hosgeldin canimm..ooo burası baya kalabalıkmış bizim kızlar hep burda yalnız kaldım ben(( naniknanik
bizim topik böyle dolamadı henüz
kaynadi kaynadi,olmaz öyle..4 bitiyor iste :1closedeyes: sırnaşık şey:roflol: :roflol: :roflol: bende bu tabloyu bilmiyordum ama banada çok mantıklı geldi ama böyledir bencede ama 2 haftalarımız kaynadı arada
Benim saçlarım aşırı gür ve uzun...
Yazın bile 2 günde kuruyorlar...
Kestircem dedim kaynanam kesitrme dedi akannehir
Anaannem saçmalık dedi alsanaalsanasmile
Ki kestireceğim de şimdi bir şekilde uğraşıyorum da soğuk havalarda uraşılmıyor..
Bebğimin ömründen ne götürecek ya ömrünü Rabbim belirlemiş zaten
biz geldik bebisim uzanmiski guneslenir gibi yatmisti
keyif yapiyodu biraz rahatsiz ettik
dr bi kac kez bastirdi kalk oyna dedi
hopladi hareket etmeye basladi
agzini acip acip kapatiyodu
olculerini yapti her sey cok guzel dedi
kan verdim onun sonucuda haftaya carsamba telefonla bildirecekler
cok sukur allahima insallah kanda iyi cikar
Ki kestireceğim de şimdi bir şekilde uğraşıyorum da soğuk havalarda uraşılmıyor..
cok sevindim canimm..biz geldik bebisim uzanmiski guneslenir gibi yatmisti
keyif yapiyodu biraz rahatsiz ettik
dr bi kac kez bastirdi kalk oyna dedi
hopladi hareket etmeye basladi
agzini acip acip kapatiyodu
olculerini yapti her sey cok guzel dedi
kan verdim onun sonucuda haftaya carsamba telefonla bildirecekler
cok sukur allahima insallah kanda iyi cikar
bu ay hesabı içün de iki kelam da ben laf edeyim geri kalmayayım..:1rolleyes:
şimdi güzeller, öncelikle ay hesabını bırakın zaten. sben oranlara kaç haftalık olduğunu söylüyorum. tatmin olmazlarsa "kaç aylık olduğunu siz hesaplayın gönlünüzden ne geçerse" diyorum. eğer açıklamalardan anlayacak birsiyse " gebelik 40 hafta bende şu haftamdayım" deyip karnımı ağrıtmıyorum. iki gün sonra unutuyolar zaten ne kadarlık olduğunuzu. -tatlicadiarzu-
ha birde halk arasında bilindiği üzere gebelik aslında 9 ay 10 gün değildir. tıp kitaplarında 10 fetal ay diye geçer. bizim takvime kalsa ohooo bazı aylar 30 çekiyo bazısı 31 çekiyo yani. sat'ı şubatta olanların işi daha fena 28 çekiyo. ben bu cumartesi 16. haftamı bitireceğimden kendimi 4. fetal ayımı bitirip 5. fetal ayımda ilan edeceğim. bu hesaplama daha güvenlidir hemde daha bilimseldir. ay hesabı diye tutturanlara "o eskidendi şimdi çocuklar hafta hesabına göre doğuyolar" deyin gitsin :hulya:
Valla süper anlattın alkisalkisalkisbu ay hesabı içün de iki kelam da ben laf edeyim geri kalmayayım..:1rolleyes:
şimdi güzeller, öncelikle ay hesabını bırakın zaten. sben oranlara kaç haftalık olduğunu söylüyorum. tatmin olmazlarsa "kaç aylık olduğunu siz hesaplayın gönlünüzden ne geçerse" diyorum. eğer açıklamalardan anlayacak birsiyse " gebelik 40 hafta bende şu haftamdayım" deyip karnımı ağrıtmıyorum. iki gün sonra unutuyolar zaten ne kadarlık olduğunuzu. -tatlicadiarzu-
ha birde halk arasında bilindiği üzere gebelik aslında 9 ay 10 gün değildir. tıp kitaplarında 10 fetal ay diye geçer. bizim takvime kalsa ohooo bazı aylar 30 çekiyo bazısı 31 çekiyo yani. sat'ı şubatta olanların işi daha fena 28 çekiyo. ben bu cumartesi 16. haftamı bitireceğimden kendimi 4. fetal ayımı bitirip 5. fetal ayımda ilan edeceğim. bu hesaplama daha güvenlidir hemde daha bilimseldir. ay hesabı diye tutturanlara "o eskidendi şimdi çocuklar hafta hesabına göre doğuyolar" deyin gitsin :hulya:
mavrulam benimde öyleydi,ben kasim ayi gibi kisacik kestirdim hayatimda ilk defa..
gecen aya kadar yine uzamisti ama herkes dedi sürekli dusa girip cikicaksin,hasta olursun,bebekle bakim zor..bende gecen ay yine kestirdim..dogumdan sonra birakirim uzar artik boshayallersmile
bence de sacmalik..ama boya konusunda evet organik boyalari kullanmak gerekiyormus..
