2010 Aralık Anneleri

ayy bende öle 3.5 ay deyip çıkıyorum işin içinden işte yoksa millet anlamıyo,1-2 hafta sonrada 4 derim :))

sinem sen saçlarını boyattın hamile iken bende gecende kufore sordum hamile iken boyatılıyomu diye direk boya zararlı olabilirmiş ama röfle tarzı deriye temas etmeyince sakıncası yokmuş internettende bakdım oyle yazıyor sen bitkisel boyamı kullandım.bide batıl inanç ama ben kestiremiyorumda ya rapunzel gibi oldu ama hamilelikte kesilmez diyolar idye kestirmiyorum bu sıcaktada cok bunaltıyor.

gecmis olsun canimm..
doktorunu arasan bi..
belki baska bisey önerir..
insallah sancisiz sizisiz gecer gider yaa :teselli:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

demi amaaaa,biz göbisler ciksin,haftamiz artsin diyoruzz
tablo 2 haftayi yutmus :dilcikar:
ah carna ahh hic iyi yapmadin bu tabloylaa sırnaşık şey

canım bende dr.uma sormuştum açıcı yasak dedi yani röfle ve tarzı,bitkisel boya kullabilirsin dedi 3 ay yasağıda yok yani ama benim elimde normal boya vardı bende diplerine değdirmeden normal boyamla boyadım sonrada muayenem falanda vardı maşallah bişey çıkmadı ama kokusuna maruz kalma çok ben 15dk da yıkadım,bide kestirme konusu batıl ya ben geçen gidiyodum kestirmeye halam çok ısrar etti oyüzden gitmedim ama 5-6 aylık olunca gitçem yani ne saçma şey o öle,çocuğun ömründen gidermiş allah göstermesin,uçlarını kestircem zaten biraz bişey olmaz cnm ya git sende

ooo burası baya kalabalıkmış bizim kızlar hep burda yalnız kaldım ben (( naniknanik
bizim topik böyle dolamadı henüz

demi amaaaa,biz göbisler ciksin,haftamiz artsin diyoruzz
tablo 2 haftayi yutmus :dilcikar:
ah carna ahh hic iyi yapmadin bu tabloylaa sırnaşık şey

:roflol: :roflol: :roflol: bende bu tabloyu bilmiyordum ama banada çok mantıklı geldi ama böyledir bencede ama 2 haftalarımız kaynadı arada

benim saçlarım omuzlarımda ben bile sıkıldım akşam kestirmeye gidecem bende
ben de takılayım buraya ya nasılsa aralık sonu ocak başıyım kaydirigubbakcemile3

ooo burası baya kalabalıkmış bizim kızlar hep burda yalnız kaldım ben (( naniknanik
bizim topik böyle dolamadı henüz

nisan topiğimizde açık ama kimse yazmıyo orda sessiz kalmış,sende kal burda canım ha aralık ha ocak aynı şeyleri paylaşıyoruz zaten,aralıkta doğum patlaması yaşıcaz ondan kalabalık valla çoğuda erkek :roflol:

evet canım oyle diyolar batıl inanç işte ama insan etkileniyor.ama bu sıcaklarda dayanamayıp kestirebilirim herhalde.su doktor işini bi sağsalim halledim de..

Aralık listesi 73 kişi Ocak listesi 87 kişi listeye eklenmeyenlerde var daha baya iyi çalışılmış kaydirigubbakcemile3

benim saçlarım omuzlarımda ben bile sıkıldım akşam kestirmeye gidecem bende
ben de takılayım buraya ya nasılsa aralık sonu ocak başıyım kaydirigubbakcemile3
kestir cnm bende inanmıyorum öle şeylere,takıl valla canım ne olcağı belli değil zaten belki aralıkta doğuruverirsin maksak paylaşmak,muhabbet etmek değilmi ha orda ha burda
evet canım oyle diyolar batıl inanç işte ama insan etkileniyor.ama bu sıcaklarda dayanamayıp kestirebilirim herhalde.su doktor işini bi sağsalim halledim de..

dr.una git gel canım kestir hemen bende halamın 3tane düşüğü vardı sonra olmadı çocuğu onu kırmıyım diye gitmedim ama biara gitçem uçlarından kestircem anlamaz zaten :)))

Benim saçlarım aşırı gür ve uzun...
Yazın bile 2 günde kuruyorlar...
Kestircem dedim kaynanam kesitrme dedi akannehir
Anaannem saçmalık dedi alsanaalsanasmile
Ki kestireceğim de şimdi bir şekilde uğraşıyorum da soğuk havalarda uraşılmıyor..
Bebğimin ömründen ne götürecek ya ömrünü Rabbim belirlemiş zaten

Sormaz olaydım soruyu :tomato:
Burda da hep doktorum haftadan söylüyor kocam soracakttı kaç aylık olduğumu da sorma rezil olmayalım dedim kaydirigubbakcemile3
ay alemsin :roflol: :roflol:

gecmis olsun canim..
sicaktan zaten pek uyunmuyordur oralarda demi boshayallersmile

biz geldik bebisim uzanmiski guneslenir gibi yatmisti
keyif yapiyodu biraz rahatsiz ettik
dr bi kac kez bastirdi kalk oyna dedi
hopladi hareket etmeye basladi
agzini acip acip kapatiyodu
olculerini yapti her sey cok guzel dedi
kan verdim onun sonucuda haftaya carsamba telefonla bildirecekler
cok sukur allahima insallah kanda iyi cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…