öyle canim gercektende..her ani ayri bi heyecan..Heyecan var olmazmı :)) Uyuyayamam 1haftadır var sağa dön ordan sola dön uyuyamıyorum :)) Birde bugün sağ tarafımda azcık kasılmalar var bakalım yarın sorcaz doktora :)) Hayırlı eli ayağı düzgün olsun kız erkek farketmez tabi Cucum :)) YArın haber veririm gelince vermezmiyim teyzelerine haberlerini :)) BAkalım yarın cd de götürcem yanımda inşallah çekerler :))
tatlimm hatirlamamasina kim olsa üzülür,haklisin..slm kızlar nasılsınız. en son doğum günümde yazmıştm
evet eşim doğum günümü hatırlamadı
sanırım teyzem arayıp söylemiş ailesiyle olan pikniği sonlandırıp bana hediye almaya gittik
ne işe yarıycaksasanki
sabah kalktığında doğum günün kutlu olsun dese yeterdi
ama demedi
şimdi ise aramız çok kötü galiba boşanıcaz
canım doğumgününü hatırlamaması konusunda ne desen haklısın ama boşanma kelimesi sanırım şimdi kırgın olduğun için çıktı ağzından..lütfen stres yapma bebişini düşün.o zaman rahatlarsın belki..eşinle de konuş bence ne kadar kırıldığını anlat..ah şu erkek milleti...lütfen kendine dikkat et arkadaşımslm kızlar nasılsınız. en son doğum günümde yazmıştm
evet eşim doğum günümü hatırlamadı
sanırım teyzem arayıp söylemiş ailesiyle olan pikniği sonlandırıp bana hediye almaya gittik
ne işe yarıycaksasanki
sabah kalktığında doğum günün kutlu olsun dese yeterdi
ama demedi
şimdi ise aramız çok kötü galiba boşanıcaz
kızlar malesef bu doğum günü meselesi değil.
onunla bu konuda tartışmadım bile.
bizim en büyük sorunumuz ailesi veakrabaları
3 yıldır eşşek gibi misafir ağırlıyorum ne yeni evli dediler
ne ne özel gün bildiler
evlendik ailesi bi yandan akrabaları bi yandan
ankaradayız die hastası olan geldi alışverişe gelen geldi
hepsi cümbürcemaat ailecek
ilk doğum gnüm görümcem yanımda
ilk evlilik yıl dönümüm yine kayınveldem görümcem yanımda
eşimin doğum günü yine burdalar.
farklı şehirlerdeyiz biz ama hiç hissettirmediler saolsunlar
biz birbirimize vakit ayıramadık ailesinden akrabasından
geçen ramazan kayınpederim 6 ay bana yerlşti ailesinden uzakta
ben böle bişi ne gördüm ne duydum
en sonuncu kavgamız da amcasını eve kabul etmek istemediğim için çıktı
bu saydıklarım hep kalıcı misafirler öyle akşam yemeğine falan değil
kızlar malesef bu doğum günü meselesi değil.
onunla bu konuda tartışmadım bile.
bizim en büyük sorunumuz ailesi veakrabaları
3 yıldır eşşek gibi misafir ağırlıyorum ne yeni evli dediler
ne ne özel gün bildiler
evlendik ailesi bi yandan akrabaları bi yandan
ankaradayız die hastası olan geldi alışverişe gelen geldi
hepsi cümbürcemaat ailecek
ilk doğum gnüm görümcem yanımda
ilk evlilik yıl dönümüm yine kayınveldem görümcem yanımda
eşimin doğum günü yine burdalar.
farklı şehirlerdeyiz biz ama hiç hissettirmediler saolsunlar
biz birbirimize vakit ayıramadık ailesinden akrabasından
geçen ramazan kayınpederim 6 ay bana yerlşti ailesinden uzakta
ben böle bişi ne gördüm ne duydum
en sonuncu kavgamız da amcasını eve kabul etmek istemediğim için çıktı
bu saydıklarım hep kalıcı misafirler öyle akşam yemeğine falan değil
canım kesinlikle çok hak veriyorum sana eşinin biraz arayı koruması lazımdı,ama bunları konuşarak halledebilirsiniz belki,bebişiniz gelicek bu çok büyük bi karar,benim kayınvalidem yan apartmanda oturuyor 1 senelik evliyiz daha 3kere gelmemiştir bana yeni evliyiz rahatsız etmeyelim diye eşimin martta doğum günü vardı gelmediler ilk doğum gününü beraber kutlayalım diye telf. ettiler sadece,karşı tarafında biraz düşüncesizliği görmemişliği yani,bence bunlara yenilmeyin belki hallederseniz canım eşinle bunu karşı tarafı kötülemeden halletmeye çalış canım,iş kötülemeye gittimi erkeklerde dayanamıyor biraz hala devam ettiriyorlar bu davranışlarını çünkü,hayırlısı olsun cnm hakkınızda sakın hemen karar verme .çok iyi düşün
ah canim benim yaa..o aile konusunda seni öyle iyi anliyorum ki...
daha bugün bizde tartistik..
