2010 Aralık Anneleri

bugün bir hafta daha rapor aldım kızlar. haftaya kasıp işe gideceğim mecburen. sabah bulantıları konusunda da ben sabah erken kalktığım vakitlerde çok olduğunu farkettim. hatta öğürmelerim atak gibi.. yinede en büyük şikayetim iştahsızlık. gebe kalmadan önce çok kilo alırmıyım diye endişe ederdim ama açıkçası şimdi umrumda bile değil. yesemde kussam keşke. kilo almaktan kötü bişey varsa o da kendini besleyememek..

karabiber geç döllenenlerin erkek olma ihtimalinden bahsetmiş. ilginç gerçekten. benim usg'de 2 gün erken görünüyo. usg'ye göre 9+4'üm yani.. ben kızım olacakmış gibi hissetsemde benim haricimdeki herkes ısrarla erkek diyor. bakalım kim kazanacak :smiley-cool:

kızlar ben de hamileyim ama normalden 2 hafta geri geliyor bebek.suan 6 + 2günlük.bugun doktora gıttım bu yetmezmiş gibi bir de kalbi yaavaş atıyomuş.napıcam kızlar ben?lütfen bu durumu yaşayan ya da bilgisi olanlar yardım edin

ben bugun bol bol uzanip dinleniyorum walla dunku agrilar beni korkuttu
yemekleri kim yapacak bilmiyorum yalnizkaydirigubbakcemile3

kızlar ben de hamileyim ama normalden 2 hafta geri geliyor bebek.suan 6 + 2günlük.bugun doktora gıttım bu yetmezmiş gibi bir de kalbi yaavaş atıyomuş.napıcam kızlar ben?lütfen bu durumu yaşayan ya da bilgisi olanlar yardım edin
cnm öle çok varki bunu yaşayan bol bol dua ediceksin meleğin için başka çare yok bizlerde ederiz rabbim hayırlısıysa kucağına almayı nasip etsin
ben bugun bol bol uzanip dinleniyorum walla dunku agrilar beni korkuttu
yemekleri kim yapacak bilmiyorum yalnizkaydirigubbakcemile3

aman boşver eşin gelsin seni yesin ham ham diye :)))

cnm öle çok varki bunu yaşayan bol bol dua ediceksin meleğin için başka çare yok bizlerde ederiz rabbim hayırlısıysa kucağına almayı nasip etsin

canım çok sagol ilgin için dua edin bana lütfen ama yıne de merak ediyorum benimle anı durumda olup bebeği sağlıklı olan?

canım çok sagol ilgin için dua edin bana lütfen ama yıne de merak ediyorum benimle anı durumda olup bebeği sağlıklı olan?

Canım umarım bir sorun yoktur, sen içini ferah tut. Ama bu topikte daha kalp atışları yeni duyuluyor, benim gibi duymayanlar bile var. Belki kasım ekim topiğindekilere sorsan onlar daha tecrübeliler.

yeni konu açsana insanlar daha çabuk görüp cvp yazar

2010 aralık anneleri,paylaşım topiğidir...

[table="head"]:nazar:|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***|***Cinsiyet***|***Bebişimizin Adı***| ***Güncel notları***|

