2010 Aralık Anneleri

arkadaşlar bende aralık annesiyim . Umarım herkes sağlıklı bişekilde çocuğunu dünyaya getirir. Bu arada benide listenize alırmısınız. 25 yaşındayım s.a.tarihi 11 mart tahmini doğum 16 aralık 68 kilo hamile kaldım.

bebişini görüp gelen tüm annişleri tebrik ediyorum
cucum bir güzel prenses geliyomuş.
çok sevindim tatlım
şimdi sen türkiyeye gelince o sevimli kız cicilerini görünce
dayanamayacak ve pempişleri almaya başlıyacaksın.
dün bayıldım ben hepsine.
benim seninle ilgili içimden geçen his tuttu.
kzıın olacağını düşünüyodum kendi kendime.
ya bende gidip görmek istiyorum bebişimi.

carnacım haklısın artık içii daraltmıcam
yrın artık okulda tebrikelri kabul ederim
çünkü fısıltı gazetesi işlemeye başlamıştır çoktan

Yahu şu ishal olmanın formülünü bana da verin:roflol: Bütün gün kiraz yerim, karpuz yerim, sebze ile beslenirim, 2 litre su içerim Kabızlıktan çatlarım :roflol:

Patetes haşlayıp ye gsu iyi gelir.

benimde aynı. bunye meselesi heralde. önceden bi ceviz rahatlatırdı şimdi o da yok. birde hemoroid eşlik ediyor bu işkenceye:a015:

Yahu şu ishal olmanın formülünü bana da verin:roflol: Bütün gün kiraz yerim, karpuz yerim, sebze ile beslenirim, 2 litre su içerim Kabızlıktan çatlarım :roflol:

Patetes haşlayıp ye gsu iyi gelir.

ben doktorumun tavsiye ettigi bi su kullandim ve cok sukur kabizlik sorunum kalmadi...
belki turkiyedede vardir HEPAR

evet patates, kuru ekmek, yagsiz pilav muz iyi gelir ishale

kızlar test yapıldı ya bakteri cıktı zaten burda salgın varmıs,yınede 2 - 3 gun bekleyeceğim gecmezse mecburen ılacı kullanacagım,doktorla oyle anlastık,görümcemde ebe o da kullanma dedi bakalım inşallah geçer:Saruboceq:

hoşgeldin cnm senle satlarımız aynı benimde 16 aralık doğum,ersasu listemizle ilgileniyor ona özelden msj at istersen cnm,ya da liste topiğimiz var oraya msj at

http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/363242-aralik-2010-anneleri-listesi.html

inşallah çabuk geçer cnm,ya ben ishalin hamilelikte tehlikeli olabilceğini düşünmemiştim hiç,normal bekledim bugün oldu yarın akşama geçti diyelim okadar sürdü yani,ama vücut tuz kaybediyo maden suyu falan iç cnm,geçmiş olsun

ewet canım ya tehlıkelıymıs,dusuğe bıle neden olabılıyormus,..yınede sagolun artık denıcem doktor patates pırınc lapası felan ye dedı

slm kızlar...
çok sıkıcı bi akşam, eşim evde ama yalnız sayılırım geceden çıktı sabahta mahkemesi vardı uyumadı, şimdide sızdı kaldı,olmadık bi saatte uyanacak sonra tekrar uyumayacak ben kocamı tanıyrm onun yüzünden bende uyuyamıcam ya...

qsu canım çok geçmiş olsun esenden duydum bende valla çok üzüldüm, patates falan haşla, leblebi ye,bide 1 tatlı kaşığı türk kahvesine limon sık onu öle ye oda ii gelio...

qsu canım çok geçmiş olsun esenden duydum bende valla çok üzüldüm, patates falan haşla, leblebi ye,bide 1 tatlı kaşığı türk kahvesine limon sık onu öle ye oda ii gelio...

sende bı sey yok dımı canım o gunku semızden oldu dusunuyorumsempatiksalakcinni

sende bı sey yok dımı canım o gunku semızden oldu dusunuyorumsempatiksalakcinni

yok canım çok şükür gayet sağlıklıyım valla senden sonra eve geldim eşimde almış semiz hemen yıkadım yedim ama iiyim canım aman dikkat et bak hatta asiti kaçmış kolada içebilirsin oda ii gelirmiş benim doktor gibi bi ablam var o sölemişti bana... bu tarz konularla çok ilgili sorunlu bi bebeği olduğu için sürekli bu tarz şeylerle ilgilenio tatlım...aman dikkatli ol ok.

