2010 Aralık Anneleri

Gizemli sen nerelerdesin yaaa?? Ödüm koptu bişey oldu diye, burada olduğuna göre herşey yolunda demek ki, şükürler olsun:Saruboceq:

ayy cnm gözün aydın çok güzel bir duygu değil mi

amanın bulantılar başlamış demek ay zeytin ara ara bende de oluyo fena dimi

slm cnm nasılsın keyfin mi yok senin

ay bende o kadar merak ediyorum ki miniğim nasıl kız mı erkek mi falan diye inşallah bak aralık gelsin istiyoduk oda geldi diye konuşacağımız günlerde gelecek

Merhaba soğuk Aralık ayının, sıcacık ve güzel anne adaylarıa.s..
İnşallah ileride, bu listemize bebişlerin doğum tarihlerini de ekleriz.:Saruboceq:

Liste Topiğimiz : http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/363242-aralik-2010-anneleri-listesi.html

Bilgilerinizi yukarı da linki bulunan liste topiğine veya bana özelden mesaj olarak yazarsanız güncellerim.
Herkese Sevgilerimle,

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
[table="head"]:nazar:|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***|***Cinsiyet***|***Bebişimizin Adı***| ***Güncel notları***|

1|özüm|31|17 Şubat|5 Aralık|48 kg|?|?|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:
2|Yenicherry|27|24 Şubat|1 Aralık|57 kg|?|?|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:|
3|ylmznrmn|30|25 Şubat|4 Aralık|68 kg|?|?|kese görüldü :nazar:|
4|orays|27|25 Şubat|2 Aralık|60 kg|?|?|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:
5|alabama|38|26 Şubat|3 Aralık|67 kg|?|?|kese görüldü :nazar:|
6|names|29|27 Şubat|7 Aralık|52 kg|?|?|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:|
7|tooba |26 |27 Şubat |4 Aralık |53 kg |? |? |pıt pıt atıyor kalbi :nazar:
8|esra_37|25|28 Şubat|5 Aralık|50 kg|?|?|kese görüldü :nazar:|
9|akrep83|26|28 Şubat|5 Aralık|60 kg|?|?|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:
10|Karabiber01|32| 1 Mart | 6 Aralık |74 kg|?|?|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:
11|sefa83|26|1 Mart|6 Aralık|70 kg|?|?|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:|
12|CaglayanCicek|?|2 Mart|?|?|?|?|
13|d.e.s.i.r.e|24|2 Mart|7 Aralık|52 kg|?|?|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:|
14|misivam|25|2 Mart|7 Aralık|53 kg|?|?|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:
15|sezen10|34|2 Mart|7 Aralık|60 kg|?|?|kese görüldü :nazar:|
16|himhim|29|2 Mart|7 Aralık|?|?|
17|bennubeyza|41|2 Mart|7 Aralık|?|?|?|kese görüldü :nazar:
18|ERSU|24|3 Mart|8 Aralık|55 kg|?|?|
19|DamlaUmut|33|3 Mart|7 Aralık|?|?|?|kese görüldü :nazar:
20|LaBianca|32|4 Mart|9 Aralık|62 kg|?|?|kese görüldü :nazar:|
21|Erkil |22 |5 Mart |10 Aralık |54 kg |?|?|kese görüldü :nazar:
22|mc2704|27|5 Mart|10 Aralık|62 kg|?|?|
23|astar|27 |6 Mart|11 Aralık|68kg|?|?|
24|burxhan|27|7 Mart|13 Aralık|63 kg|?|?|kese görüldü :nazar:
25|lalehan|33|7 Mart|12 Aralık|55 kg|?|?|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:
26|cucu|24|8 Mart|9 Aralık|68 kg|?|?|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:
27|pandamm|24|8 Mart|13 Aralık|60 kg|?|?|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:|
28|agelofsky74|35|9 Mart|14 Aralık|59kg|?|?|
29|g_sevil14|26|9 Mart|25 Aralık|60 kg|?|?|
30|ayselasir|34|11 Mart|?|72|?|?|kese görüldü :nazar:
31|kelebaklikuzu| 26| 11 Mart| 16 Aralık| 59 kg|?|?|
32|kaymaklim|24|11 Mart|16 Aralık|76 kg|?|?|
33|AskMelegi |23 |11 Mart | 16 Aralık |70 kg |? |? |kese görüldü :nazar:
34| damlasezer|22 |11 Mart |17 Aralık |54 kg|? |? |pıt pıt atıyor kalbi :nazar:|
35|dilem|29|12 Mart|17 Aralık|80 kg|?|?|kese görüldü :nazar:|
36|julyet|29|13 Mart|?|75 kg|?|?|
37|Sportstar |27 |13 Mart |18 Aralık |52 kg|?|?|
38|hsuren|26|13 Mart|18 Aralık|65 kg|?|?|kese görüldü :nazar:
39|2yengec|28|13 Mart|18 Aralık|80 kg|?|?|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:|
40| shiny_|29 |14 Mart |? |60 kg |? |? |
41|cibeldemiroğlu|24|16 Mart |21 Aralık|52 kg|?|?|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:
42|gizemli83|27|17 Mart|22 Aralık|53 kg|?|?|
43|gsenol|?|18 Mart|25 Aralık|?|?|?|kese görüldü :nazar:
44|ersasu|29|19 Mart|24 Aralık|55 kg|?|?|kese görüldü :nazar:
45|Sibelcimcime|28|19 Mart|24 Aralık|55 kg|?|?|kese görüldü :nazar:
46|elfrkn|25|19 Mart|24 Aralık|59 kg|?|?|
47|sweethome|28|20 Mart|25 Aralık|63 kg|?|?|kese görüldü :nazar:
48|eda80|30|20 Mart|25 Aralık|54 kg|?|?|
49|Sirius06|26|23 Mart|28 Aralık|56 kg|?|?|
50|Carna81 |29 | ?|29 Aralık |52 kg | ?|? |
51|nevetna|31|26 Mart|?|58 kg|?|?|
52|hapsuruk|?|27 Mart|31 Aralık|60 kg|?|?|
53| Estamp|27 |27 Mart |31 Aralık |56 kg|? |? |kese görüldü :nazar:
54|zeytin1007 |27 | 27 Mart|31 Aralık |70 kg| ?|? |kese görüldü :nazar:
55|Denizim16|27|28 Mart|2 Ocak|66 kg|?|?|kese görüldü :nazar:
56|Seyra|27|?|17 Aralık|63 kg|?|?|
57| | | | | | | |

