2010 Aralık Anneleri

dream83, cibeldemiroglu, cucu, hapsuruk, tooba, names, illet, denizim16
slm kızlar nasılsınız bulantılar başlamış bende aynı durumdayım dün dr. gittim şükür bebişin kesesi haftasıyla uyumlu gidiyo 15 mayısta kalp atışları için gidecem
bende üşüyorum millet yazlık t-shirtle geziyo ben üzerimden deliler gibi montu çıkarmıyorum
allahım hepimize bebişlerini sağlıkla kucağımıza almyı nasip etsin sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin
ağzımın tadı yok günde 1 defa çıkarıyorum mutlaka
sanırım progestan yapıyo bunları bana bende folbiolla progestan kullanıyorum
midem çok fena allahım sağlıklı ve hayırlı bir şekilde meleklerimizin yüzlerini görmeyi kokularını duymayı nasip et amin

Hoşgeldin canım.Benim de midem akşamları fena oluyor ama çok şükür çıkartmadım hiç.
15 mayısta duyarsın inşallah pıt pıtları:)Bulantı için leblebiyi öneriyorlar bi dene istersen.

slm kızlar nasılsınız bulantılar başlamış bende aynı durumdayım dün dr. gittim şükür bebişin kesesi haftasıyla uyumlu gidiyo 15 mayısta kalp atışları için gidecem
bende üşüyorum millet yazlık t-shirtle geziyo ben üzerimden deliler gibi montu çıkarmıyorum
allahım hepimize bebişlerini sağlıkla kucağımıza almyı nasip etsin sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin
midem çok fena allahım sağlıklı ve hayırlı bir şekilde meleklerimizin yüzlerini görmeyi kokularını duymayı nasip et amin

canım bi başladı kiii son hızda :) bi de progestandan değil ya sanki.. bugün ilacımı evde unutmuşum da dünden bi farkım yok gibi... eczacı progestan içtikten sonra mutlaka yarım saat yat dedi... bu da küçük bi not size... bi de kesinlikle tok iken için... yoksa benim dün yaşadıklarımı yaşamanızı istemem :lepi:

:lepi::lepi:
sweethome, dream83, illet, names, cibeldemiroglu, b.u.l.u.t, hapsuruk, ZEYNEP6672, zeytin1007, denizim16
ne kadar kalabaligizz ne güzelll :lepi:

herkes burdayken sorayimmm o zaman...
KIZLAR suan benim evim gibi evini SEY götüren var miii..:sinifsinif: kaydirigubbakcemile3
heryer daginik,camasirlar bekliyor,yemek yapilacak,yatagimi bile daha kapatmadim diyenler el kaldirsinn :lepi:

:lepi::lepi: evet şeker bende öyleyim bulaşım makine yıkadı al artık tabakları dior eriniorum ama :emir_bebek::CüvCüv::dance: boşver dursun bugünlere bidahamı gelicezz şekerim çıkar tadını ohhhh:teytey:delikafadulden

:lepi::lepi:

:lepi::lepi: evet şeker bende öyleyim bulaşım makine yıkadı al artık tabakları dior eriniorum ama :emir_bebek::CüvCüv::dance: boşver dursun bugünlere bidahamı gelicezz şekerim çıkar tadını ohhhh:teytey:delikafadulden

heheh,demekki yalniz degilimmm kaydirigubbakcemile3
elimden toz bezi düsmezdi,deterjan falan aldikca mutlu olurdum..
nerdeeen nereyeee sempatiksalakcinni
toto ve göbis büyütüyoruz bosveerrrrrrsositososito
esimde diyor sunun surasinda 6,5 ay daha keyfini cikar diye :CüvCüv:
sonrasi malummmm :emir_bebek:

sweethome, dream83, illet, names, cibeldemiroglu, b.u.l.u.t, hapsuruk, ZEYNEP6672, zeytin1007, denizim16

KIZLAR suan benim evim gibi evini SEY götüren var miii..:sinifsinif: kaydirigubbakcemile3
heryer daginik,camasirlar bekliyor,yemek yapilacak,yatagimi bile daha kapatmadim diyenler el kaldirsinn :lepi:

