2010 Aralık Anneleri

yok yok ben sevmedim o tabloyu 2 hafta yutmus,bencede en ıyısı sallayalım nasılsa dogum zamanı gelınce bebiş elbette dogucak

kızlar ... 2 hafta yutmasının sebebi... döllenme gününden hesaplamasından kaynaklanıyor ... doktorlar ise sat'a göre hesaplıyor... ve + - 7 gün diyorlar ... bana da ilk zamanlar döllenme yani yumurtlama gününden hesaplanması mantıklı gelmişti... ama bi arkadaşım ... sat günü yumurtanın oluştuğunu o yumurtanın döllenme gününde yaklaşık 2 haftalık olduğunu söylemişti .. siz doktorlara inanın ... zaten bence çoğu bebek bu yüzden geç doğuyor ... ee bi de sattan önce döllenme yaşamış ve üzerine adet görmüş olanlar var... bunlar da sanırım erken doğum zannediliyor ...

ay bilmiyorum yaa,ben kestirdim..
bilmem ne yersen elini sürersen iz cikar bebekte,sacini kesme ömrü kisa olur,7 aylik dogarsa yasar,8 aylik dogarsa ölür(tövbe yarabbim)
tirnak kesme ömrü kisa olur
hayvana bakma,bebek ona benzer :1no2:
bana hic mantikli gelmiyor bunlar kizlar..
o yüzden Allah bilir diyorum,hic biseyimdende geri kalmiyorum..
bi kere insan kendini kaptirinca devami geliyor cünkü
ve böyle evhamlarla yasamak cok zor inanin..
rahat olmak hem bebek,hemde bizim sagligimiz icin en dogrusu..

canım o kadar hızlı ilerliyo ki sohbet sana da yazacaktım unutmuşum. benim oğlum 4 yaşını bitirecek ve daha kolay kavrayabiliyo bazı şeyleri. yani karnımda bebek var dedik. kabullendi hatta hergün konuşuyo onunla. ne zaman çıkacak diye sabırsızlanıyo. doktorda kalp atışlarını dinlediği ve ultrason resmini gördüğünden beri daha da kabullendi. şimdiden planlar yapıyo, kardeşine yemek yedirecekmiş, okula götürecekmiş. hoşuna giden bişey gördüğünde anne bunu kardeşime alalım diyo. biz 4 kişiyiz diyo ve resimlerde de kardeşini çizmeye başladı. ama seninki küçük henüz. ona çok bilimsel olmadan anlatabilirsin bence. hani karnımda deme ama kardeşin olacak falan de.kendini hazırlasın biraz yoksa bi andan pat diye yüzleşirse onun için de ağır olabilir. bi de bence çocuklar bizim tahminimizden fazla şey anlıyolar. onları hafife almayalım hiç... tek korkum Allah korusun bi kaybımız olursa bunu ona nasıl açıklarız oluyo sadece...

katılıyorum...

cucum, aynen öyle canım.. annenin keyfide önemli yauww.. mutlu bi gebelik geçirmek gerek.. sinir sistemi çılgın bişey o çocuğu etkiler bakın.. mutlu ve huzurlu anneler, mutlu ve huzurlu bebekler diyorum ve hepinizi öpüyorum... görüşürüz gene.

Benim doktorum 3 ay sonra boyayabilirsin dedi.Ben hamile olmadığımı bilmiyordum saçımı sarıdan kahveye boyattım o saç ne işlemlerden geçti.Şimdi bu ay geçince tekrar boyatıcam.Ayrıca bitkisel olanların içinde bile amonyak azda olsa var.

ınanma öyle hurafelere falan adı üstünde ''batıl'' inanç.Hiç bir bilimsel tarafı yok.Kes canım kendine bak hamilelikte insanın kendine bakması akabinde, kendi iyi hisssetmesi kadar doğal bir ihtiyaç olamaz.Yoksa 9 ay geçmez.

