2010 Aralık Anneleri

slm, arkadaslarim nasilsiniz?
biz cook iyiz, bugun pitpitlarimizida gordum cok mutluyum
dogumumuz buyuk ihtimal 25 araliga geriledi ama olsun gec olsunda guç olmasin

oh oh ne güzel dilemcim.... hayırlı olsun delikafadulden senin minikinin resmini rüyamda gördüm... normalde benimkine hiç benzemiyor diye düşünmüştüm ilk gördüğümde... rüyamda ise seninkinin aynısıymışta " aaa baakk benimki de senin bebişe ne kadar çok benziyor " diyorum sana... gece gündüz aklımdasınız... hihoyyythihoyyythihoyyyt

cok sagol canim, bende resmi ilk gordumde aaa sqanki yuzuk yutmusum dedimboshayallersmile

geldi canim, cok guzel bu duyguymus....goz yasimi tutamaadim
3hafta sonra tekrar randevumuz var, bir an once zaman gecsin istiyorum
seyyar ultrason satilsa alacam -tatlicadiarzu-

o zaman sana müjde kalp atışı duyma cihazı varmış yaz googleda
angelsaund mu ne ismi 100 tl miş alsak devamlı dinelsek pıt pıt

onu arastirdim canim, 10-12 haftadan itibaren duyuluyomus
bi dahaki doktora gittigimde 9.5 haftalik olacam, soracam tavsiye ederse alacam
butun gun alet karnimda gezerim artik...

bende toksoplazma var, cok etmeliymisim, sizlerdede varmi?

:teytey::teytey::teytey: sorma ... yemek yapılacak değil yapılmıyor bile artık ... neyseki çok yemek yemiyor eşim de kurtarıyoruz olayı... temizlik mi :) o ne demek pardon... he şu elektrik sürürgesi falan .. malesef görmedim canım ya.. görürsem söylerim lülülülülülü
:roflol: :roflol: :roflol:
Ah cucum bi görsen ev evlikten çıktı valla.. Zaten çalışıyorum bütün gün akşam da midem tutuyor.Çamaşır sepeti kirli dolu,kurumuş çamaşırlarım toplanacak,ütülenecekler var.Bulaşık makinesi tıka basa...ne zamandır süpürüp silmiyorum.Sen düşün halimi.Akşam yemeğinden sonra da sızıp kalıyorum koltukta...
:lepi:aynennn aynennnnn :lepi:
bana sormaışsın ama söliimm :))

annem saolsun allah ömür versin eve geldiğimd eyemek hazır ev tertemiz oluyo allah razı olsun tekrar walla hakkını ödeyemem bide şimdi tüp bebekte risk varya o yüzden titizleniyo yakın oturduğumuz için yanlız bırakmıyo
canimmm o an online olanlari kopyaladimm,ama sorum hepinize balimm opuyorumnanaktan
sen cok sanslisin yaaaa kiskaniorum seni hihoyyytolumunekankayizsmile

ay benimde götürüyodu ama sağolsun kocam yapmış :nazar: :nazar:
eve gittim mis gibi benim midem bulanıyo çok yemek yiyincede çıkaıyorum
temiz çamaşırdanda midem bulanıyo kirlidende kokular öldürüyo
ama bence progestan yapıyo hormon sonuçta vücut onu üretiyo bizde dışardan alarak adaha fazla olmasını sağlıyoruz oda midede halsizlik sersemlik yapıyo resmen bende aç karnına alıyodum şimdi tok karnına alıyorum kızlar
canimm sende massallah sansli grubumuzdansin kaydirigubbakcemile3
benim kocis ne kendi yapiyor ne bana yaptiriyor kaydirigubbakcemile3
ne güzel dimii,el elde el basta oturuoss :roflol:

heheekaydirigubbakcemile3
aynen canim toz obekleri kapi arkalarinda toplanmis artik dusun
bugun yardimci kadin geldi allahtan
koca haftadir elimi biseye surmemisim mutfak disinda resmenbilmiyorumkismile
amanin o kadar tozdan bisey olmaz kaydirigubbakcemile3
bizdede mutfagi kocis yapiyor,bazi kokulara hassasiyetim artti cünkü..
geri kalan yerleride banyo lavobo disinda kimse yapmiyoo kaydirigubbakcemile3

slm, arkadaslarim nasilsiniz?
biz cook iyiz, bugun pitpitlarimizida gordum cok mutluyum
dogumumuz buyuk ihtimal 25 araliga geriledi ama olsun gec olsunda guç olmasin

canimm gözün aydinnn cok sevindimmm :lepi:
kocaman bi massallah bebisimize :nazar:
simdi sen bu durumda kac haftalik oluyorsun tatlim?

fistikim aldin mi sen angelsound?
versek mi artik siparisi yavas yavas..
ay yaa kocis onu iki günde bozar kaydirigubbakcemile3

onu arastirdim canim, 10-12 haftadan itibaren duyuluyomus
bi dahaki doktora gittigimde 9.5 haftalik olacam, soracam tavsiye ederse alacam
butun gun alet karnimda gezerim artik...

bende toksoplazma var, cok etmeliymisim, sizlerdede varmi?

