2010 Aralık Anneleri

Ebru Şallının gözü aydın darısı başımıza Eylül ayında yapacağını söylemişti zaten 2.900 doğmuş bebeği gayet normal bence 1 haftaya verir kilolarını bizde şişko şişko gezeriz :))

beni ilgilendirmez aslinda ama tuhaf geldi bana..
cünkü hamileyim diye ciktiginde bizlerden tam 1 ay büyüktü..
ee sezeryan olunca sanirim 10-15 günde ordan almistir,neyseee...
darisi basimiza...
onlarin yaptirdiklari bakimlarin estetiklerin yüzde birini yaptirsak bizde öyle olurduk sekerim bosverrrr boshayallersmile

beni ilgilendirmez aslinda ama tuhaf geldi bana..
cünkü hamileyim diye ciktiginde bizlerden tam 1 ay büyüktü..
ee sezeryan olunca sanirim 10-15 günde ordan almistir,neyseee...
darisi basimiza...
onlarin yaptirdiklari bakimlarin estetiklerin yüzde birini yaptirsak bizde öyle olurduk sekerim bosverrrr boshayallersmile

Canım şimdi google Amca'ya tarattım , 8 aylık doğurmuş(aldırmış) zaten.Bence isteyerek aldırdı yine.Türünün son örneği ya.

kizlar gözümüz aydin,Ebru salli dogum yapmiss....
8 aylik diyordu gecen ki yazisinda..ne ara 9 aylik oldu ne ara dogdu..
bizden 1 ay büyüktü sadece...:uhm:

amaaan onun yaptığı da doğum mu kızlar. Hatun fiziği bozulmasın diye 33. hafta aldıracak sezaryen le diye duymuştum. Önceki çocuğunu da öyle yapmış. İşe bakın ya, doğumları bile keyfe keder .... peeeeh :)

kizlar gözümüz aydin,Ebru salli dogum yapmiss....
8 aylik diyordu gecen ki yazisinda..ne ara 9 aylik oldu ne ara dogdu..
bizden 1 ay büyüktü sadece...:uhm:
hayırlı olsun.. magazincilere iş çıkmış.. tuba ünsal bizimle birdi sanırım..
amaaan onun yaptığı da doğum mu kızlar. Hatun fiziği bozulmasın diye 33. hafta aldıracak sezaryen le diye duymuştum. Önceki çocuğunu da öyle yapmış. İşe bakın ya, doğumları bile keyfe keder .... peeeeh :)

eğer öyleyse yazık o yawruya. son ay çatlaklar artıyor ya, eğer gerçekten böyle birşeyi isteyerek yaptıysa bunun için yapmış olabilir.. kendinden daha az sevecekse kadınlar çocuk doğurmasın lütfen..

Hiç işte, dostlar Alış- veriş de sansın kaydirigubbakcemile3

Valaha ben doğum dan ciddi anlamda korkan birisi olarak; sezeryana karşı değilim ancak fiziğim bozulmasın, kilo almayayım, çatlayıp patlamayayım gibi tırıvırı gibi sebeplerden ötürü bebeğini zamanından önce aldıranların da karşısındayım.Kısmetse ve şartlar uygunsa epidural normal doğum yapacağım.Epidural'dan bile korkuyorum kaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun.. magazincilere iş çıkmış.. tuba ünsal bizimle birdi sanırım..

eğer öyleyse yazık o yawruya. son ay çatlaklar artıyor ya, eğer gerçekten böyle birşeyi isteyerek yaptıysa bunun için yapmış olabilir.. kendinden daha az sevecekse kadınlar çocuk doğurmasın lütfen..

onlarla bizbir değiliz bence onların annelik duygularından önce kadınlık ve güzel olma dürtüleri ağır basıyor. o nedenle bebeklerine karşı bile bencil olabliyorlar baksanıza.

benim bacaklarımda şimdiden bir sürü çatlaklar oluştu. (Her akşam Mustela kullandığım halde) geceleri uyuyamıyorum çoğunlukla..... yatakta dönemiyorum......yataktan kalkamıyorum.... rahatlıkla eğilemiyorum, doğrulamıyorum ..... ama umuramda mı bunlar ? HAYIIIIR
ben bir mucize gerçekleştiriyorum ve bu mucizenin bana bıraktığı miraslar bunlar olacaksa olsun... bundan daha güzel bir şey olabilir mi !!

