hayatım bebekler sağlıklı olsun da.. eminim senin de öncelikli isteğin budur tabi ama insanın gönlünden geçeni duyamaması da hayal kırıklığı yaratıo tabi. inşallah bi daha ki kız olur canımcım. rabbim gönlüne göre versin.. :Saruboceq:
Benimde gözüm hep kız kıyafetlerinde :kedi:
ama ne yapayım çok ciciler...
Mağazaya giriyorum 3 te 1 i kızlar için ayrılmış...
Oğlum için de en güzellerini seçmeye çalışacağım..
bizdede esim hep erkek görüyordu canim..aslinda bende erkek gördüm bikac defa..Benim içime kız doğmuştu ama eşim erkek görmüş rüyasında onun rüyalar hep düz çıkar.Birde niyetime tesbih çevirmişler o da erkek çıkmış o yüzden erkek diyoruz bakalım Allah biliyor tabi şu an sadece :))) Valla zaman geçiyor Cucum Bizde bakmışın doğuma koşturuyoz kaydirigubbakcemile3
erkek bebislerinide büyük adam gibi giydiriyorlar ya,bayiliyorummm...ben kızı bulana kadar devam edecem diyorum kzıyolar bana onlara kalsa bi tane yeter .ya bebişimi kusturmek istemiyourm ama gecen gun (o facia olan gun doktora gittiğim)doktor buyuk ihtimal erkek diyince bebke mağazasına girdim kıyafetlere bakım diye aman yarabbim ne tatlı ne seker seyler var ama kız cocuğu ağırlıklı.2 gundur internetten bakıyorum herşeyde kzı cocuğu uzerine yoğunlaşılmış.cocuğu oaln arkadaşlarım diyoduda hiç ilgimi çekmiyodu.ama şimdi benimde dikkatımı cekti
ayyy evet bi an önce geçse zaman, bizde yawrularımızı kucaklarımıza alsak... öpüp okşasak, emzirsek, giydirsek.. offf offf boshayallersmile
slm kızlar...
temizlik yapıyodum yazamadım..biz 6 kardeşiz 6sıda kız, eşimde 3kardeş ve üçüde erkek,eşim kız ben erkek istiyodum,ama bi yandanda kız olsa böle mini mini etekler elbiseler giydirirposunu sallaya sallaya yürür derdim takii salı gününe kadar doktor baştada erkeğe benzio demişti salı günüm tousunum pipisini gösterdi bize...kaynanamı aradım söledim kadın sevinçten napacağını şaşırdı...ama kız olsa galiba daha çok hoşuna giderdi...ama şöyle bişi oldu bize hep şöyle derlerdi,daha doğrusu ablamlara ben öle bişeyla karşılaşmadım ama sizde ananıza çekip hep kız doğurursunuz demişlerdi.. benim oğluşumla beraber annemlerin 4,erkek torunu oluyo ama bize öle diyenlerin kızlarıda gelinleride 1 tane erkek doğuramadı buda onlara bi nevi kapak oldu...
şekerler bana müsade bi namaz kılıp geliorum hemen.. hepimize dua edicem...
şekerler bana müsade bi namaz kılıp geliorum hemen.. hepimize dua edicem...
dün aldim bu karari fistigim..
hani bi söz var bu aralar cok yaygin..
:lepiEGER VERDIM YETERI KADAR,ARTIK HERKES EDERI KADAR :lepi:
yazin bu sicakta agir yemekler yenmiyor zaten canim..salata cesidini cok tutarsin..
bilmem ki neyi seviyorlar sevmiyorlar...CADIARZU
kayinvalide hanimefendilerin pek hoslarina gitmedi kiz torun..
gecmiste uzun uzun yazdim desireyle konusurken..
müjdelemek icin aradim,müjdeyi aldim oturdum yerime sempatiksalakcinni
valla kizlar erkek bebeklerde artik cok cool giyiniyorlar,bayiliyorum böyle gömlek disinda falan :asigim:
bilmis bilmis kocaman adam gibi yürümeleri falan
ay icim kayniyor bebislere yaaa
aynen valla canim..kizim bana kalicak en azindan.benim kayınvalidemde cok erkek cocuk meraklısı ama ben var ya inan kız olsa daha cok mutlu olurum inadına değil mi kız olsun erkek olursa cocuğu benlede paylaşamaz o en azından kız olursa benim olur belki cok üstüne düşmezler diye düşünüyorum kendimce
demi yaa neler var..yani erkek bebisleride yabana atmayin sekerlerrr olumunekankayizsmileAyyy buna bittim :asigim:
aynur53ALlah kabul etsin canım
cucu nerden buldun bunları ne kadar guzeller
Sohbetinize katılıcam ama bir sürü işim vaaaaarrrrrdelikafadulden arada bir gelip okuyup gidiyorumkaydirigubbakcemile3
aynen valla canim..kizim bana kalicak en azindan.
yok ay simdi sevinmediler ama dogunca bilmislikler baslar..
bugün onlara gidicez dicem kizim olcak insallah,benim burda annem yok,kardesim yok,yalnizim..oda bana arkadas olcak dicem,az bozulsun bosver sempatiksalakcinni
demi yaa neler var..yani erkek bebisleride yabana atmayin sekerlerrr olumunekankayizsmile
tatlimm alisveris yaptigim bi sitenin bebis reyonu..hergün bakip bakip seviyorum cicileri opuyorumnanaktan
cuc tatlım senin çin takvimine göre neydi cinsiyet tahmini
arkadaşlar çin takvimine göre tutan var mı bebişlerin cinsiyeti
tuttu canimm :lepi:
kiz diyordu,kiz oldu..
birde aslinda inanmicam diyorum ama su eksi-tatli olayida bende tuttu,göbisimde yanlara dogru genislemeye basladi,popodan genisliyorum,cildim bozuldu hafiften..
yani kiz denilen belirtiler tuttu CADIARZU
yinede erkegede cagrisim yapan belirtilerimde olmadi degil yaniii CADIARZU
ayyy bana da kız dioo takvim ama göbişim öne doğru gidio benim yaaboshayallersmile
bilmiorum ne olcak acaba
haftaya cumartesi kontorlüm çatlamak üzereyimalsanaalsanasmile
canim benimde resimlerde hep sivri demistiniz..
bana görede sivri gidiyordu ama son aralar yayildi sanki..
ama su bir gercek popodan genislemisim sanki..
ögrenirsin canim artik kismetse,bebis acarsaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?