2010 Aralık Anneleri

Carna 81 sen herkesten dertliymişsin :)) en iyisini yapıyosun öğrenmişsin sen işi... anlat bakalım şu eltini bi dinleyelim

pek bi sessiz bugün burası. dünkü neşe,hareketlilik yok sanki. havalar bozuk ondan mı acaba? yoksa bzim mi havamız bozuk? uykum geldi.işyerinde çok zor oluyo hamilelik..pffff :çok üzgünüm:

pek bi sessiz bugün burası. dünkü neşe,hareketlilik yok sanki. havalar bozuk ondan mı acaba? yoksa bzim mi havamız bozuk? uykum geldi.işyerinde çok zor oluyo hamilelik..pffff :çok üzgünüm:

aynen katılıyorum kafamı koysam uyuyacam şimdi.çalışırken hakikaten zor.yeme konusunda oturma kalkma konusunda dinlenme konusunda......:)))))))))

evet cnm ya bende işteyim başımı koyacak yer arıyorum resmen hava bozuk, uykum geldi, midem kötü öfffffffffffff.... haftaya izne çıkıyorum ohhhhhhhhhhhhh

Ay bu aileler de bazen çok enteresan oluyorlar...
Bana da bu hafta sonu kayınvaldem kalmaya gelecekmiş gelsin hiçbir problem yok ...
Ama kız kardeşi ve 2 tane kızı var onlar da gelecekmiş...
Cumartesi akşam yemeği pazar kahvaltı de eltini de alırız geliriz dedi...
Şok oldum... Yuh dedim içimden tamam sen geldin de teyze ne alaka ben zaten çalışıyorum nasıl uğraşacağım kardeşim..
Allahtan teyzenin işi çıktı da gelmiyorlar ama bu hafta ertelendi garanti gelirler...
Ne etçem bilmem...

aynen katılıyorum kafamı koysam uyuyacam şimdi.çalışırken hakikaten zor.yeme konusunda oturma kalkma konusunda dinlenme konusunda......:)))))))))

evet cnm ya bende işteyim başımı koyacak yer arıyorum resmen hava bozuk, uykum geldi, midem kötü öfffffffffffff.... haftaya izne çıkıyorum ohhhhhhhhhhhhh

Ben geldim şimdi canlandırırım sizi :dance::dance:
Hadi bakalım canlanın :sm_cool::sm_cool:

ay kızlar siz boyle anlatınca inanın bana sinir geliyor yaaa...ne kadar rahat bu millet anlamıyorum..Allah yardımcınız olsun..

kaydirigubbakcemile2
Ben geldim şimdi canlandırırım sizi :dance::dance:
Hadi bakalım canlanın :sm_cool::sm_cool:

hadi bakalım inşallah.Allah verede geç çıkmasam bu akşam.şef burda çalışırsa mecbur bizde burdayız..of off ben beş buçuğu dort gozle bekliyorum...

kızlarbu tür meseleler maalesef ki her evlilikte olan meseleler valla aynı dertler bende yok mu bendede var cok sinirleniyorum bu tür davranışlara bu tür anlayışsızlıklara bende kayınvalidemin gerici kafasından bıktım usandım hafta sonu babalar günü onlara gittik görümcem eşi felan görümcemin kayınvalidesi felanda geldiler ben zaten hamileyim kızı desen yeni evlenmiş bir aylık evli kadın tuttu demez mi yazlık temizlencek gelde çııldırma sanki durumu yok sanki eli ayağı tutmuyo evinde bekar kızı bu kadar terbiyesizlik olmaz hamile kadından iş bekliyosun ben yapamam dedim yok dedi zaten sana demiyorum dedi o zaman bana bi kadın tutcaksınız demez mi kızına dedim ama annenin yaptığı cok ayıp üc kuruş verip bi kadın tutupta yazlığını temizletemiyo mu diye gidip durmam yazlıklarında sefasını süren o ben gitcem yazlığını temizlicem bi de hamile halimle hamile kaldım bana kadın tuttu erkek olursa ismini biz koycaz kız olursa sen koyarsın diyo ya düşünün yani bu kadar geri kafalı bi insan ama napcaksın atsan atamıyosun satsan satamıyosun oğlu zaten hic toz kondurmaz cucunun anlattığı gibi bunları dedim zaman sana şaka yapıyo sen şakadan anlamıyosun o seni kendine yakın bulduğu icin öyle söylüyo bilmem ne bilmem ne asla evt sende haklısın demez ama napcaksın gülü seven dikenine katlanıyo işte eşlerimizin hatrına mecburen katlanıcaz

ay kızlar siz boyle anlatınca inanın bana sinir geliyor yaaa...ne kadar rahat bu millet anlamıyorum..Allah yardımcınız olsun..

