Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama hiç emzik emen çocuklara dikkat ettiniz mi ne kadar mutlular,benim yeğen var 4 yaşında hala emiyor,ne dişlerinde bi bozukluk var ne konuşmasında bi gerilik çocuk zevk alıyo,tabi bu yanlış bir örnek o kadar uzatmamak gerkio,kız çocukları zaten safi çene olcakları için nasılsa o yaşa kalmaz diye düşünüyorumm...bu arada teşekkürler küçükprens..
Canım minidamlanın ürünleri güzeldir.Burda genelde hep minidamla var bende ondan alıyorum.
iyi akşamlar arkadaşlar umarım herkes iyidir bizim herşey yolunda şükür
sanırım editimiz geri gelmiş bi arkadaşın mesjında düzeltme görmüştüm,umarım öyledir
bugün randevumuz vardı herşey yolunda çok şükür bebişimizin kilosu 1100gr dr. normal dedi kendi gün aralıklarında seyrediyo ama bana az geldi yine neyse daha 2 ay var bakalım 3kg doğsa yeter,buarada başı aşağıda çıktı bide dr. süt için beslenmelerden bahsetti
özellikle kuru baklagiller ve protein ağırlıklı beslenmeden bahsetti,25 gün sonraya randevu aldık
bidahaki 15günde 1 olucakmış,sağlıklı bi bebek dedi en önemliside bu zaten,şimdilik bukadar arkadaşlar,kordonu dolanmamış değilmi dedim sola yatmaya çalışıyorum ama uykumda anlayamıyorum dedim yok yok herşey yolunda dedi
Merhabalarrr.
Ohh maşallah bebek odalarıda alınmaya başlanmış hayırlı, uğurlu olsun ben daha beşik bile almadım.kaydirigubbakcemile3
Hemen bebek odası almayı düşünmüyorum doğumdan birkaç ay sonra rahat rahat gezip bakarım diye önce beşik alıp daha sonra odamızı halledeceğiz.
Zaten babamızın çalışma odası bebek odası olacak koca bir kütüphane ve çalışma masasının yanına dolap ve karyola koyacağız baya bir karışık olacak ama şimdilik yapacak birşeyimiz yok.boshayallersmile
Kızlar dün biraz dışarı çıktım henüz emzirme sütyenide almadıydım Marks&Spencer'e baktım 2 tane sütyen 69 lira ama oradaki bayan doğumunuza 15-20 gün kala almanızı tavsiye ederim tam bedeniniz ancak o zaman oturur dedi.
Benim henüz göğüslerim çok büyümediği hala eski bedenimdeki çamaşırlarımı kullandığım için bu dediği bana baya bi mantıklı geldi.
Bu arada Marks'ta bi gecelikler vardı bayıldım ama hepsi kısa kolluydu daha kışlık gecelikler gelmemiş hani yaz lohusası olaydım kesin birkaç tanesinden alırdım.:)
Ben bi tane küçücük biberonla 0-6 ay arası kullanım için emzik aldım bakalım lazım olacak mı?
Off sanırım çoğumuz hastaneye koca bir valizle gideceğiz kendime mutlaka iki takım pijama koyacağım ee bebişede en az 2 takım hastane çıkışı artı 2-3 tane battaniye koymayı düşünüyorum ıvır, zıvır derken seyahate çıkar gibi hastaneye gideceğe benziyorum.kaydirigubbakcemile3
kızlar merhaba ancak girebildim
cumartesi kontorlüm vardı bebeğim 1219 gram olmuş
ben de 70 kilo:)
çok şeker olmuş melelğim aynı ben:)
tek kötü bişe oldu doktorum izmite gidiomuş
hastane değişltirmek zorunda kalıcam şimdi tam da az kalmıştı
pendik nene hatun hastanesini bilen var mı arkadaşlar?
orası yakın bana orayı düşünüorum da
sanırım editimiz geri gelmiş bi arkadaşın mesjında düzeltme görmüştüm,umarım öyledir
bugün randevumuz vardı herşey yolunda çok şükür bebişimizin kilosu 1100gr dr. normal dedi kendi gün aralıklarında seyrediyo ama bana az geldi yine neyse daha 2 ay var bakalım 3kg doğsa yeter,buarada başı aşağıda çıktı bide dr. süt için beslenmelerden bahsetti
özellikle kuru baklagiller ve protein ağırlıklı beslenmeden bahsetti,25 gün sonraya randevu aldık
bidahaki 15günde 1 olucakmış,sağlıklı bi bebek dedi en önemliside bu zaten,şimdilik bukadar arkadaşlar,kordonu dolanmamış değilmi dedim sola yatmaya çalışıyorum ama uykumda anlayamıyorum dedim yok yok herşey yolunda dedi
GECELİK-SABAHLIK-EV GİYSİLERİ - AY YILDIZ - Mayo, İç Giyim
BİDE BURDA GECELİK FALAN VAR İSTERSENİZ Bİ BAKIN KIZLAR...
Canım çok güzel indirimler var burada yahu. Güzel de görünüyor. Bana yakın mağazası yok ama netten de olsa alınır burdan.