pek bi sessiz bugün burası. dünkü neşe,hareketlilik yok sanki. havalar bozuk ondan mı acaba? yoksa bzim mi havamız bozuk? uykum geldi.işyerinde çok zor oluyo hamilelik..pffff :çok üzgünüm:
pek bi sessiz bugün burası. dünkü neşe,hareketlilik yok sanki. havalar bozuk ondan mı acaba? yoksa bzim mi havamız bozuk? uykum geldi.işyerinde çok zor oluyo hamilelik..pffff :çok üzgünüm:
aynen katılıyorum kafamı koysam uyuyacam şimdi.çalışırken hakikaten zor.yeme konusunda oturma kalkma konusunda dinlenme konusunda......:)))))))))
evet cnm ya bende işteyim başımı koyacak yer arıyorum resmen hava bozuk, uykum geldi, midem kötü öfffffffffffff.... haftaya izne çıkıyorum ohhhhhhhhhhhhh
Ay bu aileler de bazen çok enteresan oluyorlar...
Bana da bu hafta sonu kayınvaldem kalmaya gelecekmiş gelsin hiçbir problem yok ...
Ama kız kardeşi ve 2 tane kızı var onlar da gelecekmiş...
Cumartesi akşam yemeği pazar kahvaltı de eltini de alırız geliriz dedi...
Şok oldum... Yuh dedim içimden tamam sen geldin de teyze ne alaka ben zaten çalışıyorum nasıl uğraşacağım kardeşim..
Allahtan teyzenin işi çıktı da gelmiyorlar ama bu hafta ertelendi garanti gelirler...
Ne etçem bilmem...
Ben geldim şimdi canlandırırım sizi :dance::dance:
Hadi bakalım canlanın :sm_cool::sm_cool:
Yuhh sanki otel 6 ay yerleşmiş.Otel de bile insan o kadar kalmıyor yahu.Canım anladığım kadarıyle eşinin ailesi kesinlikle yol ,yordam ,görgü ve ortak yaşamdan bi haberler.Çok zor anlıyorum seni.Benim eşimin ailesi son derece şahsına münhasır arasan bulamayacağın cinsetten insanlar.Ama eşimin Anne ve babası burada yaşamıyorlar kışın gelir kalırlar bende kalmazlar 2 3 gün sadece, elitmde kalırlar eltim zaten yiğenleri sanelerdir ,iç içe yaşamışlar.Bazen eşim bu aileden nasıl çıkmış diyorum hatta benim ailem bile aynısı diyor.Kayınbabam konuşmaz benle ameliyatına gitmemeşim 15 saatlik yol, eltim doldurdu çoluğunu çocuğunu arabaya yer mi vardı sanki.Hamile kaldım bir kere hayırlı olsun demedi telefonlarıma çıkmadı.Çokta tın.Torununuda göremez izin vermiyeceğim.Eltimi zaten anlatmayacağım 5 dk. dayanamazsınız : ))
CANIM herkeste bir sorun var anlayacağın üzülme işte.Bebeğini düşün.Sen sakin ol düzelir.
Eşin aileni atamaz ama sana destek olabilir ortayı bulmalı.Olmadı sen tavrını koy.Alttan altında madalya mı taktı eşin sana.
ay kızlar siz boyle anlatınca inanın bana sinir geliyor yaaa...ne kadar rahat bu millet anlamıyorum..Allah yardımcınız olsun..
kaydirigubbakcemile2
hadi bakalım inşallah.Allah verede geç çıkmasam bu akşam.şef burda çalışırsa mecbur bizde burdayız..of off ben beş buçuğu dort gozle bekliyorum...
Yuhh sanki otel 6 ay yerleşmiş.Otel de bile insan o kadar kalmıyor yahu.Canım anladığım kadarıyle eşinin ailesi kesinlikle yol ,yordam ,görgü ve ortak yaşamdan bi haberler.Çok zor anlıyorum seni.Benim eşimin ailesi son derece şahsına münhasır arasan bulamayacağın cinsetten insanlar.Ama eşimin Anne ve babası burada yaşamıyorlar kışın gelir kalırlar bende kalmazlar 2 3 gün sadece, elitmde kalırlar eltim zaten yiğenleri sanelerdir ,iç içe yaşamışlar.Bazen eşim bu aileden nasıl çıkmış diyorum hatta benim ailem bile aynısı diyor.Kayınbabam konuşmaz benle ameliyatına gitmemeşim 15 saatlik yol, eltim doldurdu çoluğunu çocuğunu arabaya yer mi vardı sanki.Hamile kaldım bir kere hayırlı olsun demedi telefonlarıma çıkmadı.Çokta tın.Torununuda göremez izin vermiyeceğim.Eltimi zaten anlatmayacağım 5 dk. dayanamazsınız : ))
CANIM herkeste bir sorun var anlayacağın üzülme işte.Bebeğini düşün.Sen sakin ol düzelir.