1|özüm|31|17 Şubat|5 Aralık|48 kg|?|?|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:
2|Yenicherry|27|24 Şubat|1 Aralık|57 kg|?|?|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:|
3|ylmznrmn|30|25 Şubat|4 Aralık|68 kg|?|?|kese görüldü :nazar:|
4|orays|27|25 Şubat|2 Aralık|60 kg|?|?|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:
5|alabama|38|26 Şubat|3 Aralık|67 kg|?|?|kese görüldü :nazar:|
6|names|?|27 Şubat|?|?|?|?|
7|tooba |26 |27 Şubat |4 Aralık |53 kg |? |? |pıt pıt atıyor kalbi :nazar:
8|esra_37|25|28 Şubat|5 Aralık|50 kg|?|?|kese görüldü :nazar:|
9|akrep83|26|28 Şubat|5 Aralık|60 kg|?|?|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:
10|Karabiber01|32| 1 Mart | 6 Aralık |74 kg|?|?|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:
11|sefa83|26|1 Mart|6 Aralık|70 kg|?|?|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:|
12|CaglayanCicek|?|2 Mart|?|?||?|?|
13|d.e.s.i.r.e|24|2 Mart|7 Aralık|52 kg|?|?|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:|
14|misivam|25|2 Mart|7 Aralık|53 kg|?|?|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:
15|sezen10|34|2 Mart|7 Aralık|60 kg|?|?|kese görüldü :nazar:|
16|himhim|29|2 Mart|7 Aralık|?|?|
17|bennubeyza|41|2 Mart|7 Aralık|?|?|?|kese görüldü :nazar:
18|ERSU|24|3 Mart|8 Aralık|55 kg|?|?|
19|DamlaUmut|33|3 Mart|7 Aralık|?|?|?|kese görüldü :nazar:
20|LaBianca|32|4 Mart|9 Aralık|62 kg|?|?|kese görüldü :nazar:|
21|Erkil |22 |5 MART |10 ARALIK |54 kg |?|?|kese görüldü :nazar:
22|mc2704|27|5 Mart|10 Aralık|62 kg|?|?|
23|astar|27 |6 Mart|11 Aralık|68kg|?|?|
24|burxhan|27|7 Mart|13 Aralık|63 kg|?|?|kese görüldü :nazar:
25|cucu|24|8 Mart|9 Aralık|68 kg|?|?|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:
26|pandamm|24|8 Mart|13 Aralık|60 kg|?|?|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:|
27|agelofsky74|35|9 Mart|14 Aralık|59kg|?|?|
28|g_sevil14|26|9 Mart|25 Aralık|60 kg|?|?|
29|ayselasir|34|11 Mart|?|72|?|?|kese görüldü :nazar:
30|kelebaklikuzu| 26| 11 Mart| 16 Aralık| 59 kg|?|?|
31|kaymaklim|24|11 Mart|16 Aralık|76 kg|?|?|
32|AskMelegi |23 |11 Mart | 16 Aralık |70 kg |? |? |kese görüldü :nazar:
33|dilem|29|12 Mart|17 Aralık|80 kg|?|?|
34|julyet|29|13 Mart|?|75 kg|?|?|
35|Sportstar |27 |13 Mart |18 Aralık |52 kg|?|?|
36|hsuren|26|13 Mart|18 Aralık|65 kg|?|?|kese görüldü :nazar:
37|cibeldemiroğlu|24|16 Mart |21 Aralık|52 kg|?|?|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:
38|gizemli83|27|17 Mart|22 Aralık|53 kg|?|?|
39|gsenol|?|18 Mart|25 Aralık|?|?|?|kese görüldü :nazar:
40|ersasu|29|19 Mart|24 Aralık|55 kg|?|?|kese görüldü :nazar:
41|Sibelcimcime|28|19 Mart|24 Aralık|55 kg|?|?|kese görüldü :nazar:
42|elfrkn|25|19 Mart|24 Aralık|59 kg|?|?|
43|sweethome|28|20 Mart|25 Aralık|63 kg|?|?|kese görüldü :nazar:
44|eda80|30|20 Mart|25 Aralık|54 kg|?|?|
45|Sirius06|26|23 Mart|28 Aralık|56 kg|?|?|
46|nevetna|31|26 Mart|?|58 kg|?|?|
47|hapsuruk|?|27 Mart|31 Aralık|60 kg|?|?|
48| Estamp|27 |27 Mart |31 Aralık |56 |? |? |kese görüldü :nazar:
49|Denizim16|27|28 Mart|2 Ocak|66 kg|?|?|kese görüldü :nazar:
50|Seyra|27|?|17 Aralık|63 kg|?|?|
51| | | | | | | |

[/table]

Merhaba bende listeye eklenmek istiyorum yaşım 29 ,SAT 27 Mart, kg 68 henüz bebişimle tanışamadık

Canım umarım bir sorun yoktur, sen içini ferah tut. Ama bu topikte daha kalp atışları yeni duyuluyor, benim gibi duymayanlar bile var. Belki kasım ekim topiğindekilere sorsan onlar daha tecrübeliler.

canım çok sagol ilgin için ama benim normalden 2 hafta geride.yani seninki tam zamanında gidiyorsa duyarsın yakın zamanda insallah sen,sizler sorunsuz geçirirsiniz.çok zormuş çoook.dualarınızı bekliyorum..

hamileliğin ilk haftalarında akıntıda artma olması normal mi sizce ? bel ağrılarını çok yadırgamıyorum oğlumda da olmuştu. İkinci kez anne olacağım inşallah ama sanki ilkmiş gibi telaş yapıyorum:)

hamileliğin ilk haftalarında akıntıda artma olması normal mi sizce ? bel ağrılarını çok yadırgamıyorum oğlumda da olmuştu. İkinci kez anne olacağım inşallah ama sanki ilkmiş gibi telaş yapıyorum:)

Evet canım, benim de olmuştu ama normalmiş.Telaşa gerek yok.

Bu arada benim göbeğim ,kalçam,bacaklarım falan kaşınmaya başladı çok korkuyorum çatlak oluşacak diye.Çatlak için bişeyler kullanan var mı? Tavsiyelerinize ihtiyacım var

Evet canım, benim de olmuştu ama normalmiş.Telaşa gerek yok.

