2010 Aralık Anneleri

gunaydin hamislerkaydirigubbakcemile3
bende simdi kocisimi gonderdim size bi bakiym dedim
dun yoktum carsi pazar gezdim anne;er gunu hediyelerimi aldim
cok yoruldum ama hallettim
sizden ne haberler bakalim?:1hug:

günaydin kizlar..bu sabah benim icin pey aydin olmadi maalesef..dün gece siddetli bi bulantiyla uyandim ve sabaha kadar asit kustum resmen..ter icinde kaldim,midemde bostu..halsizligimi düsünün artik...bas agrimda ayni siddetle devam ediyor boshayallersmile
8.haftada bicak gibi kesilmisti bulantilarim,cok sevinmistim ama canim bebegim ´dur bakalim anne,daha yeni basliyoruz´diyor sanirim :emir_bebek:

herkese iyi sohbetler,bulantisiz,agrisiz,sorunsuz bir gün diliyorumma.s.

canim 8. haftadan sonra bas agrilarinin olmasi cok cok normall.gecen hafta bende siddetli bi migren atagi gecirdim..sana altin bi tavsiye agrin baslar baslamaz basinin arka tarafina yani ensenin iki tarafina da soguk masaj yap..buz torbasi koyuyosun 5 dk beklet 5 dak serbest birak..ben yaptim allahin izniyle 1 saate gecti valla.bi de cok yuksek isiga maruz kalma tetikliyor..baktin hala gecmiyo doktora sorup ole al bence ilaci
canimm benim 8.haftadan sonra baslamadi maalesef..en basindan bu yana var..
sagol canim tavsiyelerin icin..aksama kadar uyku maskesiyle yatiyorum :bbo:
bakalim birazdan doktoru aricam artik..ne yapacaklarsa yapsinlar,böyle gecmez bu zaman..

kizlar ben artik bu bas agrisindan cildirma noktasina geldim :gitme:
parasetamol icerikli ilac kullananlar varmis ama ben cesaret edemiyorum yinede..
yarin doktoru arayacagim,artik dayanamiyorum benneyaptımki

YENICHERY canimm güzel haberlerle gel insallah..
hepiniz Allaha emanet olun kizlar,hayirli aksamlar
[/QUOTE

cucum bende aynı durumdayım.Resmen çöktüm.Saçlarımı çekiyorum artık.24 saatten fazla sürdü.Şu anda da devam ediyor hafif hafif..Bir tane minoset içtim hiç bi işe yaramadı.Başıma masaj yapıyorum falan fayda yok..Allah şifa versin canım, inşallah geçmiştir ..:çok üzgünüm:
ay canim yaa aynen,kafami vurasim geliyor duvarlara..sabaha karsi uyuyabildim o kadar maceradan sonra,sabah o uyku sersemliginde bile dua ederek actim gözümü nolur Allahim gecmis olsun bas agrim diye ama maalesef,ayni siddetle devam ediyor :çok üzgünüm:
günaydın kızlar bugün saat 5.30 da doktorla randevum var 7+5 haftalık oldum inşallah bebeğimin kalp atışını duyabilirim dua edin bana kızlar

canimm insallah duyarsin bugün pitpitlarinizi :Saruboceq:
güzel haberler bekliyoruz sendenyerimseniben

cucummmmm yoldu yahu yazar mı deydi sana kıyamam.....geçmiş olsun bitanem umarım iileşirsin sen mide bulantısının yanında bide üşüttün herhalde cicim dikkat et kendine ve bebişe

slm kızlar, uzun bi aradan sonra tekrar merhaba, aslında bi görünüp kaçıcam. Müthiş mide bulantılarım var, geçen hafta acile gidip serum taktırmak zorunda kaldım. Bir hafta da raporluydum, ne kadar hafiflese de malesef bulantılarım geçmedi. Bilgisayar da bulantılarımı tetiklediği için yanına bile yaklaşmıyorum:( Aslında bi yandan da seviniyorum çünkü tıbben ispatlanmamasına rağmen bulantılı hamilelikler genelde sağlıklı tamamlanıyormuş, bunu okumak teselli oldu en azından.
Hafta başında doktordaydık, kalp atışlarımızı da duyduk, hatta ilk muayenede sadece kesemizi görmüştük, şimdi bebeğimizi de gördük, içim biraz daha rahat. 2cm olmuş teyzeleri :)
Size iyi sohbetler, en kısa zamanda aranıza katılmak istiyorum ama bulantılar ne kadar daha beni hapseder bilmiyorum, hepiniz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın kızlar....

