ben sabah tartıldım 56,1 dim ama bu boğazla gidersem 30 kilo kesin alırım sabahları iştahım olmuyo akşamda öle bi yiyorum ki dönemiyorum yatakta
fazla yeme canım az az ye sık sık yee tansiyonu ii düşün gebelikte çok önemlii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben sabah tartıldım 56,1 dim ama bu boğazla gidersem 30 kilo kesin alırım sabahları iştahım olmuyo akşamda öle bi yiyorum ki dönemiyorum yatakta
evet öle cnm doğru hesaplamışsın
fazla yeme canım az az ye sık sık yee tansiyonu ii düşün gebelikte çok önemlii
gizem ne çabuk yaa vallahi şaşırırum kocaman olmuş yaa teyzesiii çocuğum haftaya randevum var hayırlsıı artık çok heyecanlanıorum
ya annesi kocaman olmuş bebeğin tomurcuk gibi kolları ve bacakları var maaşallah allah nazardan saklasın onu
ya bnde zaten düşük tansiyon var hep 9-6 8-5 tansiyonum o yüzden çok yoruluyorum hayırlısı olsun bakalım
:1hug:
:1hug:amin canım hepimzinkini nasıl duygulandımm yine gözyaşlarım da hemen hazırda hemen akıo verio yanaklarımdan çok duygusalım kızlar anneme ayrı bi düşkünlüğüm arttıı her saat her dk beni arasın isitorum anacığımı sizde öylemi
çünkü ilk başta serbestti..sadece bir defa ilişki oldu ve hemen ertesi günü lekelenmelerim başladı ve hemen kesti doktor bundan sonra yasak dedi..lekelenmelerim o yüzden olmuş..eşim zaten dokunmaya bile korkuyordüşük tehlikesi mi var neden yasak özel olmadıysa tabi cnm
çünkü ilk başta serbestti..sadece bir defa ilişki oldu ve hemen ertesi günü lekelenmelerim başladı ve hemen kesti doktor bundan sonra yasak dedi..lekelenmelerim o yüzden olmuş..eşim zaten dokunmaya bile korkuyor
canım az önce yazdım cevabımı okursun umarım iyisindir..sevgilersana neden yasak canımmm
ilişkide rahim yumuşuyormuş ve aslında riskli ama bütün dergiler internet kitaplar hamilelikte ilişkinin serbest olduğunu yazıyor inat gibi..ben en yakın iki arkadaşımla konuştum onlar da ikisi de 9 ay dokunmamışlar birbirlerine..zaten kaldı 7 ay dimi:hımmm ay dikkat edin o zaman
boşver zaten eşlerimiz içinde önemli olan bebekleri
bizimde tüp bebek ya 12 haftaya kadar yasak
sonrasındada yapamam herhalde diyo eşim banada öle gelio bende yapamazmışım gibi bakalım hayırlısı
cnm sen bilirisn ama eğer araba kullanmayı hiç bilmeden şimdi kursa başladıysan iptal et bence yani heycan acemilik falan hem sınavlarda direk trafiğe çıkarıyolar bazen ne bileyim allah korusun yanibenmde sabahtan öğlene kadar açım
hiç iştahım yok
başım dönüyor açlıktan yine midem almıyo
ama akşam olunca bir yiyorumki
sonrada şişkinlikten kıvranıyorum
sabah ne yapasam olmuyor
bide direksiyon kursum başladı
şimdi yemek yedim daha
bu kursu iptal mı etsem kızlar ne dersinz
bebeğe bişey olur diye çok korkuyorum
hamileler araba kullanabilir diyor dr. lar
ama araba öğrenebilir mi bilmiyorum
şimdilik bi şikayetim yok bel ağrısı dışında ama
ynede anne yüreği işte
kendinden bile daha kıymetli oluyor işte
hele bir de ilk olunca...çok titriyor insan...
sağlıcakla
benmde sabahtan öğlene kadar açım
hiç iştahım yok
başım dönüyor açlıktan yine midem almıyo
ama akşam olunca bir yiyorumki
sonrada şişkinlikten kıvranıyorum
sabah ne yapasam olmuyor
bide direksiyon kursum başladı
şimdi yemek yedim daha
bu kursu iptal mı etsem kızlar ne dersinz
bebeğe bişey olur diye çok korkuyorum
hamileler araba kullanabilir diyor dr. lar
ama araba öğrenebilir mi bilmiyorum
şimdilik bi şikayetim yok bel ağrısı dışında ama
ynede anne yüreği işte
kendinden bile daha kıymetli oluyor işte
hele bir de ilk olunca...çok titriyor insan...
sağlıcakla
Kızlar hiç sesiniz çıkmıyor.Bir ses verin,sustu herkes:)
kızlar ben şimdi kaç haftalık hamileyim anlamadım 16 mart sat internetten hesaba göre 7 haftalık çıkıo sizce :kedi:
bende canımm aynenn
hamile kaldığımda 70 dim
şimdi 74 olmuşumm offff
bende hayatimda ilkdefa 61 i gordum yaa hicbiseyim olmuyoooboshayallersmile
hamile pantolonu alcam wallasırnaşık şey
Hepinize günaydın kızlar (tünaydın desem daha doğru sanırım)
Ay 2 gündür girememiştim ne çok şey yazılmış, valla hepsini okuyamadım bile..
...Neyse c.tesi gittim doktora pıt pıtlarını gördüm bebişimin hihoyyyt.
Yarın sabah kan sayımı falan yapılacak.
Bu arada beni de ekleyin listeyeeee yaşım 27 sat 2 mart hamile kaldığım kilo 52 falandı galiba (50 bile olabilir) ama şimdi 56 olmuşum yaaa var mı benim gibi böyle hızlı kilo alan?
ben bugun 17.30da bebisimin kesesini gormeye gidiyorum arkadaslaropuyorumnanaktan
bakalim nasil gececek cok heycanliyizzzzz!!!
Ben 9 . haftanın içindeyim.12. haftayı dört gözle bekliyorum.İnşallah bu halsizlik, bulantılar o haftadan itibaren geçer..Yüzüm gözüm bembeyaz oldu inanki..
günaydın arkadaşlar,
yeni bir haftaya başladık bu demek ki geçen zamanla beraber bebişlerimiz de büyüyor..hiç haftaların bu kadar hızlı geçmesini istediğim olmamıştı..hemen aralık gelsin istiyorummm..
bugun benim cok agrim oldu arkadaslar fazla ayakta kalmaktanmi anlamadim koctastan
eve gelene kadar korktum bisi olcak diye
normalde adet sancisi gibi agrim oluyo onu biliyorum rahim genisliyo die
oluyomus ama bugunku agri farkliydi neden acaba:gitme:
bu arada hamileyiz dergisi aldim bugun orda 5 haftalik bebislerin susam kadar
oldugunu ve 3 katmanli deri tabakasindan olustugunu okudum kaydirigubbakcemile3
Canım progestan kullanıyorsan prospektüsünde araç kullanmayın yazıyo, başka türlü bir zararı olacağını sanmıyorum. Hani heyecanlı panik birisi değilsen bişey olmaz herhalde.
Ses veriyorum : uykummmm vaaaaaaaaaarrrrrrr kaydirigubbakcemile3