Bu arada benim göbeğim ,kalçam,bacaklarım falan kaşınmaya başladı çok korkuyorum çatlak oluşacak diye.Çatlak için bişeyler kullanan var mı? Tavsiyelerinize ihtiyacım var

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bnmde kalçam kaşınıyo ama daha minik bnm meleğim şimdiden çatlak olur mu o kaşıntılar çatlak belirtisimiymiş way başıma gelen

havuç yağı ve kakao yağı sürüyolar cnm hem ekonomik hemde doğal badem yağı kıllanmayı arttıtıryormuş

:bbo:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bnmde kalçam kaşınıyo ama daha minik bnm meleğim şimdiden çatlak olur mu o kaşıntılar çatlak belirtisimiymiş way başıma gelen

havuç yağı ve kakao yağı sürüyolar cnm hem ekonomik hemde doğal badem yağı kıllanmayı arttıtıryormuş

yaa daha neler gelecek başımıza kimbilir.Neyse sağlıkla alalım kucaklarımıza da...

Badem yağı konusunda tereddütlerim vardı zaten. Çatlamayalım diye kıl yumağına dönmeyelim de kaydirigubbakcemile3
Havuç yağı ve kakao yağını deneyelim bakalım:))

Canım bebeğin gelişimimi geri yoksa geç döllenme mi? doktorun ne dedi? Benim de 1,5 hafta geri ama adetlerim çok düzensiz olduğu için 28 günlük adet döngüsü hesabına göre yapılan hesaba uymuyor, yani yumurtlama tarihimin hesaplanması zor, o yüzden usg ölçümlerini baz aldı doktor, adetimin son gününü değil. Bu durumda geri olmuyo aslında. 2 doktora gittim ikiside normal dedi, sorun yok dediler.
senin durumun nedir? Kalbinin yavaş atmasını ise bilmiyorum canım, inşallah sorun yoktur, içini ferah tutmaya çalış. Doktorun yeterli açıklama yapmıyosa başka bi doktora görün derim ben...

Kızlar badem yağı sürdüm ben ilkinde, bişey olmadı.

Bende doğuma 1 hafta kala bi kaşıntı başladı ve doğumdan sonra 2 ay sürdü, tam 2 ay gece- gündüz kaşındım, Aallah düşmanıma vermesin, ağır bi tedaviyle iyileştim ama ilaçlar sütümün tadını bozdu, bebişimde uyku yaptı, üstelik bunlar en zararsız olan ilaçlardı süt verdiğim için her ilacı veremedi tabi doktor.

Kızlar badem yağı sürdüm ben ilkinde, bişey olmadı.

Bende doğuma 1 hafta kala bi kaşıntı başladı ve doğumdan sonra 2 ay sürdü, tam 2 ay gece- gündüz kaşındım, Aallah düşmanıma vermesin, ağır bi tedaviyle iyileştim ama ilaçlar sütümün tadını bozdu, bebişimde uyku yaptı, üstelik bunlar en zararsız olan ilaçlardı süt verdiğim için her ilacı veremedi tabi doktor.

Canım çok üzüldüm.İnşallah bir daha kimse böyle bişey yaşamaz.

İçini ferah tut canım.Eğer geç döllenme olmuşsa bebeğin geriden gelmesi normal.Benim de geç döllenme oldu bebeğim geriden geliyor ama kalp atışları için bişey diyemem umarım düzelebilir bişeydir.Strese girme sakın, bebişini de strese sokma.

Merhaba bende listeye eklenmek istiyorum yaşım 29 ,SAT 27 Mart, kg 68 henüz bebişimle tanışamadık

Aaaaa!! Bhk ilk sayfaya bizim listeyi eklemiş :)) Gerçi eski liste ama olsun :) Canım eklerim tabi listeye, ama asıl liste sayfamız : http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/363242-aralik-2010-anneleri-listesi.html

Ben gördüğüm için şimdi ekliyorum ama bu sayfaya yazarsanız göremeyebilirim, ya liste topiğimize ya da bana özelden yazarsanız listeye eklerim ve güncellemeleri yaparım şekerlerim.

canım çok sagol ilgin için ama benim normalden 2 hafta geride.yani seninki tam zamanında gidiyorsa duyarsın yakın zamanda insallah sen,sizler sorunsuz geçirirsiniz.çok zormuş çoook.dualarınızı bekliyorum..

Dualarımız seninle, inşallah herşey normal ve yolunda gider. Haber ver bizlere.

Bende de akıntı oluyor, netten baktım kokusuz ve sarı renkli değilse bir sorun yokmuş.

:bbo:

yaa daha neler gelecek başımıza kimbilir.Neyse sağlıkla alalım kucaklarımıza da...

Badem yağı konusunda tereddütlerim vardı zaten. Çatlamayalım diye kıl yumağına dönmeyelim de kaydirigubbakcemile3
Havuç yağı ve kakao yağını deneyelim bakalım:))

kaydirigubbakcemile3 şimdiden erken değil mi yaw:uhm:

Back
X