Canım yaptırdın demek toksoplazma testini,ben de yaptırmak istiyorum nerde ve kaça yaptırdın bi de diyelim ki çıktı ,nelere dikkat etmeliymişiz tedavisi falan var mı?

kızlar benim miniğim 4.7 cm kesesi değil kendisi biliyomusunuz küçücük ya yarım cm nerdeyse ..ve rabbimin nası i mucizesi ki o kadar minikkken bile kalbi atıyo

sweethome, dream83, illet, names, cibeldemiroglu, b.u.l.u.t, hapsuruk, ZEYNEP6672, zeytin1007, denizim16
ne kadar kalabaligizz ne güzelll :lepi:

herkes burdayken sorayimmm o zaman...
KIZLAR suan benim evim gibi evini SEY götüren var miii..:sinifsinif: kaydirigubbakcemile3
heryer daginik,camasirlar bekliyor,yemek yapilacak,yatagimi bile daha kapatmadim diyenler el kaldirsinn :lepi:

hemen ben de elimi kaldırıyorum.:lepi::lepi::lepi: ama dün kadar öyleydi.
kocişim yapmış ben okuldan gelene kadar sağolsun.
bugün ufak tefek dağınıklıklar var
onları toparlıcam
eeee tabi yemek yapicam
ama yazlkıkları çıkartmıştım
onlar yıkanıcak, ütülenicek yerleştirilecek.
offffff ne çok iş varmış.
ama saldım napıyım ya
şuan dinlenemye ihtiyacımız var.

fistikim aldin mi sen angelsound?
versek mi artik siparisi yavas yavas..
ay yaa kocis onu iki günde bozar kaydirigubbakcemile3

daha almadim canim, 10-12 haftalikken dinleyebiliyomussun, benim bugun doktorum 6.5 haftalik oldugumu soyledi, bir hafta geri kaldik ama olsun, o minik ama kalbi pitpit atiyo, dakikada 160 atiyomus ne kadar cok :emir_bebek:

Canım yaptırdın demek toksoplazma testini,ben de yaptırmak istiyorum nerde ve kaça yaptırdın bi de diyelim ki çıktı ,nelere dikkat etmeliymişiz tedavisi falan var mı?

ben yurtdisinda yasiyorum canim, ve biz senelerdir tupbebek tedavisi goruyoduk o zamn yapmistim testi..
cig ete ve sebze meyvey dikkat edilmeli cok iyi yikamaliyiz, biz sebzeleri sirkeli suda bekletiyoruz, meyvelerde bol suda yikiyoruz...
kiz kardesimdede vardi, cig ete bile dokunurken cok dikkat etmeliymisiz, elimizi ete surup kazayla yuzumuze gozumuze filan surmemeliymisiz....

kızlar benim miniğim 4.7 cm kesesi değil kendisi biliyomusunuz küçücük ya yarım cm nerdeyse ..ve rabbimin nası i mucizesi ki o kadar minikkken bile kalbi atıyo

bizim bebiste 5.5mm olmus, kucukler ama kalpleri bizden daha hizli atiyo

Ah minik kuzucuk bunlar ya tam bir mucize...Birazı benden, birazı sevdiğim adamdan.. Durup durup karnımı '' annesinin güzel kuzucuğu,bebeğim,aşkım,melegim'' diye seviyorum.
Şimdi hissediyor mudur bilmem ama birgün mutlaka annişinin sesini hissedip tepki verecektir.

ben yurtdisinda yasiyorum canim, ve biz senelerdir tupbebek tedavisi goruyoduk o zamn yapmistim testi..
cig ete ve sebze meyvey dikkat edilmeli cok iyi yikamaliyiz, biz sebzeleri sirkeli suda bekletiyoruz, meyvelerde bol suda yikiyoruz...
kiz kardesimdede vardi, cig ete bile dokunurken cok dikkat etmeliymisiz, elimizi ete surup kazayla yuzumuze gozumuze filan surmemeliymisiz....

