2010 Aralık Anneleri

zuzumm neyi tavsiye ediyorsun acik söyle bakiim sempatiksalakcinni
simdi biz kocisleri yataktan mi atalim yoksa 4-5 yastikla mi yatalim kaydirigubbakcemile3

valla hangisi kolay geliyosa onu yap:1: şimdi koca varken hem sen hem 4 yastık hemde koca aynı yatakta olmaz bence kocayı at yastıklarla uyu sempatiksalakcinni

günaydın kızlar, uzun bir süredir ilk kez gece kalkmadım. Ben de bi terslik var demekki kaydirigubbakcemile3 Yanlız sabah müthiş bi boğaz ağrısıyla uyandım, sanırım hasta oluyorum, hemen bi çorba kaynatıp içtim, şimdi de ıhlamur yapıcam. İnşallah hemen geçer, hasta olmak istemiyorummmmafoldumben

geçmiş olsun esracım.. ıhlamurun içine limon kabuğu ve biraz zencefil de at.. gebeler için soğuk algınlığında minoset veriliyor.. çok bunalırsan aklında bulunsun o rahatlatıyor biraz. keşke bende ilk semptomlar görülmeye başladığında bi minoset atsaymışım diyorum şimdi ilerledi hiç bir şey kar etmiyor. salı günü konrtrolüm var antibiotik tedavisine başlayabilir gibi geliyor bana. umarım öyle birşey olmaz.. sen de önlemini hemem al canım

geçmiş olsun esracım.. ıhlamurun içine limon kabuğu ve biraz zencefil de at.. gebeler için soğuk algınlığında minoset veriliyor.. çok bunalırsan aklında bulunsun o rahatlatıyor biraz. keşke bende ilk semptomlar görülmeye başladığında bi minoset atsaymışım diyorum şimdi ilerledi hiç bir şey kar etmiyor. salı günü konrtrolüm var antibiotik tedavisine başlayabilir gibi geliyor bana. umarım öyle birşey olmaz.. sen de önlemini hemem al canım

sagol canım deniycem, ilerlemez inşallah. İşte klasik öğretmen hastalığı, daha ilk haftadan başladık, offf offkafamçokkarıştı

Benimde çatı ağrılarım başladı hatta dunden beri heran doğuracakmışım gibi hissediyom oğluşumda tekmeleri hep aşağıda atıyor sürekli aşağı bası yapıyor

merhaba burxkan cım,

benimde aynı valla. kasıklarıma doğru yiyiyorum hep tekmeleri :)) 11 gün önce doktor kontrolümde dr.um bebeğimin dik durduğunu , bu nedenle çatı ağrımın çok olduğunu ve tekmeleri aşağıdan hissettiğimi söyledi. Sanırım seninle aynı durumdayız :))
umarım döner bebişim, hem o hem de ben birazcık rahat ederim :/

o agrilar cok illet bisey yaa..insan egilemiyor,is yapamiyor bisey olcak diye..
halbuki kontrolde bebek daha cok yukarda,sorun yok desede doktor icim rahat etmiyor iste...
Allah kolaylik versin bize

amin canım, bebeklerimiz güç verecek bize , bu ağrılar da yanlızca onlar için zaten ...onlar sağlıklı olsun da , varsın bizim çatılar haşat olsun :)

güsel anneler günaydın gerçi tünaydın oldu birascık ama ... sabah hava aydınlanırken yattım yarım sa. evvel kalktım.. uykusuzluk konusunda yanlız değilmişim demekki kıslar gerçekten bebişler bizi alıştırıyo sanırım normalde hiç huyum değildir gece kalkmak ..
hasta olanlara geçmiş olsun buarada en kısa zamanda şifalar diliyorum .. öksürük için midesi sağlam olanlar bal karabiber denesinler bende işe yarıyordu ..
toobacım; valla o kimselere dokundurmama olayını bende hissediyorum bazen hatta espirili önlüklerden alıyım kızıma diyorum öpme beni falan yazanlardan ... 1 yaşına kadar yamacımdan ayırmam sanırım :kedi:

günaydın kızlar, uzun bir süredir ilk kez gece kalkmadım. Ben de bi terslik var demekki kaydirigubbakcemile3 Yanlız sabah müthiş bi boğaz ağrısıyla uyandım, sanırım hasta oluyorum, hemen bi çorba kaynatıp içtim, şimdi de ıhlamur yapıcam. İnşallah hemen geçer, hasta olmak istemiyorummmmafoldumben

geçmiş olsun Esra cım,,

çok dikkat et, hep ılık şeyler içi dinlen canım :(

Aynen canım bende hastayım sanırım salgın var.Cuma akşamı hafif hafif başladı şimdi dökülüyorum resmen.Nefes alamıyorum burnum tıkalı.Her ilacı da alamıyoruz.Ben çözüm olarak bol karabiberli mercimek çorbası, ıhlamur vb. bitki çayları ve minoset içiyorum haa birde bol bol mandalina.Sende içmeye başla.Umarım fazla ilerlemez canım geçmiş olsun.

