2010 Aralık Anneleri

iyim cnm tşkrl a.s.

ya miğdem kötü mafoldumben
7+3 oldum miğdem daha da kötü oldu anlamadım yasenağlama
canımm 3 ay bitene kadar devam eder genelliklee bulantılarrr

kızlar henüz 5+1 oldum ,aşılama olduğum için çok erken öğrendim,hamiş olduğumu...
ama uyku dışında bide hafif karın ağrısı haricinde belirti yokkkk...
erkenmi sizce?...
şööyyyleeee acaip midem bulansın,başım dönsün falan istiyom,kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
manyakmıyım neyimmmkaydirigubbakcemile2

kız istemeee ,sonra nerden başladıı dersinn ne güzell rahat hamilelikk geçir iştee

bugun benim cok agrim oldu arkadaslar fazla ayakta kalmaktanmi anlamadim koctastan
eve gelene kadar korktum bisi olcak diye
normalde adet sancisi gibi agrim oluyo onu biliyorum rahim genisliyo die
oluyomus ama bugunku agri farkliydi neden acaba:gitme:
bu arada hamileyiz dergisi aldim bugun orda 5 haftalik bebislerin susam kadar
oldugunu ve 3 katmanli deri tabakasindan olustugunu okudum kaydirigubbakcemile3

ay ne kadar küçüklermişş kuzucuklar yaaa

Hepinize günaydın kızlar (tünaydın desem daha doğru sanırım)
Ay 2 gündür girememiştim ne çok şey yazılmış, valla hepsini okuyamadım bile..
...Neyse c.tesi gittim doktora pıt pıtlarını gördüm bebişimin hihoyyyt.
Yarın sabah kan sayımı falan yapılacak.
Bu arada beni de ekleyin listeyeeee yaşım 27 sat 2 mart hamile kaldığım kilo 52 falandı galiba (50 bile olabilir) ama şimdi 56 olmuşum yaaa var mı benim gibi böyle hızlı kilo alan?

bende canımm aynenn
hamile kaldığımda 70 dim
şimdi 74 olmuşumm offff

neyse ben kalkayım canlarımmm
akşamaa kızlarınn arkadaşınınnn doğum günüü varr hediye bakmaya çıkacağızzz

bende 9 haftalık oldummm 11 haftalıkk olduğumda tekrarr gideceğimmm ozmaman çağırdıı benii doktorr
herkess bebeişinee iyii baksınn canlarımm öptüm hepinizii

bende canımm aynenn
hamile kaldığımda 70 dim
şimdi 74 olmuşumm offff

Yandık valla desene eyvahedigeldismile...Rejim falan da yapamam ,kıyamam bebişime zaten.İştahım yok pek bişey de yiyemiyorum ama neden böyle oldu? Önceden 3 kişilk yemek yerdim yine de kilo alamazdım ama şimdi...Göbişim de büyüdü.

bende hayatimda ilkdefa 61 i gordum yaa hicbiseyim olmuyoooboshayallersmile
hamile pantolonu alcam wallasırnaşık şey

Şekerler bişey soracağım, sizde de oluyor mu? Benim hayatımda dudağımda uçuk çıkmamıştı uçuk çıkardım. Hamile olduğumu öğrendiğimde de ağzımda yara çıkmıştı. Bu nasıl iş anlamadım, acaba bağışıklık sistemimiz mi zayıflıyor?

Şekerler bişey soracağım, sizde de oluyor mu? Benim hayatımda dudağımda uçuk çıkmamıştı uçuk çıkardım. Hamile olduğumu öğrendiğimde de ağzımda yara çıkmıştı. Bu nasıl iş anlamadım, acaba bağışıklık sistemimiz mi zayıflıyor?

canım aynı benimde ağzımın içi hep yara hep içinde helede dilim çok kötü yaralar var benek benek nie acabaeyvahedigeldismile

kızlar ben şimdi kaç haftalık hamileyim anlamadım 16 mart sat internetten hesaba göre 7 haftalık çıkıo sizce :kedi:

ben sabah tartıldım 56,1 dim ama bu boğazla gidersem 30 kilo kesin alırım sabahları iştahım olmuyo akşamda öle bi yiyorum ki dönemiyorum yatakta

Back
X