2010 Aralık Anneleri

yok tatlim doktor kendisi yapiyor,hastanede degil..20.haftadami,23.haftada mi ne..
dvd mi 45 euroymus?
bende bugün 2 resime 35 euro verdim..izinden sonra bir kereye mahsus 150 euro verip her defasinda bikac resim alicam..
evet canim resmen film gibiymis,yarim saat cekiyorlarmis bebisi..ekstra bi ücret söylemedi bize CADIARZU
olsada deger be aysecimm..kacirmayalim hic bi firsati yerimseniben

kizlar benim kolum kalkmiyor artik yerinden,asi yapilan yer hafif sisti..biraz uzanicam simdi..
öpüyorum hepinizi kocamannn

Her kafadan bi ses çıkıyor o insanı deli ediyor evet :1ninca:
Hadi ya sağlıklı olsun demiyorda hey allahımm..
Ben de gördüm tatlım valla insan bi garip oluyor
Sakın kuruntu yapma boşver millet seni üzer üzer 2 gün sonra yüzüne güler takma kafana..

slm kızlar, sizin resimler de ücretli demek .. ne tuhaf , her yerde başka demekki ... son gittiğimde sormadan 6 tane daha resim verdi bize... cd ye de 7 sn lik çekti.. sanırım bi yanlışlık oldu ; çünkü 10 dk kadar incelemişti.. ben de 10 dk lık videosu var diye seviniyordum ama : 7 sn lik miş bi dahaki gittiğimde soracam.

bana da 3 lüden hiç bahsetmedi.. zaten 2li test 3lüye göre daha iyi sonuç veriyormuş... benim 2 li biraz olumsuz olduğu için ben de 4 lü yaptırdım .. sonuç bekliyorum hayırlısıyla... ama amniyosentez çok sonraki bi adım zaten ..

slm, öncelikle hayırlısı olsun hamileliğin... benim de tam 6. haftamda boş embriyo idi ve kesede bi anormallik yoktu ... ve 5. haftandasın demişti... yani aynı seninki gibi... neler neler araştırdım .... sinirlerim bozulacak kadar... ve dayanamayıp doktorumu aradım sonunda... onlar kesenin yapısından ve kese duvarının kalınlaşmasından da böyle bişi olmadığını anlayabiliyorlar.... ve içimin rahat olmasını herşeyin yolunda olduğunu söyledi... şu an çok şükür sata göre haftam da günü gününe ... içini rahat tut ve üzme kendini... rahat edemeyeceksen de sen de doktorunu ara bence...

benim doktor yapmiyo uzmana gonderiyo, hatta burda tanidiklarimin hepsi oyle gitti, doktorun ucretinin 45euro oldugunu soyledi ama cd'den hic bahsetmedi!!!
benim film gibi dedigim usg ozelde yapiliyo ama bencede deger, ve ben yaptirirsam dogana kadar sirf onu izlerim herhalde!!!
benim her muayenem 25 euro sigorta yarisini geri veriyo ama her seferinde resim veriyo ama bu seferkiler cok bulanikti velet hic durmadiki guzelce bi cekelim
kizlar benim kolum kalkmiyor artik yerinden,asi yapilan yer hafif sisti..biraz uzanicam simdi..
öpüyorum hepinizi kocamannn
dinlen canim zaten yolculukta var yakinda simdiden enerji depola, asi yerinde yarina gecer herhalde...insallah kaydirigubbakcemile3

vallahi canim burda hersey ucretli, bu yuzden turkiyeye gelince bi tepeden tirnaga muayene oluyorum sigortam hepsini karsiliyo yeterki sgk anlasmali bi yer olsun, gecen sene gozluklerimi bile turkiyeden aldim 50tl verdim burdan alsam en az 150euroyu gozden cikarmaliyim...

slm kızlar..
ya ne yapıcam bılmıyorum,hani ben ishal olmustum ya doktor antıbıyotık verdı,adı bıteral.. kullansammı kullanmasam mı bılemıyorum...offf....

slm kızlar..
ya ne yapıcam bılmıyorum,hani ben ishal olmustum ya doktor antıbıyotık verdı,adı bıteral.. kullansammı kullanmasam mı bılemıyorum...offf....