Ebru Şallının gözü aydın darısı başımıza Eylül ayında yapacağını söylemişti zaten 2.900 doğmuş bebeği gayet normal bence 1 haftaya verir kilolarını bizde şişko şişko gezeriz :))

2900 kucuk oluyo yalniz bakimi zor oluyor
ben kizima tembihliyorum 3500un altinda gelme sakin diye:roflol:

dün havuzluhana gittim. hiç te o kadar met edildiği kadar değilmiş. fiyatlarda öyle çok çok uygun gelmedi bana.buna rağmen memlekette bir hamile kalmamış hepsi orda maşanlah. gene de gitmişken bebişime bir kaç parça bişey aldım, hastane çıkışı bornoz takımı vs. 150 tl yi saçtık geldik. ama nihayet benimde bebeğimin kıyafetleri olmuş oldu. daha alınacak çok şey var tabi. siftahı bi yerden açmak lazım.siftah açmış olduk.
henüz gitmemişlere tavsiyem eviniz yakın değilse öyle uzaklardan zahmet çekip gitmeye değmez. hani şöyle çevrede oturuyor gitmek kolaysa neyse...

Hiç işte, dostlar Alış- veriş de sansın kaydirigubbakcemile3

Valaha ben doğum dan ciddi anlamda korkan birisi olarak; sezeryana karşı değilim ancak fiziğim bozulmasın, kilo almayayım, çatlayıp patlamayayım gibi tırıvırı gibi sebeplerden ötürü bebeğini zamanından önce aldıranların da karşısındayım.Kısmetse ve şartlar uygunsa epidural normal doğum yapacağım.Epidural'dan bile korkuyorum kaydirigubbakcemile3

canım sözylediklerine aynen katılıyorum.
bende inanılmaz korkuyorum doğumdan. Sezaryen o zaman geldiğinde koşullar onu gerektiriyorsa olsun isterim. Ama zor da olsa doğal olsun doğumum. Epiduralden bende çok korkuyorum. ama yapılacaksa o da yapılsın.
bu kadar korkuya rağmen şunu da biliyorum , yavrularımızı kucağımıza aldığımızda , ne bu korkularımızı hatrlayacağız ne de doğum esnasında yaşadıklarımızı.....

canım sözylediklerine aynen katılıyorum.
bende inanılmaz korkuyorum doğumdan. Sezaryen o zaman geldiğinde koşullar onu gerektiriyorsa olsun isterim. Ama zor da olsa doğal olsun doğumum. Epiduralden bende çok korkuyorum. ama yapılacaksa o da yapılsın.
bu kadar korkuya rağmen şunu da biliyorum , yavrularımızı kucağımıza aldığımızda , ne bu korkularımızı hatrlayacağız ne de doğum esnasında yaşadıklarımızı.....

Ne yapacağız ben çok stres oluyorum.Ablamın doğumun da ben vardım yanında benim için tam bir travma oldu valaha : ) Ama yine de sezaryanı çok tercih etmiyorum.Arkadaşım sezeryandan çıkıp, baygın baygın bebeğine boş bakışlarını.