3 senedir tartismaktan öteyede gidemedik zaten,sonuc hep ayni..
bosanmak ennnnn son aklina gelicek durum olsun,Allah vermesin canim..
insanlar birbirini böyle severken eger ayrilik olursa iku taraf icinde atlatilir seyler degil..
ve arada bebek varken...
bence sen simdi biraz sakinles,hatta esinede söyle cumadan bi yerlere kacin imkaniniz varsa..
yoksada atin evden kendinizi sakin bi yere..
orda sakin sakin konusun,ondan taleplerini söyle,kaldiramadigin durumlari söyle..
sakinken eminimki daha kolay asarsiniz..:teselli:
bende tatili bekliyorum herseyi masaya yatirmak icin..hergün bunalip aglamaktan yoruldum..
benimki biraz farkli...daha cok kazandiklarimizin saga sola gidip gelmemesiyle ilgili ve esimin bitmek bilmeyen yogun calisma temposu yüzünden hic görüsememizle...boshayallersmile
ne şanslısın ben çok konuştum 3 yıldır
diyorumki madem bana gelecekler beni arasınlar
evin durumunu b,len yemek hazırlayan benim
son anda haberim olur annemler geliyo
bi planım mı var gezmem mi var yada hasta mıyım yorgun muyum
direk emrivaki!
ben zaten kimseye suç bulmam
benim eşimde bütün hata düşüncesizlik
bana ne dedi biliyo musun
ben diyo aralık başı yurt dışına çıkıcam sen doğum yapmadan gider gelirim
bu nasıl bi sorumsuzluktur
bebeğin ne zaman geleceği belli oluyo mu
dr 15 aralık dedi ben gelirim o zamana
bunu duymak mahvetti beni
bu kadar bencillik düşüncesizlik olmaz
çok kırgınım kızlar düzelecek gibi değil
canım ya gerçekten düşüncesiz davranmış eşin,belki biraz kırgın dursan anlar hatasını,barışma bisüre kendi keyfine bak sen tatlım o gelince ilgilenme pek madem,konuşmaktanda anlamıyormuş çünkü,ama sakın boşanmayı düşünme hemen,belki düzelceğiniz bir zaman vardır zaman en iyi ilaç çünkü,okadar hak veriyorumki sana,ama sanırım bazı şeyler baştan böyle oturmuş senin,biraz çaba harcıcan ama yılma,gerçekten kırıldıysan kırgın dur cnm yat uyu madem o gelince yorgunum halsizim de,sonra sonra o seni kırdığını anlayınca konuşun cnm yavaş yavaş,çok üzüldüm cnm ya,baban nasıl cnm, iyi geçtimi ameliyatı,sen bebeğini ve babanı düşün cnm boşver onları ya,çok ayıp valla yaptıkları siz daha vakit geçircek zamandasınız yeni evli sayılırsınız ne düşüncesizler
zor canım.Huzur en önemli şey.HAkkınızde herşeyin hayırlısı olsun.Ama iyice düşün biraz dinlen hatta sen annenlere git kafanı dinle uzaklaş biraz.
yaa niye sölemişki offff(( benimde hiç sevmediğim şey evin içindeki şey evde kalır yani,gelmemesi iyi olmuş cnm eve biraz kafanızı dinleyin onun yaptıklarını düşünme buara cnm bebeğini düşün valla,annenle kardeşinede yansıtma ya onlarında aklı sende kalır ama dertleş yani içinde kalmasın yoksa sen patlıcan valla,üst üste gelmiş hep cnm,allah inşallah bundan sonra güzel şeyler yaşatsın sana,kayınvaliden de yaşlı olarak sus yani,aramış bide laf yetiştirmiş sana ne ayıp,sus konuşma bidaha madem laf yetiştirceğine,hamilesin sen ya biraz bu dönemde düşün yani,dinlenin valla cnm siz biraz,görüşmeyinde gitsin kalsın biyerlerde biraz,annende yanında nasılolsa sen keyfine bak cnm bebeğini düşün,çok üzme güzel miniğimizi,
canım eşim yattı umarım yarın girersin öyle devam edelim kusura bakmazsan,inşallah yarına güzel haberlerin olur belki tatlım
aynen katılıyorum cnm en acısı da kendinle alakalı tk bişey için bile tartışmamaktatlim cok zor seni cok iyi anliyorum..
3 senelik bir savascida ben varim..
keske bana hergün gelselerde telefonda esimi arayip saatlerce doldurmasalar..
keske habersiz gelselerde olani beraber yesek,ama arkamdan kulp takmasalar..
keske neyim var neyim yok ortaya cikarsamda onlar icin sagda solda biriktirdigimiz paralari istemeseler onca bolluk icinde...
keske keske keskeee...
yanlis anlama canim,hepimizde var az cok bunlar,o yüzden yaziyorum..keske olmasa iyi ama..iste..
yapilacak en iyi sey o ortamdan biraz uzaklasmak bence canim..
dedigim gibi esinle sakince konus,tartismadan...
baktin olacak gibi degil bikac gün annende kafa dinle..
ne bileyim yaa,zaten tartismalarin tamamina yakini bu yakin cevrelerden oluyor...
[/B]
canimm annesinin bilmesi iyi olmus,hic ona takilma bence..
en azindan anlasinda gelmesin iste biraz...
keske benim esimde söylesede bende biraz rahat nefes alsammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?