2010 Aralık Anneleri

Cumartesi evdeyim allahtan sabahtan hallederim işlerimi ya...
Takmıyorum çokta ne yapayım geleceklerse engel olamam eyvahedigeldismile
Bari tadını çıkarmaya bakayım...

Bu arada kim kızını istemiyor :sm_confused:

Ay kızlar bu gebelikten sonra ben kocama daha fazla aşık oldum be :kedi:
Dün yorgunluktan uyumuş yirim onu diyorum kendi kendime
Allahım bozmasın kimsenin yuvasını, mutluluğunu inşallah...

sanırım en masum halleri uyurken ki halleri oluo hayatım:) bende kocama uyurken daha çok aşık oluorum

Selam kızlar. Gördüm bebişimi herşeyi çok iyi kocaman olmuş ense kalınlığı güzel.KAn verdim salı öğrenicem.Ama uyuyordu kerata babasına çekmiş ellerinide göbekte kavuşturmuş keyifli keyifli uyuyordu uyanmadı kaydirigubbakcemile3 babasına naz yaptı galiba :)) O kadarda çikolata yedim ama kaydirigubbakcemile3

benide bu hamilelik çok tembelleştirdi kızlar ya halsizim hiç bişey yapamıyorum valla, gündüz iş akşam gidiyorum yemek hazırlıyorum işte yeyiyp uzanıyorum hiç bişey yapmıyorum offf ne zaman normale dönücem bilmem .. biri gelicem dediği zaman panik oluyorum ohaoldumsmile

haaa şöleeeeeeeeeeeeeeeeee süpersin cucummmm işte böle devam

yaşasın bebeklerimiz yaşasın biz kahrolsun :)) bizi gıcık edenler :))
dün aldim bu karari fistigim..
hani bi söz var bu aralar cok yaygin..
:lepiEGER VERDIM YETERI KADAR,ARTIK HERKES EDERI KADAR :lepi:

yazin bu sicakta agir yemekler yenmiyor zaten canim..salata cesidini cok tutarsin..
bilmem ki neyi seviyorlar sevmiyorlar...CADIARZU

kayinvalide hanimefendilerin pek hoslarina gitmedi kiz torun..
gecmiste uzun uzun yazdim desireyle konusurken..
müjdelemek icin aradim,müjdeyi aldim oturdum yerime sempatiksalakcinni

gözün aydin canimmm..massallah meleginee...erkek miydi bebisin?kerata demissinde :))aklimda tutamiyorum bebislerin cinsiyetlerini :kedi:
hehe,yavrum yaa misil misil uyuyordu demek..bizim kizda dün zor uyandi onca cikolataya ragmen..sempatiksalakcinni

gözün aydın canım.. yerm ben onun keyfini. off ya bende bebeğimi tekrar görmek istiorum ama daha 1ay var yaa(( babası da öle sürekli görmek istio. eve ultrason cihazı alsak mı bile dio kaydirigubbakcemile2

Cinsiyet belli değilde rüyalar ve tahminler erkek yönünde hayırlı sağlıklı olsun farketmez.Hoş bişey göstermedi zaten :)) Tahmin bile yapamadı doktor kıçını bile dönmedi :)) Artık tatil dönüşü belli olur inşallah alışveriş yapmak istiyorum delikafadulden

kızlar bende oğlumu(derken bir tuhaf oluyorum)pipilim diye seviyorum:kedi:eşim kızıyor.sülalerinde kız hiç yok bende umutla kız beklediler ama bebim tosun paşam geliyor.gerçi doktor kesin demedi ama bbuyuk ihtimal oyledir.eşimde kız diye seviyordu garibim.gecen de bir aile toplantısında cinsiyet ilgili yorumlar yapılıken yengesi va halasından bi kaç anlamsız espiri cıktı sinirlerim tavan yaptı.o an kayınvalidem yokdu yanımda gittim boyle dediler dedim.salla dedi ama sallanmıyor kimi zaman....lmaz:

sanırım en masum halleri uyurken ki halleri oluo hayatım:) bende kocama uyurken daha çok aşık oluorum
ü

Ay evet çok tatlı oluyorlar

Ben de çikolata yemiştim hareketlendiriyormuş...
Canım seninkinin cinsiyeti neydi ??

Ben de öyleyim elim kalkmıyor birşey yapmaya..
Yemek yiyip uzanıyoruz ama hemen hopp kilo yapıyor ohaoldumsmile
Bu en iyi aylarımız zati bundan sonra şişcez kıpraşamayacağız...

