2010 Aralık Anneleri

kesinlikle canım.hayırlı.sağlıklı eli ayağı duzgun akıllı uslu olsun hiç farketmez.salı gunu yasadığım korku yeter zaten bana.Allahım herkesin bebeklerini sağlıcakla kucaklarına almayı nasip eder inşallah.
Benimde gözüm hep kız kıyafetlerinde :kedi:
ama ne yapayım çok ciciler...
Mağazaya giriyorum 3 te 1 i kızlar için ayrılmış...
Oğlum için de en güzellerini seçmeye çalışacağım..

aynen canım damat gibi giydiririz inşallah oğluşlarımızı...sağsalim doğsunlarda bi..ayyy heyecanlandım ben yahuuu..

bizdede esim hep erkek görüyordu canim..aslinda bende erkek gördüm bikac defa..
ama tersi cikti..
saglikla gelsinlerde erkek-kiz farketmiyorr..
ahhh öyle yazmislar daha dün gibi hafta hesapliyorduk diye..
darisi basimiza yaa :Saruboceq:

erkek bebislerinide büyük adam gibi giydiriyorlar ya,bayiliyorummm...
özellikle ilk saclarini kestirmeyeceksin erkek bebisin,ayy sahane oluyorlar ya uzadikcaa opuyorumnanaktan
ama haklisin tüm ciciler süsler püsler kizlarin..olsunnn bizim topigin pipili bebisleride cooook yakisikli olacaklar opuyorumnanaktan

ayyy evet bi an önce geçse zaman, bizde yawrularımızı kucaklarımıza alsak... öpüp okşasak, emzirsek, giydirsek.. offf offf boshayallersmile

ayy sabahtan beri okuyorum dogum hikayelerini,agla agla icim sisti yine..
sanki ben doguruyorum gibi kaydirigubbakcemile3
süper bisey eminim..nerdeyse yariladik yolu amaaohaoldumsmile

Son düzenleme:

Ahan tıpkı benim durum...
Bu kadar benzerlik olur yane

valla kizlar erkek bebeklerde artik cok cool giyiniyorlar,bayiliyorum böyle gömlek disinda falan :asigim:
bilmis bilmis kocaman adam gibi yürümeleri falan
ay icim kayniyor bebislere yaaa

benim kayınvalidemde cok erkek cocuk meraklısı ama ben var ya inan kız olsa daha cok mutlu olurum inadına değil mi kız olsun erkek olursa cocuğu benlede paylaşamaz o en azından kız olursa benim olur belki cok üstüne düşmezler diye düşünüyorum kendimce

aynen valla canim..kizim bana kalicak en azindan.
yok ay simdi sevinmediler ama dogunca bilmislikler baslar..
bugün onlara gidicez dicem kizim olcak insallah,benim burda annem yok,kardesim yok,yalnizim..oda bana arkadas olcak dicem,az bozulsun bosver sempatiksalakcinni

Ayyy buna bittim :asigim:
demi yaa neler var..yani erkek bebisleride yabana atmayin sekerlerrr olumunekankayizsmile
aynur53ALlah kabul etsin canım
cucu nerden buldun bunları ne kadar guzeller

tatlimm alisveris yaptigim bi sitenin bebis reyonu..hergün bakip bakip seviyorum cicileri opuyorumnanaktan

Sohbetinize katılıcam ama bir sürü işim vaaaaarrrrrdelikafadulden arada bir gelip okuyup gidiyorumkaydirigubbakcemile3

cuc tatlım senin çin takvimine göre neydi cinsiyet tahmini
arkadaşlar çin takvimine göre tutan var mı bebişlerin cinsiyeti

aynen canım hemde ne bilmişlik. ayrıca ne kdar kız olduğuna bozulsalar da emin ol doğduğunda paylaşamicaklar onu senle. torun evlattan bile çok sevilirmiş hayatım. o zaman hatırlatırsın onlara bu günleri..

cuc tatlım senin çin takvimine göre neydi cinsiyet tahmini
arkadaşlar çin takvimine göre tutan var mı bebişlerin cinsiyeti

tuttu canimm :lepi:
kiz diyordu,kiz oldu..
birde aslinda inanmicam diyorum ama su eksi-tatli olayida bende tuttu,göbisimde yanlara dogru genislemeye basladi,popodan genisliyorum,cildim bozuldu hafiften..
yani kiz denilen belirtiler tuttu CADIARZU
yinede erkegede cagrisim yapan belirtilerimde olmadi degil yaniii CADIARZU

ayyy bana da kız dioo takvim ama göbişim öne doğru gidio benim yaaboshayallersmile
bilmiorum ne olcak acaba
haftaya cumartesi kontorlüm çatlamak üzereyimalsanaalsanasmile

ayyy bana da kız dioo takvim ama göbişim öne doğru gidio benim yaaboshayallersmile
bilmiorum ne olcak acaba
haftaya cumartesi kontorlüm çatlamak üzereyimalsanaalsanasmile

canim benimde resimlerde hep sivri demistiniz..
bana görede sivri gidiyordu ama son aralar yayildi sanki..
ama su bir gercek popodan genislemisim sanki..
ögrenirsin canim artik kismetse,bebis acarsaa

desire durumuna çok üzüldüm gerçekten hele ortada bi bebek varken ne garip ne değişik davranıyorlar
Çok şaşırdım öyle kaldım:1ninca:
Bi an önce eski haline döner inşallah yoksa ne kendini ne bebişini üz derim bilmiyorumkismile

Bu arada bi geçmişe döneyim dedim sadece desirenin yazdıklarını okuyabildim kaynatmışsınız kızlar :))

canim benimde resimlerde hep sivri demistiniz..
bana görede sivri gidiyordu ama son aralar yayildi sanki..
ama su bir gercek popodan genislemisim sanki..
ögrenirsin canim artik kismetse,bebis acarsaa

umarım açarda görürüz
alışveriş yapasım var çok fena ama alamıorum işteee
neyse bi haftamız kaldı inşallah
canım sen kayserili misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…