:teytey::teytey::teytey: sorma ... yemek yapılacak değil yapılmıyor bile artık ... neyseki çok yemek yemiyor eşim de kurtarıyoruz olayı... temizlik mi :) o ne demek pardon... he şu elektrik sürürgesi falan .. malesef görmedim canım ya.. görürsem söylerim lülülülülülü

amin canım inşş canım bende öyle çok üşüorum bende aynı durumlardyım iştahsılık var amin tatalım neyaplım bunalrda tuzu biberi annesi güzel şyeler neyapılm:kedi:boshayallersmile

Ah cucum bi görsen ev evlikten çıktı valla.. Zaten çalışıyorum bütün gün akşam da midem tutuyor.Çamaşır sepeti kirli dolu,kurumuş çamaşırlarım toplanacak,ütülenecekler var.Bulaşık makinesi tıka basa...ne zamandır süpürüp silmiyorum.Sen düşün halimi.Akşam yemeğinden sonra da sızıp kalıyorum koltukta...

bana sormaışsın ama söliimm :))

annem saolsun allah ömür versin eve geldiğimd eyemek hazır ev tertemiz oluyo allah razı olsun tekrar walla hakkını ödeyemem bide şimdi tüp bebekte risk varya o yüzden titizleniyo yakın oturduğumuz için yanlız bırakmıyo

ay benimde götürüyodu ama sağolsun kocam yapmış :nazar: :nazar:
eve gittim mis gibi benim midem bulanıyo çok yemek yiyincede çıkaıyorum
temiz çamaşırdanda midem bulanıyo kirlidende kokular öldürüyo
ama bence progestan yapıyo hormon sonuçta vücut onu üretiyo bizde dışardan alarak adaha fazla olmasını sağlıyoruz oda midede halsizlik sersemlik yapıyo resmen bende aç karnına alıyodum şimdi tok karnına alıyorum kızlar

allahım annelerimiz sağlık versin benim yemekte hazır oluyo gittiğimde haklarını nasıl ödeyeceğiz annelerimizin allahım onlara sağlıklı uzun ömürler versin

Ah cucum bi görsen ev evlikten çıktı valla.. Zaten çalışıyorum bütün gün akşam da midem tutuyor.Çamaşır sepeti kirli dolu,kurumuş çamaşırlarım toplanacak,ütülenecekler var.Bulaşık makinesi tıka basa...ne zamandır süpürüp silmiyorum.Sen düşün halimi.Akşam yemeğinden sonra da sızıp kalıyorum koltukta...

bi de unutmadan hafta sonu derslerim var.Finallerim yaklaştı harıl harıl ders çalışıyorum.Mezun olucam inşallah bu sene :lepi:

heheekaydirigubbakcemile3
aynen canim toz obekleri kapi arkalarinda toplanmis artik dusun
bugun yardimci kadin geldi allahtan
koca haftadir elimi biseye surmemisim mutfak disinda resmenbilmiyorumkismile

heheekaydirigubbakcemile3
aynen canim toz obekleri kapi arkalarinda toplanmis artik dusun
bugun yardimci kadin geldi allahtan
koca haftadir elimi biseye surmemisim mutfak disinda resmenbilmiyorumkismile

aman boşver ya karne mi vercekler en temiz bu kıza diye canınızın kıymetini bilin eşleriniz yardım etsin yada durumunuz varsa kadın aldın skaın ağır iş yapmayın bi sıkı süpürün gerekirse silmeyin boşverin

kızlar mümkünse halk otobuslerine binmeyin
ben dün bindim ..akşam sabaha kadar kıvrandım
her yerim ateş gibi yandı
şimdide üşüyorum....
direksiyonn kursunu iptal edecem sanırım
hep ev taşıma telaşı hemde kurs öğlene kadar
çok yorucu oluyor..temuzda giderim olmazsa
iş konusunda eşimdem yardım isteyemem
zaten o benden yorgun geliyor
boya işinden sonra kadın tutcam ama yine iş çokk
birsürü çamaşır vs. yemek işini eşim idare diyor neyse
şimdilerde bsit bşeyler yapıyorum

kızlar birde hamilelikten öncesi şimdiye göre kalp atışınız ve nefes atışınızda artma var mı?
yoksa ben troid hastası olduğum için sadece bende mi var...

slm, arkadaslarim nasilsiniz?
biz cook iyiz, bugun pitpitlarimizida gordum cok mutluyum
dogumumuz buyuk ihtimal 25 araliga geriledi ama olsun gec olsunda guç olmasin

Back
X