo sanki...
hapşuruk çok tatlı cnm,ne şeker gözüküyo
ersasu hayırlısı olsun cnm sonuçların darısı bizim başımıza
ezouygun nezaketti demi cnm adın?bende 13+0dan bigün önce yaptırdım testi zaten daha 1 haftası daha var geç olmuyor yani bende 14te alıcam sonucu ama kan verdiğin zamnın sonucu tabikide,hatta 3lü testlerimde 17ye denk gelcek bakalım hayırlısıyla,geç değil yani cnm
kızlar çok mutluyum, Hollanda'daki ablam doğum yapmış, kızımız doğmuş, ikisi de iyiymiş. Normal doğumla suni sancıyla 41. haftada geldi nazlı kızımız. fotosunu gönderdi diğer ablam, yumuş yumuş bişey. Aynı oğlumun ilk doğduğu andaki şaşkın ben nerdeyim ifadesi!
ersasu yinemi kurutmaya camasir attin bakiym???delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?