2010 Aralık Anneleri

günaydın herkese.
nsılsınız. ben artık iyice iyileşiyorum oleyyyyyy.
kenimi daha iyi hissediyorum burun akıntısı dışında.
bu sabah dersim geç.
ben de süpe bi kahvaltı yapmaya karar verdim.
şimdi yumurtam haşlanıyo.
benim daha bulantım falan yok.
ama daha erken dimi.

günaydın herkese.
bu sabah dersim geç.
ama daha erken dimi.

inşallah başlamaz hiç ama başlarsa bu yakınlarda başlar o dönemde bnmde yoktu

ayyyyyyyyy başlamasın
valla benim önceki hamileliğimde 7-8. haftalar gibi başlamış
16. haftaya kadar devam etmişti
özellikle sabahları
ne yiyosam çıkarıyodum
okula çok geç kaldım bu yüzden.
ama akşamalrı bişey olmuyodu.
inşallah hiç başlamaz.
sizinkilerde çabucak biter inşallah.

ayyyyyyyyy başlamasın
valla benim önceki hamileliğimde 7-8. haftalar gibi başlamış
16. haftaya kadar devam etmişti
özellikle sabahları
ne yiyosam çıkarıyodum
okula çok geç kaldım bu yüzden.
ama akşamalrı bişey olmuyodu.
inşallah hiç başlamaz.
sizinkilerde çabucak biter inşallah.

amin cnm inşallah bu her yönüyle süper bi hamilelik olur

ayyyyyyy haftaya salıy iple çekiyorum.
gece sanki leğen kemiklerim ağrıdı
niye anlam veremedim.

yarın için devlet hastanesinden randevu aldım, bakalım doktor tahlillerimi yazıcakmı..Benim gibi tahlillerini devlet hasnesi yada araştırma hastanesinde yaptıran varmı arkadaşlar?

günaydın arkadaşlar..Dün gecee 10 da yattım sabah 9 da zor kalktım.Kafamı kaldıramıyorum, sizde de varmı böle halsizik?

Ben de erkenden sızıp kalıyorum koltukta, zaten uykucunun tekiydim.Hepten tembel oldum ama sabah 7 de kalkıyorum.Evde olsam akşama kadar yatarım heralde:)

Bu arada doktor bana megadyn verdi, bakıyorum da herkes elevit kullanıyor.Farkı var mı acaba?

kızlar hamilelerin vucut ısısı artarmışya ben hep donuyorum ya demir eksikliğine bağlı kansızlık var bende acaba o yüzden mi

inşallah bu kez sorunsuz süper bi hamilelik istiyorum
inşallah ya hiçbirimiz problem yaşamayız.

canım benim hesaplara göre 7 haftalık olmuşum hayırlısı artık valla ya psikolojikmen çok kötü bişi yatalak hasta gibi hissediorum kendimi akşam eşim gelsede dışarı çıksam 2 insan görsem oldum çok tuhaf duyglar yaa miğdem ekşi ekşi yanıo ama tuzlu şeyler ii gelior
canimm takvimin dogruysa 7.haftanin icindesin evet..hadi bakalim insallah bulanti ve diger kötü belirtilerde son günlerindir :Saruboceq:
günaydın arkadaşlar,
elevit dışında kalsiyum ya da demir kullanan var mı?
ben sadece alevit kulanıyorum merak ettim
günaydin canimmm
ben ikisinide kullanmiyorum bilmiyorumkismile
sadece folik asit aliyorum,hepsi icinde var demisti eczaci..
ay bende bi sorayim haftaya bilmiyorumkismile

nasılsın fıstığım walla ben daha bişey yiyemedim ince ince bulanıo midem sen nasıl oldun

günaydın ciciiiiiiimmmm

ya o tansiyondan hamilelikte düşüyo ya bide hormonlarımız alt üst oldu kolay değil yani

cnm ben hem b 12 hem demir hemde folic içiyorum
ay canim kiyamam yaa...
bulantidan nefret ediyorumm :bbo:
sükür gecti benimki ama istahim acildi..kilo almamak icin kendimi meyveye verdim :kedi:
yemek yemeden önce 2-3 damla limon suyu icsen belki faydasini görürsün,bana iyi gelmisti..mideye zarar verecek kadar degil yalniz yerimseniben

kızalar yaz geldi deniz mevsimi açılıor sizce biz yüzebilrimyiz denizde mikrop fln kaparmıyız ki acama aslında yüzmek çok ii geliomuş hamişler içinkaydirigubbakcemile3

