Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende folik plus içiyorum günde 3 tane, bende nerde çözündüğünü bilmiyorumkaydirigubbakcemile3. Günde 3 tane de progestan ama o beni çok uyutuyooooooooakannehir
canimm gözünüz aydinnnn :lepi:KızLar bugun doktor randevumuz vardı.Çok şükür herşey yoLunda.kaLbinin atışını gördük.4.6mm oLmuş bebeğimiz.Kan tahLiLLeri vericez yarın sabah aç karnına.31 maysa verdi doktor diğer randevumuzu.SabırsızLıkLa tekrar doktor randevusunu bekLiyoruzzz..çok heyecanLı yaaa
canimm insallah sag salim kucaklarisin melegini bu defa...Daha önce bi tane kaybettim de ondan, şu kalp atışlarını bi duysam nasıl mutlu olucam bilemezsin.
canimm haftada bir,on günde bir normal..daha az sürede yapan arkadaslara kiziyoruz ona göre kaydirigubbakcemile3 naniknanikdüne kadar bende öyleydimm
ilk defaa nasıll oldysaa bugünn sabahh eşimii işe yolladıktann sonra yatmadımm
heryerii temizledimm nezamandır ihtiyacım vardıı nyanii okadar kötüydüü evv
uyumaktann evle ilgilenemez olmuştummm
arkadaslar afedersiniz ama aranizda kabizlik cekende varmi:kedi: ?
hamilelikte olurmus ama henuz erken diilmi?
benneyaptımki
canım benim de alerjik astımım var ve şimdi tam zamanı tıkanmalarımın..haftaya doktora gidince soracağım ne yapacağız diye? gönlüm hiç ilaç kullanmaktan yana değil ama nefes almakta zorlanıyorum bebişim yeterli oksijen alamazsa diye korkuyorum ters bir mevsim aslında hamile kalmak benim gibiler içinkızlar sizebişi sorcam benim bahar alerjim var kaç gündür acaip hapşuruyorum şu polenler yüzünden napıcam bilmiyorum. benim gibi olan var mı bişi kullanıyo musunuz yardım edin nolurr. dr ilaç verdi ama emin olamadım ne bilim endişeleniyorum kullanmak istemiyorumbilmiyorumkismile
Gizemli buralarda mısın? kapatılan forumu okudumda biraz bu yazını buldum, yaptın mı görümcene süsleri? Ay kimbilir ne güzel olmuştur, fotoğrafı varsa paylaşır mısın??
"kızlar ya 3 hafta falan sonra görümcemin bebeği olucak bende bebek şekeri falan yapıp satıyorum...ona hediye yapiim dedim...sepet kapı süsü ve bi şeker konsepti tasarlasık sevimli bir mantar içine minik çikolata kaplı badem tülle kaplı tabi o mantarın üstünde de kelebek var
o kadar güzel şeyler varkı bu halimle bide kapalı çarşıda gezmedik yer bırakmadım...allah bizede o günleri görmeyi nasip etsin eğer becerebilirsem resmini koyucam"
ya benimde artıkk mide bulantım oluyooo cok fazla ve cok yoruluyorum hemen uykum gelio...ayyy cok kötüyüm...
Beni silin arkadaşlar bebeğimi kaybettim hepinize hayırlı doğumlar
arkadaslar afedersiniz ama aranizda kabizlik cekende varmi:kedi: ?
hamilelikte olurmus ama henuz erken diilmi?
benneyaptımki
Beni silin arkadaşlar bebeğimi kaybettim hepinize hayırlı doğumlar
ayyyyyyyyyy cnm ya neden oldu hiç bişey yazmadın çok üzüldüm allah en kısa zamanda sana kardeşiyle geri gelmesini nasip eder inşallahBeni silin arkadaşlar bebeğimi kaybettim hepinize hayırlı doğumlar
sizin nicklerinizz ne kadar aynııı
ersu geçmiş olsun canım allahım sabır versin sana ve ailene
inş. tekrar hemile kalır sağlıkla kucağına alırsın canım
günaydın kızlar nasılsınız