Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın herkese.
nsılsınız. ben artık iyice iyileşiyorum oleyyyyyy.
kenimi daha iyi hissediyorum burun akıntısı dışında.
bu sabah dersim geç.
ben de süpe bi kahvaltı yapmaya karar verdim.
şimdi yumurtam haşlanıyo.
benim daha bulantım falan yok.
ama daha erken dimi.
kızalar yaz geldi deniz mevsimi açılıor sizce biz yüzebilrimyiz denizde mikrop fln kaparmıyız ki acama aslında yüzmek çok ii geliomuş hamişler içinkaydirigubbakcemile3
ayyyyyyyyy başlamasın
valla benim önceki hamileliğimde 7-8. haftalar gibi başlamış
16. haftaya kadar devam etmişti
özellikle sabahları
ne yiyosam çıkarıyodum
okula çok geç kaldım bu yüzden.
ama akşamalrı bişey olmuyodu.
inşallah hiç başlamaz.
sizinkilerde çabucak biter inşallah.
günaydın arkadaşlar..Dün gecee 10 da yattım sabah 9 da zor kalktım.Kafamı kaldıramıyorum, sizde de varmı böle halsizik?
canimm takvimin dogruysa 7.haftanin icindesin evet..hadi bakalim insallah bulanti ve diger kötü belirtilerde son günlerindir :Saruboceq:canım benim hesaplara göre 7 haftalık olmuşum hayırlısı artık valla ya psikolojikmen çok kötü bişi yatalak hasta gibi hissediorum kendimi akşam eşim gelsede dışarı çıksam 2 insan görsem oldum çok tuhaf duyglar yaa miğdem ekşi ekşi yanıo ama tuzlu şeyler ii gelior
günaydin canimmmgünaydın arkadaşlar,
elevit dışında kalsiyum ya da demir kullanan var mı?
ben sadece alevit kulanıyorum merak ettim
ay canim kiyamam yaa...nasılsın fıstığım walla ben daha bişey yiyemedim ince ince bulanıo midem sen nasıl oldun
günaydın ciciiiiiiimmmm
ya o tansiyondan hamilelikte düşüyo ya bide hormonlarımız alt üst oldu kolay değil yani
cnm ben hem b 12 hem demir hemde folic içiyorum
kızalar yaz geldi deniz mevsimi açılıor sizce biz yüzebilrimyiz denizde mikrop fln kaparmıyız ki acama aslında yüzmek çok ii geliomuş hamişler içinkaydirigubbakcemile3
yarın için devlet hastanesinden randevu aldım, bakalım doktor tahlillerimi yazıcakmı..Benim gibi tahlillerini devlet hasnesi yada araştırma hastanesinde yaptıran varmı arkadaşlar?
ayyyyyyy haftaya salıy iple çekiyorum.
gece sanki leğen kemiklerim ağrıdı
niye anlam veremedim.
o bendede var canimm..dün 8de uyudum :kedi:,sabah 8 de kalktim ohaoldumsmilegünaydın arkadaşlar..Dün gecee 10 da yattım sabah 9 da zor kalktım.Kafamı kaldıramıyorum, sizde de varmı böle halsizik?
canimm tüm hastaliklar gitsin bizim üstümüzdennnn insallah :Saruboceq:günaydın herkese.
nsılsınız. ben artık iyice iyileşiyorum oleyyyyyy.
kenimi daha iyi hissediyorum burun akıntısı dışında.
bu sabah dersim geç.
ben de süpe bi kahvaltı yapmaya karar verdim.
şimdi yumurtam haşlanıyo.
benim daha bulantım falan yok.
ama daha erken dimi.
kızlar hamilelerin vucut ısısı artarmışya ben hep donuyorum ya demir eksikliğine bağlı kansızlık var bende acaba o yüzden mi
kızlar hamilelerin vucut ısısı artarmışya ben hep donuyorum ya demir eksikliğine bağlı kansızlık var bende acaba o yüzden mi
canimm benim baslarda ellerim ayaklarim yaniyordu,bi bakiyordum geri donmaya baslamisim :sinifsinif:
simdi o yanmalar gecti aksamlari cok üsüyorum..
kan sayimimda iyi cikmis,demir hapi falanda vermedi ama niye bilmiyorum bilmiyorumkismile