2-3 tel beyazim var boyatmadim daha boshayallersmile
names,
evet canım ... satdaşızbenim de aynı ... bulantım varken yataktan kalkamıyordum ilk zamanlar ... heralde bağışıklık sahibi oldum ... şimdi yanımda poşet bile taşımıyorum ...ne zaman ne olacağını hissediyorum .... dün akşam çok komikti mesela .. misafirim vardı .... son 15 dk zor durdum ... misafirlerin gitmesini bekler gibi .. onlar kapıdan dışarı ... ben lavaboya... herkes sabah bulantısı der... benimki akşam bulantısı :) gece vardiyasında çalışıyorum ya ... hayatım vardiyalı benim .. e bebişimiz de uyum sağladı ... bu arada nasipse gece vardiyalarım da haftaya son ... bugün ayrı bi mutluluk var içimde ... halbuki en çok bugün bulanıyor midem .... ne garip ...
Valla süper anlattın alkisalkisalkis
Ay bende kınamda kestirmiştim..
Bir uzadılar ki sorma kaydirigubbakcemile3
Kestirme kestircem de benim saçım da kızıl açıldı baya ve beyazlarım da var :sinifsinif:
Ama tesettürlü olduğum için herif görüyor sadece oda bebeğim ben iyi olalım ona yeter :asigim:tombiş oldum, yarıldım, birde beyazlarım artar hepten beter olcam :roflol::roflol:
[B
iste budur :lepi:
aynen kitaplarda 10 ay yaziyor,zaten mantikende 40 hafta=10 ay ediyor..
en iyisi bildigimizden sasmamak
benimde 4.ayimi bitirmeme cok sükür az kaldi :Saruboceq:[/B]
Valla süper anlattın alkisalkisalkis
:
evet insallahkaydirigubbakcemile2Hoşgeldinizz Şeniz
Herşeyin iyi olmasına çok sevindim...
Umarım sonuçlar da güzel çıkar...
Doktorlar hemen bebekleri hoplatıyor sağolsunlar :lepi:
bi hafta sonrasina veriyolar sonucu olsun beklerizcok sevindim canimm..
saglikla büyüsünnn,kan sonucunda iyi ciksin insallah..
oo epey sürüyormus orda sonuclar
gec olsunda güc olmasin,cok sevindim canim :lepi:
iste budur :lepi:
aynen kitaplarda 10 ay yaziyor,zaten mantikende 40 hafta=10 ay ediyor..
en iyisi bildigimizden sasmamak
benimde 4.ayimi bitirmeme cok sükür az kaldi :Saruboceq:
gurbet gelini hoşgeldin cnm hayırlısı olsun hadi için rahatlamıştır biraz bebişinide gördün ne güzel,sonucunda iyi çıkar inşallah bende sonucumu alcam bikaç güne
sinem sen saçlarını boyattın hamile iken bende gecende kufore sordum hamile iken boyatılıyomu diye direk boya zararlı olabilirmiş ama röfle tarzı deriye temas etmeyince sakıncası yokmuş internettende bakdım oyle yazıyor sen bitkisel boyamı kullandım.bide batıl inanç ama ben kestiremiyorumda ya rapunzel gibi oldu ama hamilelikte kesilmez diyolar idye kestirmiyorum bu sıcaktada cok bunaltıyor.
benim hesaplama yönetimde
örneğin bugün 10+2
1 hafta = 7 gün den
10*7=70
70+2=72
72 gün = 2 ay 12 gün
:smiley-cool:
bir muhasebeciden de başka ne beklenir ki kaydirigubbakcemile3
benim hesaplama yönetimde
örneğin bugün 10+2
1 hafta = 7 gün den
10*7=70
70+2=72
72 gün = 2 ay 12 gün
:smiley-cool:
bir muhasebeciden de başka ne beklenir ki kaydirigubbakcemile3
amanin zuzum sen rapunzel olmussun hee zemuszemus
önemli olande herüfünün görmesi zatii sempatiksalakcinni
biz bakimli,kokos,fistik tombislerden olalim bosveeeerrrr bayanssulusmile
esim diyor senin sanci baslayinca makyajini yapana kadar cocuk evde dogar :roflol:
napalim yani demiii bayanssulusmile kaydirigubbakcemile3
insanın mesleğine kabil olması böyle birşey işte alkisalkisalkis
abimin eşi ilk hamileliğinde annemin tüm karşı çıkmalarına rağmen kestirmişti. Allah kimseye vermesin bebeği gelişmediği için alındı. hiç inanmamasına rağmen çok vicdan azabı çekti. biliyodu ondan olmadığını üstelik de doktor yani. ama o psikoloji ile çok etkilenmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?