canimm elbette yüzebiliriz..benim ilk sordugum sorulardan biriydi bu..7.ayin basinda gidicez cünkü..rahimde sümüksü bi tikac oluyormus bebegi koruyan..hatta bunu bir yerdede okumustum,hani doguma yakin nisanim geldi derler ya oymus iste bu tikac..
o yüzden rahatlikla yüzülüyor..
tek sorun mayon üzerinde kesinlikle islak kalmayacak,mantar riski hamilelikte arttigi icin..
birde günese cikarken her zamankinden daha fazla kremlenip koruyacaksin kendini cünkü gebelikte ciltte lekelenmeler olabilecegi icin...
onun haricinde bi sorun yok :lepi:
yüzme kursu var burda hamileler icin..dogumdan sonrada bebekle beraber gidiyorsun..
türkiyeden dönünce insallah baslicam ben,dedigin gibi cok cok cook faydali yüzmek :1rolleyes:

yarın için devlet hastanesinden randevu aldım, bakalım doktor tahlillerimi yazıcakmı..Benim gibi tahlillerini devlet hasnesi yada araştırma hastanesinde yaptıran varmı arkadaşlar?

bence yazar canım niye yazmasınki.
bu senin en doğl hakkın.
ben özelde yaptırdım
doktorum biyere yönlendirmişti
mecbur oraya yaptırdım.
ama yapması lazım

ayyyyy bazılarımız 9. haftalara gelmiş.
ne süper ya
siz yakında göbüş resimlerinizi de koymaya başlarsınız.

günaydın arkadaşlar..Dün gecee 10 da yattım sabah 9 da zor kalktım.Kafamı kaldıramıyorum, sizde de varmı böle halsizik?
o bendede var canimm..dün 8de uyudum :kedi:,sabah 8 de kalktim ohaoldumsmile
normal bunlar..tek sorunumuz uyku olsun ben raziyimm
kimle konustuysam simdi bol bol uyu,bebek dogunca gece her 2 saatte emzirmeye kalkicaksin diyor hihoyyyt

günaydın herkese.
bu sabah dersim geç.
ama daha erken dimi.
canimm tüm hastaliklar gitsin bizim üstümüzdennnn insallah :Saruboceq:
afiyet olsunnnn cokacimcoook

kızlar hamilelerin vucut ısısı artarmışya ben hep donuyorum ya demir eksikliğine bağlı kansızlık var bende acaba o yüzden mi

canimm benim baslarda ellerim ayaklarim yaniyordu,bi bakiyordum geri donmaya baslamisim :sinifsinif:
simdi o yanmalar gecti aksamlari cok üsüyorum..
kan sayimimda iyi cikmis,demir hapi falanda vermedi ama niye bilmiyorum bilmiyorumkismile

Canım valla ben de donuyorum millet kısa kollu geziyor,ben nerdeyse atkı takıcam:) dün eşim arabada pişti ben titredim.Bende de kansızlık var.geçen mart ayında ektopik gebelik sonucu iç kanama geçirmiştim sonra sezaryen oldum,bebeğimi ve tüpümü aldılar ameliyatta da çok kan kaybettim.Zaten sonra da toparlayamadım pek.Ne yaptıysam olmadı :1no2:

bende özele gidiyorum canım, doktorum istediğin yerde yaptırabilirsin dedi.Bende devlet hastanesinin netten sitesine laboratuarına baktım.Gayet donanımlı geldi.ınternet ten randevu aldım .Hem muayene olurum hemde diğer doktorum bu tahlilleri istedi burda yaptırabilirmiyim diye sorucam.ınşallah sorun çıkarmaz.Sonuçta ben kendi haklarımı kullanıcam.yoksa mecburen özel hastanemde yaptırcam.

canimm benim baslarda ellerim ayaklarim yaniyordu,bi bakiyordum geri donmaya baslamisim :sinifsinif:
simdi o yanmalar gecti aksamlari cok üsüyorum..
kan sayimimda iyi cikmis,demir hapi falanda vermedi ama niye bilmiyorum bilmiyorumkismile

sanırım bunlar bizi kemiriyo dimi annesi :olmaz:

anneler çok güzel bi zaman da hamiş kaldık valla aralık ayı zaten öyle böyle evde olucaz sürekli bebiş büyüyene kadar aralık tda hep evde oluruz yaza biyütüp oh havulzara denizlere götürürz oynatmaya hep bunalrıın hayalıni kuraradım bide kolluk bebişlere haha çok tatlı oluoyorlar yaa 7 8 aylık oluo kızlar seneye:dance:

Back
X