Çok teşekkür ederim gerçekten çok güzel açıklamışsın. Bende sadece bir kardeşi olacağı fikrine alışmasını istiyorum. Doğumdan sonra kucağımda bir bebekle gelip bak bu senin kardeşin demek bana biraz garip gelmişti. Neyse dediğin gibi çocuklar çok akıllı biz ne söylesek söyleyelim onlar onlar zaten inanacakları şeye inanoyorlar.

CARNA canim ama boyada kimyasal var..
cogu kozmetikler bile kimyasal icerdigi icin yasak bebege direk geciyor deri yoluyla..
sen yinede bence bio boyalarla yaptir fistigim..
ayyy kime inanacagimizi sasirdik yahu demi kaydirigubbakcemile3
benim beyazlar cikti ama boyamicam,tek tük zaten,ana rengim gelsin bakalim:)

demiii biz keyifli olucaz ki bebislerde mutlu olsun.. :lepi:

slm kızlar acelem var çıkıyorum haber verim dedim ikili testim iyi çıkmış darısı diğer arkadaşların başına
inş. canlarım iyi akşamlar öpüldünüz kocamann

Kızlar mide bulantılarınız arada hissettiriyor mu kendini yine :1no2:
cok sükür ben öyle cok bi bulanti yasamadim canim..
ama gecsin hepinizin insallah,cok zor cünküü,heleki bu sicaklarda boshayallersmile

slm kızlar acelem var çıkıyorum haber verim dedim ikili testim iyi çıkmış darısı diğer arkadaşların başına
inş. canlarım iyi akşamlar öpüldünüz kocamann
gözün aydin canim cok sevindimm.. :lepi:

KızLar bugun ikiLi test için doktordayıdık.
Ben çok heyecanLıydım girerken aşkım dedim sen de ne var ne yok dedi ki tık yok
bebeğimizi gördük ooooo kocaman oLmuş dedi 7 cm
sonra renkli 4 boyutlu ultrasonda baktı..
önce hareket etmiyordu sanıyorum uyuyordu annesinin bidenesii
doktor karnıma tık tık dedi
nasıl hareket ediyoo yafrumm yaa elleri ayakları harika bişey
Bi ara totoyu döndü bize
ayaklarını açtı kapattı uzattı yeniden büktü
ellerini nasıl oynatıyoo sıpammmm
kalp atışını dinledik
cinisyetini sorduk %100 kız yada %100 erkek dedi daha tam net değil o yüzden söylmem dedi.
herşeyi sapasağLam çok şükür bebeğimin
bir de renkli 4 boyutlu ultrason görüntülerini dvd ye çekti verdi.
kan testi sonucumda cumartesi 5 den sonra çıkıcak...
bu arada babişkosuda çok heyecanlandım dizlerim titredi hareket ettiğini görünce dedi.
Ne oldu tık yok diyodun dedim ben de :)
Çok bambaşka bir duygu yaaaa tarifi yok ...
Rabbim herkese tattırsın inş..

cnm gözün aydın evet bu duygunun tarifi yok süper bi duygu allah isteyen herkese yaşatsın inşallah...

ikili testinin ii çıkmasına çok sevindim allah tamamına erdirir inşallah kan sonucunda ii çıkıcak bak gör

bol bolda dua et olur mu

tarifi yok bu duygunun..
minnacik bi bebis kendine asik ediyor,dünyan oluveriyor degilmi :asigim:
gözün aydin canim,kan testide iyi cikacaktir Allahin izniyle..
massallah minik bebisineee

slm cici anneler nasilsiniz?
biz allaha sukur cok iyiz, buralarda sicak havalar nadiren bulunudugu için biz azicik sicak gorunce hemen degerlendiriyoruz....

kizlar ozendim size bende ozledim yavrumu, of pazartesi sanki daha cok uzak, bi gelsede gorsem gozumun nurunu, insallah bizdede hersey yolunda gider
o kadar korkuyorumki bisey olursa diye, allahim tum bebisleri korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…