Allah hepimizin yardımcısı olsun canım.

dün havuzluhana gittim. hiç te o kadar met edildiği kadar değilmiş. fiyatlarda öyle çok çok uygun gelmedi bana.buna rağmen memlekette bir hamile kalmamış hepsi orda maşanlah. gene de gitmişken bebişime bir kaç parça bişey aldım, hastane çıkışı bornoz takımı vs. 150 tl yi saçtık geldik. ama nihayet benimde bebeğimin kıyafetleri olmuş oldu. daha alınacak çok şey var tabi. siftahı bi yerden açmak lazım.siftah açmış olduk.
henüz gitmemişlere tavsiyem eviniz yakın değilse öyle uzaklardan zahmet çekip gitmeye değmez. hani şöyle çevrede oturuyor gitmek kolaysa neyse...

yeni cicileriniz hayırlı uğurlu olsun canım, bebeşin güzel günlerde sağlıcakla giysin kullasın inşallaah...

gerçekten çok bir şey yok mu diyorsun şimdi havuzluhan da :(

bende civilim den hastane çıkışını almıştım. ama en çok uyku seti, bir kaç parça giyim alırım oğluma diyordum. çıtçıtlı zıbınlardan , ağız bezlerinden, tülbentlerden falan ... neyse duruma göre bakarız artık .

Edit
edit
edit

ne yapacağız ben çok stres oluyorum.ablamın doğumun da ben vardım yanında benim için tam bir travma oldu valaha : ) ama yine de sezaryanı çok tercih etmiyorum.arkadaşım sezeryandan çıkıp, baygın baygın bebeğine boş bakışlarını görünce yok dedim.yine en iyisi normal doğum birde ağrısız acısız olursa tadından yenmezz : )

allah hepimizin yardımcısı olsun canım.

Ne yapacağız ben çok stres oluyorum.Ablamın doğumun da ben vardım yanında benim için tam bir travma oldu valaha : ) Ama yine de sezaryanı çok tercih etmiyorum.Arkadaşım sezeryandan çıkıp, baygın baygın bebeğine boş bakışlarını.

Allah hepimizin yardımcısı olsun canım.

carna cım düşünmesek mi ne yapsak ;)

ablanın ve arkadaşının yaşadıklarıyla aynı şeyleri yaşayacak değilsin bence. herkesin durumu kendine özel oluyor biliyorsun. Korka korka , çekine çekine de olsaaaa gidicez ve doğurucaz.

(ayyy bunu ben mi diyorum :)) )

carna cım düşünmesek mi ne yapsak ;)

ablanın ve arkadaşının yaşadıklarıyla aynı şeyleri yaşayacak değilsin bence. herkesin durumu kendine özel oluyor biliyorsun. Korka korka , çekine çekine de olsaaaa gidicez ve doğurucaz.

(ayyy bunu ben mi diyorum :)) )

İnşaallah yaşamam, hayırlısı kurbanlık koyun gibi sıramızı bekleyip göreceğiz akibetimizi artık : )

kızlar
hastane çantası hazırlayan var mı aranızda?
gecelik falan şimdiden koysak çok buruşmaz mı?

Merhaba sevgili anneler,

ben de aralık 2010 annesiyim. 28+6 haftalık hamileyim. forumu 2-3 aydır takip ediyorum ancak yeni üye olma fırsatım oldu...

Sevgiler,a.s

kızlar
hastane çantası hazırlayan var mı aranızda?
gecelik falan şimdiden koysak çok buruşmaz mı?

simdiden valize koysak burusur bence hazirlayip hepsini bi arada bi cekmeceye yerlestir canim 34-35.haftada koyarsin valize
sonucta bi arada dursa doguma gitmeden bi valize koyarsin

slm, bende eskişehir Anadolu mezunuyum . özlemece ye de söylemiştim .mevzu Eskişehir olunca bir duruyoruz hemen değil mi ? oralı olmasak ta oraya dört yılımızı verdiğimizden herhalde kendimiz oralı gibi hissediyoruzz. aaahhhh eskişehir aaahhh... öyle özledim ki :(

ne güzel dimi? valla eskşehir in yeri bi başka..

hımm selam kızlar nasılsınız?
direk konuya ogunlaşmışım edit de olmayınca..

Back
X