Ya herşeyi yerler onlar onun için problem yok yeter ki yap... sempatiksalakcinni
Allahım ya bazıları malesef öyle akannehir
Benim de erkek oldu diye üzülenler oldu onların ki kız benim erkek onlardan önce oldu diye... kız- erkek ayrımı yapanları anlamıyorum sonuçta Rabbim karar veriyor buna :mymeka:

senin icine doguyorsa tutarrrr kaydirigubbakcemile2
bende tuttu valla:)))
ay yerim ben onun keyfini yaa,minnaciklar ama keyiflerindende geri kalmiyorlar biciriklar kaydirigubbakcemile3
evet tatilden sonra rahat rahat baslarsin ne güzel boshayallersmile
haziran anneleri dogurmus hep,onlara baktimda,cok imrendim..zaman cabucak gecse demii

Ay bizimkiler de hep erkek , 2 tane de erkek torun var ama sağolsunlar hiç kız olsun demediler...Ben de kız bekledim hani olur diye ama soylarında kız yok sempatiksalakcinni
Benim ailemde de erkek kardeşim yok... Hep kız sülalede çoğu kız kıskananlar oldu işte alsanaalsanasmile

Benim içime kız doğmuştu ama eşim erkek görmüş rüyasında onun rüyalar hep düz çıkar.Birde niyetime tesbih çevirmişler o da erkek çıkmış o yüzden erkek diyoruz bakalım Allah biliyor tabi şu an sadece :))) Valla zaman geçiyor Cucum Bizde bakmışın doğuma koşturuyoz kaydirigubbakcemile3

ben kızı bulana kadar devam edecem diyorum kzıyolar bana onlara kalsa bi tane yeter .ya bebişimi kusturmek istemiyourm ama gecen gun (o facia olan gun doktora gittiğim)doktor buyuk ihtimal erkek diyince bebke mağazasına girdim kıyafetlere bakım diye aman yarabbim ne tatlı ne seker seyler var ama kız cocuğu ağırlıklı.2 gundur internetten bakıyorum herşeyde kzı cocuğu uzerine yoğunlaşılmış.cocuğu oaln arkadaşlarım diyoduda hiç ilgimi çekmiyodu.ama şimdi benimde dikkatımı cekti

ayyy evet bi an önce geçse zaman, bizde yawrularımızı kucaklarımıza alsak... öpüp okşasak, emzirsek, giydirsek.. offf offf boshayallersmile

Kızlar için kıyafetler felaket ya hepsini alası geliyor insanın :))) Bakalım artık bekleyip görcez :1rolleyes:

ewet ffelaketki ne felaket.ay mini mini elbiselerin altında tombiş bacaklar ve bezlenmiş bir popo.ayyyy yerim yaaaa.

hayatım bebekler sağlıklı olsun da.. eminim senin de öncelikli isteğin budur tabi ama insanın gönlünden geçeni duyamaması da hayal kırıklığı yaratıo tabi. inşallah bi daha ki kız olur canımcım. rabbim gönlüne göre versin.. :Saruboceq:

Benimde gözüm hep kız kıyafetlerinde :kedi:
ama ne yapayım çok ciciler...
Mağazaya giriyorum 3 te 1 i kızlar için ayrılmış...
Oğlum için de en güzellerini seçmeye çalışacağım..

slm kızlar...
temizlik yapıyodum yazamadım..biz 6 kardeşiz 6sıda kız, eşimde 3kardeş ve üçüde erkek,eşim kız ben erkek istiyodum,ama bi yandanda kız olsa böle mini mini etekler elbiseler giydirirposunu sallaya sallaya yürür derdim takii salı gününe kadar doktor baştada erkeğe benzio demişti salı günüm tousunum pipisini gösterdi bize...kaynanamı aradım söledim kadın sevinçten napacağını şaşırdı...ama kız olsa galiba daha çok hoşuna giderdi...ama şöyle bişi oldu bize hep şöyle derlerdi,daha doğrusu ablamlara ben öle bişeyla karşılaşmadım ama sizde ananıza çekip hep kız doğurursunuz demişlerdi.. benim oğluşumla beraber annemlerin 4,erkek torunu oluyo ama bize öle diyenlerin kızlarıda gelinleride 1 tane erkek doğuramadı buda onlara bi nevi kapak oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…