Hımmm sağol cnm, dikkat etmek lazım demek ki

onları toparlıcam
eeee tabi yemek yapicam
ama saldım napıyım ya

ay sormayın ya şu yazlık kışlık olayını.. kocacım bütün gardropu boşalttı tekrar yerleştirdi ( bazalar dahil) olumunekankayizsmile ben de inanır mısınız yatağın üzerinde keyif halinde yarı uykulu .. tam işini bitirdi.. ay çok yoruldum biraz uyuyacağım dedim .. tam 3saat uyumuşum ... hiç utanmadan tüm işi ben yapmışım gibi ... -tatlicadiarzu- meğer acele acele yapmış birlikte dizi seyrederiz diye ... pazar günümüz böyle harika geçti işte ... kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
ay sormayın ya şu yazlık kışlık olayını.. kocacım bütün gardropu boşalttı tekrar yerleştirdi ( bazalar dahil) olumunekankayizsmile ben de inanır mısınız yatağın üzerinde keyif halinde yarı uykulu .. tam işini bitirdi.. ay çok yoruldum biraz uyuyacağım dedim .. tam 3saat uyumuşum ... hiç utanmadan tüm işi ben yapmışım gibi ... -tatlicadiarzu- meğer acele acele yapmış birlikte dizi seyrederiz diye ... pazar günümüz böyle harika geçti işte ... kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

süpermiş valla.
eeeee napalım tam naz yapılacak zaman.
bunları değerlendirmek gerek.
zaten onlar da kıyamıyolar dimi bize.
ayyyyyyyyyy yazık kız onlara.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bende çıkıorum biraz
akşamüstü çarşıya çıkıcam
dolaşıyım biraz arkadaşımla.

bu yorgunluk bendede var, hep yatsam hep uyusam, bide kendimi çok durgun hissediyorum....
koçis sagolsun herseyi yapiyo bende arkasinda geziyorum sanki bisey yapiyomus gibi....
yazik adamlara daha yolun basindayiz

massallah minigine canimmm:nazar:
benim minigimde gecen hafta pazartesi günü tam 11.2 mm olmustu..bacaklari vardi ama bas popo mesafesi ölcülüyormus,bacaklari degil...
simdi cok daha büyük olmustur yavrum :nazar::asigim:
büyüdüler canimm demi yaa :asigim:

onları toparlıcam
eeee tabi yemek yapicam
ama saldım napıyım ya
amaninnn seninde cok isin varmis..
günlere yayarak yap canim,yorma kendini..

daha almadim canim, 10-12 haftalikken dinleyebiliyomussun, benim bugun doktorum 6.5 haftalik oldugumu soyledi, bir hafta geri kaldik ama olsun, o minik ama kalbi pitpit atiyo, dakikada 160 atiyomus ne kadar cok :emir_bebek:

bizim bebiste 5.5mm olmus, kucukler ama kalpleri bizden daha hizli atiyo

bende 10 hafta diye okudum..simdiden alsam ben pipiriklenirim niye duyulmuyor diye..1-2 haftada daha ´bekleyim madem boshayallersmile
canim 1 hafta falan cok bi süre degil,hemde gec döllenmistir melegin belkide..
oyy massallah benim melegiminde 160 atiyordu..massallah hepsinede :nazar: :asigim:

canim bu arada mutlaka biliyorsundur ama söyleyim yinede,et tahtalarini özellikle cok iyi dezenfekte edecekmisiz..
ne zor demi herseye böyle dikkat etmek zorunda kalmak boshayallersmile

Canım, seni sağlık ocağından kontrole gelmediler mi?Ben özel doktora gitmiş olmama rağmen kayıtlara hamile olarak geçtiğim için, devlet takibe almış,eve gelmişler iki kere,bulamyınca muhtarlığa gidip haber bırakmışlar.Her hamileyi ve lohusayı devlet kontrol altında tutuyomuş.Cuma günü işten izin alıp gittim.Mükemmel ilgilendiler. Bilgi verdiler, hamilelikle ilgili herşeyi anlattılar.Bu sabah da gittim kan verdim öyle güleryüzlüler ki.Valla özelde böyle muamele görmedim, bir çok aşımı ve tahlilimi ücretsiz yapacaklarmış.Sen de yararlan derim.

canım sen istanbulun hangi ilçesindesin? bende öyle birşey olmadı da.. hoş zaten hastanelerdeydim ne zamandır mafoldumben

Back
X