Eşin aileni atamaz ama sana destek olabilir ortayı bulmalı.Olmadı sen tavrını koy.Alttan altında madalya mı taktı eşin sana.
ah canim oda var tabii...esimlede konustum gecenin bi yarisi..agri sizi derken sabahi ettim yani..Günaydın güzeller, gerçi biraz geç oldu ama temizlik yapıyorummm.. Tabi kendimi yormadan usul usul, o zaman da uzun sürüyor tabisempatiksalakcinni
Bulantısı olan arkadaşlar bebeği hissedince geçiyor diyorlar, hepimize geçmiş olsun. Benimde karnım açsa bulanıyor. Açken su falan içemiyorum. İlla kuru bişeyler yemem gerekiyor:ecrin_bebek:
İshal olan arkadaşlar, ishali kendiniz durdurmaya çalışmayın mutlaka doktora gidin, öyle ufak tefek bişey değilse ishali durdurunca mikrop atılamıyormuş ve ateş yapıyormuş. İlk 3 ayı bitirdik artık daha rahat ilaç kullanabiliriz diye hatırlıyorumbilmiyorumkismile
Dün üzüldün tabi ondan rahat uyuyamadın, bende sabahtan beri kafama taktım. İnşallah barışırlar:Saruboceq: Aslında bu erkekler gerçekten çok akılsız (yani kusura bakmayın, hepsi böyle) o kadar kandırılması, doldurulması kolaylar ki. Herşeye kafaları çok iyi çalışır da bu tür konuları anlamazlar, onlara iş ver öldürene kadar yapsınlar, mesele aile ilişkileri, duygulara gelince elleri ayaklarına dolanır herşeyi berbat ederler. O yüzden tatlı tatlı onları idare etmek lazımkaydirigubbakcemile3
cooooook haklisin zuzumm olumunekankayizsmileCanım burcunun da seninde yazdıklarını dikkatle okudum...bazı insanları anlamak nedense çok zor sanki onlar birgün kızlarını vermeyeceklermiş gibi davranmaları..Sanki biz anne evladı değilmişiz gibi davranmaları neden ya neden....ben Allah'a şükürler olsun böyle sorunlar yaşamıyorum ama yaşayanları çok iyi anlıyorum çünkü bir tane bile yaşadığımıda cinayet işleyesim geliyor..sanki sizin huzurunuz kaçınca oğullarını huzuru kaçmıyor..öncelikle şunu öğrenmek lazım
kimseyi bu yaştan sonra değiştiremeyiz
onlar bu yaşa gelmişler değişmezler zaten kendilerindeki acayip durumu fark etmedikleri içindir ki değişim gerektiğini farkında değillerdir
benim halamın biri ankarada biri hatayda yaşıyor ama oradan bile yetiyorlardı kavga çıkarmaya huzur bozmaya
ne yapacaksınız münkün olduğunca az muhatap olucaksınız
kandil bayra seyran o kadar
geldiklerinde 4 4lük hazırlıkta yapsanız kulp takıyorlarsa yapmayacaksınız
ne bulurlarsa yesinler makarna çorba tavuk salata
bide yerinde cevaplarını vereceksiniz arkadaşlar
mesela benim görümcem bi keresinde o kadar hazırlık yaptım.7 çeşit yemek biri yöresel malatya yemeği kaç saat uğraştım ki malatyalı değilim istanbulluyum komşumuzda öğrendim.
ne dese beğenirsin kapıdan girer girmez başka yemek yokmuş gibi kurufasulye yapmıştım güveçte etli
ayy eşim hiç sevmediği yemeke ne yicek adam aç kaldı dedi
bende dedim ki eşin aç kalıyorsa simidinle gel şekerim 7 çeşit yemek içinde yiyecek bişey bulamıyorsa ben napiim dedim..