[/table]

:nazar:ALLAH IM HEPSİ SANA EMANET.. SEN KORU ONLARI:nazar:

selam anneler , iyi hafta diliyorum hepinize..Benim sabah bulantılarım devam ediyor.Ama çok ta kötü değil sonrasnda geçiyor.Halsizlik devam ediyor.yemek yememe rağmen azcık zayıfladım.sizdede böle oldumu.Mide bulantılarımda arada bir çıkartıyorum oda sabahları.Yani kilo kaybettirecek gibi değil..Birde su içemiyorum ben ..Su çok midemi bulandırıyor.Su yerine hangi sıvıları tüketebilirim acaba

Gizemli sen nerelerdesin yaaa?? Ödüm koptu bişey oldu diye, burada olduğuna göre herşey yolunda demek ki, şükürler olsun:Saruboceq:

saol cnm meraklandırdım dimi ben sizlere daha hastanede doktordan çıkar çıkmaz hbr vericektim girdim foruma kendi topiğimde bi arkadaş var hatta senin listende de var angelosfky o bebeğini kaybetti onu okuyunca bişey yazamadan kapadım meleğim ii allaha şükür

selam anneler , iyi hafta diliyorum hepinize..Benim sabah bulantılarım devam ediyor.Ama çok ta kötü değil sonrasnda geçiyor.Halsizlik devam ediyor.yemek yememe rağmen azcık zayıfladım.sizdede böle oldumu.Mide bulantılarımda arada bir çıkartıyorum oda sabahları.Yani kilo kaybettirecek gibi değil..Birde su içemiyorum ben ..Su çok midemi bulandırıyor.Su yerine hangi sıvıları tüketebilirim acaba