kaydirigubbakcemile2

hadi bakalım inşallah.Allah verede geç çıkmasam bu akşam.şef burda çalışırsa mecbur bizde burdayız..of off ben beş buçuğu dort gozle bekliyorum...

Evleneli 10 ay oldu 3 kez geldi gelmez...
Nerden esti onu anlamadım...
Amann neyse salla gitsin sempatiksalakcinni
Umarım geç çıkmazsın ben 4 30 dedi mi kaçıyorum kaydirigubbakcemile3

ahhh canlarım benim kıyamam yaaaa.. desire,cucu, carna herkesin ki ayrı dert. ne kadar evlendikten sora onlara da anne baba desek kendi anne babamız gibi olmuo. benim kayınvalidemle kayınpederim sizinkilerin yanında bal kaymak. el üstünde tutuolar beni.bi dediğimi iki etmiolar. sanırım bunda hiç kızlarının olmaması ve benim de ilk gelin olmamın etkisi çok fazla. sakın yanlış anlamayın sizi kıskandırmak size caka satmak deil amacım. sadece herkesin sıkıntısın farklı olduunu anlatmaya çalışıorum. bende fazla üstüme düşüolar die yakınıorum.ikisini de çok seviorum ama onlar olayı o kadar abarttılar ki herşeyimize müdahale ediolar. doktorum canının istemedii bişeyi yeme dio. onlar sürekli zorluo şunu ye bunu ye. yaa canım istemio.senin yemen lazım. tmm beni düşünüolar biliorum ama zaten hamileliğin getirdiği bi ruh değişikliği sinir var onlar da böle yapınca deliriorum..
haaa bi de kayınvalidemin bencilliği var tabi işin içinde o da ayrı bi konu. madem herkes anlatıo bende anlatim:) biz evleneli 3ay oldu düğün fotolarımız yeni çıktı eşit sayıda hem kayınvalideme hem kendi anneme vericektim. anneme fotoları gösterdim ama vermek için kayınvalideminde görmesini bekledim sora veririm dedim. ama kayınvalideme gösterdime göstericeme bin pişman oldum. fotoların içinden en güzellerini seçip kendine aldı anneme de en uzak en beğenmediğim fotoları bıraktı. eşime anneme hemen güzellerinden yaptırmasını zaten nişanda ona sadece tek bi foto verdiğimizi söledm. allahtan eşim anlayışlı da annesinin hatasını o da gördü.
biliorumbenimki sizinkinin yanında deve de kulak ama demek istediğim şu ki mükemmel kaynana yoktur kızlar. ne kdr bizi severlerse sevsinler asla kendi annemiz gibi olmuo...

sanırım burda en büyük görv kocalarımıza düşüo. ortayı bularak her iki tarafı da dengelemeleri gerekio. yoksa bi tarafın kalbi kırık kalıo..

ay kızlar aynen herkes de var sıkıntı bende de daha farklısı anlatsan bir sıkıntı anlatmasan bşr sıkıntı.neyse kızlar kapatalım bu konuyu da biz keyfimize bakalım...konuşunca insan dahada cok sinirleniyo..

