Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım valla ben de donuyorum millet kısa kollu geziyor,ben nerdeyse atkı takıcam:) dün eşim arabada pişti ben titredim.Bende de kansızlık var.geçen mart ayında ektopik gebelik sonucu iç kanama geçirmiştim sonra sezaryen oldum,bebeğimi ve tüpümü aldılar ameliyatta da çok kan kaybettim.Zaten sonra da toparlayamadım pek.Ne yaptıysam olmadı :1no2:
sanırım bunlar bizi kemiriyo dimi annesilmaz:
sıkışmış minik orda neden olcak annesi :))
sorma walla milletin kide bi tuaf anacım ben bi tek çorapla yatıyorum sabaha karşı ayağım yanıyo o zaman sıcaklıyorum o kadar galibe bizim kanda iş yok pekmez mi yesek ne ama oda mideyi mahvediyo yakıo resmen hele aç karnına alınca feleği şaşıyo insanın
aman yerim ben onların totişlerini ayyy düşümesi bile süpper kızlar ya inşallah çocuklarımız suyu sever dimianneler çok güzel bi zaman da hamiş kaldık valla aralık ayı zaten öyle böyle evde olucaz sürekli bebiş büyüyene kadar aralık tda hep evde oluruz yaza biyütüp oh havulzara denizlere götürürz oynatmaya hep bunalrıın hayalıni kuraradım bide kolluk bebişlere haha çok tatlı oluoyorlar yaa 7 8 aylık oluo kızlar seneye:dance:
kansizligi olan arkadaslar sabahlari bir tatli kasigi pekmez tüketmek iyi geliyormus diye duymustum..
ögün aralarinizdada kuru üzüm yiyin fistiklar
yarın için devlet hastanesinden randevu aldım, bakalım doktor tahlillerimi yazıcakmı..Benim gibi tahlillerini devlet hasnesi yada araştırma hastanesinde yaptıran varmı arkadaşlar?
sende bebisine ve kendine iyi bak canimmmkendinize ve bebişlere iyi bakın tatlı annişler.
aman yerim ben onların totişlerini ayyy düşümesi bile süpper kızlar ya inşallah çocuklarımız suyu sever dimi
ahh ben bi kere aç karına ağzıma atiim dedim veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gebericektim resmen midem yandı kavruldu çıkarıcam çıkaramıyorum falan fena en iyisi tahinle pkemezi birleitirip ekmeğe sürüp yiceksin
evet bi doğsun ısırcam onun bebişlerinikemirsinler kiz gizemimm :asigim:
doguncada biz onlari kemirerek severizz![]()
off ya ilaç deposu gibi oldu midemiz he tek bi hap olsa hepsini yapan keşkegizemciğim bende aynı öyle çok üşüorum ısınamıyorum hiç demir eksikliğnden sanırım bide kızlar doktorum ilaçlarımı değiştirmedi haftaya sanırm folic asitle progestron içiorum günde 2 defa bana daha hiç tahlil yaptırmadı haftaya başlıcak sanırım
ayyyy valla sohbete doyum olmuyo.
kalmak isterim:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
aam okula gitmek zorundayım.
sorma walla milletin kide bi tuaf anacım ben bi tek çorapla yatıyorum sabaha karşı ayağım yanıyo o zaman sıcaklıyorum o kadar galibe bizim kanda iş yok pekmez mi yesek ne ama oda mideyi mahvediyo yakıo resmen hele aç karnına alınca feleği şaşıyo insanın
slm kızlar,
herkesin bi başka şikayeti :) benim de 7. haftadan beri midem bulanıyor.. iyi en azından istifra etmiyorum dedim kendimi avutmak için ve ne güzel leblebiler falan idare ediyordum .. 9. haftada geçer denildi.. şu an 9. haftadayım ve daha da kötüyüm sanki... resmen iş yerinde yanımda poşet ile yaşıyorum ... ve şu an leblebi yazarken bile iğreniyorum.. folik asit kullanıyorum ama tahlil sonuçlarım da bişi yiyemediğim için inişe geçti.. sanırım kansızlık ve demir eksikliği de var... cumartesi doktora gideceğim... bir sürü ilaç verirse hiç şaşırmam ... neredeyse nefes almak bile midemi bulandırıyor... sonra da gülüyorum kendime ... ah aaahhh minikim bana neler yapıyor diye... Allah hepimize kolaylık versin... bi de demezler mi bişi yemezsen küçük kalır bebişin... büyüsün benim bebişim senağlama .. ama ne yapmalıyım?
Canım, seni sağlık ocağından kontrole gelmediler mi?Ben özel doktora gitmiş olmama rağmen kayıtlara hamile olarak geçtiğim için, devlet takibe almış,eve gelmişler iki kere,bulamyınca muhtarlığa gidip haber bırakmışlar.Her hamileyi ve lohusayı devlet kontrol altında tutuyomuş.Cuma günü işten izin alıp gittim.Mükemmel ilgilendiler. Bilgi verdiler, hamilelikle ilgili herşeyi anlattılar.Bu sabah da gittim kan verdim öyle güleryüzlüler ki.Valla özelde böyle muamele görmedim, bir çok aşımı ve tahlilimi ücretsiz yapacaklarmış.Sen de yararlan derim.
bende kansizliga karsi ac karnina bi tatli kasigi pekmez yiyorum sabahlari ama cok
istah aciyo ya
bu arada herkese gunaydin kizlara.s.