Bende bu sabah su yüzünden çıkardım :/ Bilmiyorum ki ne içilebilir?

saol cnm meraklandırdım dimi ben sizlere daha hastanede doktordan çıkar çıkmaz hbr vericektim girdim foruma kendi topiğimde bi arkadaş var hatta senin listende de var angelosfky o bebeğini kaybetti onu okuyunca bişey yazamadan kapadım meleğim ii allaha şükür

Neyse sen iyi olda biz merak etsek de olur. Çok üzüldüm, inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla yeniden kavuşur inşallah bebeğine. Ben çıkarayım o zaman arkadaşı görürse yeniden üzülmesin :(

ay cnm zor durumun benim ara ara giriyo sabah unutup aç karnına su iççtim dünyam şaştı

ama sonra toprladım bende simit peynir başka bişey yiyemiyorum bide ne kadar ii beslensemde çok çabuk yoruluyorum bakalım neler olucak 12. haftaya kadar geçer inşallah

ben bugun 17.30da bebisimin kesesini gormeye gidiyorum arkadaslaropuyorumnanaktan
bakalim nasil gececek cok heycanliyizzzzz!!!

merhabalar kızlar. gözün aydın gizemli duymuşsun pıt pıtları. darısı duymayanların başına.

ya kızlar ben herşeye alınır oldum hemen sinirleniyorum çok agresif davranıyorum eşimi çok kırıyorum ne yapacağımı bilmiyorum nolur bana yardım edin bir yok gösterin orta da bir şey yokken birşey buluyor ve huzurumuzu kaçırıyorum. bu durum çok üzüyo beni

Ben 9 . haftanın içindeyim.12. haftayı dört gözle bekliyorum.ınşallah bu halsizlik, bulantılar o haftadan itibaren geçer..Yüzüm gözüm bembeyaz oldu inanki..

siddetle portakal suyu tavsiye ediyorum arkadaslar
hem bizim icin cok faydali demir emilimine cok yardimci oluyor hemde
insanin midesini bastiriyo tadia.s

Hepinize günaydın kızlar (tünaydın desem daha doğru sanırım)
Ay 2 gündür girememiştim ne çok şey yazılmış, valla hepsini okuyamadım bile..
...Neyse c.tesi gittim doktora pıt pıtlarını gördüm bebişimin hihoyyyt.
Yarın sabah kan sayımı falan yapılacak.
Bu arada beni de ekleyin listeyeeee yaşım 27 sat 2 mart hamile kaldığım kilo 52 falandı galiba (50 bile olabilir) ama şimdi 56 olmuşum yaaa var mı benim gibi böyle hızlı kilo alan?

merhabalar kızlar. gözün aydın gizemli duymuşsun pıt pıtları. darısı duymayanların başına.

ya kızlar ben herşeye alınır oldum hemen sinirleniyorum çok agresif davranıyorum eşimi çok kırıyorum ne yapacağımı bilmiyorum nolur bana yardım edin bir yok gösterin orta da bir şey yokken birşey buluyor ve huzurumuzu kaçırıyorum. bu durum çok üzüyo beni

Canım böyle şeyleri okuyunca çok şaşırıyorum..Bende bir gariplik var herhalde.hiç öle duygusal dalgalanmalar alınmalar,sinirlenmeler bende yok.Eskisi gibiyim.Gerçi eskidende alıngan değildim, kolay kolay sinirlenmem.Bu belki yapı meselesidir, sen eskiden de hassas bir kişiliğe sahipsen şimdi hormonlarla biraz daha artmış olabilir.Kendini çok kısıtlama, eşinde sana karşı duyarlı olacaktır.Gelip geçici bir durum bunlar.Eşinle konuşup elimde olmadan yapıyorum dersen o anlıyış gösterir canım.Ama sende biraz rahatlamaya çalış kafanı başka şeylere ver, ortam değiştir.Havalar düzeldi, yürüyüş yapabilirsin.İnan çok faydası oluyor.Ben geçen hafta hiç dışarı çıkmadım.sürekli evdeydim.Pazar günü yürüyüş yaptım, 2,3 insan gördüm..kendimi daha iyi hissediyorum şimdi.

