2010 Aralık Anneleri

slm canım sanırım pazar ya o yüzden kimse yok benim eşim de nöbetci bugün yalnızım yine..

Kızlar merhabaaaa.
Vallahi ben doğumu hiiiç düşünmüyorum. O zaman gelsin bakarız,nasıl oluyor bilmiyorum ama hiç aklıma gelmiyor.
Rüyamda sizlerle buluşma ayarlamışız. Hepimizin eşleri askermiş. Onları ziyarete gitmişiz.
Bilinçaltımda neler oluyor bilmek istemiyorum yahu :)))

merhaba pelin, ben rüyalarımda ne macera filmleri görüyorum birbilsen..hamilelik ilerledikçe rüyalar tuhaflaşıyor iştekaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar, biz geldik..bu saate kadar gezdik şimdi ütü bizi bekler:(

canım ben de eskişehirde yükseklisans yaptım hayran kalmıştım şehre.

hoşgeldiiiin.

sana ütüde kolaylıklar. :/

ah Eskişehir aahh .... Eskişehir i özleyen hamişler diye bi topik mi açsak ne yapsak :))))

slm kızlar.bugün geç kaldım topiğe çünkü biraz evle ilgilendim pazara gittim geldim veee çok yoruldum.

sznpkr hoşgeldin.:3:

Kızlar merhabaaaa.
Vallahi ben doğumu hiiiç düşünmüyorum. O zaman gelsin bakarız,nasıl oluyor bilmiyorum ama hiç aklıma gelmiyor.
Rüyamda sizlerle buluşma ayarlamışız. Hepimizin eşleri askermiş. Onları ziyarete gitmişiz.
Bilinçaltımda neler oluyor bilmek istemiyorum yahu :)))

en iyisini yapıyorsun valla. düşünmemek lazım. sonuçta yaşayacağız ve göreceğiz , bu kadar :/

rüyalara gelince benimkiler tam bir fantastik komedi modunda oluyor bu aralar :)) eşime anlatmaya çekiniyorum artık , dalga geçiyor çnkü . :))) evet bilinçaltımızda neler oluyoo , hiç girmeyelim o konuya :)))

slm kızlar.bugün geç kaldım topiğe çünkü biraz evle ilgilendim pazara gittim geldim veee çok yoruldum.sznpkr hoşgeldin.:3:
merhaba kızlar, biz geldik..bu saate kadar gezdik şimdi ütü bizi bekler:(canım ben de eskişehirde yükseklisans yaptım hayran kalmıştım şehre.
Hoşgeldiniz kızlar,gercketen sevilecek şehir,funah en sevmediğim ev işi ütüdür,hiç sevmem,sana kolay gelsin...

Kızlar ya hata yapıyorum biliyorum ama nolur bana bir akıl verin. Şimdi özellikle ilk gebeliklerini yaşayanlar beni daha iyi anlayacaklardır. Örneğin görümcem ve çocuklarıyla bir araya geliyoruz. Çocuk annesine diyor ki suuuuu ya da su ver. Ben çıldırıyorum. Görümceme diyorum ki bu şekilde istediğinde verme,anne su verir misin demeden vermeyeceğim de. O da normalde böyle yapmıyr diyor. Böyle çeşitli konular. Bunu söyleyince kendimi çok ukala hissediyorum. Eminim o da içinden diyordur ki "seni de göreceğiz Pelin hanım :)" Ama sanki benim çocuğum böyle olmayacakmış gibi geliyor. Yani bu yetiştirme ile alakalıdır gibi...

Bilmiyorum anlatabildim mi? Bir taraftan da asla kınama,başına gelir derler. Biliyorum ve inanıyorum ama elimde değil ki böyle düşünüyorum işte :( Özellikle erkek bebek beklediğim için çok dikkat ediyorum hareketlerine,öyle olunca da ister istemez böyle düşünüyorum.