slm kızlar benimde midem kötü sabah çıkardım halsizlik var
allahım yardım etsin bizlere midem kaynıyo yemek fikri bile midemin bulanmasına yetiyo
sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin mevlam bebişleri

günaydın kızlarr ben bu sabah ii değilim bende de miğde yanması var fokur fokur kaynıo miğde yemek yiyemiorum halsiz düştüm dün nekadar iyiydim sizlerde hep aysnısıınız allahım yardımıcımız olsun evde de yat yat bunaldım çok yaaa yatınca insan dahada dertleri artıoo çok bunaldım hergünüm aynı yat yat offfffffffffffffffffffffffÇok üzgünüm çoook

cucu geçmişolsun yaa çok zor bilirm baş ağrısını bendede migren var sende öyle bişi varmı canımm sabret canım hepsi geçicek allhın izniyle
:Saruboceq:

günaydın kızlar bugün saat 5.30 da doktorla randevum var 7+5 haftalık oldum inşallah bebeğimin kalp atışını duyabilirim dua edin bana kızlar

dualarımız seninle duyacaksın Allahın izni ile bize mutlaka haber ver sevgiler

slm kızlar, uzun bi aradan sonra tekrar merhaba, aslında bi görünüp kaçıcam. Müthiş mide bulantılarım var, geçen hafta acile gidip serum taktırmak zorunda kaldım. Bir hafta da raporluydum, ne kadar hafiflese de malesef bulantılarım geçmedi. Bilgisayar da bulantılarımı tetiklediği için yanına bile yaklaşmıyorum:( Aslında bi yandan da seviniyorum çünkü tıbben ispatlanmamasına rağmen bulantılı hamilelikler genelde sağlıklı tamamlanıyormuş, bunu okumak teselli oldu en azından.
Hafta başında doktordaydık, kalp atışlarımızı da duyduk, hatta ilk muayenede sadece kesemizi görmüştük, şimdi bebeğimizi de gördük, içim biraz daha rahat. 2cm olmuş teyzeleri :)
Size iyi sohbetler, en kısa zamanda aranıza katılmak istiyorum ama bulantılar ne kadar daha beni hapseder bilmiyorum, hepiniz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın kızlar....

maşallah annesi büyümüş bebiş..bulantılar konusunda ben de senin gibi düşünüyorum..geçmiş olsun canım

slm kızlar benimde midem kötü sabah çıkardım halsizlik var
allahım yardım etsin bizlere midem kaynıyo yemek fikri bile midemin bulanmasına yetiyo
sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin mevlam bebişleri

amin canım zeytinim..senin erken başladı bana göre benim tam 6. haftada başladı ve sanki her gün daha da artıyor..hiç bişey istemiyor canım..

günaydın kızlarr ben bu sabah ii değilim bende de miğde yanması var fokur fokur kaynıo miğde yemek yiyemiorum halsiz düştüm dün nekadar iyiydim sizlerde hep aysnısıınız allahım yardımıcımız olsun evde de yat yat bunaldım çok yaaa yatınca insan dahada dertleri artıoo çok bunaldım hergünüm aynı yat yat offfffffffffffffffffffffffÇok üzgünüm çoook

canım geçmiş olsun sorma şu mide yanması bende de var..çok fena..Rabbim hepimize yardımcı olsun evde olsan bir dert çalışsan bir dert..ben çalıştığım için evde olmak daha rahattır diye düşünüyorum ama hepsi zor işte..az kaldı geçecek bu günler inşallah

bu sabah idrar ve kan tahlillleri verdim.Devlet hastanesinde yaptırıyorum.Hiç sıra yoktu ben şok oldum sabah gittim beklemeden verdim geldim.Devlet hastanelerinde bu internetten randevu sistemi harika olmuş.

