Geçmişi ben de okudum dün gece denize gireyimmi diye sormuş bir arkadaş florya da oturuyormuş..
Herkes denizi daha sağlıklı buluyor kaydirigubbakcemile5Ki bence de öyle
Bu haftadan itibaren iyice büyüyor karnımız benim de arada kasıklarımda bir ağrı oluyor hafif ondan herhalde
bu arada yatakta dönerken çok dikkat etmemiz gerekiyormuş, hızlı hareketler ya da dönüşler kordonun bebeğin boynuna dolanmasna sebep olabiliyormuş .. ya da sırt üstü yatarken ani kalkmalar .. amman kızlar dikkat ; önceden ne kadar hareketli olsakta artık hareketlerimize kısıtlama getirmeliyiz..kaydirigubbakcemile. çok şükür çoğumuz tehlikeli 3 aylık dönemi atlattık gibi ... kasım annelerinde hızlı hareketler, kordon dolanmaları ve örnekler bulunan bir konu var ... amacım sizi tedirgin etmek değil ama önceden bilinçli olmak her zaman daha iyidir diye düşünüyorum .... ve eğer kordon bebeğe dolanmışsa bunu doktorların (çoğu) farkedebiliyormuş. ve sezeryana karar veriyormuş... tabi normal doğum yapanlar da var .. doktorlar bu riski genelde göze almıyorlarmış ve sonuç : sezeryan ... Allah'ım hepimizin bebişlerini koru ... (amin)
İzin malesef canım akannehir
Yani zaten 14 gün izin hakkı ama patronumdan istesem 1 hafta izin verir...
De eşim de çalışıyor o izin alamaz yanlız tatilin ne anlamı var :sm_confused:
bu arada yatakta dönerken çok dikkat etmemiz gerekiyormuş, hızlı hareketler ya da dönüşler kordonun bebeğin boynuna dolanmasna sebep olabiliyormuş .. ya da sırt üstü yatarken ani kalkmalar .. amman kızlar dikkat ; önceden ne kadar hareketli olsakta artık hareketlerimize kısıtlama getirmeliyiz..kaydirigubbakcemile. çok şükür çoğumuz tehlikeli 3 aylık dönemi atlattık gibi ... kasım annelerinde hızlı hareketler, kordon dolanmaları ve örnekler bulunan bir konu var ... amacım sizi tedirgin etmek değil ama önceden bilinçli olmak her zaman daha iyidir diye düşünüyorum .... ve eğer kordon bebeğe dolanmışsa bunu doktorların (çoğu) farkedebiliyormuş. ve sezeryana karar veriyormuş... tabi normal doğum yapanlar da var .. doktorlar bu riski genelde göze almıyorlarmış ve sonuç : sezeryan ... Allah'ım hepimizin bebişlerini koru ... (amin)
wallahi cnm uygun ortam uygun krem ve uygun ısı olduğu zaman süresi yok diye biliyorum ama muhakkak yüksek faktörlü kremler kullanmalısın 4 ten sonra güneşe çıkmalısın denize havuza girerken şapka takmalısın..aktif değil pasif yüzme yapmalısın
yarıca bende havuz değilde denizin daha faydalı olduğunu duydum çünkü havuzlar ne kadar temizlensede bi çoğu çocuk havuzuyla yanı suyu paylaşıyor ve çocuklar arada kaçırabiliyorlar bunun yanından bi sürü mikrop oluyor ne kadar klorlansa bile eğer mümkünse denize girin çünkü denizdeki tuz oranı mikrobu kırıyormuş ama kaçıncı aya kadar konusunu doktoruna bi danış çünkü bu yaz sıcaklar bi tuaf fena geçicek yaz
aynen cnm ya sanırım zamanla geçicek yada hissetmeye başlayınca
ay o bitmek tükenmek bilmeyen boğazlılık bende de var hahahah ayrıca bende tatil yapamayacağım bu yaz herhalde taşınma işim falan derken olmaz sanmıyorum
demek göbek deliğin artık yavaş yavaş dışarı çıkmaya başladı tatlım hadi hayırlısı sizdede kıllanma arttımı benim göbeğimde resmen kahverengi kıllar var önceden minicik ve sarıydı[/QUOTE
ben deniz için değilde istanbula gitmek için tatil duşunuyourm otobus yolculuğu olmaz herhalde.gerçi ben hayalını kuruyorum.eşim musade etmez galiba.
benim korkularım doktordan sonra duzelir inşallah.
benim gobek deliğim içeri kaçmış durumda.serce parmak girer içeri.ama kıllanma bendede oldu gobeğimde.siyah ve uzun çizgi gibi.
ben en son 18 mayıs da gördüm 24 ünde gideceğiz(( kocaman olmuştur inşallah
geçen hafta ben de tatile gittim 1 haftalığına... doktor denize girebilirsin dediği halde ve yüzmenin hamilelere yararlı olduğunu bir çok yerden duymama rağmen cesaret edemedim ... sahil bomboştu - deniz tertemizdi... ama ben zaten takıntılıyımdır bu konularda ... kendimin de eşimin de başının etini yerim ""bişi olmuş mudur"" diye ... bu yüzden girmedim :1ninca: sahil kenarında takıldım öyle..bu sene de yüzmeyivereyim napim hihoyyythihoyyyt
demek göbek deliğin artık yavaş yavaş dışarı çıkmaya başladı tatlım hadi hayırlısı sizdede kıllanma arttımı benim göbeğimde resmen kahverengi kıllar var önceden minicik ve sarıydı
canım memurların izni daha fazla değilmi?
