2010 Aralık Anneleri

ay ben hiç denemedi o tampon olayını ne bileyim korkarım ben ya şimdi cahil diceksiniz bana ama içimde falan kalır ipi mipi kopar hahahahahahahkaydirigubbakcemile3

yok yoookk cahil demeyiz şekercim .. hatta senin gibiler olduğunu da bil ltf. :teytey::teytey: daha ne takıntılarım var ...ahhhhhhh ah

bizde balayımızı Antalya da geçirdik daha güzel bir yer bulamazdık sanırım kaydirigubbakcemile3 2 saat uzaklaştık merkezden o kadar hep derdim inşallah başka şehre gelin gitmem diye öylede oldu hihoyyyt
ne güzel bak allah gönlüne göre vermiş süperwalla biz club voyage belek'e gitmiştik süper bir otel gerçekten sorna turla antalyaya indik dim çayı damlataş alanya kalesi falan süper yerler bayıldık resmen yaşanası bi şehir antalya ben çok sevmiştim
aynen bende otururken koltuğa langggg diye bırakıyorum kendimi zavallıkocacığım aşkım ya nolur yazık yaaa zavallım birden sarsılıyo korkuyodur diyo bende nası vicdan azabı çekyorum alışcaz ama bu gidişle doğurmaya yakın alışıcaz bu işe gerçi iyice dombilik olunca o kadar seri hareket edemicez ama
kıllanma meselesine gelince bende çok kişiden duydum şu kıllar fazlaysa bebek erkek hurafesini bakalım görücez benim kıllarım tüm vucudumda sarıdır bi saçlarım kumral ama karnımdakiler esmer resmen artık mayo farz mı oldu ne yada alıcaz kılları gerçi almayın sonra kendisi dökülüyor diyolar mesela bnm görümcemin göbek deliğinin içi simsiyah olsu ben öle bikini giymem en iyisi mayo galiba

O kıllar hormonlara bağlı olarak artıyormuş...
Bizim ebe var burda ben herşeyi ona soruyorum
Ve göbeğin altında kahverengi çizgi belirginleşirse erkek olurmuş (bunu ebe demiyor ama )

evet canim..bende kistlerden dolayi hormonal dengesizlik zaten vardi..
testosteron hormonum yüksekti her zaman..
aman korkmayin,sakal biyik yok yani sempatiksalakcinni
simdide iyice artti killanmam,of ki ne offfff boshayallersmile
bende kahverengi cizgi hic yok,yoksa kiz yani öyle mi fistigim?

ayy kıl muhabbetine yetiştim benimde hiç yoktu tüyler göbeğimde şimdi böle kasıktan bi hiza halinde sarı ve kumralımsı olarak var eşimede diyorum tüylenme sorunu yaşıyorum diye :))) ya en kötüsü epilasyon yerlerinden bile çıkıyor bacaklarımda falan hormonlar azıttı

sositosositokaydirigubbakcemile3GİZEMLİ83 aynen canım

yok yoookk cahil demeyiz şekercim .. hatta senin gibiler olduğunu da bil ltf. :teytey::teytey: daha ne takıntılarım var ...ahhhhhhh ah

:lepi::lepi: oley yalnız değilim baksanıza hahahahahah

banada büyükler alma dedi daha fazla çıkarmış

ben daha mayo falan almadım ama

etek dikicem kendime bol bol beli lastik li bi sürü kumaşım var

benim o göbek çizgisi bikaç hafta önceden hafif belirmeye başlamıştır,dr.da geçen erkek olabilir dedi ama çizgiye bakarak değil yani :)))

amanın ayıcık gibim olucasssss puhhaaaaaaa walla cucu senin bu cinsiyet işi benimki gibi yılan hikayesi ne olcak bizim bu sıpalar yaaa

benim o göbek çizgisi bikaç hafta önceden hafif belirmeye başlamıştır,dr.da geçen erkek olabilir dedi ama çizgiye bakarak değil yani :)))

e sen artık 14 haftayı devirmişsin 15 içindesin normal herhalde çizgi falan olması
epilasyon yerlerinde de çıktıysa kuru kökler bile dile gelio baksanıza yandık anacım

niye alma dedi ki?? :uhm:
tankini aldin yaniii,cok cici seyler var,güle güle giy canimm
bende bikini aldim bi sürü,fizigim bomba gibi ya hani sempatiksalakcinni

teşekkür ederim canım
işte bunu aldım kaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $Venus_2TPD_302-171_pf.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 18
hayırlı kandiller prensesler.. dua edelim bu gece bol bol.. ve de şimdiden Allah kabul etsin..

