Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar slm ben 2009 aralık annesiydim
reglim 9 gün geçince dra gittim 2010 aralık annesi olacakmışım 2. meleğime hamileyim 5+4günlükmüş keseyi gördük 2 hafta sonra kalp atışını dinlemeye gitçem
ilk bebeğim ne olduğunu bilmiyorum ama benim hcg değerlerim hepatit tokoplazma şeker gibi ölçümleri istedi kağıtta bunları ve birkaç tane daha gördüm.
kızlar slm ben 2009 aralık annesiydim
reglim 9 gün geçince dra gittim 2010 aralık annesi olacakmışım 2. meleğime hamileyim 5+4günlükmüş keseyi gördük 2 hafta sonra kalp atışını dinlemeye gitçem
slm kizlar nbr?
ya benim aklima bisey takildi, doktoruma sormam lazim ama belki sizlerde yardimci olabilirsiniz...
benim esim hepatit b tasiyicisi, bense daha onunla tanismadan once hepatit a ve b asilarimi olmustum ama bebegime bisey olurmuki?
dene bakalim canimm,senin yönteminde ilgincmis,ama bana sökmezzz kaydirigubbakcemile3Ay evet canım, bahaneyle bebişi de görücemkaydirigubbakcemile3
Canım kuru kayısı aldım, yiyorum ama hiiç faydası olmadı bi de o şişirdi hatta! kuru erik denemedim hiç, deneyim onu da..Ben de ilginçtir ama ekmeğe sürülen çikolata var ya kahvaltılık, işte o fayda ediyo sadece,her zaman değil ama... boshayallersmile
canim hosgeldin aramizaa :lepi:merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bende inşallah aralık annesi olacağım.şimdiden hepinizi tebrik ederim.benim son sat 24 mart.5 mayıs'ta kese görmek için doktora gideceğim.hepinizin duasına ihtiyacım var çok heyecanlıyım.Rabbim bebişlerimizi korusun...
canim benim hosgeldin..az önce bi sekerleme yapalim dedik bebisle,rüyamiza bile girdin kaydirigubbakcemile3kızlar sizi merakta bıraktığım için çok üzgünüm..
herşey youlunda meleğimin kalbi güm güm..dün doktorun odasında çıkar çıkmaz hemen hasta kabule wireless şifresi sordum size haber vercetim ilk olarak kendi topiğime girdim am ne göreyim bi arkadaşım bebeğini kaybetmiş hemde kendime çok yakın hisettiğim bir arkadaş..yapamadım yazamadım o an bişey dağıldım ağladım ağladım.biz tüp bebekte çok zor sınavlardan sonra elde ediyoruz bebeklerimi elden gidince umutsuzluk norml gebeliklere göre iki kat oluyo çünkü tekrar zorlu süreç başlıo bu demek değil ki sizlerde aynısını hissetmiyosunuz...
durum bu yani yalovada eşimin ailesinin yanında olduğum için anca girebildim nete hepinizi sevgiyle kucaklıyorum
.................cucum saol bitanem en çokta seni merakta bırakmışım.....mucx yanağından.....
canimm gözün aydinnn :lepi:arkadaşlar günaydın annmden giriyorum dün doktor a gittim bebişimi gördüm kesesini haftayada pıt pıtlarıduymaya gitcem çok mtluyum allah herkese nasipeder inşallah geçmişi okuyamadım gizemli yi merak etmiştim onuda duydum çok sevindimmm çok mrak etmiştim dün hepinizi öpüyorum haftaya pıtpıtları duyunca yine yazarım öpüyorumm
oh oh az kalmis kontrole delikafaduldengunaydin arkadaslar
gizemli bebeginin ve senin iyi olmana sevindim sabah sabaha.s.
pzt bende kontrole gidicem cok merak ediyorum keseyi gorebilecekmiyiz acaba diyeeyvahedigeldismile
simdi kahvalti yapalim gurul gurul sesleriyle uyandim bu sabah
ay canimm kiyamam..yorgunluk bebisin artik organlari olustugundan ona daha cok kan pompalamamiz gerektiginden oluyormus canimm..günaydın arkadaşlar, ben dün çok kötü geçirdim.Acayip bir yorgnluk geçirdim.Elim kolum kalkmadı.Sürekli yattım.yemek bile yiyemedim.İnşallah bugün daha iyi geçiririm.
canimm hosgeldin aramizaa :lepi:kızlar merabalar,bugün bebişim tam beş haftalık olduk,daha kese görmeye gitmedim,doktorum 10 mayısta bakıcak,ama sizce daha erken görme şansım olabilirmi?...
çatlıycam nerdeyse...
canimm maalesef baslamis bulantilar :sinifsinif:kızlar bugün ilk defa miğde bulantım var sürekli öğürseyesim gelio çok kötüyüm yaa sizce başlıomu dersiniz miyde bulantıları 6+ 5 oldum artıksenağlama
canimm gözünüz aydinn :lepi:Merhabaaaa ben de doktordan geliyorum kesemizi gördük şimdilik bir problem yok
2 hafta sonra da bebeği görmek ve kalp atışlarını duymak için çağırdı doktor
fistigimmm iyilikk,sen nasilsin?slm arkadaslar, nasilsiniz?
bizden iyilik ancak dunden beri bulantilarim basladi, ayaga kaltiktan 10/15dk sonra felaket bi bulanti, bebis iyice ben burdayim diyo artik :CüvCüv:
dun doktora giden arkadaslar insallah hepinizin bebisle bulusmalari cok iyi gecmistir, gecmisi okuyamiyorum esim bahcede beni bekliyo.....