yani sonuç olarak onları değiştirmeye çalışmayacağız eşlerimizden de hayır beklemeyeceğiz..kendi cevabımızı kendimiz vereceğiz çok ilgi göstermeyeceğiz münkün olduğunda uzak duracağız
bırakın ne bulurlarsa onu yesinler
bırakın torunlarının cinsiyetlerini oğulları sölesin
bırakın NE HALLERİ VARSA GÖRSÜNLER
önemli olan miniklerimiz ve onların mutluluğu yarın öbürgün bu densiz insanlardan dolayı allah korusun piskolojisi bozuk bi cocuk doğurursak sorumlusu onlar değil biz olarak görüleceğiz çünkü
sevgiyle kalın
ohh ne güzel bugün güzel vakit geciriyorsun desenee olumunekankayizsmilemrb kızlar nasılsınız.
bugün seminerimizi okulumuzun yakınlarında bi cafede
sabah bişiler yiyip çay içerek ve sonunda okey taval oynarak yaptık
davet edilmişiz
okulca gittik
güzeldi
bugün de arakdaşımın oğlunun doğumgünü partisi var
oraya gidicem
aslında kalıp sohbet etmek isterdim
aam hazırlanmam gerek
hava da kapalı eğer gzüel olsaydı
cici elbiselerimden birini giyecekstim
nasılolsa artık herkes öğrendi
haftabaşında da çok gzüel bi otelde okulumuzun yemeği var akşam
tayini çıkan arkadaşlar için diye
ama amaç sosoyal faaliyet olsun
güzel olucak
bizim okul bu yıl coştu ya
buaraalr çok geziyorum
buarada mide bulantısı diyince
benim pek midem bulanmadı biliyosunuz
ama bikaç gündür kokulara karşı çok hassasım
hele sabahları bi acayip midem
iştahım da kesildi sanki.
niyeki anlamadım.
sende mi bürütüsss olumunekankayizsmileYuhh sanki otel 6 ay yerleşmiş.Otel de bile insan o kadar kalmıyor yahu.Canım anladığım kadarıyle eşinin ailesi kesinlikle yol ,yordam ,görgü ve ortak yaşamdan bi haberler.Çok zor anlıyorum seni.Benim eşimin ailesi son derece şahsına münhasır arasan bulamayacağın cinsetten insanlar.Ama eşimin Anne ve babası burada yaşamıyorlar kışın gelir kalırlar bende kalmazlar 2 3 gün sadece, elitmde kalırlar eltim zaten yiğenleri sanelerdir ,iç içe yaşamışlar.Bazen eşim bu aileden nasıl çıkmış diyorum hatta benim ailem bile aynısı diyor.Kayınbabam konuşmaz benle ameliyatına gitmemeşim 15 saatlik yol, eltim doldurdu çoluğunu çocuğunu arabaya yer mi vardı sanki.Hamile kaldım bir kere hayırlı olsun demedi telefonlarıma çıkmadı.Çokta tın.Torununuda göremez izin vermiyeceğim.Eltimi zaten anlatmayacağım 5 dk. dayanamazsınız : ))
Ay bu aileler de bazen çok enteresan oluyorlar...
Bana da bu hafta sonu kayınvaldem kalmaya gelecekmiş gelsin hiçbir problem yok ...
Ama kız kardeşi ve 2 tane kızı var onlar da gelecekmiş...
Cumartesi akşam yemeği pazar kahvaltı de eltini de alırız geliriz dedi...
Şok oldum... Yuh dedim içimden tamam sen geldin de teyze ne alaka ben zaten çalışıyorum nasıl uğraşacağım kardeşim..
Allahtan teyzenin işi çıktı da gelmiyorlar ama bu hafta ertelendi garanti gelirler...
Ne etçem bilmem...
ay kızlar aynen herkes de var sıkıntı bende de daha farklısı anlatsan bir sıkıntı anlatmasan bşr sıkıntı.neyse kızlar kapatalım bu konuyu da biz keyfimize bakalım...konuşunca insan dahada cok sinirleniyo..
amanin mavrulam seninde basinda cümbüs var desene..
topikce istifa mi etsek diye düsünüyorum ben bazen kaydirigubbakcemile3
aynen şekerim. kaynana deil mi ne beklioruz ki:))) en iisi sarılalım kocişlerimize bebeklerimizi bekleyelim.
desire sende sakın kaynananın yüzünden yuvanı yıkma. severek evlenmişsn herkes bu kadar şanslı olamıo biliosun. kocana smsıkı tutun hem artık bi bebeğiniz de oucak onu da düşünün. kaynananı sevindirme hayatım...