siddetle portakal suyu tavsiye ediyorum arkadaslar
hem bizim icin cok faydali demir emilimine cok yardimci oluyor hemde
insanin midesini bastiriyo tadia.s

Canım ben portakal suyunu bir portakalı sıkıp maden suyu ile karıştırarak içiyorum. Tabi tansiyonu olanların maden suyundan da kaçınmaları gerekir. Çünkü portakal suyunun da bazı zararları varmış. Aşağıda internetten buldukları mı ekledim, belki faydası olur.

ALINTI:
portakal suyu diyabet yapıyor
Uzmanlar uyarıyor Günde bir bardak portakal suyu diyabet riskini artırıyor..Özellikle kış aylarında grip olmamak ve vücudu güçlü tutmak için insanların bol bol portakal suyu tüketir fakat diyabet hastalığına davetiye çıkartıyor.

“Portakal suyu diş mineni yumu şatıyor” diyor Journal of Dentistry araştır maları. Araştırmacı lar insana ait azı dişlerini portakal suyunun içerisinde beklettikten sonra diş minesinin sertliğinin yüzde 84 oranında azaldığını gördü (ki yumuşak dişler daha fazla çürük riski demektir). “Yinede portakal suyunu içebi lirsin ama bunu birden başına dikerek, pipet kullanarak ya da içtik ten sonra ağzını su ile çalkalamak şartıyla yapabilirsin ‘diyor.

Canım böyle şeyleri okuyunca çok şaşırıyorum..Bende bir gariplik var herhalde.hiç öle duygusal dalgalanmalar alınmalar,sinirlenmeler bende yok.Eskisi gibiyim.Gerçi eskidende alıngan değildim, kolay kolay sinirlenmem.Bu belki yapı meselesidir, sen eskiden de hassas bir kişiliğe sahipsen şimdi hormonlarla biraz daha artmış olabilir.Kendini çok kısıtlama, eşinde sana karşı duyarlı olacaktır.Gelip geçici bir durum bunlar.Eşinle konuşup elimde olmadan yapıyorum dersen o anlıyış gösterir canım.Ama sende biraz rahatlamaya çalış kafanı başka şeylere ver, ortam değiştir.Havalar düzeldi, yürüyüş yapabilirsin.İnan çok faydası oluyor.Ben geçen hafta hiç dışarı çıkmadım.sürekli evdeydim.Pazar günü yürüyüş yaptım, 2,3 insan gördüm..kendimi daha iyi hissediyorum şimdi.

cevabın için çok teşekkü ederim canım. eşime anlattım zaten ama bazen adamcağız bile kaldıramıyo o da inanamıyo nasıl bu hale geldiğime evet normalde de hassasımdır. işyerinde sıkıldım herşeyden bunalıyorum artık inşaALLAH en kısa zamanda geçer bu stres bu sinir.

Bu arada beni de ekleyin listeyeeee yaşım 27 sat 2 mart hamile kaldığım kilo 52 falandı galiba (50 bile olabilir) ama şimdi 56 olmuşum yaaa var mı benim gibi böyle hızlı kilo alan?

süper olmuş walla minik gümgümleri duydun demek ben telime kaydettim devamlı dinliyorum allah herkese nasip etsin

Bende saçma sapan şeylere ağlıyorum, sonra da kendimi çocuk gibi hissediyorum. Herhalde içimizde bebek varya bizde bebek gibi davranıyoruzkaydirigubbakcemile3

