Yahu şu ishal olmanın formülünü bana da verin:roflol: Bütün gün kiraz yerim, karpuz yerim, sebze ile beslenirim, 2 litre su içerim Kabızlıktan çatlarım :roflol:
Patetes haşlayıp ye gsu iyi gelir.
canım 1-2 hafta önce bende 2 gün ishal oldum çok kiraz yemekten diye düşündük geçti zaten cnm,2gün öncede ezouygun ishal olduğunu yazmıştı sıcaktan meyvelerden diye düşünüyoruz cnm ama bişey olmuyo sıkma canını,
gsu geçmiş olsun bence hemen kullanma ama bol bol su iç baktınki geçmiyor kullan zararı olsa doktor vermezdi zaten.
Kızlar detaylı ulrasondan bahstmişsiniz benimki 45 dk sürmüştü bebeğin dilinden tutunda ayak parmaklarına kadar herşeyine bakıyorlar.Renki fotoğraflarını ve cd vermişlerdi bana ilk o zaman bebişimin yüzünü görmüştüm 24 haftalıkken girmiştim
Yahu şu ishal olmanın formülünü bana da verin:roflol: Bütün gün kiraz yerim, karpuz yerim, sebze ile beslenirim, 2 litre su içerim Kabızlıktan çatlarım :roflol:
Patetes haşlayıp ye gsu iyi gelir.
ben doktorumun tavsiye ettigi bi su kullandim ve cok sukur kabizlik sorunum kalmadi...
belki turkiyedede vardir HEPAR
evet patates, kuru ekmek, yagsiz pilav muz iyi gelir ishale
arkadaşlar bende aralık annesiyim . Umarım herkes sağlıklı bişekilde çocuğunu dünyaya getirir. Bu arada benide listenize alırmısınız. 25 yaşındayım s.a.tarihi 11 mart tahmini doğum 16 aralık 68 kilo hamile kaldım.
kızlar test yapıldı ya bakteri cıktı zaten burda salgın varmıs,yınede 2 - 3 gun bekleyeceğim gecmezse mecburen ılacı kullanacagım,doktorla oyle anlastık,görümcemde ebe o da kullanma dedi bakalım inşallah geçer:Saruboceq:
inşallah çabuk geçer cnm,ya ben ishalin hamilelikte tehlikeli olabilceğini düşünmemiştim hiç,normal bekledim bugün oldu yarın akşama geçti diyelim okadar sürdü yani,ama vücut tuz kaybediyo maden suyu falan iç cnm,geçmiş olsun
qsu canım çok geçmiş olsun esenden duydum bende valla çok üzüldüm, patates falan haşla, leblebi ye,bide 1 tatlı kaşığı türk kahvesine limon sık onu öle ye oda ii gelio...
sende bı sey yok dımı canım o gunku semızden oldu dusunuyorumsempatiksalakcinni
yok canım çok şükür gayet sağlıklıyım valla senden sonra eve geldim eşimde almış semiz hemen yıkadım yedim ama iiyim canım aman dikkat et bak hatta asiti kaçmış kolada içebilirsin oda ii gelirmiş benim doktor gibi bi ablam var o sölemişti bana... bu tarz konularla çok ilgili sorunlu bi bebeği olduğu için sürekli bu tarz şeylerle ilgilenio tatlım...aman dikkatli ol ok.
iyi bari sonrada seni düşündüm hep,bari sana bı sey olmasa dıye ..tamam canım tesekkur ederım ...
amaaan aysecim takmiyorum,umrumda bile degil..Her kafadan bi ses çıkıyor o insanı deli ediyor evet :1ninca:
Hadi ya sağlıklı olsun demiyorda hey allahımm..
Ben de gördüm tatlım valla insan bi garip oluyor
Sakın kuruntu yapma boşver millet seni üzer üzer 2 gün sonra yüzüne güler takma kafana..
sorma canim aynen öyle..slm kızlar, sizin resimler de ücretli demek .. ne tuhaf , her yerde başka demekki ... son gittiğimde sormadan 6 tane daha resim verdi bize... cd ye de 7 sn lik çekti.. sanırım bi yanlışlık oldu ; çünkü 10 dk kadar incelemişti.. ben de 10 dk lık videosu var diye seviniyordum ama : 7 sn lik mişbi dahaki gittiğimde soracam.
evet canim yaptiririz..benim doktor yapmiyo uzmana gonderiyo, hatta burda tanidiklarimin hepsi oyle gitti, doktorun ucretinin 45euro oldugunu soyledi ama cd'den hic bahsetmedi!!!
benim film gibi dedigim usg ozelde yapiliyo ama bencede deger, ve ben yaptirirsam dogana kadar sirf onu izlerim herhalde!!!
