bol bol dinlen, fazla yorma kendini....
dvd hakkinda bilgim yok, doktorum yonlendirdi, dogum yapmayi dusundugum hastanede yapiyolar ama resim bile vermez dedi, baska bi hastaneye(tup yaptirdigim yere) yonlendirdi ve bi kac doktor ismi verdi dun randevumu aldim hemsire sadece 45euro oldugunu soyledi...
ama ozel yerler var orda resmen filmini cekiyolar 150euro civari, esim biraz hevesli belki yaptirirz, doktorumda sakincasi olmadigini hatira amacli yaptiran cok dedi
senin prensesinede massallah canim
ay birde o vardir herkes bisey söyler...
bende deli gibi merak ediyor diye kayinvalidemi aradim,erkek istiyordu ya,iyi gözünüz aydin diyebildi sadece hatun
konusmasin millet bos boss,ayrica benim karnimda sivri gibi..
inanmiyorum ben o tahminlere artik..
valla tatlim gösterdi bizede doktor ama cikinti falan yoktu,resmen sey gibi duruyodu yani kaydirigubbakcemile3
bilmiyorum ki degismez sanirim yaa yok yok,kuruntulu olmaya basladim zaten ohaoldumsmile
yok tatlim doktor kendisi yapiyor,hastanede degil..20.haftadami,23.haftada mi ne..
dvd mi 45 euroymus?
bende bugün 2 resime 35 euro verdim..izinden sonra bir kereye mahsus 150 euro verip her defasinda bikac resim alicam..
evet canim resmen film gibiymis,yarim saat cekiyorlarmis bebisi..ekstra bi ücret söylemedi bize CADIARZU
olsada deger be aysecimm..kacirmayalim hic bi firsati yerimseniben
selam kızlar ...
cogunuz 3 lu testten bahsetmıssınız doktor bana 3 lu yapcaz fılan demedı. aranızda benım gıbı olan varmı? 2 lı test kotu cıkarsa amnıyosentez yapıcaz demıstı ama 3 luden hıc bahsetmedı sonra cok sukur sonuclar ııyı cıktı bu durumda yapılmasa da oluyormu?
mrhb lr.herkese hayırlı bebişler dilerim.bişey sorucam sizlere.daha yeni hamişim.dün dr.a gittim ilk kez sata göre 6+0 olması gerekirken 5 haftalık çıktı.bide kesem 22mm büyük ama içinde embriyo yoktu.haftaya tekrar çağırdı.şimdi endişeleniyorum geç döllenmemi oldu acaba yoksa başka bi problemmi var .ne dersiniz.
benim doktor yapmiyo uzmana gonderiyo, hatta burda tanidiklarimin hepsi oyle gitti, doktorun ucretinin 45euro oldugunu soyledi ama cd'den hic bahsetmedi!!!yok tatlim doktor kendisi yapiyor,hastanede degil..20.haftadami,23.haftada mi ne..
dvd mi 45 euroymus?
bende bugün 2 resime 35 euro verdim..izinden sonra bir kereye mahsus 150 euro verip her defasinda bikac resim alicam..
evet canim resmen film gibiymis,yarim saat cekiyorlarmis bebisi..ekstra bi ücret söylemedi bize CADIARZU
olsada deger be aysecimm..kacirmayalim hic bi firsati yerimseniben
dinlen canim zaten yolculukta var yakinda simdiden enerji depola, asi yerinde yarina gecer herhalde...insallah kaydirigubbakcemile3kizlar benim kolum kalkmiyor artik yerinden,asi yapilan yer hafif sisti..biraz uzanicam simdi..
öpüyorum hepinizi kocamannn
vallahi canim burda hersey ucretli, bu yuzden turkiyeye gelince bi tepeden tirnaga muayene oluyorum sigortam hepsini karsiliyo yeterki sgk anlasmali bi yer olsun, gecen sene gozluklerimi bile turkiyeden aldim 50tl verdim burdan alsam en az 150euroyu gozden cikarmaliyim...slm kızlar, sizin resimler de ücretli demek .. ne tuhaf , her yerde başka demekki ... son gittiğimde sormadan 6 tane daha resim verdi bize... cd ye de 7 sn lik çekti.. sanırım bi yanlışlık oldu ; çünkü 10 dk kadar incelemişti.. ben de 10 dk lık videosu var diye seviniyordum ama : 7 sn lik mişbi dahaki gittiğimde soracam.
slm kızlar..
ya ne yapıcam bılmıyorum,hani ben ishal olmustum ya doktor antıbıyotık verdı,adı bıteral.. kullansammı kullanmasam mı bılemıyorum...offf....
Hoşgeldin qsum geçmiş olsun doktor verdiyse bi bildiği vardır muhakkak zararı oldugunu bilse vermez ki dmi amabilmiyorumkismile
sagol aysecım ama ıcım cok sıkıldı ya bebeğime bi zararı olursa dıye cok korkuyorum:a015:
Yahu şu ishal olmanın formülünü bana da verin:roflol: Bütün gün kiraz yerim, karpuz yerim, sebze ile beslenirim, 2 litre su içerim Kabızlıktan çatlarım :roflol:
Patetes haşlayıp ye gsu iyi gelir.
Yahu şu ishal olmanın formülünü bana da verin:roflol: Bütün gün kiraz yerim, karpuz yerim, sebze ile beslenirim, 2 litre su içerim Kabızlıktan çatlarım :roflol:
Patetes haşlayıp ye gsu iyi gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?