Gözün aydın güzelim, darısıda kalp atışlarını henüz görmemiş olanlara inşallah. Listeye ekliyorum hemen ;)

ahh cnm ya bende öleyim en ufak şeyden nem kapıyorum adamcık geçen gün ben dizimi seyrediim diye oturma odasına gitmiş maç seyretmeye bende sen artık beni istemiyosun benim yanımda durmak istemiyosun falan diye başladım ağlamaya..

bide bizde 12 haftaya kadar cinsellikte yasak eşim benden uzaklaşcak snaıyorum halbuki bitanem sen istesende o bu kadra minikken ben yapamam diyo ama gelde bana anlat

evet cnm maaşallah pıtpıt ları duyduk allah herkese yaşatsın inşallah

Gözün aydın güzelim, darısıda kalp atışlarını henüz görmemiş olanlara inşallah. Listeye ekliyorum hemen ;)[/QUOTE]

Sağol canım, hepimize Allah sağlıkla büyütmeyi de nasip eder inşallah.Teşekkürer olumunekankayizsmile

ahh cnm ya bende öleyim en ufak şeyden nem kapıyorum adamcık geçen gün ben dizimi seyrediim diye oturma odasına gitmiş maç seyretmeye bende sen artık beni istemiyosun benim yanımda durmak istemiyosun falan diye başladım ağlamaya..

bide bizde 12 haftaya kadar cinsellikte yasak eşim benden uzaklaşcak snaıyorum halbuki bitanem sen istesende o bu kadra minikken ben yapamam diyo ama gelde bana anlat

evet cnm maaşallah pıtpıt ları duyduk allah herkese yaşatsın inşallah
canım bize 9 ay boyunca yasak ilişki..aynı şeyleri endişeleri ben de duydum ama şimdi atlattım..beraberce katlanacağız herşeye eşlerimizle..bu tek taraflı bişey değil..sen içini ferah tut canım

sorma canım .
canım çektiği için değil de üşütmüşüm de
o yüzden bolca tüketmeye çalışıyorum.
bi düzelsem tam anlamıyla.
geçmiş olsunn canımmm,aman hastalıklarr üzerimizden uzak olsunn çokk zor oluyoo hamileliktee

bugün günüm var
güzel güzel giyineyim.
gidip arkadaşımın yaptığı mamaları yiyeyim bi güzel
pek keyfim yok aslında hastalıktan
ama çok da yememem lazım
kiloya dikkat ediyorumm.
ohh işte yee mamalardann öyle az yemee, bazen yemek lazım

günaydin kizlar,herkese iyi pazarlar diliyorum..dün erken uyudum,az önce uyanabildim..cok uyumusum basim agrimaya basladi yine boshayallersmile
bugün bununla ugrasirim sanirim..
herkese kocaman öpücükler opuyorumnanaktan

canim gözünüz aydinn :lepi::nazar:
geçmiş olsunn canımm başağrısııı zordur bilirimm

slm arkadaslar nasilsiniz?
benden iyilik, sali gununu sabirsizlikla bekliyorum bebegimin pitpitlazrini gorsem, guzelce gelistigini duysam cok rahatlayacam....
bu gece ruyamda dogum yaptim kizim olmustu, once ultrasonda goruyorum sonra doktor dogum hazirsin diyo ve 8aylik doguruyorum 3.5kilo doguyomus filan ah bi guzel uyandimki anlatamam
benim de o gün eşimm görmüşş rüyaaaaa
doktoraa gitmişizzzz bebek erkeğeee benziyoo demişşşş,gelmişş banaa onuu anlatıyoduu ogünn benimkide

senin de geç döllenme galiba di mi canım, benim de geç döllenme, gebelik haftam sat ile uyumsuz, adet düzensizliğinden oluyomuş. yumurtlama tarihi nettekine uygun olmuyo öyle olunca.

geçç döllenmee olanalarıı biryere kaydetsem iyii olacakk
geç döllenmee olanlarınn oğluu olurmuşş bakalımm sizlerde tutacakmıı

Back
X