Hoşgeldin qsum geçmiş olsun doktor verdiyse bi bildiği vardır muhakkak zararı oldugunu bilse vermez ki dmi amabilmiyorumkismile

Hoşgeldin qsum geçmiş olsun doktor verdiyse bi bildiği vardır muhakkak zararı oldugunu bilse vermez ki dmi amabilmiyorumkismile

bılmem ki,oyle de ıste ınsanın ıcıne sinmiyorki...cok sıkılıdı canım bugun..eyvahedigeldismile

sagol aysecım ama ıcım cok sıkıldı ya bebeğime bi zararı olursa dıye cok korkuyorum:a015:

sagol aysecım ama ıcım cok sıkıldı ya bebeğime bi zararı olursa dıye cok korkuyorum:a015:

canım 1-2 hafta önce bende 2 gün ishal oldum çok kiraz yemekten diye düşündük geçti zaten cnm,2gün öncede ezouygun ishal olduğunu yazmıştı sıcaktan meyvelerden diye düşünüyoruz cnm ama bişey olmuyo sıkma canını,

şekerler mesai bitti bana müsade. sizi ve bebişlerinizi yarına kadar özlicem cidden:) kendinze ve meleklere ii bakın. herkese hayırlı akşamlar.. :teytey:

gsu geçmiş olsun bence hemen kullanma ama bol bol su iç baktınki geçmiyor kullan zararı olsa doktor vermezdi zaten.

Kızlar detaylı ulrasondan bahstmişsiniz benimki 45 dk sürmüştü bebeğin dilinden tutunda ayak parmaklarına kadar herşeyine bakıyorlar.Renki fotoğraflarını ve cd vermişlerdi bana ilk o zaman bebişimin yüzünü görmüştüm 24 haftalıkken girmiştim

Yahu şu ishal olmanın formülünü bana da verin:roflol: Bütün gün kiraz yerim, karpuz yerim, sebze ile beslenirim, 2 litre su içerim Kabızlıktan çatlarım :roflol:

Patetes haşlayıp ye gsu iyi gelir.

ben doktorumun tavsiye ettigi bi su kullandim ve cok sukur kabizlik sorunum kalmadi...
belki turkiyedede vardir HEPAR

evet patates, kuru ekmek, yagsiz pilav muz iyi gelir ishale

cucum, senin kızın, mervecim seninde oğlun hayırlı olsun...

cucu seninki planlı gebelik değilmiydi? p-smearı gebelik olmadan yaptırsaydın daha rahat olurdu. bebek var diyede kasmışsındır. ben gebelikten öncede 6 ayda bir yaptırıyordum. serviks kanseri korkulu rüyam olduğu için :sinifsinif:

ersasu,
eşine cidden çok güldüm.kaydirigubbakcemile3 yalnız böyle durumlarda ona kromozomların 23'e 23 eşit olduğunu hatta yumurtada mitakondri diye bir organel olduğunu ve bu organelde dna olduğundan aslında bizden daha fazla dna aldığını dolayısıyla çocuğa bizim daha çok sahip çıkmamız gerektiğini söylersen pısıp kalıyolar. bazen çok bilmişlik işe yarıyor.:1rolleyes: ben kendimden biliyorum

Yahu şu ishal olmanın formülünü bana da verin:roflol: Bütün gün kiraz yerim, karpuz yerim, sebze ile beslenirim, 2 litre su içerim Kabızlıktan çatlarım :roflol:

Ay Carna ne güzel yazmışsın kendimi okudum delikafaduldenalkisalkisalkis

kız sakın olma çok halsizlik yapıyo tansiyon düşüyo bide,zaten olcağı varsa oluyo o ya bende anlamadım yani,patatesi bende bilmiyodum iyi oldu öğrendiğim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…