O kıllar hormonlara bağlı olarak artıyormuş...
Bizim ebe var burda ben herşeyi ona soruyorum
Ve göbeğin altında kahverengi çizgi belirginleşirse erkek olurmuş (bunu ebe demiyor ama )

kıllar evet hormonlara bağlı olarak artıyor. benim kaçtır gittiğim randevularda ve gittiğim üç ayrı hekimin tahmini de kız. ve de inanılmaz tüylerim var. göbeğim coşmuş durumda. üstelik o bahsettiğin çizgiden doğru dürüst göbeğim olmamasına rağmen bende çıkmaya başladı canım. benim kız erkek gibi olacak heralde ben zilli hayalleri kurarken akannehir

ahh ne bileyim gizemim..vallahi bi biz kaldik hee sempatiksalakcinni
bizim sipalar cok nazli sanirim..gelmeleri nazli,cinsiyetleri nazli..
senin icinden ne geciyor aklinialirimsmile

e sen artık 14 haftayı devirmişsin 15 içindesin normal herhalde çizgi falan olması
epilasyon yerlerinde de çıktıysa kuru kökler bile dile gelio baksanıza yandık anacım
evet ya 9ayın sonunda ne olcaz kimbilirr,adetle atamadığımız şeyleri tüy olarak atıyoruz sanırım
ay evet senin güneyin geliyorr,erkek annesi oldugun belli oldu fistigim aklinialirimsmile

:))) ya ben 10. haftadan anlayabilirmişim demek erkek olcağını,bilmiyodumki çizginin öle bişey olduğunu :)) bi seninkini anlayamıyoruz cnm ya tam süpriz olvcak valla

teşekkür ederim canım
deniz çok güzelmiş walla üstü bady gibi altı külot dimi peki o bikiniye dönüşüyor mu yoksa çok mu istedim ??? :)))
evet cnm haklısın bende akşam ibadet etmeyi düşünüyorum biraz dua edicem bol bol hepinizede edicem sende bizleri duadan eksik etme

bu kıl meselesi hepimizin derdiymiş galiba

kızlar arkadaşım lierac diye bi krem söledi 65 tl miş 7 aylık o çok az bi çatlaması olmuş duyan var mı hiç

ttalim seninle konusmustuk ya..
ben lierac alicam,sende mustela alicam demistin hani..
daha almadim ama izinden sonra alirim sanirim..
ahhh gecen hafta abimlere gittigimde amcamin gelinide ordaydi,2 dogum yapti,9 ayin sonuna gelince catlamaya basladim diyor..bi görsen harita gibi..
kakao yagindan tut,mothercareden tut,herseyide sürmüs..
catlicagin varsa hicbisey fayda etmiyor :umursamaz:

teşekkür ederim canım
süpermissss..
güle güle giy canimm,mavis mavis gezersin sahilde zemuszemus

evet yaa,bi benim belirtiler,isaretler her ikisinide anlatiyor..
ama son günlerde kiz gecmeye basladi icimden

ahh ne bileyim gizemim..vallahi bi biz kaldik hee sempatiksalakcinni
bizim sipalar cok nazli sanirim..gelmeleri nazli,cinsiyetleri nazli..
senin icinden ne geciyor aklinialirimsmile
ya ne bileyim doktor amca kız dedi korktum sevinemedim benimle aynı hastalığı yaşar falan diye içim bi tuaf oldu buruldum hiç bişey geçmiyo babasınında benimde içimden hiç bişey geçmio çocuk kimliksiz cinsiyetsiz olcak yaaa şu 3 temmuz bir an önce gelsede bi baktırsak

ay evet o pislik içimizden öle çıkıyo herhalde dicem ama bu testesteron etkisi galiba
benimkide belli değil sporcummmm yüksek ihtimal kız ama erkekte olabilir daha çok erken dedi
sanki başka ihtimal varkaydirigubbakcemile3

denizcim çok güzelmiş mayon ya bayıldım bende,12+5te öğrendim cnm ama olabilir dedi 2-3 haftaya kesinleşir dedi,bidaha 5 temmuzda gitçem ozamana netleşir yani

deniz çok güzelmiş walla üstü bady gibi altı külot dimi peki o bikiniye dönüşüyor mu yoksa çok mu istedim ??? :)))

yok canım bikiniye dönüşmesi için makastan geçmesi lazım kaydirigubbakcemile3

ama üstü çok güzel uzuyor genişliyor ben etek gibi kullandım mesela göbek büyüdüğü zaman bir güzel sarar direk güneş ışığı gelmez hem yoksa bikinim de var ama ben bunu özellikle aldım
hatta eşime diyorum bunu akşam dışarıya çıktığımızda da giyerim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…