2010 Aralık Anneleri

bu ay hesabı içün de iki kelam da ben laf edeyim geri kalmayayım..:1rolleyes:
şimdi güzeller, öncelikle ay hesabını bırakın zaten. sben oranlara kaç haftalık olduğunu söylüyorum. tatmin olmazlarsa "kaç aylık olduğunu siz hesaplayın gönlünüzden ne geçerse" diyorum. eğer açıklamalardan anlayacak birsiyse " gebelik 40 hafta bende şu haftamdayım" deyip karnımı ağrıtmıyorum. iki gün sonra unutuyolar zaten ne kadarlık olduğunuzu. -tatlicadiarzu-
ha birde halk arasında bilindiği üzere gebelik aslında 9 ay 10 gün değildir. tıp kitaplarında 10 fetal ay diye geçer. bizim takvime kalsa ohooo bazı aylar 30 çekiyo bazısı 31 çekiyo yani. sat'ı şubatta olanların işi daha fena 28 çekiyo. ben bu cumartesi 16. haftamı bitireceğimden kendimi 4. fetal ayımı bitirip 5. fetal ayımda ilan edeceğim. bu hesaplama daha güvenlidir hemde daha bilimseldir. ay hesabı diye tutturanlara "o eskidendi şimdi çocuklar hafta hesabına göre doğuyolar" deyin gitsin :hulya:

ooo burası baya kalabalıkmış bizim kızlar hep burda yalnız kaldım ben (( naniknanik
bizim topik böyle dolamadı henüz
hosgeldin canimm..
kasim anneleride bizden dolu massallah
sizinde baslar muhabbetler yakinda ama canin nereyi istiyorsa takil bosveeer olumunekankayizsmile

:roflol: :roflol: :roflol: bende bu tabloyu bilmiyordum ama banada çok mantıklı geldi ama böyledir bencede ama 2 haftalarımız kaynadı arada
kaynadi kaynadi,olmaz öyle..4 bitiyor iste :1closedeyes: sırnaşık şey

mavrulam benimde öyleydi,ben kasim ayi gibi kisacik kestirdim hayatimda ilk defa..
gecen aya kadar yine uzamisti ama herkes dedi sürekli dusa girip cikicaksin,hasta olursun,bebekle bakim zor..bende gecen ay yine kestirdim..dogumdan sonra birakirim uzar artik boshayallersmile
bence de sacmalik..ama boya konusunda evet organik boyalari kullanmak gerekiyormus..
2-3 tel beyazim var boyatmadim daha boshayallersmile

Hoşgeldinizz Şeniz
Herşeyin iyi olmasına çok sevindim...
Umarım sonuçlar da güzel çıkar...
Doktorlar hemen bebekleri hoplatıyor sağolsunlar :lepi:

evet cnm ya ne saçma şey,hiç bir yerde böyle birşey yazmıyor kim nerden atıp uyduruyor bunları anlamıyorum,bide insanı etkiliyorlar,benimde saçlarım boyalı kuru zaten bide hamilelikte iyice kurudular kestirmem lazım yoksa çok çabuk kırılıyor,aman aslında kimseye sölemeden gidip halletmek lazım,yoksa hemen karışıyolar,gördüklerinde hıı evet kestirmiştim biara dersin :))))

cok sevindim canimm..
saglikla büyüsünnn,kan sonucunda iyi ciksin insallah..
oo epey sürüyormus orda sonuclar
gec olsunda güc olmasin,cok sevindim canim :lepi:

iste budur :lepi:
aynen kitaplarda 10 ay yaziyor,zaten mantikende 40 hafta=10 ay ediyor..
en iyisi bildigimizden sasmamak
benimde 4.ayimi bitirmeme cok sükür az kaldi :Saruboceq:

gurbet gelini hoşgeldin cnm hayırlısı olsun hadi için rahatlamıştır biraz bebişinide gördün ne güzel,sonucunda iyi çıkar inşallah bende sonucumu alcam bikaç güne