bide kizlar dun aksam pijamalarimi giyerken esim bana hayran hayran bakiyo, ve farkindamisin gobis biraz cikmis dedi (kiloluyum ama karnim duzdu..) bakarmisin hamislik iyice kendini belli ediyo dedi...
sizdede farkliliklar belli oluyomu?
canimm hosgeldinn :lepi:kızlar slm ben 2009 aralık annesiydim
canimm savunma sistemini bebisinle ortak kullaniyorsun..slm kizlar nbr?
ya benim aklima bisey takildi, doktoruma sormam lazim ama belki sizlerde yardimci olabilirsiniz...
benim esim hepatit b tasiyicisi, bense daha onunla tanismadan once hepatit a ve b asilarimi olmustum ama bebegime bisey olurmuki?
mrb arkadaşlar....
ben yazdıktan sonra epey ilerlemiş sayfa...
ben bugün itibarıyla 4+6 haftalık hamişim...
benimle aynı durumda olup bebeğini ultrasonda gören var mı?
adetim 3 gün gecikince gitmiştim doktora,hcg 224 çıkmıştı,doktor doğru düzgün hamilesin bile demedi,daha çok küçük ,bir hafta on gün sonra gel demişti....
ben haftaya cuma gitmeyi düşünüyorum doktora..5+5 olunca kısmetse....
sende benim gibi bisi goremeden eve donmussun canim ya
benimde hcg 275 ti iki gun sonra dra gittim minik bi nokta vardi sadece:CüvCüv:
pzt gidicem bakalim ne olmus bizim noktayaogunden beri pek hamile gibi hissetmiyorum bende
dr bana hamile muamelesi yapmadigi icin galbaCADIARZU
bu kadar olur yaa aynen canım...aynı şekilde gittiğim doktor bana da hamile muamelesi yapmadı...en son ısrarla sorunca evet gebelik var görünüyo dedi.....
niye böyle yapıyo bu doktorlar yaa...benim de moralim bozuldu,daha ailelere hiçbişey söylemedik o yüzden...aslında içim kıpır kıpır bi yandan söylemek istiyorum ama bi yandan da en azından keseyi göreyim diyorum....
hataya gidicem işte ben de doktora...adetimi 16 gün geçmiş olacakk...5+5 olcam Allah kısmet ederse....başka doktora gitcem...inşallah bişey görür ve doğru düzgün hamilesin,şunları şunları yapman gerekiyo,bunlardan kaçınman gerekiyo vs. gibi doğru düzgün bilgiler verir.......
DUYDUNUZ DEMEKK ANNESİİ SİZDE PITPITLARII DARIISI DİĞER ARKADAŞLARAslm kızlar bende bugün doktora gittim karnımdan görmediği için alttan baktı doktor bebişimizi gördük ve kalp atışlarını duyduk cok sükürr...cük garip oldumm.. günbe gün bebişimin varlığı beni daha da mutlu edio..cok mutluyum..
hoşgeldin canım sende aramızamerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bende inşallah aralık annesi olacağım.şimdiden hepinizi tebrik ederim.benim son sat 24 mart.5 mayıs'ta kese görmek için doktora gideceğim.hepinizin duasına ihtiyacım var çok heyecanlıyım.Rabbim bebişlerimizi korusun...
kızlar sizi merakta bıraktığım için çok üzgünüm..
herşey youlunda meleğimin kalbi güm güm..dün doktorun odasında çıkar çıkmaz hemen hasta kabule wireless şifresi sordum size haber vercetim ilk olarak kendi topiğime girdim am ne göreyim bi arkadaşım bebeğini kaybetmiş hemde kendime çok yakın hisettiğim bir arkadaş..yapamadım yazamadım o an bişey dağıldım ağladım ağladım.biz tüp bebekte çok zor sınavlardan sonra elde ediyoruz bebeklerimi elden gidince umutsuzluk norml gebeliklere göre iki kat oluyo çünkü tekrar zorlu süreç başlıo bu demek değil ki sizlerde aynısını hissetmiyosunuz...
durum bu yani yalovada eşimin ailesinin yanında olduğum için anca girebildim nete hepinizi sevgiyle kucaklıyorum
.................cucum saol bitanem en çokta seni merakta bırakmışım.....mucx yanağından.....
kızlar merabalar,bugün bebişim tam beş haftalık olduk,daha kese görmeye gitmedim,doktorum 10 mayısta bakıcak,ama sizce daha erken görme şansım olabilirmi?...
çatlıycam nerdeyse...
böyle olacağı belliydi.
aralık anneleri topiğini aralıkta anne olmayacak biri açarsa böyle olur
biz çok söyledik yönetime ama dinletemedik
ne liste var ne düzel ne de huzur
ben şimdiden aralık 2013 topiğini açsam nasıl olur belki o tarihte anne olurum??
bunun gibi bişey iste..
yönetimin topiğin adını taşıyan tarihte anne olmayacak birinin o topiği açmasına izin vermemesi lazım
ilk açan kazanır mantığı olursa böyle oluyor malesef...
kızlar bugün ilk defa miğde bulantım var sürekli öğürseyesim gelio çok kötüyüm yaa sizce başlıomu dersiniz miyde bulantıları 6+ 5 oldum artıksenağlama