yok yok ben sevmedim o tabloyu 2 hafta yutmus,bencede en ıyısı sallayalım nasılsa dogum zamanı gelınce bebiş elbette dogucak
bu arada ikinci hamileliği olanlar kardeşleri olucağını söyledinizmi? Benim kızım 2 yaşında bir arkadaşla konuştum söylemesen daha iyi olur dedi var olmayan bir şeyi kavrayamaz ve huysuzlanır daha kötü olur dedi. Biz söylemiştik ve bebek annemin karnında diyor. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varmı.
ay bilmiyorum yaa,ben kestirdim..
bilmem ne yersen elini sürersen iz cikar bebekte,sacini kesme ömrü kisa olur,7 aylik dogarsa yasar,8 aylik dogarsa ölür(tövbe yarabbim)
tirnak kesme ömrü kisa olur
hayvana bakma,bebek ona benzer :1no2:
bana hic mantikli gelmiyor bunlar kizlar..
o yüzden Allah bilir diyorum,hic biseyimdende geri kalmiyorum..
bi kere insan kendini kaptirinca devami geliyor cünkü
ve böyle evhamlarla yasamak cok zor inanin..
rahat olmak hem bebek,hemde bizim sagligimiz icin en dogrusu..
sinem sen saçlarını boyattın hamile iken bende gecende kufore sordum hamile iken boyatılıyomu diye direk boya zararlı olabilirmiş ama röfle tarzı deriye temas etmeyince sakıncası yokmuş internettende bakdım oyle yazıyor sen bitkisel boyamı kullandım.bide batıl inanç ama ben kestiremiyorumda ya rapunzel gibi oldu ama hamilelikte kesilmez diyolar idye kestirmiyorum bu sıcaktada cok bunaltıyor.
allah beynim durdubenimde benim nasıl oluor en son regl günüm 16 mart bugün tam 3 aylıkmı olmuş olu kafa durdu yine herzamanki gibiakannehir
canım okurken dikkatimi çekmişti. ticker'ına bakarsan orada da 3 aylık yazıyo. o neye göre hesaplıyo acaba... :bbo:
canım o kadar hızlı ilerliyo ki sohbet sana da yazacaktım unutmuşum. benim oğlum 4 yaşını bitirecek ve daha kolay kavrayabiliyo bazı şeyleri. yani karnımda bebek var dedik. kabullendi hatta hergün konuşuyo onunla. ne zaman çıkacak diye sabırsızlanıyo. doktorda kalp atışlarını dinlediği ve ultrason resmini gördüğünden beri daha da kabullendi. şimdiden planlar yapıyo, kardeşine yemek yedirecekmiş, okula götürecekmiş. hoşuna giden bişey gördüğünde anne bunu kardeşime alalım diyo. biz 4 kişiyiz diyo ve resimlerde de kardeşini çizmeye başladı. ama seninki küçük henüz. ona çok bilimsel olmadan anlatabilirsin bence. hani karnımda deme ama kardeşin olacak falan de.kendini hazırlasın biraz yoksa bi andan pat diye yüzleşirse onun için de ağır olabilir. bi de bence çocuklar bizim tahminimizden fazla şey anlıyolar. onları hafife almayalım hiç... tek korkum Allah korusun bi kaybımız olursa bunu ona nasıl açıklarız oluyo sadece...
cucum, aynen öyle canım.. annenin keyfide önemli yauww.. mutlu bi gebelik geçirmek gerek.. sinir sistemi çılgın bişey o çocuğu etkiler bakın.. mutlu ve huzurlu anneler, mutlu ve huzurlu bebekler diyorum ve hepinizi öpüyorum... görüşürüz gene.
cok sükür ben öyle cok bi bulanti yasamadim canim..Kızlar mide bulantılarınız arada hissettiriyor mu kendini yine :1no2:
gözün aydin canim cok sevindimm.. :lepi:slm kızlar acelem var çıkıyorum haber verim dedim ikili testim iyi çıkmış darısı diğer arkadaşların başına
inş. canlarım iyi akşamlar öpüldünüz kocamann
KızLar bugun ikiLi test için doktordayıdık.
Ben çok heyecanLıydım girerken aşkım dedim sen de ne var ne yok dedi ki tık yok
bebeğimizi gördük ooooo kocaman oLmuş dedi 7 cm
sonra renkli 4 boyutlu ultrasonda baktı..
önce hareket etmiyordu sanıyorum uyuyordu annesinin bidenesii
doktor karnıma tık tık dedi
nasıl hareket ediyoo yafrumm yaa elleri ayakları harika bişey
Bi ara totoyu döndü bize
ayaklarını açtı kapattı uzattı yeniden büktü
ellerini nasıl oynatıyoo sıpammmm
kalp atışını dinledik
cinisyetini sorduk %100 kız yada %100 erkek dedidaha tam net değil o yüzden söylmem dedi.
herşeyi sapasağLam çok şükür bebeğimin
bir de renkli 4 boyutlu ultrason görüntülerini dvd ye çekti verdi.
kan testi sonucumda cumartesi 5 den sonra çıkıcak...
bu arada babişkosuda çok heyecanlandım dizlerim titredi hareket ettiğini görünce dedi.
Ne oldu tık yok diyodun dedim ben de :)
Çok bambaşka bir duygu yaaaa tarifi yok ...
Rabbim herkese tattırsın inş..
KızLar bugun ikiLi test için doktordayıdık.
Ben çok heyecanLıydım girerken aşkım dedim sen de ne var ne yok dedi ki tık yok
bebeğimizi gördük ooooo kocaman oLmuş dedi 7 cm
sonra renkli 4 boyutlu ultrasonda baktı..
önce hareket etmiyordu sanıyorum uyuyordu annesinin bidenesii
doktor karnıma tık tık dedi
nasıl hareket ediyoo yafrumm yaa elleri ayakları harika bişey
Bi ara totoyu döndü bize
ayaklarını açtı kapattı uzattı yeniden büktü
ellerini nasıl oynatıyoo sıpammmm
kalp atışını dinledik
cinisyetini sorduk %100 kız yada %100 erkek dedidaha tam net değil o yüzden söylmem dedi.
herşeyi sapasağLam çok şükür bebeğimin
bir de renkli 4 boyutlu ultrason görüntülerini dvd ye çekti verdi.
kan testi sonucumda cumartesi 5 den sonra çıkıcak...
bu arada babişkosuda çok heyecanlandım dizlerim titredi hareket ettiğini görünce dedi.
Ne oldu tık yok diyodun dedim ben de :)
Çok bambaşka bir duygu yaaaa tarifi yok ...
Rabbim herkese tattırsın inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?