2010 Aralık Anneleri

sizede gunaydın kızlar.sizlerinde kandiliniz kutlu olsun...inşallah buun gonlumuzden gecen guzel dualarımız gercek olur

herkese günaydın .... kucak dolusu sevgilerle yeni bir güne merhaba....

kızlarrr herkese günaydın ve hayırlı kandillerrrrhihoyyyt

Günaydın anneler olumunekankayizsmile
Hepinizin kandili mübarek olsun...
Dualarımız kabul olsun inşallah....

sizede gunaydın kızlar.sizlerinde kandiliniz kutlu olsun...inşallah buun gonlumuzden gecen guzel dualarımız gercek olur

Günaydın güzel anneler opuyorumnanaktan

hepinize günaydın kızlarrr tüm dularınızın kabul olması dileğiyle

Uploaded with ImageShack.us

kızlar nasılsınız bugün beni uzun zamandır doktora gitmiyorum diye yine hamile değilmişim gibi acayip düşünceler sardı sanırım eve şu minik doppler den alıcam
delikafadulden

kızlar nasılsınız bugün beni uzun zamandır doktora gitmiyorum diye yine hamile değilmişim gibi acayip düşünceler sardı sanırım eve şu minik doppler den alıcam
delikafadulden

aynen canım ya demek herkese boyle oluyor.bende 3 haftadır gitmiyorum.bide belirti falan yok kilo aldım bi anda şimdi alamıyorum.bir belirti yok gibi.korkuyorum bende hala atıyormu miniğimin kalbi diye

delikafadulden
Bende düşünüyordum ama artık düşünmüyorum karnım büyümeya başladı ve o kadar acıkıyorum ki bebek acıktı diyorum kendi kendime :roflol:
Artık kendini hissettiriyor..
Kızlar kaçıncı aya kadar tatil yapabiliriz 6. ay uygun mudur?

Ben tatil yapamayağım :sinifsinif:Bence kendini ne zaman rahart hissediyorsano zaman tatil yapmalısın boshayallersmile

hepiniz hoşgeldiniz... ve hayırlı kandiller... dualarınızda bizleri de unutmayın ... canım kaçıncı aya kadar tatil yapılabilir bilmiyorum ama dün havuza girmekten bahsedilmiş.. ben havuzun zararlı olduğunu ve denize girmenin daha sağlıklı olduğunu duydum ... hatta doktorum da söylemişti... havuzda ilaçlama yapılıyor.... günlük temizliğinden de emin olunamadığı için havuz tavsiye etmem ... dün gece tam göbek deliğinde bi yanma hissettim ... netten biraz araştırdım ama : sanırım karnımın artık daha çok büyümesinden kaynaklıyormuş... gerçi çok büyük bi göbişim yok ama ; yine de iç bölge geniş olmayabilirmiş...

neden canım bebekden dolayımı yoksa izninmi yok.

Geçmişi ben de okudum dün gece denize gireyimmi diye sormuş bir arkadaş florya da oturuyormuş..
Herkes denizi daha sağlıklı buluyor kaydirigubbakcemile5Ki bence de öyle
Bu haftadan itibaren iyice büyüyor karnımız benim de arada kasıklarımda bir ağrı oluyor hafif ondan herhalde

bu arada yatakta dönerken çok dikkat etmemiz gerekiyormuş, hızlı hareketler ya da dönüşler kordonun bebeğin boynuna dolanmasna sebep olabiliyormuş .. ya da sırt üstü yatarken ani kalkmalar .. amman kızlar dikkat ; önceden ne kadar hareketli olsakta artık hareketlerimize kısıtlama getirmeliyiz..kaydirigubbakcemile. çok şükür çoğumuz tehlikeli 3 aylık dönemi atlattık gibi ... kasım annelerinde hızlı hareketler, kordon dolanmaları ve örnekler bulunan bir konu var ... amacım sizi tedirgin etmek değil ama önceden bilinçli olmak her zaman daha iyidir diye düşünüyorum .... ve eğer kordon bebeğe dolanmışsa bunu doktorların (çoğu) farkedebiliyormuş. ve sezeryana karar veriyormuş... tabi normal doğum yapanlar da var .. doktorlar bu riski genelde göze almıyorlarmış ve sonuç : sezeryan ... Allah'ım hepimizin bebişlerini koru ... (amin)

Son düzenleme:
Kızlar kaçıncı aya kadar tatil yapabiliriz 6. ay uygun mudur?
wallahi cnm uygun ortam uygun krem ve uygun ısı olduğu zaman süresi yok diye biliyorum ama muhakkak yüksek faktörlü kremler kullanmalısın 4 ten sonra güneşe çıkmalısın denize havuza girerken şapka takmalısın..aktif değil pasif yüzme yapmalısın
yarıca bende havuz değilde denizin daha faydalı olduğunu duydum çünkü havuzlar ne kadar temizlensede bi çoğu çocuk havuzuyla yanı suyu paylaşıyor ve çocuklar arada kaçırabiliyorlar bunun yanından bi sürü mikrop oluyor ne kadar klorlansa bile eğer mümkünse denize girin çünkü denizdeki tuz oranı mikrobu kırıyormuş ama kaçıncı aya kadar konusunu doktoruna bi danış çünkü bu yaz sıcaklar bi tuaf fena geçicek yaz
aynen canım ya demek herkese boyle oluyor.bende 3 haftadır gitmiyorum.bide belirti falan yok kilo aldım bi anda şimdi alamıyorum.bir belirti yok gibi.korkuyorum bende hala atıyormu miniğimin kalbi diye
aynen cnm ya sanırım zamanla geçicek yada hissetmeye başlayınca
ay o bitmek tükenmek bilmeyen boğazlılık bende de var hahahah ayrıca bende tatil yapamayacağım bu yaz herhalde taşınma işim falan derken olmaz sanmıyorum

demek göbek deliğin artık yavaş yavaş dışarı çıkmaya başladı tatlım hadi hayırlısı sizdede kıllanma arttımı benim göbeğimde resmen kahverengi kıllar var önceden minicik ve sarıydı

slm kızlar size birşey sorcam bileniniz varsa...denize girilebilino mu hamileykenCADIARZU denizin kenraındayım ve içim gidio hergün girmek istiyorum denize yaa((
ben geçen hafta denizdeydim.hamile iken yüzmek inanılmaz keyifli birşey kendini nasıl hafif hissediyorsun anlatamam..
ben doktorumdan izin aldım öyle girdim ve deniz çok temizdi akvaryum gibi.benim bildiğim kadarı ile dikkatli olduktan sonra fazla açılmadıktan sonra( kramp girebilirmiş bacaklara) ve deniz mikropsuz temiz olduktan sonra yüzmek hamilelikte yürüyüşten sonra en çok tavsiye edilen spor..ama havuz önerilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…