dün bebeğimi ilk defa hissettim kızlar..
süper bir duyguydu. iki gündür biteceğini umarken artan bulantılarım yüzünden dün eşimin yanında ağlama krizine girdim. o da beni teselli edip yatıştırdıktan sonra "hani bebişimiz" diye elini karnıma koydu. bende bebeğin asıl yeri olan sağ tarafa çekip biraz bastırdım ama o an hissettiğim şeyi tarif edemem heralde. :dance: hiç hissetmediğim birşey. bi kütle, çok minik bi oynama.. çok hafif birşey ama bu kadar net hissedilir. sabahta birşey hissetmiştim ama ona yormadım daha küçük diye, ama o kütle oydu. zaten şu sıralar aşırı zayıfladım. greyfurt büyüklüğüne ulaşmış rahmim bu nedenle kendini daha rahat belli ediyor. kaymaklım gibi bende kalbi durmuşmudur içerde işler nasıl gidiyor acaba diye devamlı merak ediyorum. artık ultrasona göre 10 haftalık olduk. umarım hepberaber sağlıklıca atlatırız arkadaşlar. bulantıları olan arkadaşlar Allah yardımcımız olsun.

bu sabah idrar ve kan tahlillleri verdim.Devlet hastanesinde yaptırıyorum.Hiç sıra yoktu ben şok oldum sabah gittim beklemeden verdim geldim.Devlet hastanelerinde bu internetten randevu sistemi harika olmuş.

hadi ya! süpermiş.. hangi hastane bu?

hadi ya! süpermiş.. hangi hastane bu?

Kartal yavuz selim canım..Dünde muayene oldum.Randevu saatinde gittim.doktor çok güzel ilgilendi, ultrasonda baktı bilgi verdi.Güzel güzel inceledik bebeği.Arada devletede gelip kontrol ettiririm diyorum artık.Tabi kalabalık ama randevu saatinde gidersen, fazla beklemeden sizi alıyorlar.İnternettende randevu alıyorsunuz.

mrb kızlar nasılsınız.
herkes mide bulantıları çekiyo heralde.
bende bişey yok hala. arasıra iştahsızlık oluyo ama bulantı yok bende
ya bende bi gariplik mi var
gerçi benim önceden de 8. haftada falan başlamıştı
daha erken mi ne
yoksa hamile değilmiyim diyorum.
offfffff çok garip duygular içindeyim.
cucum seninde başın ağrıyomuş.
minoset al canım. ama doktoruna danışmadan içme bişey.
onu kullanıyo hamileler.
başka vermiyo doktorlar tatlım.
uamrım iyi olursunuz.
bugünü saymazan 4 günüm kaldı.
çabuk geçsin.

Kartal yavuz selim canım..Dünde muayene oldum.Randevu saatinde gittim.doktor çok güzel ilgilendi, ultrasonda baktı bilgi verdi.Güzel güzel inceledik bebeği.Arada devletede gelip kontrol ettiririm diyorum artık.Tabi kalabalık ama randevu saatinde gidersen, fazla beklemeden sizi alıyorlar.İnternettende randevu alıyorsunuz.

çok iyi... yengemde orada doğum yapmıştı. oraya gidiyordu kontrollere avrupa yakasında oturmasına rağmen. memnun kalmıştı

mrb kızlar nasılsınız.
daha erken mi ne
onu kullanıyo hamileler.
uamrım iyi olursunuz.
çabuk geçsin.

canım 5 haftalıkken doktora gittiğimde bana bulantın varmı demişti. bende çok walla süperim demiştim. o da daha duur demişti. :jeyyar: aman olmasın bi gariplik olduğunu da düşünme sakın. o kontrolden 3 gün sonra çapa'da açtım gözlerimi. :sinifsinif: inşAllah hiiç olmaz bulantıların...

mrb kızlar nasılsınız.
daha erken mi ne
onu kullanıyo hamileler.
uamrım iyi olursunuz.
çabuk geçsin.
aman olmasın canım , böle mutlu mesut geçir gebeliğini..Benim 6. haftada başladı 9 haftam bitmek üzere hala devam..Hiç yediklerimden bişi anlamıyorum. aç kalmim diye zorla yemek yiyorum.Azcık kilo bile verdim.

Kızlarr uyumaktann gözlerimii açamıyorumm
bugünn 3ncüü postaya gidiyorumm yanii
şimdii yine yatağa geçeceğimmm

ya kızlar duyayım da şu kalp atışını içim rahat edicek biraz
şimdi niyeyse hamile gibi hissetmiyorum mide bulantısı da olmayınca
sizde de ölemi.
gerçi sizleirn midesi bulanıyo.
bulanmasını da istemiyorum aslında.
doğru hiç kayif alınmıyo.

off kızlar 3 saatim kaldı doktora gitmeye zaman geçmiyo sanki çok heyecanlıyım allahım inşallah olumsuz bi durumla karşılaşmam

Back
X