Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canimm benim 8.haftadan sonra baslamadi maalesef..en basindan bu yana var..canim 8. haftadan sonra bas agrilarinin olmasi cok cok normall.gecen hafta bende siddetli bi migren atagi gecirdim..sana altin bi tavsiye agrin baslar baslamaz basinin arka tarafina yani ensenin iki tarafina da soguk masaj yap..buz torbasi koyuyosun 5 dk beklet 5 dak serbest birak..ben yaptim allahin izniyle 1 saate gecti valla.bi de cok yuksek isiga maruz kalma tetikliyor..baktin hala gecmiyo doktora sorup ole al bence ilaci
ay canim yaa aynen,kafami vurasim geliyor duvarlara..sabaha karsi uyuyabildim o kadar maceradan sonra,sabah o uyku sersemliginde bile dua ederek actim gözümü nolur Allahim gecmis olsun bas agrim diye ama maalesef,ayni siddetle devam ediyor :çok üzgünüm:kizlar ben artik bu bas agrisindan cildirma noktasina geldim :gitme:
parasetamol icerikli ilac kullananlar varmis ama ben cesaret edemiyorum yinede..
yarin doktoru arayacagim,artik dayanamiyorum benneyaptımki
YENICHERY canimm güzel haberlerle gel insallah..
hepiniz Allaha emanet olun kizlar,hayirli aksamlar[/QUOTE
cucum bende aynı durumdayım.Resmen çöktüm.Saçlarımı çekiyorum artık.24 saatten fazla sürdü.Şu anda da devam ediyor hafif hafif..Bir tane minoset içtim hiç bi işe yaramadı.Başıma masaj yapıyorum falan fayda yok..Allah şifa versin canım, inşallah geçmiştir ..:çok üzgünüm:
günaydın kızlar bugün saat 5.30 da doktorla randevum var 7+5 haftalık oldum inşallah bebeğimin kalp atışını duyabilirim dua edin bana kızlar
canimm insallah duyarsin bugün pitpitlarinizi :Saruboceq:
güzel haberler bekliyoruz sendenyerimseniben
günaydın kızlar bugün saat 5.30 da doktorla randevum var 7+5 haftalık oldum inşallah bebeğimin kalp atışını duyabilirim dua edin bana kızlar
slm kızlar, uzun bi aradan sonra tekrar merhaba, aslında bi görünüp kaçıcam. Müthiş mide bulantılarım var, geçen hafta acile gidip serum taktırmak zorunda kaldım. Bir hafta da raporluydum, ne kadar hafiflese de malesef bulantılarım geçmedi. Bilgisayar da bulantılarımı tetiklediği için yanına bile yaklaşmıyorumAslında bi yandan da seviniyorum çünkü tıbben ispatlanmamasına rağmen bulantılı hamilelikler genelde sağlıklı tamamlanıyormuş, bunu okumak teselli oldu en azından.
Hafta başında doktordaydık, kalp atışlarımızı da duyduk, hatta ilk muayenede sadece kesemizi görmüştük, şimdi bebeğimizi de gördük, içim biraz daha rahat. 2cm olmuş teyzeleri :)
Size iyi sohbetler, en kısa zamanda aranıza katılmak istiyorum ama bulantılar ne kadar daha beni hapseder bilmiyorum, hepiniz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın kızlar....
slm kızlar benimde midem kötü sabah çıkardım halsizlik var
allahım yardım etsin bizlere midem kaynıyo yemek fikri bile midemin bulanmasına yetiyo
sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin mevlam bebişleri
günaydın kızlarr ben bu sabah ii değilim bende de miğde yanması var fokur fokur kaynıo miğde yemek yiyemiorum halsiz düştüm dün nekadar iyiydim sizlerde hep aysnısıınız allahım yardımıcımız olsun evde de yat yat bunaldım çok yaaa yatınca insan dahada dertleri artıoo çok bunaldım hergünüm aynı yat yat offfffffffffffffffffffffffÇok üzgünüm çoook
bu sabah idrar ve kan tahlillleri verdim.Devlet hastanesinde yaptırıyorum.Hiç sıra yoktu ben şok oldum sabah gittim beklemeden verdim geldim.Devlet hastanelerinde bu internetten randevu sistemi harika olmuş.
hadi ya! süpermiş.. hangi hastane bu?
Kartal yavuz selim canım..Dünde muayene oldum.Randevu saatinde gittim.doktor çok güzel ilgilendi, ultrasonda baktı bilgi verdi.Güzel güzel inceledik bebeği.Arada devletede gelip kontrol ettiririm diyorum artık.Tabi kalabalık ama randevu saatinde gidersen, fazla beklemeden sizi alıyorlar.İnternettende randevu alıyorsunuz.
mrb kızlar nasılsınız.
herkes mide bulantıları çekiyo heralde.
bende bişey yok hala. arasıra iştahsızlık oluyo ama bulantı yok bende
ya bende bi gariplik mi var
gerçi benim önceden de 8. haftada falan başlamıştı
daha erken mi ne
yoksa hamile değilmiyim diyorum.
offfffff çok garip duygular içindeyim.
cucum seninde başın ağrıyomuş.
minoset al canım. ama doktoruna danışmadan içme bişey.
onu kullanıyo hamileler.
başka vermiyo doktorlar tatlım.
uamrım iyi olursunuz.
bugünü saymazan 4 günüm kaldı.
çabuk geçsin.
aman olmasın canım , böle mutlu mesut geçir gebeliğini..Benim 6. haftada başladı 9 haftam bitmek üzere hala devam..Hiç yediklerimden bişi anlamıyorum. aç kalmim diye zorla yemek yiyorum.Azcık kilo bile verdim.mrb kızlar nasılsınız.
herkes mide bulantıları çekiyo heralde.
bende bişey yok hala. arasıra iştahsızlık oluyo ama bulantı yok bende
ya bende bi gariplik mi var
gerçi benim önceden de 8. haftada falan başlamıştı
daha erken mi ne
yoksa hamile değilmiyim diyorum.
offfffff çok garip duygular içindeyim.
cucum seninde başın ağrıyomuş.
minoset al canım. ama doktoruna danışmadan içme bişey.
onu kullanıyo hamileler.
başka vermiyo doktorlar tatlım.
uamrım iyi olursunuz.
bugünü saymazan 4 günüm kaldı.
çabuk geçsin.