Günaydın kızlar.Gece uyuyamayınca geç kalktık haliyle koçişle kahvaltı yaptık dedim bakim napıyosunuz :))

valla hangisi kolay geliyosa onu yap:1: şimdi koca varken hem sen hem 4 yastık hemde koca aynı yatakta olmaz bence kocayı at yastıklarla uyu sempatiksalakcinni
zaten 4 yastikla yatardik..simdi birde emzirme yastigimiz oldu..
Allahtan yatak büyükte hepimizi kaufle ediyor sempatiksalakcinni
yani hem kocis,hem yastiklar Şeniz

amin canım, bebeklerimiz güç verecek bize , bu ağrılar da yanlızca onlar için zaten ...onlar sağlıklı olsun da , varsın bizim çatılar haşat olsun :)

:)))) kocişleri atmayalım yataktan ya sonra ararız valla :))) hem kociş hem de yastıklar olsun bari :))

evet tatlim,bende raziyim...agrilarim artinca suratim asilinca bi minik kipirtisina bile herseyi unutuyorummm...annemmmmm ben raziyim kuzumm sen iyi olda :asigim:

evet bende hem kocis hem yastiklar diyorum tatlim kaydirigubbakcemile5

kizlar gözümüz aydin,Ebru salli dogum yapmiss....
8 aylik diyordu gecen ki yazisinda..ne ara 9 aylik oldu ne ara dogdu..
bizden 1 ay büyüktü sadece...:uhm:

Benim Eşim bugün yohh, beni yanlız bıraktı işi varmış.Ne kötü pazar pazar yanlız olmak üstelik hastayım naz yapacağım kimsem de yok.:çok üzgünüm: Topic de bomboş, in cin top oynuyor haa, birde ben : ) (ben bu satırları yazarken; fon da Ahmet kaya -biz üç kişiydik- şarkısını seslendiriyor) Bende kendim çalarım ,kendim oynarım o zaman.

kizlar gözümüz aydin,Ebru salli dogum yapmiss....
8 aylik diyordu gecen ki yazisinda..ne ara 9 aylik oldu ne ara dogdu..
bizden 1 ay büyüktü sadece...:uhm:

Amann o doğurmak için perde falan asmıştır : ) hani bu plates topunun üstünde doğum yapacaktı ne oldu, yememiş anlaşılan :1:

Benim Eşim bugün yohh, beni yanlız bıraktı işi varmış.Ne kötü pazar pazar yanlız olmak üstelik hastayım naz yapacağım kimsem de yok.:çok üzgünüm: Topic de bomboş, in cin top oynuyor haa, birde ben : ) (ben bu satırları yazarken; fon da Ahmet kaya -biz üç kişiydik- şarkısını seslendiriyor) Bende kendim çalarım ,kendim oynarım o zaman.

tatlim benim kociste dün yoktu gece yarisina kadar..bugünde az önce cikti,gelince 1 saat vakti var,dolabin üzerini silecek tekrar büroya gidecek...
yani benim her günüm böyle geciyor :çok üzgünüm:

tatlim benim kociste dün yoktu gece yarisina kadar..bugünde az önce cikti,gelince 1 saat vakti var,dolabin üzerini silecek tekrar büroya gidecek...
yani benim her günüm böyle geciyor :çok üzgünüm:

Kız sana mı yazık kocana mı anlamadım : )Adam o 1 saat arada dolap mı silecek.Valaha benimkine yap desen yapar ama sallar , öyle laf olsun diye yapar ya da yapmaz ''kadın yapsın''der.

Kız sana mı yazık kocana mı anlamadım : )Adam o 1 saat arada dolap mı silecek.Valaha benimkine yap desen yapar ama sallar , öyle laf olsun diye yapar ya da yapmaz ''kadın yapsın''der.

bana yazik bence bacum...:1closedeyes:
beyfendi dün dügündeydi tüm erkek arkadaslariyla beraber..oynamis eglenmisler falan...
dügünden önce biseyler icmeye gitmisler topluca..
ben yalniz evdeydim..
islerinde azcik bi zahmet ucundan tutsunn demi ama guclubacismile
silecegi bi dolap üstü..:dilcikar:

Ebru Şallının gözü aydın darısı başımıza Eylül ayında yapacağını söylemişti zaten 2.900 doğmuş bebeği gayet normal bence 1 haftaya verir kilolarını bizde şişko şişko gezeriz :))

bana yazik bence bacum...:1closedeyes:
beyfendi dün dügündeydi tüm erkek arkadaslariyla beraber..oynamis eglenmisler falan...
dügünden önce biseyler icmeye gitmisler topluca..
ben yalniz evdeydim..
islerinde azcik bi zahmet ucundan tutsunn demi ama guclubacismile
silecegi bi dolap üstü..:dilcikar:

Haa ,o zaman tamam yapsın.Madem gezmiş tozmuş azıcık da evin tozunu alsın kaydirigubbakcemile3

Back
X