kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay canım ya hiç guleceğim yoktu...
ayy bende öle 3.5 ay deyip çıkıyorum işin içinden işte yoksa millet anlamıyo,1-2 hafta sonrada 4 derim :))
gecmis olsun canimm..Kızlar benim bobreğimde taş vardı sanırım hala var dusurememişim.bu aralar cok su içiyorum sıvı tuketiyorum.ve biraz once nefesşmş kesecek derecede bir ağrım oldu.ay cok korktum yaaa.ay ben napıcam şimdi.hafiften hafiften ağrıyor yine...
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sinem sen saçlarını boyattın hamile iken bende gecende kufore sordum hamile iken boyatılıyomu diye direk boya zararlı olabilirmiş ama röfle tarzı deriye temas etmeyince sakıncası yokmuş internettende bakdım oyle yazıyor sen bitkisel boyamı kullandım.bide batıl inanç ama ben kestiremiyorumda ya rapunzel gibi oldu ama hamilelikte kesilmez diyolar idye kestirmiyorum bu sıcaktada cok bunaltıyor.
demi amaaaa,biz göbisler ciksin,haftamiz artsin diyoruzz
tablo 2 haftayi yutmus :dilcikar:
ah carna ahh hic iyi yapmadin bu tabloylaa sırnaşık şey
ooo burası baya kalabalıkmış bizim kızlar hep burda yalnız kaldım ben(( naniknanik
bizim topik böyle dolamadı henüz
canım bende dr.uma sormuştum açıcı yasak dedi yani röfle ve tarzı,bitkisel boya kullabilirsin dedi 3 ay yasağıda yok yani ama benim elimde normal boya vardı bende diplerine değdirmeden normal boyamla boyadım sonrada muayenem falanda vardı maşallah bişey çıkmadı ama kokusuna maruz kalma çok ben 15dk da yıkadım,bide kestirme konusu batıl ya ben geçen gidiyodum kestirmeye halam çok ısrar etti oyüzden gitmedim ama 5-6 aylık olunca gitçem yani ne saçma şey o öle,çocuğun ömründen gidermiş allah göstermesin,uçlarını kestircem zaten biraz bişey olmaz cnm ya git sende
benim saçlarım omuzlarımda ben bile sıkıldım akşam kestirmeye gidecem bende
ben de takılayım buraya ya nasılsa aralık sonu ocak başıyım kaydirigubbakcemile3
kestir cnm bende inanmıyorum öle şeylere,takıl valla canım ne olcağı belli değil zaten belki aralıkta doğuruverirsin maksak paylaşmak,muhabbet etmek değilmi ha orda ha burdabenim saçlarım omuzlarımda ben bile sıkıldım akşam kestirmeye gidecem bende
ben de takılayım buraya ya nasılsa aralık sonu ocak başıyım kaydirigubbakcemile3
evet canım oyle diyolar batıl inanç işte ama insan etkileniyor.ama bu sıcaklarda dayanamayıp kestirebilirim herhalde.su doktor işini bi sağsalim halledim de..
canım bende dr.uma sormuştum açıcı yasak dedi yani röfle ve tarzı,bitkisel boya kullabilirsin dedi 3 ay yasağıda yok yani ama benim elimde normal boya vardı bende diplerine değdirmeden normal boyamla boyadım sonrada muayenem falanda vardı maşallah bişey çıkmadı ama kokusuna maruz kalma çok ben 15dk da yıkadım,bide kestirme konusu batıl ya ben geçen gidiyodum kestirmeye halam çok ısrar etti oyüzden gitmedim ama 5-6 aylık olunca gitçem yani ne saçma şey o öle,çocuğun ömründen gidermiş allah göstermesin,uçlarını kestircem zaten biraz bişey olmaz cnm ya git sende
ay alemsin :roflol: :roflol:Sormaz olaydım soruyu :tomato:
Burda da hep doktorum haftadan söylüyor kocam soracakttı kaç aylık olduğumu da sorma rezil olmayalım dedim kaydirigubbakcemile3
kızlar var ya gece hiç uyuyamadım.
ayak bileklerim ve ayakalrım nasıl ağrıdı.
sanırım çok gemişim
ayağımın altına yastık koydum öle yattım
sanki hala yorgumun
sanırım yavaş yavaş uyku moduna giriyorum
aam önce bi kase yoğur yicem
ayyyyyy ben bu kepleri biyerden hatılıyorummmmm
ege üniversitesiydi dimi.
yakalşık 5 yıl önce ben de giymiştim
22 yaşında bi çıtırken.
Bence de sen burda takıl hoşgeldin kaydirigubbakcemile3
ay alemsin :roflol: :roflol:
hihoyyyt hoş buldumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?