ah canim oda var tabii...esimlede konustum gecenin bi yarisi..agri sizi derken sabahi ettim yani..
amaaan ne kusuru canim öyleler valla..aslinda cok basit yapilari var ama bir o kadarda kompleks canlilar sempatiksalakcinni
dün korkuttum birazcik,iyi korkmus ki sabahtan beri maillerimde telefonlarimda susmadi..oh olsunn kaydirigubbakcemile3

cooooook haklisin zuzumm olumunekankayizsmile
dün esimle konustum gece..gelmeden öncede yüzyüze konusurken hep tartisma cikardigi seyleri maille yazdim..tüm düsüncelerimi yazdim..birazda kulagini cektim,benim kizim dünyalara bedel,sizinlemi ugrasicam,senin yaptiklarini 1 ay türkiyede bende yapicam,gerekirse gelmicem buraya geri diye..arada bu lazim esime,iyi taniyorum artik..
ipleri verdigim an durum degisiyor cünkü..
amaninnn görmen lazim mummmmm resmenn sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
kac defa aradi o yogun adam,bi istegin var mi,dilersen bugün annemlere gitmeyelim,senin sagligin daha önemli diye kaydirigubbakcemile3
bugün kaynanamlara gidilcekte,izinden önce el öpülecek,yemek hazirlamis falan..
az önce düsündüm her zamanki safligimla dur hemen disari cikayimda cikolata falan alayim,evine biseyler götüreyim diye..sonrada dank etti kafam...cokta tin..
ordada kalkmicam yerimden,simdiye kadar o en yasakli zamanlarimda bile islerini yaptim..
pehhhh...yok artik...ipleri biraz cekelim demi...sempatiksalakcinni

ohh ne güzel bugün güzel vakit geciriyorsun desenee olumunekankayizsmile
benimde sabah bulandi,kahvaltiyi zor yaptim..
arada oluyor demekki..
bebis saclanirkende olurmus diye duydum..

sende mi bürütüsss olumunekankayizsmile
15 saat derdin neymiste gidecekmissin acaba..ya hem sevmezler hemde biseyler beklerler..anlamiyorum valla ben bu aileleri..ah ahhh boshayallersmile

amanin mavrulam seninde basinda cümbüs var desene..
topikce istifa mi etsek diye düsünüyorum ben bazen kaydirigubbakcemile3

aynen şekerim. kaynana deil mi ne beklioruz ki:))) en iisi sarılalım kocişlerimize bebeklerimizi bekleyelim.
desire sende sakın kaynananın yüzünden yuvanı yıkma. severek evlenmişsn herkes bu kadar şanslı olamıo biliosun. kocana smsıkı tutun hem artık bi bebeğiniz de oucak onu da düşünün. kaynananı sevindirme hayatım...

Son düzenleme:

Ay kızlar bu gebelikten sonra ben kocama daha fazla aşık oldum be :kedi:
Dün yorgunluktan uyumuş yirim onu diyorum kendi kendime
Allahım bozmasın kimsenin yuvasını, mutluluğunu inşallah...

amaninnn bi kaynana faciasi daha..
valla kimsenin hic bi mecburiyeti yok..ha Allah korusun muhtac olur,durumu olmaz amenna..basimin üstünde yeri var..
aman kendin simdiden bebegini koymak istediginiz isimle sevmeye basla,kulagi alissin,ses cikaramaz aklinialirimsmile

nerdeeeeeee,benim sessiz sakin,ilimli annem nerdeeee,hic susmayan,sürekli elestiren kayinvalidem nerdeeeee....
daral geliyor artik yeminle...
sende bosver,bebisin doguncada annene sectirirsin önce,kalanlarida ona verirsin..kaydirigubbakcemile3
cok haklisin eger erkek dengeyi saglayamiyorsa hayatinin sonuna kadar arada derede kaliyor...erkek ilimli olcak,iki tarafida idare edecek...yoksa olay kiskanclik meselesine dönüsüyor..

Geçen sana diyorduk şimdi başıma geldi -tatlicadiarzu-

aynen.
.ben atlattim cok sükür..
aksamdan evini toparlarsin,cok dip bucakta yapma canim,canina yazik..
sabahta bir iki yemek yaparsin..ugrasma öyleyerimseniben

..
bugün ordayim ama kafamçokkarıştı
söyleyeceklerimi kafamda siraladim,sakayla karisik söylücem...
kizimi istemeyeni ben hic istememm:dilcikar:

haaa şöleeeeeeeeeeeeeeeeee süpersin cucummmm işte böle devam

yaşasın bebeklerimiz yaşasın biz kahrolsun :)) bizi gıcık edenler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…