Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar lohusa geceliklerini begenmeyenler
marks&spencera bi bakin derim ordada gecelik sabahlik cesidi cok fazla
hatta terlikleride takim oluyo genelde
ben yarin gidersem bi bakicam
Hoşgeldin canımm. Biz iyiyz senin ağrıların ne durumda?
Teşekkürler hepinize :))
Bizde şimdi bebek şekeri için araştırmalara başladık, baktımda kızlar hep istanbuldan yazıyorsunuz. Ankaradan uygun fiyatlı şeker yaptırabileceğim yer bileniniz var mıdır?
tabi biz dün eşimle kendimiz evde yapalım diye konuşmuştuk, böylece hem daha ekonomik olur hemde sayı derdimiz olmaz gibi... tabi soru işareti malzemeleri nerden alırız :))
kızlar yaa, bebek şekerinde illa bebek figürü mü olmalı. Alışveriş topiğine de yazdım gerçi ama konu burda hazır tartışılıyoken burayada ekliyim. Ben kelebekleri çok seviyorum, internette malzeme buldum, hem uygun fiyatlı olacak hem de tam istediğim gibi. Tek derdim bebek şekeri için uygun olup olmadığı, ben de kırılacak bişey olsun istemiyorum, mıknatıslı olsun, buzdolabına filan yapıştırılabilsin istiyorum. Aşağıda resmi var, ben kendim yapıcam, bunun gibi olacak ama bembeyaz, tülü de kelebeği de beyaz. Nasıl sizce?
![]()
ben pijama almiycam galba nerdilcim
gecelik istiyorum iki takim
sezeryan olursam (insallah olmamda) pijama giyemem sanirim dikislerden falan
e normalde olursa alttan pansuman yapiyolar gecelik rahat olur
her iki durumdada
bu takimlarda hosmus canim
2010 aralık annelerinin anıları :) Ne?? kumpir :))))
Kızlar ben esmerim eşim sarışın. Nasıl bir şey olacak oğluşum çok merak ediyorum.
Ah ezoşum sorma. Buna bile ne gerek var diyen öyle çok ki. Sinir oluyorum yani. Hiç bir şey yapmayalım eskiler gibi doğuralım istiyorlar. Geçen biri ne gerek var amaaan dedi. Bende sen yapmazsın o zaman,ben karar verdim fikir istemiyorum dedim. Kimseyle uğraşamıyorum vallahi,sinirim tepemde bu ara.
Her şeyi annemle yapıyorum zaten. Bir de yorum yapmıyorlar mı gıcık oluyorum.
Bu arada katılıyorum sana. Gelenin yakınlığına göre vereceğim bende. Öyle konu komşu için dediğin gibi süslü çikolata alırım.
Ben annemde kalacağım için doğumdan sonra gereksiz misafirde çok olur :)))
Üff en sevmediğim iş kendime bişeyler almakkafamçokkarıştı, en sevdiğimse yavru kuşuma bişeyler almak:lepi:Canım sezeryan olunca pijama rahat diyorlar :)) Bende pijama gecelik sabahlık almam lazım bi ara hallederim inşallah.
ya ben daha hiç bi hazırlık yapmadım, sizin konuştuklarınızı görünce panik oldum şimdieyvahedigeldismile, 1 ay izinde evde olacağım herşeyimi ozaman tamamlarım diyordum.çok mu geç olacak yani..
daha bebk odası hazır değil, gidip bakamadık bile iş güçten..
bir sürü eksiğimiz var. 10 haftadan az sürem kaldı, yetişirmi ki bilmiyorumkismile
2010 aralık annelerinin anıları :) Ne?? kumpir :))))
Kızlar ben esmerim eşim sarışın. Nasıl bir şey olacak oğluşum çok merak ediyorum.
kızlar daha önce benim doğum yapacağım hastanede doğum yapmış bi arkadaşım var, onunla konuştuk. 1 takım gecelik al yeter diyo, zaten hastaneden pamuklu çok hoş kumaşı olan bi gecelik veriyolarmış, üstelik onlar cırtcırtlı olduğu için emzirmek filan çok kolay oluyomuş. İkinci gün bile çıkarmak istemedim de annem üstümü zorla değiştirtti diyo, çok hafif, yumuşak güzel bişeymiş. Ben zaten gecelikten hiç hazetmem, o yüzden 1 tane gecelik alıcam. 2 de pijama takımı tamamdır...
ya ben daha hiç bi hazırlık yapmadım, sizin konuştuklarınızı görünce panik oldum şimdieyvahedigeldismile, 1 ay izinde evde olacağım herşeyimi ozaman tamamlarım diyordum.çok mu geç olacak yani..
daha bebk odası hazır değil, gidip bakamadık bile iş güçten..
bir sürü eksiğimiz var. 10 haftadan az sürem kaldı, yetişirmi ki bilmiyorumkismile
ne güzelmiş benim bi sorunum var psikolojik olarak o çarşaflardan felan etkilenip kaşıntı tutuyo beni yatamıyorum yabancı bi yere gidincede 5 yıldızlı tatil köyüne bile çarşaf pike taşıdım ben ama odada kimse görmüyordu hastanede olmaz artık napıcam bilmem kaşıntıdan heryerim kızarır kabarır ne kadar yıkansada onlar içim rahat etmiyor :kedi:
yalnız değilsin canım bene hiç bişey almadım bir çorap bile...
bende goturmeyı dusunuyourm ne varki bunda tatlım.evde var 2 pikem biri mor,diğeri turuncu onlardan birini goturmeyi düşünüyorum iki kişilik ama olsun bi şekilde hallederler.bu genelde yapılan bişey hiçbişeycik olmaz.zaten doğum cantası hhazırlığındada var.
kızlar evraklarınızı kamerlarınızı kasetlerinizi foto makinelerini ve şarjlarını unutmayın ben cuzdanımda not şeklinde taşıyourm bebişime,bana ve doğum cantasına alınacakları malum hiç bişey almadığım için...