2010 Aralık Anneleri

geçen hafta ben de tatile gittim 1 haftalığına... doktor denize girebilirsin dediği halde ve yüzmenin hamilelere yararlı olduğunu bir çok yerden duymama rağmen cesaret edemedim ... sahil bomboştu - deniz tertemizdi... ama ben zaten takıntılıyımdır bu konularda ... kendimin de eşimin de başının etini yerim ""bişi olmuş mudur"" diye ... bu yüzden girmedim :1ninca: sahil kenarında takıldım öyle.. bu sene de yüzmeyivereyim napim hihoyyythihoyyyt

wallahi o kadar haklısın ki güzel bi bilgi names cim ama ben uykuda langır lungur dönünce ay yine böle döndüm diyorum yaptıktan sorna kalım başıma gelio bide uyanında geriniyorum kollar yukarı ayaklar uzatılıo karnım bi geriliyo sonrada eşim merveeeee napıosunnnn aşkıımmm diyince jeton düşüyo bende

İzin malesef canım akannehir
Yani zaten 14 gün izin hakkı ama patronumdan istesem 1 hafta izin verir...
De eşim de çalışıyor o izin alamaz yanlız tatilin ne anlamı var :sm_confused:

canım memurların izni daha fazla değilmi?

eşimde cok kzıyor bana ben cok donuyorum yatakda aniden.ayy korktum ben inşallah bebeğime bişey olmamışdır..

benimde yosundan ve minik balıklardan korkma gibi bi huyum var aniden çıkarlarsa naparım diye korkuyorum denizde yoksa denize gitmek istiyorum kuzenin yazlığına ama kokrtum bi an ayağıma yosun deyse ben çığlık çığlığa kıyıya doğru yüzerim en iyisi bende senin gibi kıyıda takılırım dimi

ben en son 18 mayıs da gördüm 24 ünde gideceğiz (( kocaman olmuştur inşallah

Ayda bir gidiyorsun değil mi bende en son gittiğimde kocaman olmuştu neredeyse sevinçten ağlayacaktım :asigim:

Ya kendini rahat hissetmedikten sonra bence de girmenin bir anlamı yok..
Ne zaman rahat hissedersen girersin yada bu sene girmeyiverirsin sempatiksalakcinni

ay bilmiyorum ki ama gece uyandıracak kadar bi yanma oldu .. ben ters hareketmi yaptım acaba diye korktum ... ne zaman telefona arkamı dönsem alarmı çalıyor :bbo: ,,, neredeyse atlayacam hoplayacam .. bi arada hatırlarsanız iş yerinde kendime kalkmama cezası vermiştim kendime -tatlicadiarzu- ama napim ... size yazdığım çoğu şeyi kendim de uygulamaya çalıyorum yerimseniben evet : erkek bebeklerde daha çok olurmuş ama seninki belli miydi ... bende sarı sarı tüylenme oldu göbişimde ...

.

Ya benim memur yazıyor ama memur değilim Bir devlet dairesinde sözleşmeli çalışıyorum,yaptığım iş memur işi olduğundan öyle yazdım

günaydinn kizlar
kandiliniz mübarek olsun..

Günaydın cucu cum opuyorumnanaktan
Senin de kandilin mübarek olsun

Ayda bir gidiyorsun değil mi bende en son gittiğimde kocaman olmuştu neredeyse sevinçten ağlayacaktım :asigim:

aslında bugün gitmemiz lazımdı ama randevu alamadım bir hafta daha bekleyeceğim

ben geçen pazar deniz açılışını yaptım Antalya da olup da denize girmemek olmaz bu sıcaklarda birde deniz yönünden şanslıyız tertemiz çok güzel geldi bu pazar tekrarını yapacağız zemuszemus

günaydinn kizlar
kandiliniz mübarek olsun..
saol canımmmm seninde mübarek olsun günadınnn
eşimde cok kzıyor bana ben cok donuyorum yatakda aniden.ayy korktum ben inşallah bebeğime bişey olmamışdır..

.
yatakta aniden dönen koca kıllı göbüşlü kadınlarız biz puhahahahahah

kizlar deniz havuz muhabbetine biseyde ben ekleyim..
korkmayin...
rahim tikaci diye bir olay var,herhangi bir mikroba karsi zaten o koruyor,hatta sperme karsi bile..
ki burda hamileler icin özel yüzme kurslari aciliyor..rahatlama,gevseme hareketleri,su egzersizleri yapiliyor..
gidip zaten kaldiginiz otellerin havuzuna giriyorsunuz,güvenilir kaliteli yerlere yani..
cok rahatsiz oluyorsaniz tampon koyun,bence hic gerek bile yok..

cnm doktor yüksek ihtimal kız dedi ama bizim 3 temmuzda randevu onda daha net belli olur herhalde ikili testte bakmıştı çünkü
ayyyyyyyyyy antalya ne güzel bir şehirde yaşıyorsun şimdi orda olmak vardı ben balayından gezmiştim antalyanın bikısmını gerçekten çok güzel bi şehir

ay ben hiç denemedi o tampon olayını ne bileyim korkarım ben ya şimdi cahil diceksiniz bana ama içimde falan kalır ipi mipi kopar hahahahahahahkaydirigubbakcemile3

bizde balayımızı Antalya da geçirdik daha güzel bir yer bulamazdık sanırım kaydirigubbakcemile3 2 saat uzaklaştık merkezden o kadar hep derdim inşallah başka şehre gelin gitmem diye öylede oldu hihoyyyt

gunaydın canım seninde

saol canımmmm seninde mübarek olsun günadınnn

yatakta aniden dönen koca kıllı göbüşlü kadınlarız biz puhahahahahah
sefiom siziii opuyorumnanaktan

tatlim cok güzel bir konuya deginmissin,cok sagol..
bende kendime cok kiziyorum..
daha dün gece bile sol tarafima bi sanci girdi..
güm diye yatip kalkiyorum yaa bilmiyorumkismile
abim bile diyor az narin ol,kibar ol diye ama napiyim :kedi:
bu arada benim göbis simsiyah killarla doldu yeminle,nasil tatilde bikini giyeceksemeyvahedigeldismile
erkek mi bilmiyorum ben daha ama benim oldum olasi vardi hafif killarboshayallersmile

benimde tüylerim vardı normalde yazın alırdım doktoruma sordum alma dedi rahatsız hissediyorum kendimi
bende kapalı mayo aldım ama iki parça çok da güzel bayanssulusmile

O kıllar hormonlara bağlı olarak artıyormuş...
Bizim ebe var burda ben herşeyi ona soruyorum
Ve göbeğin altında kahverengi çizgi belirginleşirse erkek olurmuş (bunu ebe demiyor ama )

benimde tüylerim vardı normalde yazın alırdım doktoruma sordum alma dedi rahatsız hissediyorum kendimi
bende kapalı mayo aldım ama iki parça çok da güzel bayanssulusmile

niye alma dedi ki?? :uhm:
tankini aldin yaniii,cok cici seyler var,güle güle giy canimm
bende bikini aldim bi sürü,fizigim bomba gibi ya hani sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…