Kızlar ya hata yapıyorum biliyorum ama nolur bana bir akıl verin. Şimdi özellikle ilk gebeliklerini yaşayanlar beni daha iyi anlayacaklardır. Örneğin görümcem ve çocuklarıyla bir araya geliyoruz. Çocuk annesine diyor ki suuuuu ya da su ver. Ben çıldırıyorum. Görümceme diyorum ki bu şekilde istediğinde verme,anne su verir misin demeden vermeyeceğim de. O da normalde böyle yapmıyr diyor. Böyle çeşitli konular. Bunu söyleyince kendimi çok ukala hissediyorum. Eminim o da içinden diyordur ki "seni de göreceğiz Pelin hanım :)" Ama sanki benim çocuğum böyle olmayacakmış gibi geliyor. Yani bu yetiştirme ile alakalıdır gibi...

Bilmiyorum anlatabildim mi? Bir taraftan da asla kınama,başına gelir derler. Biliyorum ve inanıyorum ama elimde değil ki böyle düşünüyorum işte :( Özellikle erkek bebek beklediğim için çok dikkat ediyorum hareketlerine,öyle olunca da ister istemez böyle düşünüyorum.

bende çok rahatsız oluyorum bazı çocuklara yada annelerine.Allahım inşallah istediğim gibi yetiştirebilirim diye dua ediyorum.çünkü söz dinlemeyen yaramaz her şeye ağlayan çocuklar sinirimi bozuyo.

ne ekersen onu biçersin , seninde dediğin gibi yetiştirmeyle alakalı bence.

ama sen yinede ne kadar yakın akrabanda olsa başka annelere akıl verme bence. Hem dediğin gibi düşüneceklerdir, daha çocuğu yokken konuşuyor diye, hem de yarın sana da çocuğunla ilgili böyle söylense içten içe bozulacaksın belki. Eminim görümcende kendi çocuğunun yaptığından memnun değildir ama iş işten geçmiş artık. hamur başta nasıl yoğurulmaya başlarsa öyle devam eder.

ayyy şimdi senin yaptığını bende yapıyorum galiba :P sonuçta çocuk yetiştirmek le alakalı bir tecrübemiz yok ama en azından nasıl yetiştirmememiz gerektiğiyle ilgili fikrimiz var :)

sen yine annesine diyormussun,ben direk çocuğa kızıyorum sen nasıl konuşuyorsun güzel konuş diye,ama benim alışkanlık meslekle ilgili tutamıom kendimi:1:
,ya birazda bu konuların aileleyle alakalı olduğunu düşünüyorum sonuçta çocuğun eğitimini anne baba verir,eğer bir çocuk annesinde bu şekilde su istiyorsa ve anne de dediğini hemen yapıyorsa demekki o anne bu şekilde davranılmayı hakediyor ve önemsemiyor diye düşünüyorum.ama tabi büyük konuşmamak da lazım bazı istisna inatcı sıpalarda olabiliyor..

ne ekersen onu biçersin , seninde dediğin gibi yetiştirmeyle alakalı bence.

ama sen yinede ne kadar yakın akrabanda olsa başka annelere akıl verme bence. Hem dediğin gibi düşüneceklerdir, daha çocuğu yokken konuşuyor diye, hem de yarın sana da çocuğunla ilgili böyle söylense içten içe bozulacaksın belki. Eminim görümcende kendi çocuğunun yaptığından memnun değildir ama iş işten geçmiş artık. hamur başta nasıl yoğurulmaya başlarsa öyle devam eder.

ayyy şimdi senin yaptığını bende yapıyorum galiba :P sonuçta çocuk yetiştirmek le alakalı bir tecrübemiz yok ama en azından nasıl yetiştirmememiz gerektiğiyle ilgili fikrimiz var :)

Canım aslında bu tip şeyler gerçekten tarzım değildir. Ama görümcem kardeşim gibidir ve kreş,anaokulu işte yaşı neyi gerektiriyorsa faydalanmaya çalışıyor. Ama tabi birbirlerine hitaplarında rica olmadığı için çocuk da almıyor. Ay ne bileyim dışarıdan bakınca kolay geliyor belkide ama gerçekten çok rahatsız edici.

amaaann canım sıkılıyo kızlar ya,,eşimde yok evde otruom bi başıma.....

ayyy haftasonları burası çekilmiyo hiç bide doğum iznine çıkınca millet ne olcak çok merak ediyorum.kızlar iyi kötü bi bilgisayar alında evinizde de girin nete lüffeeeennn.

Back
X