amaninnn bi kaynana faciasi daha..kızlarbu tür meseleler maalesef ki her evlilikte olan meseleler valla aynı dertler bende yok mu bendede var cok sinirleniyorum bu tür davranışlara bu tür anlayışsızlıklara bende kayınvalidemin gerici kafasından bıktım usandım hafta sonu babalar günü onlara gittik görümcem eşi felan görümcemin kayınvalidesi felanda geldiler ben zaten hamileyim kızı desen yeni evlenmiş bir aylık evli kadın tuttu demez mi yazlık temizlencek gelde çııldırma sanki durumu yok sanki eli ayağı tutmuyo evinde bekar kızı bu kadar terbiyesizlik olmaz hamile kadından iş bekliyosun ben yapamam dedim yok dedi zaten sana demiyorum dedi o zaman bana bi kadın tutcaksınız demez mi kızına dedim ama annenin yaptığı cok ayıp üc kuruş verip bi kadın tutupta yazlığını temizletemiyo mu diye gidip durmam yazlıklarında sefasını süren o ben gitcem yazlığını temizlicem bi de hamile halimle hamile kaldım bana kadın tuttu erkek olursa ismini biz koycaz kız olursa sen koyarsın diyo ya düşünün yani bu kadar geri kafalı bi insan ama napcaksın atsan atamıyosun satsan satamıyosun oğlu zaten hic toz kondurmaz cucunun anlattığı gibi bunları dedim zaman sana şaka yapıyo sen şakadan anlamıyosun o seni kendine yakın bulduğu icin öyle söylüyo bilmem ne bilmem ne asla evt sende haklısın demez ama napcaksın gülü seven dikenine katlanıyo işte eşlerimizin hatrına mecburen katlanıcaz
ahhh canlarım benim kıyamam yaaaa.. desire,cucu, carna herkesin ki ayrı dert. ne kadar evlendikten sora onlara da anne baba desek kendi anne babamız gibi olmuo. benim kayınvalidemle kayınpederim sizinkilerin yanında bal kaymak. el üstünde tutuolar beni.bi dediğimi iki etmiolar. sanırım bunda hiç kızlarının olmaması ve benim de ilk gelin olmamın etkisi çok fazla. sakın yanlış anlamayın sizi kıskandırmak size caka satmak deil amacım. sadece herkesin sıkıntısın farklı olduunu anlatmaya çalışıorum. bende fazla üstüme düşüolar die yakınıorum.ikisini de çok seviorum ama onlar olayı o kadar abarttılar ki herşeyimize müdahale ediolar. doktorum canının istemedii bişeyi yeme dio. onlar sürekli zorluo şunu ye bunu ye. yaa canım istemio.senin yemen lazım. tmm beni düşünüolar biliorum ama zaten hamileliğin getirdiği bi ruh değişikliği sinir var onlar da böle yapınca deliriorum..
haaa bi de kayınvalidemin bencilliği var tabi işin içinde o da ayrı bi konu. madem herkes anlatıo bende anlatim:) biz evleneli 3ay oldu düğün fotolarımız yeni çıktı eşit sayıda hem kayınvalideme hem kendi anneme vericektim. anneme fotoları gösterdim ama vermek için kayınvalideminde görmesini bekledim sora veririm dedim. ama kayınvalideme gösterdime göstericeme bin pişman oldum. fotoların içinden en güzellerini seçip kendine aldı anneme de en uzak en beğenmediğim fotoları bıraktı. eşime anneme hemen güzellerinden yaptırmasını zaten nişanda ona sadece tek bi foto verdiğimizi söledm. allahtan eşim anlayışlı da annesinin hatasını o da gördü.
biliorumbenimki sizinkinin yanında deve de kulak ama demek istediğim şu ki mükemmel kaynana yoktur kızlar. ne kdr bizi severlerse sevsinler asla kendi annemiz gibi olmuo...
sanırım burda en büyük görv kocalarımıza düşüo. ortayı bularak her iki tarafı da dengelemeleri gerekio. yoksa bi tarafın kalbi kırık kalıo..
Geçen sana diyorduk şimdi başıma geldi -tatlicadiarzu-
aynen.
.ben atlattim cok sükür..
aksamdan evini toparlarsin,cok dip bucakta yapma canim,canina yazik..
sabahta bir iki yemek yaparsin..ugrasma öyleyerimseniben
..
bugün ordayim ama kafamçokkarıştı
söyleyeceklerimi kafamda siraladim,sakayla karisik söylücem...
kizimi istemeyeni ben hic istememm:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?