2010 Aralık Anneleri

teşekkürler nerdil :) bu hafta akşamları çıkıp bakalım ohalde, tabi iş çıkışımıza açık bir yer bulursak..
bende artık işe konsantre olmalıyım, muhabbet güzel geliyor ama :D
çok memnun oldum aranıza katılmaktan..
son bir şey yazılarınızın altında çıkan geri sayımları nasıl yapıyorsunuz ; ona da heves ettim şimdi :CüvCüv:

tickerfactory.om dan yapabilirsin....

bak burdada anlatıyo..

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-yenilikler/326993-takip-cizelgeleri-hakkinda.html

ne oldu herkes nereye kayboldu

bugün işler yoğun, bir doğru düzgün takip edemedim topiği

şimdide ben geldim kimse yok galiba gitme:

Bende yoğundum bugün ilgilenemedim hiç topikle.. Yerime işe başlayacak olan bayan geldide ona iş gösternekle meşgulum bu hafta böle geçer herhalde..:(

AY çok heyecanlıyım bu hafta bebek odamız gelicek inşallah 30 eylüle kadar getiririz demişlerdi ondan sonrada eşyalarını yıkarım.... yerleştiririm.... çok zevkli olucak minik minik şeyler ...

bişey sorucam kaç adet biberon lazım bi tane küçük yeter dimi ben avent alıcam yeni doğan için bi tane ufak bi biberon az mı acaba bide çiftli emzik...

bizim de 30 una kadar getiririz demişlerdi ben de gelsin havalansın sonra dolap içlerine ölçülerine göre kapitone diktiricem sonra eşyaları yıkayıp yerleştiricem veee ben de soruyorum biberon olayını?? ne tesadüf oldu

Gözünaydın cnm en sonunda almışlar birini
ohhh sende rahatlamışsındır artık
sevindim senin adına :teytey:

teşekkür ederim cnm bende çok sevindim :dance: o kadar işim varki evde anlatamam.. ihtiyaç listesi hazırlıyacağım alıverişe çıkılacak..boshayallersmile boş kaldığımdada bebeşime ciciler öreceğim :hulya: şimdide yapıyorum zaten boş kalırsam :)

teşekkür ederim cnm bende çok sevindim :dance: o kadar işim varki evde anlatamam.. ihtiyaç listesi hazırlıyacağım alıverişe çıkılacak..boshayallersmile boş kaldığımdada bebeşime ciciler öreceğim :hulya: şimdide yapıyorum zaten boş kalırsam :)

gözünaydın canım,... ben çalışabildiğim kadar çalışıp izinlerimi sonraya bırakmayı düşünüyorum artık bir akislik olmazsa tabii

oohh oohhh örgüler bile örülecek hıı? ne güzel , bende örebilsem keşke :(
bebişlerimiz için plan yapması bile ne kadar keyifli değil mi? bende iş bitsede eve gidip odasına eşyalarının arasına dalsam orada vakit geçirsem diye hayal ediyorum ..

bizim de 30 una kadar getiririz demişlerdi ben de gelsin havalansın sonra dolap içlerine ölçülerine göre kapitone diktiricem sonra eşyaları yıkayıp yerleştiricem veee ben de soruyorum biberon olayını?? ne tesadüf oldu

cumartesi geliyor aramışlar şimdi eşimi :) cumada saat vermek için arayacaklarmış :) avize bakmamız gerekiyor....:teytey:

Canım aynı dert bende de var valla Allah hepimize kolaylık versin.
Neyse bende çıkayım da evime gideyim yoğun bir gündü :(

Geçen gün kayınvalideme giderken minidamla diye bir mağaza gördüm yakacıkta. Fabrika satış mağazasıymış. Bayağı büyük bir yerdi. Bende perşembe günü oraya gideceğim annemlerle. Fiyatlar uygundur diye tahmin ediyorum. Kalitesine de bakacağım işte. Hiç duydunuz mu kızlar minidamla yı. Bir de pendikte mağazası varmış.

Geçen gün kayınvalideme giderken minidamla diye bir mağaza gördüm yakacıkta. Fabrika satış mağazasıymış. Bayağı büyük bir yerdi. Bende perşembe günü oraya gideceğim annemlerle. Fiyatlar uygundur diye tahmin ediyorum. Kalitesine de bakacağım işte. Hiç duydunuz mu kızlar minidamla yı. Bir de pendikte mağazası varmış.

ben duymamıştım ama bir bak bakalım. ben Avrupa yakasındayım ama annem anadolu yakasında , ona geldiğimde güzel uygun bir yer dersen bende bakabilirim.

farklı farklı yerlere bakmak da fayda var. küçük büyük olması da farketmiyor bence. güzel gördünmü içine sindi mi tamam.

ben mesela havlu seti çok bakmıştım. Mothercare, özdilek, taç , polo da bile buldum. en son pazardan aldım. O ana kadar baktıklarımın en güzeli ve en uygunuydu.

ayyy lafı çok uzattım galiba, gittikten snra haber ver canım. iyi bir yermiş dersen bende bakarım :)

mini damla nın internet sitesine baktım şimdi. güzel ürünleri var gibi görünüyor.

kızlar şu biberon mevzuuna gelince sanırım bir tane yetmicek yeni doğan seti felan var içinde 4 tane biberon bilmiyorumkismile 79tl fiyatı avent...

410k.jpg

kızlar şu biberon mevzuuna gelince sanırım bir tane yetmicek yeni doğan seti felan var içinde 4 tane biberon bilmiyorumkismile 79tl fiyatı avent...

doğar doğmaz biberona başlayacak mısınız kızlar ben vermeyi düşünmüyorum açıkçası.

bence şimdiden almaya da gerek yok. acele etme derim ben canım.

ben duymamıştım ama bir bak bakalım. ben Avrupa yakasındayım ama annem anadolu yakasında , ona geldiğimde güzel uygun bir yer dersen bende bakabilirim.

farklı farklı yerlere bakmak da fayda var. küçük büyük olması da farketmiyor bence. güzel gördünmü içine sindi mi tamam.

ben mesela havlu seti çok bakmıştım. Mothercare, özdilek, taç , polo da bile buldum. en son pazardan aldım. O ana kadar baktıklarımın en güzeli ve en uygunuydu.

ayyy lafı çok uzattım galiba, gittikten snra haber ver canım. iyi bir yermiş dersen bende bakarım :)

Artık ufaktan başlayayım bende diyorum. Haber veririm canım.Aslında ben civili de çok beğeniyorum. Orayı sevmezsem civile gideceğim.

Artık ufaktan başlayayım bende diyorum. Haber veririm canım.Aslında ben civili de çok beğeniyorum. Orayı sevmezsem civile gideceğim.

annem oradan bizim ufaklığa hastane çkışı almış. Bizim bu tarafta yok civilim , bende merak ediyorum orası çok büyük ve çok güzelmiş.

410k.jpg

canım ben evde bekletmektense zamanı gelince tek tek almayı düşünüyorum. Çünkü ev zaten kalabalık olacak ilk 6 ay kullanmayacağım bir şey almak istemiyorum.
ama bu da iyi gibi...

Canım minidamlanın ürünleri güzeldir.Burda genelde hep minidamla var bende ondan alıyorum.

Back
X