.
günaydinn kizlar
kandiliniz mübarek olsun..
Ayda bir gidiyorsun değil mi bende en son gittiğimde kocaman olmuştu neredeyse sevinçten ağlayacaktım :asigim:
saol canımmmm seninde mübarek olsun günadınnngünaydinn kizlar
kandiliniz mübarek olsun..
yatakta aniden dönen koca kıllı göbüşlü kadınlarız biz puhahahahahahcanım memurların izni daha fazla değilmi?
eşimde cok kzıyor bana ben cok donuyorum yatakda aniden.ayy korktum ben inşallah bebeğime bişey olmamışdır..
.
cnm doktor yüksek ihtimal kız dedi ama bizim 3 temmuzda randevu onda daha net belli olur herhalde ikili testte bakmıştı çünküay bilmiyorum ki ama gece uyandıracak kadar bi yanma oldu .. ben ters hareketmi yaptım acaba diye korktum ... ne zaman telefona arkamı dönsem alarmı çalıyor :bbo: ,,, neredeyse atlayacam hoplayacam .. bi arada hatırlarsanız iş yerinde kendime kalkmama cezası vermiştim kendime -tatlicadiarzu- ama napim ... size yazdığım çoğu şeyi kendim de uygulamaya çalıyorum yerimseniben evet : erkek bebeklerde daha çok olurmuş ama seninki belli miydi ... bende sarı sarı tüylenme oldu göbişimde ...
ayyyyyyyyyy antalya ne güzel bir şehirde yaşıyorsun şimdi orda olmak vardı ben balayından gezmiştim antalyanın bikısmını gerçekten çok güzel bi şehiraslında bugün gitmemiz lazımdı ama randevu alamadım bir hafta daha bekleyeceğim
ben geçen pazar deniz açılışını yaptım Antalya da olup da denize girmemek olmaz bu sıcaklarda birde deniz yönünden şanslıyız tertemiz çok güzel geldi bu pazar tekrarını yapacağız zemuszemus
kizlar deniz havuz muhabbetine biseyde ben ekleyim..
korkmayin...
rahim tikaci diye bir olay var,herhangi bir mikroba karsi zaten o koruyor,hatta sperme karsi bile..
ki burda hamileler icin özel yüzme kurslari aciliyor..rahatlama,gevseme hareketleri,su egzersizleri yapiliyor..
gidip zaten kaldiginiz otellerin havuzuna giriyorsunuz,güvenilir kaliteli yerlere yani..
cok rahatsiz oluyorsaniz tampon koyun,bence hic gerek bile yok..
cnm doktor yüksek ihtimal kız dedi ama bizim 3 temmuzda randevu onda daha net belli olur herhalde ikili testte bakmıştı çünkü
ayyyyyyyyyy antalya ne güzel bir şehirde yaşıyorsun şimdi orda olmak vardı ben balayından gezmiştim antalyanın bikısmını gerçekten çok güzel bi şehir
gunaydın canım seninde
Ya benim memur yazıyor ama memur değilim Bir devlet dairesinde sözleşmeli çalışıyorum,yaptığım iş memur işi olduğundan öyle yazdım
Günaydın cucu cum opuyorumnanaktan
Senin de kandilin mübarek olsun
sefiom siziii opuyorumnanaktansaol canımmmm seninde mübarek olsun günadınnn
yatakta aniden dönen koca kıllı göbüşlü kadınlarız biz puhahahahahah
ay bilmiyorum ki ama gece uyandıracak kadar bi yanma oldu .. ben ters hareketmi yaptım acaba diye korktum ... ne zaman telefona arkamı dönsem alarmı çalıyor :bbo: ,,, neredeyse atlayacam hoplayacam .. bi arada hatırlarsanız iş yerinde kendime kalkmama cezası vermiştim kendime -tatlicadiarzu- ama napim ... size yazdığım çoğu şeyi kendim de uygulamaya çalıyorum yerimseniben evet : erkek bebeklerde daha çok olurmuş ama seninki belli miydi ... bende sarı sarı tüylenme oldu göbişimde ...
tatlim cok güzel bir konuya deginmissin,cok sagol..
bende kendime cok kiziyorum..
daha dün gece bile sol tarafima bi sanci girdi..
güm diye yatip kalkiyorum yaa bilmiyorumkismile
abim bile diyor az narin ol,kibar ol diye ama napiyim :kedi:
bu arada benim göbis simsiyah killarla doldu yeminle,nasil tatilde bikini giyeceksemeyvahedigeldismile
erkek mi bilmiyorum ben daha ama benim oldum olasi vardi hafif killarboshayallersmile
benimde tüylerim vardı normalde yazın alırdım doktoruma sordum alma dedi rahatsız hissediyorum kendimi
bende kapalı mayo aldım ama iki parça çok da güzel bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?