benim her muayenem 25 euro sigorta yarisini geri veriyo ama her seferinde resim veriyo ama bu seferkiler cok bulanikti velet hic durmadiki guzelce bi cekelim
dinlen canim zaten yolculukta var yakinda simdiden enerji depola, asi yerinde yarina gecer herhalde...insallah kaydirigubbakcemile3
vallahi canim burda hersey ucretli, bu yuzden turkiyeye gelince bi tepeden tirnaga muayene oluyorum sigortam hepsini karsiliyo yeterki sgk anlasmali bi yer olsun, gecen sene gozluklerimi bile turkiyeden aldim 50tl verdim burdan alsam en az 150euroyu gozden cikarmaliyim...
tatlim sen bilirsin..slm kızlar..
ya ne yapıcam bılmıyorum,hani ben ishal olmustum ya doktor antıbıyotık verdı,adı bıteral.. kullansammı kullanmasam mı bılemıyorum...offf....
sagol canim..cucum, senin kızın, mervecim seninde oğlun hayırlı olsun...
cucu seninki planlı gebelik değilmiydi? p-smearı gebelik olmadan yaptırsaydın daha rahat olurdu. bebek var diyede kasmışsındır. ben gebelikten öncede 6 ayda bir yaptırıyordum. serviks kanseri korkulu rüyam olduğu için :sinifsinif:
ersasu,
eşine cidden çok güldüm.kaydirigubbakcemile3 yalnız böyle durumlarda ona kromozomların 23'e 23 eşit olduğunu hatta yumurtada mitakondri diye bir organel olduğunu ve bu organelde dna olduğundan aslında bizden daha fazla dna aldığını dolayısıyla çocuğa bizim daha çok sahip çıkmamız gerektiğini söylersen pısıp kalıyolar. bazen çok bilmişlik işe yarıyor.:1rolleyes: ben kendimden biliyorum
bebişini görüp gelen tüm annişleri tebrik ediyorum
cucum bir güzel prenses geliyomuş.
çok sevindim tatlım
şimdi sen türkiyeye gelince o sevimli kız cicilerini görünce
dayanamayacak ve pempişleri almaya başlıyacaksın.
dün bayıldım ben hepsine.
benim seninle ilgili içimden geçen his tuttu.
kzıın olacağını düşünüyodum kendi kendime.
ya bende gidip görmek istiyorum bebişimi.
carnacım haklısın artık içii daraltmıcam
yrın artık okulda tebrikelri kabul ederim
çünkü fısıltı gazetesi işlemeye başlamıştır çoktan
rica ederim canım benim tehlikeli oluyo hamilelikte ishal.. tekrardan çok çok geçmiş olsun canım...a.s.
merhaba KIZIMIN güzel teyzeleriiii :asigim:
benim cirkin ördegim meger nazli,utangac,birazda keyifci bir cimcimeymis kaydirigubbakcemile3
doktor amcamiz oynatana kadar epey ugrasti,ayaklarini göbegime diretmis eli kafasinda yatiyordu kusum..
cok sükür hersey normal cikti,darisi size canlar
boyumuz bas-ayak 15 cm olmus..omurgasi,kaburgalari,parmaklari,herseyini gördük..
kanser testi yapildi,kendimi kastigim icin bi damla kan geldi ama korkulacak bisey degilmis..
kilo almamisim,hatta 300 gr eksik geldim..doktorum cok iyi gidiyorsun dedi,cünkü demistim sizede ben 10 kilo fazlayla hamile kalmistim..normalmis yani sadece göbis var simdilik..
ama ilerde eklenicek elbette..hiiiiic takilmiyorum artik kiloya falan..
tetanoz1 asimiz yapildi..tatilde seyehatler sirasinda kasilmalarim olursa diye magnezyum destegi verildi..
hamile jimnastigi ve yüzmesine kaydim alindi..
yani durum bu kizlar...cok sükür Rabbime,saglikli sihhatli gördüm melegimi..
darisi hepinizin basina insallah,her zaman dualarimdasinizzz :Saruboceq:
Canım gözün aydın Allah kucağınıza almayı nasip etsin zemuszemus Prenses gelsin azcık topiğe ya hep prens hep prens :)) Bakalım yarın 12de görcem bende bizim bebişi bakalım prensmiyiz prensesmiyiz :)) Bu aralar taşınma falan takip edemiyorum pek birde tail var tatilden sonra tam takip ederim :))
slm kızlar nasılsınız. en son doğum günümde yazmıştm
evet eşim doğum günümü hatırlamadı
sanırım teyzem arayıp söylemiş ailesiyle olan pikniği sonlandırıp bana hediye almaya gittik
ne işe yarıycaksasanki
sabah kalktığında doğum günün kutlu olsun dese yeterdi
ama demedi
şimdi ise aramız çok kötü galiba boşanıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?