aynen.
.ben atlattim cok sükür..
aksamdan evini toparlarsin,cok dip bucakta yapma canim,canina yazik..
sabahta bir iki yemek yaparsin..ugrasma öyleyerimseniben
..
bugün ordayim ama kafamçokkarıştı
söyleyeceklerimi kafamda siraladim,sakayla karisik söylücem...
kizimi istemeyeni ben hic istememm:dilcikar:
Ay kızlar bu gebelikten sonra ben kocama daha fazla aşık oldum be :kedi:
Dün yorgunluktan uyumuş yirim onu diyorum kendi kendime
Allahım bozmasın kimsenin yuvasını, mutluluğunu inşallah...
dün aldim bu karari fistigim..haaa şöleeeeeeeeeeeeeeeeee süpersin cucummmm işte böle devam
yaşasın bebeklerimiz yaşasın biz kahrolsun :)) bizi gıcık edenler :))
Cumartesi evdeyim allahtan sabahtan hallederim işlerimi ya...
Takmıyorum çokta ne yapayım geleceklerse engel olamam eyvahedigeldismile
Bari tadını çıkarmaya bakayım...
Bu arada kim kızını istemiyor :sm_confused:
Selam kızlar.Gördüm bebişimi herşeyi çok iyi kocaman olmuş ense kalınlığı güzel.KAn verdim salı öğrenicem.Ama uyuyordu kerata babasına çekmiş ellerinide göbekte kavuşturmuş keyifli keyifli uyuyordu uyanmadı kaydirigubbakcemile3 babasına naz yaptı galiba :)) O kadarda çikolata yedim ama kaydirigubbakcemile3
Selam kızlar.Gördüm bebişimi herşeyi çok iyi kocaman olmuş ense kalınlığı güzel.KAn verdim salı öğrenicem.Ama uyuyordu kerata babasına çekmiş ellerinide göbekte kavuşturmuş keyifli keyifli uyuyordu uyanmadı kaydirigubbakcemile3 babasına naz yaptı galiba :)) O kadarda çikolata yedim ama kaydirigubbakcemile3
gözün aydin canimmm..massallah meleginee...erkek miydi bebisin?kerata demissinde :))aklimda tutamiyorum bebislerin cinsiyetlerini :kedi:
hehe,yavrum yaa misil misil uyuyordu demek..bizim kizda dün zor uyandi onca cikolataya ragmen..sempatiksalakcinni
üsanırım en masum halleri uyurken ki halleri oluo hayatım:) bende kocama uyurken daha çok aşık oluorum
benide bu hamilelik çok tembelleştirdi kızlar ya halsizim hiç bişey yapamıyorum valla, gündüz iş akşam gidiyorum yemek hazırlıyorum işte yeyiyp uzanıyorum hiç bişey yapmıyorum offf ne zaman normale dönücem bilmem .. biri gelicem dediği zaman panik oluyorum ohaoldumsmile
dün aldim bu karari fistigim..
hani bi söz var bu aralar cok yaygin..
:lepiEGER VERDIM YETERI KADAR,ARTIK HERKES EDERI KADAR :lepi:
yazin bu sicakta agir yemekler yenmiyor zaten canim..salata cesidini cok tutarsin..
bilmem ki neyi seviyorlar sevmiyorlar...CADIARZU
kayinvalide hanimefendilerin pek hoslarina gitmedi kiz torun..
gecmiste uzun uzun yazdim desireyle konusurken..
müjdelemek icin aradim,müjdeyi aldim oturdum yerime sempatiksalakcinni
Cinsiyet belli değilde rüyalar ve tahminler erkek yönünde hayırlı sağlıklı olsun farketmez.Hoş bişey göstermedi zaten :)) Tahmin bile yapamadı doktor kıçını bile dönmedi :)) Artık tatil dönüşü belli olur inşallah alışveriş yapmak istiyorum delikafadulden
kızlar bende oğlumu(derken bir tuhaf oluyorum)pipilim diye seviyorum:kedi:eşim kızıyor.sülalerinde kız hiç yok bende umutla kız beklediler ama bebim tosun paşam geliyor.gerçi doktor kesin demedi ama bbuyuk ihtimal oyledir.eşimde kız diye seviyordu garibim.gecen de bir aile toplantısında cinsiyet ilgili yorumlar yapılıken yengesi va halasından bi kaç anlamsız espiri cıktı sinirlerim tavan yaptı.o an kayınvalidem yokdu yanımda gittim boyle dediler dedim.salla dedi ama sallanmıyor kimi zaman....lmaz:
senin icine doguyorsa tutarrrr kaydirigubbakcemile2
bende tuttu valla:)))
ay yerim ben onun keyfini yaa,minnaciklar ama keyiflerindende geri kalmiyorlar biciriklar kaydirigubbakcemile3
evet tatilden sonra rahat rahat baslarsin ne güzel boshayallersmile
haziran anneleri dogurmus hep,onlara baktimda,cok imrendim..zaman cabucak gecse demii
senin icine doguyorsa tutarrrr kaydirigubbakcemile2
bende tuttu valla:)))
ay yerim ben onun keyfini yaa,minnaciklar ama keyiflerindende geri kalmiyorlar biciriklar kaydirigubbakcemile3
evet tatilden sonra rahat rahat baslarsin ne güzel boshayallersmile
haziran anneleri dogurmus hep,onlara baktimda,cok imrendim..zaman cabucak gecse demii
ben kızı bulana kadar devam edecem diyorum kzıyolar bana onlara kalsa bi tane yeter .ya bebişimi kusturmek istemiyourm ama gecen gun (o facia olan gun doktora gittiğim)doktor buyuk ihtimal erkek diyince bebke mağazasına girdim kıyafetlere bakım diye aman yarabbim ne tatlı ne seker seyler var ama kız cocuğu ağırlıklı.2 gundur internetten bakıyorum herşeyde kzı cocuğu uzerine yoğunlaşılmış.cocuğu oaln arkadaşlarım diyoduda hiç ilgimi çekmiyodu.ama şimdi benimde dikkatımı cekti
ben kızı bulana kadar devam edecem diyorum kzıyolar bana onlara kalsa bi tane yeter .ya bebişimi kusturmek istemiyourm ama gecen gun (o facia olan gun doktora gittiğim)doktor buyuk ihtimal erkek diyince bebke mağazasına girdim kıyafetlere bakım diye aman yarabbim ne tatlı ne seker seyler var ama kız cocuğu ağırlıklı.2 gundur internetten bakıyorum herşeyde kzı cocuğu uzerine yoğunlaşılmış.cocuğu oaln arkadaşlarım diyoduda hiç ilgimi çekmiyodu.ama şimdi benimde dikkatımı cekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?