iyi bari sonrada seni düşündüm hep,bari sana bı sey olmasa dıye ..tamam canım tesekkur ederım ...

amaaan aysecim takmiyorum,umrumda bile degil..
biraz hamilelik psikolojisiyle agladim ama gecti gitti..
kizim kimsenin sevgisine muhtac degil,ben onu bir ömür yetecek kadar seviyorum cünkü :asigim:

sorma canim aynen öyle..
bizimde iyi olan her kontrol konusmalarla beraber 1 saat sürüyor..bebegin her defasinda her yerini ölcüyorlar,idrar,kan testi yapiliyor..
napalim bunada katlanicaz artik..
olsun 7 sn bile yter canim zemuszemus

evet canim yaptiririz..
ahh sizin ora daha fenaymis yaa.biz 3 ayda bir defa 10 euro ödüyoruz en iyi doktora bile..
ama eger misal 3 ay icinde 2 ayri jinekologe gitsem ikisinede ödemiyorum..yada iki ayri ev doktoruna misal..
sadece 1 kere 150 euro ödenip doguma kadar tüm usg resimlerini vericekler..
her ülke farkli demekki...boshayallersmile
asi yeri yarina siser diyorlar,ne ignelere dayandik demi canim,asidan mi korkucaz boshayallersmile

slm kızlar..
ya ne yapıcam bılmıyorum,hani ben ishal olmustum ya doktor antıbıyotık verdı,adı bıteral.. kullansammı kullanmasam mı bılemıyorum...offf....
tatlim sen bilirsin..
ama kullanmicam diyorsanda kizlarda demisler haslanmis patates yada lapa tarzi seyler ye..ve susuz kalma..cok gecmis olsun..

sagol canim..
planliydi canim,yapildida üstelik ama tabii 6 aydan fazla gecti üstünden..
zaten her kontrolde rahmin ph dengesine bakmak icin ayni islem yapiliyor..
papta daha derinden aliyorlar örnegi,ondan sanirim kasildim..
bende cok korkuyorum Allah korusun hepimizi..ama cok yaygin biliyorsun,kontrol sart,bizde katlanmak zorundayiz..boshayallersmile

rica ederim canım benim tehlikeli oluyo hamilelikte ishal.. tekrardan çok çok geçmiş olsun canım...a.s.

sagol canimmm,sende görürsün insallahhh..
evet annemle babam daha söyler söylemez cikip biseyler almislar bile kaydirigubbakcemile2
bende internetten bikac sey begendim ama gelince siparis etmem gerek..
ahh catliyorum gitsemde baslasam ciciler almayaaa :asigim:
seninde kalbin temizmis canim,tuttu bak yerimseniben

Canım gözün aydın Allah kucağınıza almayı nasip etsin zemuszemus Prenses gelsin azcık topiğe ya hep prens hep prens :)) Bakalım yarın 12de görcem bende bizim bebişi bakalım prensmiyiz prensesmiyiz :)) Bu aralar taşınma falan takip edemiyorum pek birde tail var tatilden sonra tam takip ederim :))

sagol canim
prens prenses farketmiyor,saglikli olsunlarda..
ay simdi sende heyecanlisindir,dün gece ben uyuyamadim..
sabahta elim ayagim titriyordu sempatiksalakcinni
kolay gelsin canim,tatil sezonu acildi,benimde son demlerim burda.. boshayallersmile
yarin haber ver ama eger firsat bulabilirsen olumunekankayizsmile

Heyecan var olmazmı :)) Uyuyayamam 1haftadır var sağa dön ordan sola dön uyuyamıyorum :)) Birde bugün sağ tarafımda azcık kasılmalar var bakalım yarın sorcaz doktora :)) Hayırlı eli ayağı düzgün olsun kız erkek farketmez tabi Cucum :)) YArın haber veririm gelince vermezmiyim teyzelerine haberlerini :)) BAkalım yarın cd de götürcem yanımda inşallah çekerler :))

slm kızlar nasılsınız. en son doğum günümde yazmıştm
evet eşim doğum günümü hatırlamadı
sanırım teyzem arayıp söylemiş ailesiyle olan pikniği sonlandırıp bana hediye almaya gittik
ne işe yarıycaksasanki
sabah kalktığında doğum günün kutlu olsun dese yeterdi
ama demedi
şimdi ise aramız çok kötü galiba boşanıcaz

CAnım ne denir bilinmezde.Bu durum sadece doğum günü hatırlamama değil galiba ki boşanmaktan bahsediyorsun.Acele karar verme canım ya bebiş yolda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…