Valla süper anlattın alkisalkisalkis

Ay bende kınamda kestirmiştim..
Bir uzadılar ki sorma kaydirigubbakcemile3
Kestirme kestircem de benim saçım da kızıl açıldı baya ve beyazlarım da var :sinifsinif:
Ama tesettürlü olduğum için herif görüyor sadece oda bebeğim ben iyi olalım ona yeter :asigim:tombiş oldum, yarıldım, birde beyazlarım artar hepten beter olcam :roflol::roflol:

benimde akşamları coşuyo. istahımda çok kesiliyor. yalnız bak yorgunluk çok tetikliyor bulantıyı. sabahları çok erken kalkarsamda direk lavaboya koşuyorum. ama geç kalktığımda iyiyim. bu gece mesaileri bebek doğunca çok zorlar seni. Allah yardımcın olsun

annem bana gebeyken kestirmiş saçlarını. yaşlı teyzenin biri "way niye kestirdin işte çocuğun ömrü kısa olur" diye doldurmuş bunu. eyvahedigeldismile şimdi ne saçmalık der ama hiç aşamadı beni kaybetme korkusunu. kendiside söyler bunu. kardeşim için aynı korkuyu yaşamaz ama. tabii tamah etmemek lazım böyle şeylere. bak ben 26 yaşına geldim çok şükür sempatiksalakcinni

benim hesaplama yönetimde
örneğin bugün 10+2
1 hafta = 7 gün den
10*7=70
70+2=72
72 gün = 2 ay 12 gün
:smiley-cool:
bir muhasebeciden de başka ne beklenir ki kaydirigubbakcemile3

amanin zuzum sen rapunzel olmussun hee zemuszemus
önemli olande herüfünün görmesi zatii sempatiksalakcinni
biz bakimli,kokos,fistik tombislerden olalim bosveeeerrrr bayanssulusmile
esim diyor senin sanci baslayinca makyajini yapana kadar cocuk evde dogar :roflol:
napalim yani demiii bayanssulusmile kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldinizz Şeniz
Herşeyin iyi olmasına çok sevindim...
Umarım sonuçlar da güzel çıkar...
Doktorlar hemen bebekleri hoplatıyor sağolsunlar :lepi:
evet insallahkaydirigubbakcemile2
bi hafta sonrasina veriyolar sonucu olsun bekleriz
gurbet gelini hoşgeldin cnm hayırlısı olsun hadi için rahatlamıştır biraz bebişinide gördün ne güzel,sonucunda iyi çıkar inşallah bende sonucumu alcam bikaç güne

evet ya cok guzeldi rahatladim bebisimle hasret giderdim :lepi:

Son düzenleme:

abimin eşi ilk hamileliğinde annemin tüm karşı çıkmalarına rağmen kestirmişti. Allah kimseye vermesin bebeği gelişmediği için alındı. hiç inanmamasına rağmen çok vicdan azabı çekti. biliyodu ondan olmadığını üstelik de doktor yani. ama o psikoloji ile çok etkilenmişti.

He öyle tabi de neyapalım bee
O dediğinden olacağız zaten bu gidişle

selm kızlar çok sıcak bende sıcaklarla boğuşuyorum iş yerinde
geçmişi okuyamadım umarım yeğenlerde sizlerde iyisinizdir

wallahi bende bu gibi batıl inaçlara pek dikkat etmem ama ya kestirdiğimde bişey olursa ya ondan dolayı vicdan azabı çekersem diye korktum walla

ben hamileliğim planlı olduğu için saçımı kendi rengine boyamıştım daha açık renkti şimdi kahve diplerim çıktı ama belli değil kendi saçıma yakın bir renk seçmişim herhalde

makyaj falanda özel bir gün olmadığı sürece işe gelirkende dahil yapmıyorum

napalım elimizden geleni yapıoruz gerisi rabbime kalmış

evet işin bu boyutu çok önemli. ne olursa olsun insan neden ararken bunlara sarılabiliyor. zaten kendini suçlamaya çok yakın oluyosun bu durumlarda. yani düşünün şimdi bile bana bişey olsa annem ona bağlayacak durumda. kesinlikle doğruluğu olmayan bir durum ama kendinize eziyet etmek için iyi bir materyal.. ona göre karar varin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…